çok çok geçmiş olsun cnm ya valla okurken bende yoruldum bi tane bile ne zor ama ikinci olunca eminim dahada zor:)Allah kolaylık ve sağlık versin inş hepsinekızlar kızım dün akşam biraz tıkanır gibi oldu hiç uyumadım oturtur pozisyonda uyuttum bütün gece
ama baktım olacak gibi değil nefes alamıyo artık sabahın 05:30'unda gittik hastaneye 2 çocukla
buhar verdiler kızıma solunum yollarında ödem oluşmuş onun için nefes alamıyomuş ödemin inmesi için iğne yaptılar
2 saat arayla 2 tane sonra ilaçlı buhar soğuk buhar v.s. 12 de eve ancak gelebildik çok şükür ciğerlerinde bişey yokmuş
bu gece yine tıkanırsa tekrar gidip bi iğne daha yaptıracakmışız inşallah rahat geçer bu gecemiz
oğlumun da ciğerlerinde hafif hırıltı varmış zaten alerjik bronşiti var şimdi evde ikisine de buhar vericem 5 gün
oğluma ilaçlı buhar kızıma da soğuk buhar nasıl yoruldum anlatamam gerçekten tek çocuğun hastalanması hiçbişey değilmiş
bunu ancak 2 çocuğu birden hasta olan anlar eskiden alır oğlumu giderdik gece yarısıymış falanmış hiç sorun olmazdı
neyse derdim açıldı bak yine anlattıkça anlatasım geliyo valla
uyku tulumunu da sordum tavsiye etmedi robot gibi dedihele içi polar olanlar çok terletir vücudun hava almasını engeller dedi
ben de uyku tulumundan vazgeçtim hem benim de içime sinmiyodu zaten
ay kızlar ben gideyim oğlum geldi okuldan karnı aç buhar verilcek kız uyurken onunla ilgileneyim
biraz bizim cadı hiç fırsat vermiyo oğlumla vakit geçirmeme
bende uyku tulumu düşünüyodum ama vazgeçtim yazını okuyunca yaaama çok açıyo üstünü napıcammmmm
saol cnm sende hayırlısyla bitirisin inş aminnnn hepsine bol iştah versin Rabbim ve sağlıkkkdershaneye yazılmana sevındım canım ınsallh hayırlısıyla atanırsın bende sıkı calsmaya calısıyrm bır ay sonra denemeye gırecegım bakalım durumlar nasıl:)eymnede allah bol bol ısteh nasıp etsın ınsallah dişleri çabucak çıkar:)
Kızlar selam..
çoook canım sıkkın(( prensesim çok az kilo almış, iki buçuk ayda 500 gr kızım 12 şubat doğumlu şuan 7400 gr ve 70,5 cm, ooofff offf.... bide yapışıklık oluşmuş idrarını yaptığı yerde onu eliyle açmıtı doktorumuz ve krem verdi, canım sıkıldı yaa ben nekadar kilo aldım onu iyi besleyim diye 3700 doğdu maşallah ama şimdi kilo almıyor ek gıda konusunda çok isteksiz akıl verin bana kızlar çookk üzgünümm çalışamıyorum okadar yani...
cnm bende kiloyu çok dert ediyodum ama hastalanıp kötü olacağına zayıf olsunlar ya bunu demek çok gıcık biliyorum ama yemiyolar iştahla işte bizimki bi ara çok fnaydı hiç yemiyodu çok şükür şimdi biraz daha ii eskiye nazaran 4 ayda 1 kilo anca aldı bizimkide sağlık olsun
bzde de hala yok bugun oksurukte basladı allh sonumuzu hayır etsin:2:
cnm çok geçmiş olsun peditus versen daha artmadan inş kuzularımız kışa erken girdi ya yaz gelse:):)