2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ıyı geceler kızlar sızlerden bır rıcada buunacaktım

burada hamıle sehıt esı bır arkasım var ve ocakta dogum yapacak sızlerden onun ıcın erkek bebklerınınzın kuculmus kıyafetlerını ısteyecektım emınım nasıl bır duygu ıcınde oldugunu anlıyorsunuzdur cunku sızde bır annesınız bende ıkıncı bebgımı dogurucam allahın ıznı ıle elımden gelenı yapmaya calısıyorum onun ıcın cok zor bı durum bebgı ıcın bısey alamamak sımdıden duyarlılıgınız ıcın cok cok tsk ederım

çok geçmiş olsun canım yaa rabbim korumuş gerçekten verilmiş sadakanız varmış
süt olayına gelince de ben de vermiyorum dr 1 yaşına kadar yasak dedi

kızlar bugünden beri çok kötüyüm bu ay neredeyse hiç regl olmadım yanii hep pembemsi bi renk vardı ve akıntı gibiydi neyse bekledim 10 gün
bugün test yaptım negatiifti ohhh dedim bişey yok ama aklım hala testte olduğu için yarımşar saat aralıklarla hep baktım yine yok
dışarı çıktım 5-6 aat sonra geldim tekrar baktım kiiiii t çizgisi hafif silik ama görünüyooooo:18:
ne yapıcam ben yaa offff yarın hemen gidip kan testi yaptırıcaamhakkımda hayırlısı artık dua edin nolur

çok geçmiş olsun canım yaa rabbim korumuş gerçekten verilmiş sadakanız varmış
süt olayına gelince de ben de vermiyorum dr 1 yaşına kadar yasak dedi

tşk ederım cnm allah razı olsun.....evet bıldığım kadarıyla erken süt verilmesi bağırsaklara zarar verıyomuş....gerek yok zaten ek gıda ek süt alıyolar zaten...

cnm hayırlısı neyse o olsun kendın şüphe edıyosan olabilir....ama gecıkmeler olabilyo daha duzene girmedı adet zamanları bende daha olmadım ama bılıyorumkı gecte olsam olucam çünki kaç aydır gecıkıyo sen yıne test yap...haberlerını beklıyoruz....

Çok sağol canım haklısın aslında ama hani insan çok emek veriyor yaa o biraz düşürdü beni ama daha iyim toparladım,senle kaderimiz aynıymışşş:))

bende ilk teste 2.çizgi silikti ilk değilim dedim sonra eşim hafif çizgi var dedi.1 hafta sonra tekrar aldım çizgiler bayağı belirgin çıkmıştı şimdi 9.haftamdayım.allah yardımcımız olsun.kızımla ilgilenmem hamilelikten zor oluyor.

sağol canım, evet narin bi kızım olacak teyzesiii:) dediğin gibi bide öyle deneyim sağol canım ...

pikepolat cım bendede taş var... canım ...küçük ama bazen çok hafifte olsa batıyo gibi oluyor...doktorada en son yeni hamileyken gösterdim..inş ilerleyen zamanlarda ağrı olmaz erken doğuma bile sokarmış insanı..kum nasıldır bilmem ama tek bildiğim ağrısının beni yerlere yatıracak kadar kötü etmesi..çok geçmiş olsun..bol bol su iç armut yeme taşada sakıncalıymış bende yeni öğrendim ve ayaklarını üşütme...

ayy kızlarkusura bakmayın yanlış yere yazmışım yaa çok komik oldu topikler karıştı pardonnn...neyse size hayırlı günler...

cnm sonuc ne oldu aceba?????

selam kızlar çok ihmal etim burayı epeydir gelemedim

biz son 1 haftadır delirmiş vaziyetteyiz iştahımız azaldı zorla yemek yiyor metehan uyku desen yok denecek kadar az 2 gündür gece 2 de 3 te ağlayarak bi uyanıyo çığlık kıyamet 1 saat ağlıyo kucağımdan inmiyo ne emiyo ne yatıyo ağlıyo

dolven veriyorum dişine dentinox sürüyorum zorla uyutuyorum

vee bu sancıların sıkıntıların meyvesini sonunda verdik dün üst dişi patlamıştı teki ama zaten kaç gündür kabarmıştı dün biri yırtılmış inşallah ötekide çabuk patlarda kurtulur kuzum yaa.3. ve 4. diş oldu bu inşallah.

sürekli kıpır kıpır üstüme tırmanıyo koltuklara tırmanıyo ayakta durmak istiyo beni yürüt diyo emekleyerek tüm evi dolanıyo oyun istiyo canım çıktı canım

ellerim zaten sakat doktor takmam için elime eldiven verdi tendonlarda sertleşme varmış çok kullanmaktan ötürü ama takamıyorumki gece takayım diyorum saat başı kalkıyoo nasıl takayıöm tak çıkar olmuyoo öff öyle işte

şimdi biraz geçmişi didikleyeyimm

hasta bebiklerimize çook çook geçmiş olsun kızlar allahım şifa versin çabucak iyileşsinler bu havalar çok fena yaa salgında var

sen anlatırken varya heyecandan bi fena oldum sen odaya girmeye korktum dedin ya ben sonunu okumaya korktum off allahım bidaha vermesin çok geçmiş olsun valla ucuz atlatmışsınız aman çok dikkat etmek lazım valla

[
çok büyük geçmiş olsun cnm Rabbim korumuş kuzuyu ya okadar korktumki sonucunu okurken kimbilir en neler yaşadın neyseki bişi olmamış çokkk şükür

gunaydın kızlar bızde daha hıc dıs cıkmadı gelen gıdende yokk gıbı bır arkadasa dru ılac vermıs hemen cıkarmıs boyl ebırsey kullanan barmı

canım benim cok geçmiş olsun bi an gözümün önüne geldide allahhh korumuss.cok dikkatli olmak lazm cok 2 sn kafanı çevir neler neler yapıyolar.

hayırlısı olsun canım sonucu hemencecik paylaş bizimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…