Canim cok gecmis olsun.sen ii bakiyosundur ama onlar senin aklina gelmeyen biseyden nemleniyolar valla cok zor..ya bizimkide biberon almiyor ve ayni seninki gibi 4.ayda bitti,onceden iciyodusimdi suyu ben kucuk bardakta veriyorum onuda oyun saniyo yarisi icinde yarisi hatta cogu disina dokuluyor,daha meyve suyu hic icmedi inanir misin??almadigim biberon alistirma bardagi kalmadi.dr da ayni seninki gibi diyor almasi lazim yapmasi lazim,gel yaptir dicen de denmiyo tabi:)
Gece ust acma konusu bizdede mevcut ben yorganini yan seriyorum birazda altina koyuyorum.kilotlu corap ve pantolon ve yelekle yatiyor baska turlu olmuyor.ayaklari ciplak yatsa ii olur alisir ama istetulum burdada cok guzel tulumlar var ama bizimki ona takilir uyumaz diye almiyorum valla,zaten zor uyuyoz...
Gece ust acma konusu bizdede mevcut ben yorganini yan seriyorum birazda altina koyuyorum.kilotlu corap ve pantolon ve yelekle yatiyor baska turlu olmuyor.ayaklari ciplak yatsa ii olur alisir ama istetulum burdada cok guzel tulumlar var ama bizimki ona takilir uyumaz diye almiyorum valla,zaten zor uyuyoz...
herkese günaydın,
oğluşumla yaklaşık bir haftadır hastayız önce o hastalandı sonra bana bulaştı üst solunum yolları enfeksiyonu!
sanki karda kışta kaldı nasıl üşüttü anlamadım valla o kadarda dikkat ediyorum.neyseki hiç ateşi olmadı ama öksürüyor balgamı var atmaya çalışıyor neyseki annemin yanındayım 3 gecedir uyumuyoruz neredeyse öksürdüğü için çok sık uyanıyor emmeden de uyumuyor hastalıktan olsa gerek.birde hasta olmadan önce yaklaşık bir aydırr sabahları bir yarım saat öksürüğü vardı.tahlil istedi bizden yapılan testlere göre alerjik bir durummuş bebeklerde olabilirmiş.bugün diğer test sonucunu alıcam ona göre tekrar görüşürüz dedi bakalım ne olacak umarım önemli bir şey değildir
kızlar ben ne yaptıysam biberon veremedim oğluma ilk 4 aydan sonra bıraktı suyu bile kaşıkla veriyorum çok sinir bozucu.denemediğim şey kalmadı.doktor dediki bol sıvı almalı.ne kadar bol verebilirimki kaşıkla işte birde site başal dedi günde yarım bardak ama istemiyor onu da.hala emiyor zaten.sanırım beğenmedi tadını.
metehan 13 şubat doğumlu gitmişken boy kilo da aldı.9240 gr ve 74 cm olmuş oğluşum(maşallah)
birde uykularımız hala çok bozuk çok sık uyanıyor hemen hemen saat başı kalkıyoruz biz sersem gibi oluyorum sabahları.bizden bu kadar