selam kızlar çok ihmal etim burayı epeydir gelemedim
biz son 1 haftadır delirmiş vaziyetteyiz iştahımız azaldı zorla yemek yiyor metehan uyku desen yok denecek kadar az 2 gündür gece 2 de 3 te ağlayarak bi uyanıyo çığlık kıyamet 1 saat ağlıyo kucağımdan inmiyo ne emiyo ne yatıyo ağlıyo
dolven veriyorum dişine dentinox sürüyorum zorla uyutuyorum
vee bu sancıların sıkıntıların meyvesini sonunda verdik dün üst dişi patlamıştı teki ama zaten kaç gündür kabarmıştı dün biri yırtılmış inşallah ötekide çabuk patlarda kurtulur kuzum yaa.3. ve 4. diş oldu bu inşallah.
sürekli kıpır kıpır üstüme tırmanıyo koltuklara tırmanıyo ayakta durmak istiyo beni yürüt diyo emekleyerek tüm evi dolanıyo oyun istiyo canım çıktı canım
ellerim zaten sakat doktor takmam için elime eldiven verdi tendonlarda sertleşme varmış çok kullanmaktan ötürü ama takamıyorumki gece takayım diyorum saat başı kalkıyoo nasıl takayıöm tak çıkar olmuyoo öff öyle işte
şimdi biraz geçmişi didikleyeyimm
dişiniz hayırlı olsun canım gözünüz aydın patlatmıssınz .sanada geçmiş olsun eldiveni rahat olmadığı için mi cıkarmak istiyosun yoksa hani ilaclı falan bişey mi de bebişe zarar vermesin die mi cıkarmak istiyosun