herkese günaydın,
oğluşumla yaklaşık bir haftadır hastayızönce o hastalandı sonra bana bulaştı üst solunum yolları enfeksiyonu!
sanki karda kışta kaldı nasıl üşüttü anlamadım valla o kadarda dikkat ediyorum.neyseki hiç ateşi olmadı ama öksürüyor balgamı var atmaya çalışıyor neyseki annemin yanındayım 3 gecedir uyumuyoruz neredeyse öksürdüğü için çok sık uyanıyor emmeden de uyumuyor hastalıktan olsa gerek.birde hasta olmadan önce yaklaşık bir aydırr sabahları bir yarım saat öksürüğü vardı.tahlil istedi bizden yapılan testlere göre alerjik bir durummuş bebeklerde olabilirmiş.bugün diğer test sonucunu alıcam ona göre tekrar görüşürüz dedi bakalım ne olacak umarım önemli bir şey değildir
kızlar ben ne yaptıysam biberon veremedim oğluma ilk 4 aydan sonra bıraktı suyu bile kaşıkla veriyorum çok sinir bozucu.denemediğim şey kalmadı.doktor dediki bol sıvı almalı.ne kadar bol verebilirimki kaşıkla iştebirde site başal dedi günde yarım bardak ama istemiyor onu da.hala emiyor zaten.sanırım beğenmedi tadını.
metehan 13 şubat doğumlu gitmişken boy kilo da aldı.9240 gr ve 74 cm olmuş oğluşum(maşallah)
birde uykularımız hala çok bozuk çok sık uyanıyor hemen hemen saat başı kalkıyoruz biz sersem gibi oluyorum sabahları.bizden bu kadar
selam canım Allah kavuştursun diyelim o zaman
beklenen gelecekse eğer onu beklemeye değer
sayılı gün çabuk geçer
sen gene ıyı ıcırıyosun benımkı zorrr 100 cc içer bızımkıde bıberon sevdalısı olmadığı için almıyo fazla....gunaydın canım bende uyku tulumu konusunda cok karasızım yorgan aldım ıkeadan onu ortuyorum suan bıraz tok bır yorgan oldugu ıcın battanıyesını ustunden attıgı gıbı atamıyor altında ezılıp kalıyor henuz yorgana baslamadıysan tavsıye ederım onun dısında hm ve ıkeada uku tulumları var ben ınceledım ıkısıde aynı sekılde cuval olanlardan ben hmden dun ogluskoya bere eldıven panduf patık fılan aldım ıcı kurklu gıbı dısı suet cok hosuma gıttı bırde hmde cok guzel tayt ve coraplar var ıclerı polar olan havlu olan fıyatlarda uygun ıncelemenızı onerırım..
bu arada benım gogsumden 1 aydır emzırmeme ragmen hala cok az sut gelıyor ama tadı cok acıdı oglum katıyen almıyor sutu bende elektrıklı makınayı verdım gerı zaten ıcmıyor dıye ama ıcımde bır sızı kaldı keske vermesydım azda olsa alsaydı neyse artık 7 ay emdı dıye tesellı bulıyorum benım oglum mamadan nefret edıyor uykusunda ıcıyor sadece onu bıle anladıgı zaman uykudan uyanıp aglıyor gunde 450ml zor ıcıyorum sız nekadar mama ıcırıyorsunuz??
çok gecmiş olsun cnm bızde havalar soğuduğu ılk gunlerde kulak enfeksıyonu gecırdık ama suanda iyiz çok şükür..benımkı sağolsun 5 te ayakta alıyorum bızım yatağa emıyo emıyo alamıyom memeyı agzından gunduz olsem almaz memeyı gecede emzık gıbı ıstıyo anlamadım vallahı...herkese günaydın,
oğluşumla yaklaşık bir haftadır hastayızönce o hastalandı sonra bana bulaştı üst solunum yolları enfeksiyonu!
sanki karda kışta kaldı nasıl üşüttü anlamadım valla o kadarda dikkat ediyorum.neyseki hiç ateşi olmadı ama öksürüyor balgamı var atmaya çalışıyor neyseki annemin yanındayım 3 gecedir uyumuyoruz neredeyse öksürdüğü için çok sık uyanıyor emmeden de uyumuyor hastalıktan olsa gerek.birde hasta olmadan önce yaklaşık bir aydırr sabahları bir yarım saat öksürüğü vardı.tahlil istedi bizden yapılan testlere göre alerjik bir durummuş bebeklerde olabilirmiş.bugün diğer test sonucunu alıcam ona göre tekrar görüşürüz dedi bakalım ne olacak umarım önemli bir şey değildir
kızlar ben ne yaptıysam biberon veremedim oğluma ilk 4 aydan sonra bıraktı suyu bile kaşıkla veriyorum çok sinir bozucu.denemediğim şey kalmadı.doktor dediki bol sıvı almalı.ne kadar bol verebilirimki kaşıkla iştebirde site başal dedi günde yarım bardak ama istemiyor onu da.hala emiyor zaten.sanırım beğenmedi tadını.
metehan 13 şubat doğumlu gitmişken boy kilo da aldı.9240 gr ve 74 cm olmuş oğluşum(maşallah)
birde uykularımız hala çok bozuk çok sık uyanıyor hemen hemen saat başı kalkıyoruz biz sersem gibi oluyorum sabahları.bizden bu kadar
bende aşı yaptırmayı düşünmüyorum çok gereklı olsaydı doktorumuz tavsıye ederdı...buarada gecmiş olsun bebişine ıkı cocuklu olunca cok zor ıkısı bırden hastalanıyo nedense artık okullu oldular dahda zor ....canım ben dün götürdüm balgam sökücü ve burun spray'i verdi ateş olursa öksürüğü artarsa getir dedi sesi de kısıldı kızımın
belki yarın tekrar götürürüm oğlum da hasta canım çok sıkılıyo biri susuyo biri öksürüyo gece biz de üstümüzü çok açıyoruz
grip aşısına gelince de ben yaptırmiicam doktorumun tavsiyesi üzerine bak daha yeni yatırmıştım yine uyandı ben kaçar
Arkadaşlar si in bebişlerin uykusu benim oğluşuma göre çok iyi.Denemediğimi yöntem kalmadı yine de bu uyku sorununu çö medik.Farklı saatlerde yatırdık,yatmadan önce farklı yiyecekler yedirdik,uyku çayları,banyo,masaj hiçbiri kar etmedi.Akşam saat 7-8 gibi yatıyor ilk 2-2,5 saat sürekli dönerek uyuyor sonra neredeyse saat başı uyanıyor.Sabaha kadar 8-10 ke uyanıyor ,sabahta 5 te kalkıyor.Acaba bilmediğimi bir rahatsı lığımı var diye aylar önce ultrasona sokup tüm organlarına tek tek baktırdık bişey çıkmadı.DR MU BU AY UYKU SAATLERİ ÇOK DÜ ELECEK DEDİ AMA TIK YOK((
eos a katılıyorum salıncak çok işe yarıyo bende salıncak kurdum evıme al matkabı elıne deldır karşılıklı ıkı kenarı kur hamak gıbı salıncağı süper oluyo...eski tip salıncaklardan kur evine. hamak gibi işe yarayabilir ben küçükken kurdum ve çok rahat ettim mızzmızlanınca azıcık salla uyur gene.
kızlar neler veriyorsunuz bebişlere yeni tarifler vrmı
gecmış olsun öncelıkle bebişine cnm..ben köfte tavuk verıyorum balığa başlamadık....balık yağı ne önerdı doktorunuz yazabılırmısın cnm ????kızlar kızım bi kaç gündür ggece üstünü çok açıyodu dün sesi kısıldı bugün de sabah kalktık öksürüyo
doktora gittik üşütmüş dedi çok açıyo üstünü ne yapıcam yaa off
uyku tulumu kullanan var mı nerden aldınız memnun musunuz bi de terletmiyo mu:44:
ayaklı mı yoksa çuval gibi mi bi de içi polar dışı naylon gibi olanlardan mı penye mi
of çok soru sordum
nohut olayını da sordum doktora kabuğunu soyup yoğurduna falan karıştırıp verebilirsin dedi
köfte ver tavuk ve balığa da başlayalım dedi grip aşısını sordum 6. aydan sonra yarım doz yapılabiliyo
sen bilirsin ama ben kendi çocuğuma yaptırmam dedi ben de yaptırmiicam bi de zymaflour diye dişleri
için bişey verdi günde 1 tablet dişleri kuvvetlendiriyomuş bi de balık yağı verdi kilomuz da 8750gr
boyumuz da 69 cm 10-15 gün daha diş gelmez dedi
sizde durumlar nasıl bakalım:80:
yenı gıttığın ıçın sütün azalmıştır duzenlı beslenmeyle eskısı gıbı olur ınşallah stres yapmışsındır cnm ondan azalmıştır...ama gece kalkıp kaşıkla beslemek çok zor nasıl yatar o cocuk bıdaha allah yadımcın olsun...valla bızımkıde emeklemeye başladı gıbı ablayla şimdiden anlaşamıyolar hemen koşuyo sürüne sürüne ablasının yanında önünde ne varsa saldırıyo eşşekkkk bızımkı bağrıyo anneeee gel oğlunu al ee kızım ver elıne bı oyuncağını dıyorum bakıyo en kucuk ne var verıyo ozanın elıne bızımkıde zekı ya kabul etmıyo yıne bır atak vallla işim zor onu bılıyorum bende.....ben derim anne desin baba der baba desın ablamız bağırır ordan anne abla desın der zavallı ne dıyceğini şaşırıyo artık...erkek çocuklar gec konuşurmuş zaten bızımkı 2 yıla kadar konuşursa amenna derım artıkSlm guzel annisler 2aydir uzak kaldim sizlerdenaklim sizde ama firsat bulamadim.
Esimin isi nedeniyle suan yurt disina ciktik 1sene birdayizkendi memleketimde bile zordu benim kiza bakmak simdi gavur memleketinde napcam bilmiyorum:)1ay oldu yerlestim sayilir ama burda hersey farkli yabanci az bi ingilizcem var onunla var olmaya calisiyorum ama ana dil fransizca cok zor hersey farkli mamasi meyvesi bezi..vs.tekrar basa dondum yani.kizim desen ayni kuduruklukta gece msj yaziyorun cunku simdi uyudu:)artik uykusuyla ilgili bisi yazmiyorum uyudugu zaman endiseleniyorym bisi mi oldu diye:)ama en cok moralimi bozam buraya geldim sutum zonk diye kesildi zaten azalmisti ama gece uyandignda emziriyodum simdi gece kalkip mama hazirliyorum. Bide biberon almadigi ocin kasik mamasi dusunun artik tantanayi!!
Bizimki bide puskurtmeyi huy edindi agzinda bekletip suratima puskurtuyor yani yemek zamanlari cinler tepeme geliyor resmen stres oluyorum napcam nasi olcak bu sefer yapcak mi?????oluyorum.
Konusma konusunda bizimki ilk abla dedi cok ilginc hic abla yok etrafimizda ama bilemiyorum.anneanne gibi bisuler diyo memmen dada da diyo aradada garip sesler cikariyor ama cook tatli.ya bu ust disleri cikmadi onunda stresi var.ondanda yemek yemiyor olabilir.bide bizimki sut ve sut urunlerini sevmiyor,bizim yedigimiz seylerden istiyor.bagiriyor ortaligi yikiyor:))
Bu hareket konusu bizdede cok fena yer yatagi yaptim onun disinda heryerde duruyor kendini ordan oraya atiyor kafasini vurcak diye cok korkuyorum.bebisi dusen arkadaslarada cok gecmis olsun,Allah hepimizin yavrusubu korusun.
Bide herkez ne yediriyosa yazmis bizimki cok sacma sapan oldugu icin yazamiyorum umarim kimseninki benimkine benzemez!Ayyy cenem dustu dilim sismis ozlemisim valla buraya yazmayi hepinizi cook optm!!
Günaydın arkadaşlar
Bebişler günde ortalama kaç saat uyuyorlar?Ne kadarı gündü ne kadarı gece uykusu.
Akşam uykusuna kaçta yatıyorlar,yatmadan önce ne yediriyorsunu ne ne kadar?(Klaye boulmuş bir harfi ya mıyor((( )
cnm ben dün tavuk ciğeri verdim 1 tane irmikle pişirdim dur tarifi diğer tpiğe yazayım sevdi sanırım babası yedirdi gerçi ondanmı ne bana naz yapıyo bu sıpa:)eski tip salıncaklardan kur evine. hamak gibi işe yarayabilir ben küçükken kurdum ve çok rahat ettim mızzmızlanınca azıcık salla uyur gene.
kızlar neler veriyorsunuz bebişlere yeni tarifler vrmı
cnm çok geçmiş olsun minik kızına şifa versin Rabbim hepsine bende yaptırmayı düşünmüyorum ya Rabbim korusun bağışıklık kazanıyolar bi şekilde birazda dikkat ettikmi Allaha emanetler bakasana doktor nie yaptırmamaış ozaman illa bi bildikleri varkızlar kızım bi kaç gündür ggece üstünü çok açıyodu dün sesi kısıldı bugün de sabah kalktık öksürüyo
doktora gittik üşütmüş dedi çok açıyo üstünü ne yapıcam yaa off
uyku tulumu kullanan var mı nerden aldınız memnun musunuz bi de terletmiyo mu:44:
ayaklı mı yoksa çuval gibi mi bi de içi polar dışı naylon gibi olanlardan mı penye mi
of çok soru sordum
nohut olayını da sordum doktora kabuğunu soyup yoğurduna falan karıştırıp verebilirsin dedi
köfte ver tavuk ve balığa da başlayalım dedi grip aşısını sordum 6. aydan sonra yarım doz yapılabiliyo
sen bilirsin ama ben kendi çocuğuma yaptırmam dedi ben de yaptırmiicam bi de zymaflour diye dişleri
için bişey verdi günde 1 tablet dişleri kuvvetlendiriyomuş bi de balık yağı verdi kilomuz da 8750gr
boyumuz da 69 cm 10-15 gün daha diş gelmez dedi
sizde durumlar nasıl bakalım:80:
hoşgeldin cnm gurbetlik çok zor helede sen başka bi vatandasın allah kolaylık versin ama geri döncekmişsin sayılı gün geçer inşşSlm guzel annisler 2aydir uzak kaldim sizlerdenaklim sizde ama firsat bulamadim.
Esimin isi nedeniyle suan yurt disina ciktik 1sene birdayizkendi memleketimde bile zordu benim kiza bakmak simdi gavur memleketinde napcam bilmiyorum:)1ay oldu yerlestim sayilir ama burda hersey farkli yabanci az bi ingilizcem var onunla var olmaya calisiyorum ama ana dil fransizca cok zor hersey farkli mamasi meyvesi bezi..vs.tekrar basa dondum yani.kizim desen ayni kuduruklukta gece msj yaziyorun cunku simdi uyudu:)artik uykusuyla ilgili bisi yazmiyorum uyudugu zaman endiseleniyorym bisi mi oldu diye:)ama en cok moralimi bozam buraya geldim sutum zonk diye kesildi zaten azalmisti ama gece uyandignda emziriyodum simdi gece kalkip mama hazirliyorum. Bide biberon almadigi ocin kasik mamasi dusunun artik tantanayi!!
Bizimki bide puskurtmeyi huy edindi agzinda bekletip suratima puskurtuyor yani yemek zamanlari cinler tepeme geliyor resmen stres oluyorum napcam nasi olcak bu sefer yapcak mi?????oluyorum.
Konusma konusunda bizimki ilk abla dedi cok ilginc hic abla yok etrafimizda ama bilemiyorum.anneanne gibi bisuler diyo memmen dada da diyo aradada garip sesler cikariyor ama cook tatli.ya bu ust disleri cikmadi onunda stresi var.ondanda yemek yemiyor olabilir.bide bizimki sut ve sut urunlerini sevmiyor,bizim yedigimiz seylerden istiyor.bagiriyor ortaligi yikiyor:))
Bu hareket konusu bizdede cok fena yer yatagi yaptim onun disinda heryerde duruyor kendini ordan oraya atiyor kafasini vurcak diye cok korkuyorum.bebisi dusen arkadaslarada cok gecmis olsun,Allah hepimizin yavrusubu korusun.
Bide herkez ne yediriyosa yazmis bizimki cok sacma sapan oldugu icin yazamiyorum umarim kimseninki benimkine benzemez!Ayyy cenem dustu dilim sismis ozlemisim valla buraya yazmayi hepinizi cook optm!!
cnm sizede çok egçmiş olsunn en ksıazmanda iileşir inş kuzun maaşallh boy kilo çok güzel bakalım bende bugün götürcem inş bnm oğlumda 10 şubat doğumlu 3 gün geçiktik:)herkese günaydın,
çok geçmiş olsun tatlım üstünü açma konusu hepimizinkinde var sanırım uf napıcaz yaa bende sürekli açık buluyorum üstünü sanırım uyku tulumu şart üstelik yün yorgan örtüyorum:)ağır ama onu bile ayaklarıyla iteleyip kaldırıyo:)selam kızlar bebişlerin coğu üşütmüş çok geçmiş olsun diyorum bizdede durum aynı çok kötü öksürüyo ne yapıyosunuz sizler öksürüğü için ben henüz doktora götürmedim cumartesi gidicez ama korkuyorumda daha kötü olur mu diye benim kız geceleri nerdeyse hiç üstünü örtmüyo sürekli ben kapatıyorum o açıyo uyku tulumu şipariş ettim bakalım inşallah bir faydası olurda daha soğuklarda ıyı gelir bide grip aşı yaptırcakmısınız kızlar ben karar vermedim henüz
kesinlikle faydası var arkadsım benim kızımda üzerine hiçbir şey örttürmüyo uyku tulumu aldım rahatladım içine ince giydiriyorum terlemiyo hiç pamuklu zaten naylon olsa terletir heralde ilk 2 gün biraz sinir oluyolar ama yapcak başka bişey yokk:)grip aşısı yaptırmayı düşünmüyorum bu arada
eslem naber cnm nasılsınız:)
cok tesekkurler canım ıyı olmaya calısıyoruz bu ara diş onuda benıde mahvetti :)doktor ıkı gune cıkar dedı hala beklıyoruz huysuzluk ates ıstahsızlık boğusuyoruz:)
sen nasılsın:)eymen beyefendıler nasıllar:)
cnm çıkarda rahatlarsınız inş yaa paşamda ii çok şükür teyzesi klasik diş huzursuzluklarıricinde bide iştahla yese dünyalar bnm olcak:) bende dersanye başladım:)atanmak istiyorum ama bakalım inş hayırlısyla ii bi puan alabilirim cnm koşturmaca geçiyo işte günler Rabbim hepsine sağlık sıhat versin
Gunaydin kizlaar,umarim bgun hepimiz icin ii bigun olur.bebisler yemeklerini yer,uykularini uyur bizde isimize gucumuze bakariz.amin:)
Huzuncicegi napiyosun canim gozun nasil oldu?senin kiz abla desin diye istiyomus benimki bol bol diyo ona desin,bizdede abla yokSutum senin dedigib gibi sikintidan oldu ama suda ictim beslendimde ama geri donus olmadi regl de oldum yani anlayacagin dukkani kapattik
Nurberracim ii dileklerin icin saol,insallah cabuk gecer.sizden yardim bekliyorum.drlarinizdan ogrendiklerinizi yazin lutfen burda hersey farkli. Bugun bi hemsire geldi asilari gozterdi,burdakiler 5aylikken basliyolarmis asiya bizimkiyle uymadi tabi nolcak bilmiyorum.1yas asimiz kaldi sadece ama iste ben cok panik ve kuran bi insan oldugum icin korkuyorum,yanlis bisi yapmak istemiyorum.esimde cok rahat nolcak olur gider tarzinda oldugu icin cok telasliyim.yardimlarinizi bekliyorum.tum bebisleri optumm
Kızlar selam..
çoook canım sıkkın(( prensesim çok az kilo almış, iki buçuk ayda 500 gr kızım 12 şubat doğumlu şuan 7400 gr ve 70,5 cm, ooofff offf.... bide yapışıklık oluşmuş idrarını yaptığı yerde onu eliyle açmıtı doktorumuz ve krem verdi, canım sıkıldı yaa ben nekadar kilo aldım onu iyi besleyim diye 3700 doğdu maşallah ama şimdi kilo almıyor ek gıda konusunda çok isteksiz akıl verin bana kızlar çookk üzgünümm çalışamıyorum okadar yani...
balık yağının adı carlson balık yağı cam şişede satılıyo ayriyeten kutusu yok ben portakallı aldım bi de limonlusu var
ben 4 yıldır bunu kullanıyorum sordum azra'ya da bundan vereyim mi diye 1 çay kaşığı ver dedi aslında o başka yazacakmış
ama ben oğluma bunu kullanıyorum kızıma da olur mu deyince tabii olur çok iyi bi balık yağıdır tadı pek güzel olmadığı için
tadı güzel olan balık yağı yazıcaktım ama içmezse getir yazarım dedi ama sevdi bi sorun çıkarmadı fiyatı da 45 lira...
tşkler ılaç ismi için cnm tşkler cok aMA COK GECMİŞ OLSUN ıkı cocukla cok zor allah yardımcın olsun cnm senı cok ıyı anlıyorum....kızlar kızım dün akşam biraz tıkanır gibi oldu hiç uyumadım oturtur pozisyonda uyuttum bütün gece
ama baktım olacak gibi değil nefes alamıyo artık sabahın 05:30'unda gittik hastaneye 2 çocukla
buhar verdiler kızıma solunum yollarında ödem oluşmuş onun için nefes alamıyomuş ödemin inmesi için iğne yaptılar
2 saat arayla 2 tane sonra ilaçlı buhar soğuk buhar v.s. 12 de eve ancak gelebildik çok şükür ciğerlerinde bişey yokmuş
bu gece yine tıkanırsa tekrar gidip bi iğne daha yaptıracakmışız inşallah rahat geçer bu gecemiz
oğlumun da ciğerlerinde hafif hırıltı varmış zaten alerjik bronşiti var şimdi evde ikisine de buhar vericem 5 gün
oğluma ilaçlı buhar kızıma da soğuk buhar nasıl yoruldum anlatamam gerçekten tek çocuğun hastalanması hiçbişey değilmiş
bunu ancak 2 çocuğu birden hasta olan anlar eskiden alır oğlumu giderdik gece yarısıymış falanmış hiç sorun olmazdı
neyse derdim açıldı bak yine anlattıkça anlatasım geliyo valla
uyku tulumunu da sordum tavsiye etmedi robot gibi dedihele içi polar olanlar çok terletir vücudun hava almasını engeller dedi
ben de uyku tulumundan vazgeçtim hem benim de içime sinmiyodu zaten
ay kızlar ben gideyim oğlum geldi okuldan karnı aç buhar verilcek kız uyurken onunla ilgileneyim
biraz bizim cadı hiç fırsat vermiyo oğlumla vakit geçirmeme
cok ıyı yapmışın bızım gobişler aynı bıldıklerını bızede yaz senın hayrına belkı bızde kurtuluruz şu kılolardan....selam kızlar...okul açıldı siteye giremez oldum.okuduklarım pek iç açıcı değil bebişleri hasta etmişsiniz allah acil şifa sıhhat versin minişlere.kombiyi yakalı 1 ay oldu sırf hasta etmeyim diye uğraşıyorum
bu arada sıkı rejime başladım 3 kilo verdim 2 haftada.sadece su süt peynir yoğurt çorba sebze tavuk et balık salata başka bişi yok.bi diyetisyene gidin bence yoksa göbüşler kalıcak gibi benden demesi..
bi de kızlar yürüteç alan var mı?aldıysanız marka tavsiyesi isticem..bebişlere sağlıklı günler...
çok tşk ederım cnm gözlerım aynı halen kasımda ıstanbuldayım bakalım ne dıycek doktorumuz...yerım ben o abla dıyen dılını :)sıkma canını cok şükür az da olsa emmi devam sütüyle değişik tariflerle yoluna gırecektır ınşallah valla bız ne yesek verıyorum oğluma ben herzaman misafir yoksa cocuklarıma göre yemek hazılrarım ne yıyebılıyorlarsa menu odur valla az yağlı az baharatlı vs....panik yaptıkça korktukların başına gelır cnm relax ol herşey yoluna gıdecktır ınşallah.allah yardımcın olsun...Gunaydin kizlaar,umarim bgun hepimiz icin ii bigun olur.bebisler yemeklerini yer,uykularini uyur bizde isimize gucumuze bakariz.amin:)
Huzuncicegi napiyosun canim gozun nasil oldu?senin kiz abla desin diye istiyomus benimki bol bol diyo ona desin,bizdede abla yokSutum senin dedigib gibi sikintidan oldu ama suda ictim beslendimde ama geri donus olmadi regl de oldum yani anlayacagin dukkani kapattik
Nurberracim ii dileklerin icin saol,insallah cabuk gecer.sizden yardim bekliyorum.drlarinizdan ogrendiklerinizi yazin lutfen burda hersey farkli. Bugun bi hemsire geldi asilari gozterdi,burdakiler 5aylikken basliyolarmis asiya bizimkiyle uymadi tabi nolcak bilmiyorum.1yas asimiz kaldi sadece ama iste ben cok panik ve kuran bi insan oldugum icin korkuyorum,yanlis bisi yapmak istemiyorum.esimde cok rahat nolcak olur gider tarzinda oldugu icin cok telasliyim.yardimlarinizi bekliyorum.tum bebisleri optumm
Kızlar selam..
çoook canım sıkkın(( prensesim çok az kilo almış, iki buçuk ayda 500 gr kızım 12 şubat doğumlu şuan 7400 gr ve 70,5 cm, ooofff offf.... bide yapışıklık oluşmuş idrarını yaptığı yerde onu eliyle açmıtı doktorumuz ve krem verdi, canım sıkıldı yaa ben nekadar kilo aldım onu iyi besleyim diye 3700 doğdu maşallah ama şimdi kilo almıyor ek gıda konusunda çok isteksiz akıl verin bana kızlar çookk üzgünümm çalışamıyorum okadar yani...
kızlar kızım dün akşam biraz tıkanır gibi oldu hiç uyumadım oturtur pozisyonda uyuttum bütün gece
ama baktım olacak gibi değil nefes alamıyo artık sabahın 05:30'unda gittik hastaneye 2 çocukla
buhar verdiler kızıma solunum yollarında ödem oluşmuş onun için nefes alamıyomuş ödemin inmesi için iğne yaptılar
2 saat arayla 2 tane sonra ilaçlı buhar soğuk buhar v.s. 12 de eve ancak gelebildik çok şükür ciğerlerinde bişey yokmuş
bu gece yine tıkanırsa tekrar gidip bi iğne daha yaptıracakmışız inşallah rahat geçer bu gecemiz
oğlumun da ciğerlerinde hafif hırıltı varmış zaten alerjik bronşiti var şimdi evde ikisine de buhar vericem 5 gün
oğluma ilaçlı buhar kızıma da soğuk buhar nasıl yoruldum anlatamam gerçekten tek çocuğun hastalanması hiçbişey değilmiş
bunu ancak 2 çocuğu birden hasta olan anlar eskiden alır oğlumu giderdik gece yarısıymış falanmış hiç sorun olmazdı
neyse derdim açıldı bak yine anlattıkça anlatasım geliyo valla
uyku tulumunu da sordum tavsiye etmedi robot gibi dedihele içi polar olanlar çok terletir vücudun hava almasını engeller dedi
ben de uyku tulumundan vazgeçtim hem benim de içime sinmiyodu zaten
ay kızlar ben gideyim oğlum geldi okuldan karnı aç buhar verilcek kız uyurken onunla ilgileneyim
biraz bizim cadı hiç fırsat vermiyo oğlumla vakit geçirmeme
selam kızlar...okul açıldı siteye giremez oldum.okuduklarım pek iç açıcı değil bebişleri hasta etmişsiniz allah acil şifa sıhhat versin minişlere.kombiyi yakalı 1 ay oldu sırf hasta etmeyim diye uğraşıyorum
bu arada sıkı rejime başladım 3 kilo verdim 2 haftada.sadece su süt peynir yoğurt çorba sebze tavuk et balık salata başka bişi yok.bi diyetisyene gidin bence yoksa göbüşler kalıcak gibi benden demesi..
bi de kızlar yürüteç alan var mı?aldıysanız marka tavsiyesi isticem..bebişlere sağlıklı günler...
cnm hakkını helal et ya anca girebildimHayırlı gunler arkadaslar...
nuberra merak ettm seni doktordan sonra yazmamıssın:)
cnm hakkını helal et ya anca girebildim
yazdım tatlım özelden:) buarada balık yağı ismi yazan arkadaşlar olmuş dur hemen not aliim:)
nasıl oldu eslem hala huzursuzluk devam dimi diş çıktımı cnm ya bu doktorlarda iki güne çıkar diyolar ortada diş falan yok sizde şişlik varmı bizde oda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?