aşağıdaki linkten detaylara bakabilirsiniz
HAMAK MALAT, BEBEK OCUK HAMAKLARI, PORTATF ANTALI BEBEK HAMAk.
alıntı yapmak istediğin mesajın altındakiGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.
Benim oğluşta çok huysuz ah bu dişler çıkamadı gittiler
Bu arada çoklu cvp verme nasıl oluyordu baktım ama unutmuşum.
kızlaaaaarr yardım edinn yaaa uyumuyo ağlıyo ağladıkça sümükleri de akıyo ağzına kadar
silince daha da çok ağlıyoo ooff ooofffff
oynatmaya az kaldı,doktorum nerde
bir cadı kız yüzünden çıldıracağım:95::111:
kızlaaaaarr yardım edinn yaaa uyumuyo ağlıyo ağladıkça sümükleri de akıyo ağzına kadar
silince daha da çok ağlıyoo ooff ooofffff
oynatmaya az kaldı,doktorum nerde
bir cadı kız yüzünden çıldıracağım:95::111:
kızlar aranızda saçları benim gibi çok fazla dökülen varmı???yaklaşık 1 aydır haddinden fazla saçım dökülüyo birde çok zayıfladım..kilo alamıyorum. saçlarımada dur diyemiyorum yakında kel kalcamufff ufff
billdiğiniz bitkisel bişeyler varsa yardımcı olurmusunuz
çok teşekkür ederim.birde bunun boyutları ne kadar.resimde büyük duruyor da?
NATUR VITAL(haır loss shampoo) ispanya yapımı ablam ve annemde aynı dertten muzdarıp prfumerıde satılan bu sampuan cok ıyı geldı bır cok urun denedıler ama ıse yaramamıstıkızlar aranızda saçları benim gibi çok fazla dökülen varmı???yaklaşık 1 aydır haddinden fazla saçım dökülüyo birde çok zayıfladım..kilo alamıyorum. saçlarımada dur diyemiyorum yakında kel kalcamufff ufff
kızlarrr lc waikiki alışveriş sitesinde kapıda ödeme oluyormuuu
Olcturdum az önce esimehamak boyu 1m, eni 50cm,yüksekliği 75cm. Hamagin ayaklarının boyu 1,5m, eni 75cm,yüksekliği 80 cm
kızlar aranızda saçları benim gibi çok fazla dökülen varmı???yaklaşık 1 aydır haddinden fazla saçım dökülüyo birde çok zayıfladım..kilo alamıyorum. saçlarımada dur diyemiyorum yakında kel kalcamufff ufff
NATUR VITAL(haır loss shampoo) ispanya yapımı ablam ve annemde aynı dertten muzdarıp prfumerıde satılan bu sampuan cok ıyı geldı bır cok urun denedıler ama ıse yaramamıstıinsallah senınde ısıne yarar
canım benim ilk doğumdan sonra aynı senin gibi şikayetlerim vardı inanılmaz dökülüyodu ve zayıflıyodum
dökülen saçlarımı sayıyodum günde 400-500 tel
dr gittim cildiye ye bana günde ortalama 150 tel dökülmesi normal demişti
sen hiç saydın mı kaç tel dökülüyo bi de kilon kaç:26:
bi de bazı testler yapmıştı tiroitlerimde sorun çıktı dökülmesi o yüzdenmiş
dahiliyeye falan gönderdi başka testler de yapıldı sonuç ''hashimato tiroiti''denen bi hastalık
o günden beri tiroit hormonu kullanıyorum şikayetlerim bitti
ailende tiroit rahatsızlığı falan da varsa genetik geçişli canım bilgin olsun
bence bi doktora git tiroit hormonlarına baktır sağlık ocağında da bakıyolar
ben rutin kontrollerim için sağlık ocağına gidiyorum
kızlar slm aslında çok eski üyeyim ama pek konulara cvp vermediğimden benı tanımıyorsunuz.yazdıklarınızı takip ediyorum.geçen 2.hamilelikten şüphelenıyorum diye yazmıştım dün test yaptım 2.çizgiyi gördüm.moralim çok bozuk hiç hazır değilim.aileden herkes sakın 2.ciyi yapma diyolardı şimdi kime ne anlatcam bilemiyorum.o kadar dıkkat etmeme karşı nasıl oldu bu hayret ediyorum.benim yerimde olsanız ne yapardınız ben çıkmaza girdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?