• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar çok ihmal etim burayı epeydir gelemedim :(

biz son 1 haftadır delirmiş vaziyetteyiz iştahımız azaldı zorla yemek yiyor metehan uyku desen yok denecek kadar az 2 gündür gece 2 de 3 te ağlayarak bi uyanıyo çığlık kıyamet 1 saat ağlıyo kucağımdan inmiyo ne emiyo ne yatıyo ağlıyo

dolven veriyorum dişine dentinox sürüyorum zorla uyutuyorum

vee bu sancıların sıkıntıların meyvesini sonunda verdik dün üst dişi patlamıştı teki ama zaten kaç gündür kabarmıştı dün biri yırtılmış inşallah ötekide çabuk patlarda kurtulur kuzum yaa.3. ve 4. diş oldu bu inşallah.

sürekli kıpır kıpır üstüme tırmanıyo koltuklara tırmanıyo ayakta durmak istiyo beni yürüt diyo emekleyerek tüm evi dolanıyo oyun istiyo canım çıktı canım

ellerim zaten sakat doktor takmam için elime eldiven verdi tendonlarda sertleşme varmış çok kullanmaktan ötürü ama takamıyorumki gece takayım diyorum saat başı kalkıyoo nasıl takayıöm tak çıkar olmuyoo öff öyle işte

şimdi biraz geçmişi didikleyeyimm

dişiniz hayırlı olsun canım gözünüz aydın patlatmıssınz .sanada geçmiş olsun eldiveni rahat olmadığı için mi cıkarmak istiyosun yoksa hani ilaclı falan bişey mi de bebişe zarar vermesin die mi cıkarmak istiyosun

bu kuzular pek bi hareketlendi kızlar napcaz yetişemiyorum artık sabah uyanmıs karyolasında ayaga kalkmış dönencesinin düğmelerine baıyo oyuncaklarını çekiştiriyo hayırrr dedimmm o arada azcık gözlerimi kapatmısım bi uyandım bi baktım ki napsa ii perdeyi çekiştiriyoo yanıma alsam yatakta durmuyo yere koysam oraya buraya tırmanıyo düşüp kafasını carpıyo yetişemicemm heralde ben bu guzuyaaa:32:

dişiniz hayırlı olsun canım gözünüz aydın patlatmıssınz .sanada geçmiş olsun eldiveni rahat olmadığı için mi cıkarmak istiyosun yoksa hani ilaclı falan bişey mi de bebişe zarar vermesin die mi cıkarmak istiyosun
Medikal Ürünler - Ortopedik Ürünler - El ve Bilek Atelleri - NOVA BAŞ PARMAK TESBİTLİ EL BİLEK ATELİ

bu canım takınca hiç bişi yapamıyorum yani dinlenmesi amaçlı zaten kıpırdatmamak maksat bunu takınca bişi tutmam söz konusu değil zaten doktorda tutmayayım dinlensn diye verdi ama mümkün olmuyoki dediğin gibi kıpır kıpırlar

Medikal Ürünler - Ortopedik Ürünler - El ve Bilek Atelleri - NOVA BAŞ PARMAK TESBİTLİ EL BİLEK ATELİ

bu canım takınca hiç bişi yapamıyorum yani dinlenmesi amaçlı zaten kıpırdatmamak maksat bunu takınca bişi tutmam söz konusu değil zaten doktorda tutmayayım dinlensn diye verdi ama mümkün olmuyoki dediğin gibi kıpır kıpırlar

Nasil dinleneceksin canim valla benim elim sudan cikmiyor.baska bi yontem yokmuymus??Cok gecmis olsun disinizde cikmis hayirli olsun bizdede ayni sikintilar var bizde haretle bekliyoruz:27:
Kizlar bisi sorcam ya benim bu tasindigim ev eski ve cok orumcek var hep bozuyorum aglarini gunah ama napiyim kiz var:(bildiginiz bisey var mi bunlari yok etmek icin cok uuz oluyorum.:31:

Sonucu aldım kızlar hamile değiliiiiiiiiiimmmmmmmmmm:32::32::32::62::62::62::64::64::64::66::66::66:
Allah herkesin gönlüne göre versin rabbim isteyenlere versin inşallah
hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız:54:

Son düzenleme:
Hadi gozun aydin canim:1:

selam kızlar...bu kara günde günaydın diyemiyorum,

içim yanıyor çok, kızgınım çok,üzgünüm çok ,hırslıyım çok,ağlamak da bişey ifede etmiyor,.. biz tatlı uykumuzdayken o açmamış fidanlar nasıl can verdi, hangi evlere ateş düştü,, daha sekiz aylık yavrularımıza ne emekler veriyoruz o anaların emekleri ,yürekleri vay anasını diyorum....o analara sabırlar diliyorum...

sabah sabah yüreğimizi yaktılar.vatan sağolsun diyolar kim için, ne için? besle büyüt sonra 2 kelime vatan sağolsun.ailelerine allah sabır versin ateş düştüğü yeri yakıyor

İçimiz yanıyor resmen. O evlere ateş düştü asıl. Off ki ne of. Aklımda bambaşka şeyler yazmak vardı ama elim gitmiyor ne yazık ki. Allah sağlık versin gerisi boş resmen. Uyur uyumaz yer yemez ama büyüsünler sağlıklı olsunlar yeter Allah hepimizin yavrularını bağışlasın.

Gercekten cok yazik gencecik cocuklar onlarin esleri yavrulari cok zor Allah sabir versin.Allah cezalarini versin bu pisliklerin!!!

selam kızlar buraya pek uğrayamıyorum artık
benim cadı kızımla pc açmak ölüm ancak cepten bakabiliyorum onu ayağımda sallarken nasılsınız büyüdmü bebişler bizim 2 dişimiz çıktı 3. de yolda üstteki düş epey beyazlaştı patladı patlayacak.
2 ay öncesine kadar gece uykuları süper olan kız 2 aydır özelliklede son 1 aydır sapıtmış durumda artık uyumak istiyorum valla bu dişler her seferinde bööle anamızı ağlatacaksa 2 tane çıktı kaldı 30 yandık desenize:)

atnickli nasılsın ne yapıyorsun? nasıl gidiyor?

canım benim yeni gördüm. nasıl olsun şehitlerimizden dolayı üzgün:72: cadıdan dolayı yorgun:52: reglden dolayıda ağrılıyım:43: bu arada ankara'ya döndüm haftasonu. yalnız kaldık yine kızımla pek bi çılgın son günlerde. telden girip okuyodum ama yazmaya fırsatım olamıyo. şimdide uyudu diye geldim pc başına ama az önce ağlama sesi geldi devam sütü yaptım babamız içiriyo.HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN. ALLAH ANALARINA SEVDİKLERİNE SABIR VERSİN...

Kızlar selam..

çoook canım sıkkın:((( prensesim çok az kilo almış, iki buçuk ayda 500 gr:( kızım 12 şubat doğumlu şuan 7400 gr ve 70,5 cm, ooofff offf.... bide yapışıklık oluşmuş idrarını yaptığı yerde onu eliyle açmıtı doktorumuz ve krem verdi, canım sıkıldı yaa ben nekadar kilo aldım onu iyi besleyim diye 3700 doğdu maşallah ama şimdi kilo almıyor ek gıda konusunda çok isteksiz akıl verin bana kızlar çookk üzgünümm çalışamıyorum okadar yani...[/QUOT

yapışıklık bizde de olmuştu şuan bişey yok çok şükür.bizde açtırmıştık krem kullanmıştık. bi ara yine kapanıyo zannetmiştim değilmiş. olmaz inşallah tekrarlamaz sizinkide canım çok geçmiş olsun.

Kızlar selam..

çoook canım sıkkın:((( prensesim çok az kilo almış, iki buçuk ayda 500 gr:( kızım 12 şubat doğumlu şuan 7400 gr ve 70,5 cm, ooofff offf.... bide yapışıklık oluşmuş idrarını yaptığı yerde onu eliyle açmıtı doktorumuz ve krem verdi, canım sıkıldı yaa ben nekadar kilo aldım onu iyi besleyim diye 3700 doğdu maşallah ama şimdi kilo almıyor ek gıda konusunda çok isteksiz akıl verin bana kızlar çookk üzgünümm çalışamıyorum okadar yani...[/QUOT

yapışıklık bizde de olmuştu şuan bişey yok çok şükür.bizde açtırmıştık krem kullanmıştık. bi ara yine kapanıyo zannetmiştim değilmiş. olmaz inşallah tekrarlamaz sizinkide canım çok geçmiş olsun.

evet canım bizde krem kullanıyoruz,kullandığımız krem aynıdır muhtemelen...ben onu elimle sürüyorum ama aparatını kullanmıyorum sen kullanmışmıydın? ama açılmış kontrol ediyorum bende, inşallah tekrarlamaz canım sağol...

kızlar şu aileleri gördükçe daha çok içim yanıyor...çok üzgünüm sabah işe giderken lise öğrencileri yürüyüş yapıyordu, onlara katıldım bayraklar ellerimizde biraz içim rahatladı bişey yapabildim tepkimi haykırdım 2 saat işe geç kaldım ama birazda olsa rahatladım lütfen hepimiz tepkimizi gösterelim oşanlı BAYRAĞIMIZLA heryeri donatalım....

Back