- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
kızlar benımde büyük kızım hastalandı çok kötü üşütmüş mecburen antibiyotike başladım halen ateşi var oğluşa yaklaşmamaya çalıştırıyorum ama zor gibi cunki oğlanda hapşurmya başladı yarına oda kapmış olcak şifayı...canlarım hasta anlıycanız:))
bide benım oğlan sürüne sürüne emeklemeye başladı artık ve bende bunu unutmuş oldum bıan...çaydanlığım yerdeydi eşim dışarı çıkıcaktı bende kapıyı kapatayım derken eşimin peşinden gittim bu benim eşşşek oğlum sürüne sürüne caydanlığın yanına gelmiş caydanlığı devirmiş bi bağırdı dedımkı çaydanlık odaya gırmeye korktum ınanın göreceklerımı düşünemıyordum odaya koştum tabı bağırdım eşimde kapıdan koştu geldi bı baktım çaydanlık devrilmiş bizimkide ağlıyo koştuk ellerıne soğuk su döktük çok şükür verilmiş sadakamız varmış bişey olmadı pek halen şoktayım melekler korumuş yavrumu buna ınanıyorum hıçbirşey olmadı çok şükür....dıkkat edelım tehlıkelı döneme gırdı bu cocuklar yüce rabbım tum bebişlerı çocukları korusun ınşallah....amin....
çok geçmiş olsun canım yaa rabbim korumuş gerçekten verilmiş sadakanız varmış
süt olayına gelince de ben de vermiyorum dr 1 yaşına kadar yasak dedi
kızlar bugünden beri çok kötüyüm bu ay neredeyse hiç regl olmadım yanii hep pembemsi bi renk vardı ve akıntı gibiydi neyse bekledim 10 gün
bugün test yaptım negatiifti ohhh dedim bişey yok ama aklım hala testte olduğu için yarımşar saat aralıklarla hep baktım yine yok
dışarı çıktım 5-6 aat sonra geldim tekrar baktım kiiiii t çizgisi hafif silik ama görünüyooooo:18:
ne yapıcam ben yaa offff yarın hemen gidip kan testi yaptırıcaamhakkımda hayırlısı artık dua edin nolur
çok çok geçmiş olsun cnm ya valla okurken bende yoruldum bi tane bile ne zor ama ikinci olunca eminim dahada zor:)Allah kolaylık ve sağlık versin inş hepsine
bende uyku tulumu düşünüyodum ama vazgeçtim yazını okuyunca yaaama çok açıyo üstünü napıcammmmm
saol cnm sende hayırlısyla bitirisin inş aminnnn hepsine bol iştah versin Rabbim ve sağlıkkk
cnm bende kiloyu çok dert ediyodum ama hastalanıp kötü olacağına zayıf olsunlar ya bunu demek çok gıcık biliyorum ama yemiyolar iştahla işte bizimki bi ara çok fnaydı hiç yemiyodu çok şükür şimdi biraz daha ii eskiye nazaran 4 ayda 1 kilo anca aldı bizimkide sağlık olsun
cnm çok geçmiş olsun peditus versen daha artmadan inş kuzularımız kışa erken girdi ya yaz gelse:):)
kızlar bugünden beri çok kötüyüm bu ay neredeyse hiç regl olmadım yanii hep pembemsi bi renk vardı ve akıntı gibiydi neyse bekledim 10 gün
bugün test yaptım negatiifti ohhh dedim bişey yok ama aklım hala testte olduğu için yarımşar saat aralıklarla hep baktım yine yok
dışarı çıktım 5-6 aat sonra geldim tekrar baktım kiiiii t çizgisi hafif silik ama görünüyooooo:18:
ne yapıcam ben yaa offff yarın hemen gidip kan testi yaptırıcaamhakkımda hayırlısı artık dua edin nolur
tşkler ılaç ismi için cnm tşkler cok aMA COK GECMİŞ OLSUN ıkı cocukla cok zor allah yardımcın olsun cnm senı cok ıyı anlıyorum....
cok ıyı yapmışın bızım gobişler aynı bıldıklerını bızede yaz senın hayrına belkı bızde kurtuluruz şu kılolardan....
çok tşk ederım cnm gözlerım aynı halen kasımda ıstanbuldayım bakalım ne dıycek doktorumuz...yerım ben o abla dıyen dılını :)sıkma canını cok şükür az da olsa emmi devam sütüyle değişik tariflerle yoluna gırecektır ınşallah valla bız ne yesek verıyorum oğluma ben herzaman misafir yoksa cocuklarıma göre yemek hazılrarım ne yıyebılıyorlarsa menu odur valla az yağlı az baharatlı vs....panik yaptıkça korktukların başına gelır cnm relax ol herşey yoluna gıdecktır ınşallah.allah yardımcın olsun...
sıkma canını alış bundan sonra boyle bı cocuk almıyosa kıloyu almaz artık herkesın bunyesi yemeğe alışkanlığı aynı değildir sağlıklı olsunlarda kılolu olmasınlar ılerde kıloda hastalık yapr unutma....ben ek gıda konusunda şunu önerebılırım elınle az az ne yedırmek ıstıyosan oyle yedır oyunla yedır istemedıkçede zorlama..kendıne ıyı bak cnm..
cnm sonuc ne oldu aceba?????
kızlar benımde büyük kızım hastalandı çok kötü üşütmüş mecburen antibiyotike başladım halen ateşi var oğluşa yaklaşmamaya çalıştırıyorum ama zor gibi cunki oğlanda hapşurmya başladı yarına oda kapmış olcak şifayı...canlarım hasta anlıycanız:))
bide benım oğlan sürüne sürüne emeklemeye başladı artık ve bende bunu unutmuş oldum bıan...çaydanlığım yerdeydi eşim dışarı çıkıcaktı bende kapıyı kapatayım derken eşimin peşinden gittim bu benim eşşşek oğlum sürüne sürüne caydanlığın yanına gelmiş caydanlığı devirmiş bi bağırdı dedımkı çaydanlık odaya gırmeye korktum ınanın göreceklerımı düşünemıyordum odaya koştum tabı bağırdım eşimde kapıdan koştu geldi bı baktım çaydanlık devrilmiş bizimkide ağlıyo koştuk ellerıne soğuk su döktük çok şükür verilmiş sadakamız varmış bişey olmadı pek halen şoktayım melekler korumuş yavrumu buna ınanıyorum hıçbirşey olmadı çok şükür....dıkkat edelım tehlıkelı döneme gırdı bu cocuklar yüce rabbım tum bebişlerı çocukları korusun ınşallah....amin....
cnm anlamadım ya ne sütü pastörize sütlerdenmi başlayın dedi?????veren varmı?????
evet evet bildiğin pastörize süt vermeye başla dedi oğlum hala emiyor ama onun tadına da alışması lazımmış emmeyi bırakınca onunla devam edicek ya günde yarım çay bardağı vermeye çalış dedi.ilk etapta ağır gelirmiş çocuğa su, devam sütü yada kendi sütünle karıştırarak ver dedi sonra yavaş yavaş azalt diğerlerini dedi ama 3 kez denememe rağmen sonuç fiyasko bakalım yılmamak lazım
banada doktor artık inek sütü verebilirswin demişti önce sulandır sonra direk verebilirsin demişti.hatta hacettepe ünv. bununla ilgili bi araştırma varmış onlar destekliyolarmış 6 aydan sonra inek sütü verilmesini
öncelikle hepinizi tebrik ediyorumbu sene şubat ayında kucaklarınıza aldınız yavrularınızı... bende 2012 şubat annesi olucam sizler gibi .. 15 16 17 şubat civarı bekliyoruz .... ...güzel oğlumu..
sizlerin biz doğum yapacağı zaman evladları bir yaşında olacak..sormak istediğim çok şey var aslında ilkkez anne olacak biri olarak:26:..benim şuan için en çok merak ettiğim bebeklerinizi ısıtma sorunu yaşadınızmı?yanınızdamı yatırdınız?en önemlisi oğlu olanlar gaz sorunu olunca en iyi çözümünüz ne oldu?birde hastane için pijamamı daha iyi şubat ayında gecelikmi?:44::26: lütfen cevaplarsanız çok sevinirim..inş bizde sizler gibi kucağımıza alırız...lütfen kulağımıza küpe olması gerekenleri söylersiniz çok minnettar kalırım..
hayırlı uğurlu olsun bebeğin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşlar çok güzel açıklamışlar birde ben naçizane bişiler söyleyeyim
yeni doğanlar hassas oluyor tabiki bi kat zıbın patikli alt birde üstüne pijama giydiiriyodum ben ee zaten hep battaniyeye sarılı oluyodu.ben hiç oğluma bere takmamıştım annem asker olacak alışmasın sıcağa demiştitaktırmıyodu zaten koca kafalı olduğu için dar geliyodu sıkıyoduda evim sıcaktı ama oturma odasında yııkıyodum kapıyı kaptıyodum küvetinde yıkıyodum orda giydiriyodum
yatağı hala yatak odasında ayırmadım hiç yanımda yatırmadım bazen sabahları annem yanıma verirdi az yatsın yanında kokunu alsın diye ama ben uyumazdım öyle yatardık yan yana
gaz bizdede vardı hatta kolikti akşam saat 6 dedinmi 11 e kadar ağlardı rezene ve kimyon içerdim ona bişi kullanmadım sütümden geçerdi
hastaneler genelde sıcak olur.üşümezsin gecelik al daha rahat edersin uzun kısa kol farketmez ama kolları geniş olsun serum takılıyor.birde eski sayfalara bak istersen bizim orda ihtiyaç listelerimiz hastane bavullarımız ve 2010 annelerine sorularımız falan vardı işinize yarar bilgiler bulabilirsin
ayy hadi hayırlısı allah gönlüne göre versin hakkında hayırlısı olsun inşallah
canım sonucu yarın 2 den sonra alıcam sabırsızlıkla bekliyorum ben de daha eşime bile söyleyemedim yaa ne tepki verir bilemiyorum
selam kızlar çok ihmal etim burayı epeydir gelemedim
biz son 1 haftadır delirmiş vaziyetteyiz iştahımız azaldı zorla yemek yiyor metehan uyku desen yok denecek kadar az 2 gündür gece 2 de 3 te ağlayarak bi uyanıyo çığlık kıyamet 1 saat ağlıyo kucağımdan inmiyo ne emiyo ne yatıyo ağlıyo
dolven veriyorum dişine dentinox sürüyorum zorla uyutuyorum
vee bu sancıların sıkıntıların meyvesini sonunda verdik dün üst dişi patlamıştı teki ama zaten kaç gündür kabarmıştı dün biri yırtılmış inşallah ötekide çabuk patlarda kurtulur kuzum yaa.3. ve 4. diş oldu bu inşallah.
sürekli kıpır kıpır üstüme tırmanıyo koltuklara tırmanıyo ayakta durmak istiyo beni yürüt diyo emekleyerek tüm evi dolanıyo oyun istiyo canım çıktı canım
ellerim zaten sakat doktor takmam için elime eldiven verdi tendonlarda sertleşme varmış çok kullanmaktan ötürü ama takamıyorumki gece takayım diyorum saat başı kalkıyoo nasıl takayıöm tak çıkar olmuyoo öff öyle işte
şimdi biraz geçmişi didikleyeyimm
hasta bebiklerimize çook çook geçmiş olsun kızlarallahım şifa versin çabucak iyileşsinler bu havalar çok fena yaa salgında var
sen anlatırken varya heyecandan bi fena oldum sen odaya girmeye korktum dedin ya ben sonunu okumaya korktum off allahım bidaha vermesin çok geçmiş olsun valla ucuz atlatmışsınız aman çok dikkat etmek lazım valla
cnm tşk ederım çok şükür ıyı oğluşumuzda cok ama cok huysuz sana yemın ederım dun gece saat 5 te ben haken uyanıktım resmen oturup ağladım eşimde nöbetteydı oğlan uyumuyo sureklı kıvranıyo ezan okundu benım oğlan yenı uydu bugecede oyle yapar dıye korkuyorum...ortalıkta dişte yok neden oyle yaptı anlamadımkı.....banada doktor artık inek sütü verebilirswin demişti önce sulandır sonra direk verebilirsin demişti.hatta hacettepe ünv. bununla ilgili bi araştırma varmış onlar destekliyolarmış 6 aydan sonra inek sütü verilmesini
hayırlı uğurlu olsun bebeğin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşlar çok güzel açıklamışlar birde ben naçizane bişiler söyleyeyim
yeni doğanlar hassas oluyor tabiki bi kat zıbın patikli alt birde üstüne pijama giydiiriyodum ben ee zaten hep battaniyeye sarılı oluyodu.ben hiç oğluma bere takmamıştım annem asker olacak alışmasın sıcağa demiştitaktırmıyodu zaten koca kafalı olduğu için dar geliyodu sıkıyoduda evim sıcaktı ama oturma odasında yııkıyodum kapıyı kaptıyodum küvetinde yıkıyodum orda giydiriyodum
yatağı hala yatak odasında ayırmadım hiç yanımda yatırmadım bazen sabahları annem yanıma verirdi az yatsın yanında kokunu alsın diye ama ben uyumazdım öyle yatardık yan yana
gaz bizdede vardı hatta kolikti akşam saat 6 dedinmi 11 e kadar ağlardı rezene ve kimyon içerdim ona bişi kullanmadım sütümden geçerdi
hastaneler genelde sıcak olur.üşümezsin gecelik al daha rahat edersin uzun kısa kol farketmez ama kolları geniş olsun serum takılıyor.birde eski sayfalara bak istersen bizim orda ihtiyaç listelerimiz hastane bavullarımız ve 2010 annelerine sorularımız falan vardı işinize yarar bilgiler bulabilirsin
ayy hadi hayırlısı allah gönlüne göre versin hakkında hayırlısı olsun inşallah
[
çok büyük geçmiş olsun cnm Rabbim korumuş kuzuyu ya okadar korktumki sonucunu okurken kimbilir en neler yaşadınneyseki bişi olmamış çokkk şükür
tşk ederım cnm....evet cok korktum ama cok şükür bişey olmadı ama banada ders oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?