Slm guzel annisler 2aydir uzak kaldim sizlerden
aklim sizde ama firsat bulamadim.
Esimin isi nedeniyle suan yurt disina ciktik 1sene birdayiz
kendi memleketimde bile zordu benim kiza bakmak simdi gavur memleketinde napcam bilmiyorum:)1ay oldu yerlestim sayilir ama burda hersey farkli yabanci az bi ingilizcem var onunla var olmaya calisiyorum ama ana dil fransizca cok zor
hersey farkli mamasi meyvesi bezi..vs.tekrar basa dondum yani.kizim desen ayni kuduruklukta gece msj yaziyorun cunku simdi uyudu:)artik uykusuyla ilgili bisi yazmiyorum uyudugu zaman endiseleniyorym bisi mi oldu diye:)ama en cok moralimi bozam buraya geldim sutum zonk diye kesildi zaten azalmisti ama gece uyandignda emziriyodum
simdi gece kalkip mama hazirliyorum. Bide biberon almadigi ocin kasik mamasi dusunun artik tantanayi!!
Bizimki bide puskurtmeyi huy edindi agzinda bekletip suratima puskurtuyor yani yemek zamanlari cinler tepeme geliyor resmen stres oluyorum napcam nasi olcak bu sefer yapcak mi?????oluyorum.
Konusma konusunda bizimki ilk abla dedi cok ilginc hic abla yok etrafimizda ama bilemiyorum.anneanne gibi bisuler diyo memmen dada da diyo aradada garip sesler cikariyor ama cook tatli.ya bu ust disleri cikmadi onunda stresi var.ondanda yemek yemiyor olabilir.bide bizimki sut ve sut urunlerini sevmiyor,bizim yedigimiz seylerden istiyor.bagiriyor ortaligi yikiyor:))
Bu hareket konusu bizdede cok fena yer yatagi yaptim onun disinda heryerde duruyor kendini ordan oraya atiyor kafasini vurcak diye cok korkuyorum.bebisi dusen arkadaslarada cok gecmis olsun,Allah hepimizin yavrusubu korusun.
Bide herkez ne yediriyosa yazmis bizimki cok sacma sapan oldugu icin yazamiyorum umarim kimseninki benimkine benzemez!Ayyy cenem dustu dilim sismis ozlemisim valla buraya yazmayi hepinizi cook optm!!