• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar slm aslında çok eski üyeyim ama pek konulara cvp vermediğimden benı tanımıyorsunuz.yazdıklarınızı takip ediyorum.geçen 2.hamilelikten şüphelenıyorum diye yazmıştım dün test yaptım 2.çizgiyi gördüm.moralim çok bozuk hiç hazır değilim.aileden herkes sakın 2.ciyi yapma diyolardı şimdi kime ne anlatcam bilemiyorum.o kadar dıkkat etmeme karşı nasıl oldu bu hayret ediyorum.benim yerimde olsanız ne yapardınız ben çıkmaza girdim.

ayy hayırlı olsun evet çookk zor seni çok iyi anlıyorum ama inan ALlah kolaylığını verir.belki bi kaç sene zorluk çekersin ama sonra çook rahat edersin.hazır vücudun psikoljin bu tempoya yarım yamalak sendeleyerek te olsa uyum sağlamışken ikincide büyür.Allahta nasibini verir

kızlar kaç gündür kassıklarımda bir ağrı varr bacaklarıma doğru iniyor.. arda bir belimde ağrıyor üşüttümmü acaba
adet olamaz daha 2 haftam var adetime offf:5::14:

nedir son durum emineeeeee:37:

kızlar doktora sordum olmalı dedı yarıkşar doz 1 ay ara il olmalıymıs cunku 6-9 ay arası bebeklerde gripın zatureye cevırme olasılığı %70lerdeymıs aman dıkkat allah bebeıslerımızı her turlu hastalıktan korusunn:1:

kızlar slm aslında çok eski üyeyim ama pek konulara cvp vermediğimden benı tanımıyorsunuz.yazdıklarınızı takip ediyorum.geçen 2.hamilelikten şüphelenıyorum diye yazmıştım dün test yaptım 2.çizgiyi gördüm.moralim çok bozuk hiç hazır değilim.aileden herkes sakın 2.ciyi yapma diyolardı şimdi kime ne anlatcam bilemiyorum.o kadar dıkkat etmeme karşı nasıl oldu bu hayret ediyorum.benim yerimde olsanız ne yapardınız ben çıkmaza girdim.

cnm vardır mutlaka bi hayır bunda da bebeğin nasibiyle gelir hiç merak etme Rabbim ol demiş olmuş ne güzel birlikte büyürler etraf ne derse desin cnm onlarmı bakıp büyütücek sanki sen hiçç canını sıkma bebişinle yeniden hamişliiğin tadını çıkar bence

arkadaşlar bende chicconun mama sandalyesini aldım polly friends okadar güzelki iiki almışım sanırım buzmana kadar aldığım en kullanışlı şey olcak içinde epey vakit geçiriyo en azından mutfakta iş yaparken gözümün önünde oluyo yoksa bi dakka durmuyo yerinde birde 3 farklı pozisyonu var yatış pozisyonunda yemek yediriyorum çünkü otururken yarısı dökülüyo kısaca almak isteyene şiddetle öeneririm :):)inş hep böyle devam eder severek oturur:)

atnickli nerelerde kaldın kız bak buldum seni:1:

:) telden izliyorum sizi kuşlarım:) iyisiniz hepiniz insallah. Yazması zor oluyo telden. 2 gün önce saçımı boyatırken geberiyodum çok fena oldum nefes almakta güçlùk çektim her yerim kıpkırmızı oldu yüzüm şişti. 2. Kez böyle oluyorum dra gitmedim ayran yogurt duş vs zor kendime geldim.çrsbaya randevu aldım. Gözlerim hala balon gibi mahvoldum kızlar yaa. Doğumdan sonra alerjim başladı herılt:( dökülmeye gelince benim de aşırı dôkùlüyo ama kuaförüm hala çok sık çok gür diyo nasıl oluyo anlamadım. Ben de baktırcam troide fırsat bulunca

:) telden izliyorum sizi kuşlarım:) iyisiniz hepiniz insallah. Yazması zor oluyo telden. 2 gün önce saçımı boyatırken geberiyodum çok fena oldum nefes almakta güçlùk çektim her yerim kıpkırmızı oldu yüzüm şişti. 2. Kez böyle oluyorum dra gitmedim ayran yogurt duş vs zor kendime geldim.çrsbaya randevu aldım. Gözlerim hala balon gibi mahvoldum kızlar yaa. Doğumdan sonra alerjim başladı herılt:( dökülmeye gelince benim de aşırı dôkùlüyo ama kuaförüm hala çok sık çok gür diyo nasıl oluyo anlamadım. Ben de baktırcam troide fırsat bulunca

geçmiş olsun canım gelince uzun uzun görüşürük o vakit annene selam:71:

arkadaşlar bende chicconun mama sandalyesini aldım polly friends okadar güzelki iiki almışım sanırım buzmana kadar aldığım en kullanışlı şey olcak içinde epey vakit geçiriyo en azından mutfakta iş yaparken gözümün önünde oluyo yoksa bi dakka durmuyo yerinde birde 3 farklı pozisyonu var yatış pozisyonunda yemek yediriyorum çünkü otururken yarısı dökülüyo kısaca almak isteyene şiddetle öeneririm :):)inş hep böyle devam eder severek oturur:)

ne kadara aldın canım?

bende chicco polly aldım bizim küçük beyin ilk baslarda cok hosuna gitti sımdı tepsiyi yalamaktan yemek yiyemiyor :1:

ne kadara aldın canım?
cnm 230 tl idi bebeland mağazasından aldım netten bakmıştım ama sanırım biraz daha fazlaydı

bende chicco polly aldım bizim küçük beyin ilk baslarda cok hosuna gitti sımdı tepsiyi yalamaktan yemek yiyemiyor :1:
hahahah sorma cnm arada bizimkide yalıyo yatış pozisyonunda yediriyorum genelde tepsiye tutunup kalkmaya çalışıyo çok komikler yaa:)
Günaydın arkadaşlar
Bebişlerinize bol uykulu,bol mamalı sizlerede bol huzurlu birgün dilerim

günaydın cnmm sabahın nurunda kalktık biz:) herkese bol huzurlu günler olsun inş

cnm vardır mutlaka bi hayır bunda da bebeğin nasibiyle gelir hiç merak etme Rabbim ol demiş olmuş ne güzel birlikte büyürler etraf ne derse desin cnm onlarmı bakıp büyütücek sanki sen hiçç canını sıkma bebişinle yeniden hamişliiğin tadını çıkar bence

çok sağol tatlım. öğrenen herkes köpürdü annem yardımcı oluyor kızıma bakıyor ama 2.ciye asla bakmam diyo.herkes surat yaptı ailede.bende sıkıntımdan dr'a bile görünmedim.

çok sağol tatlım. öğrenen herkes köpürdü annem yardımcı oluyor kızıma bakıyor ama 2.ciye asla bakmam diyo.herkes surat yaptı ailede.bende sıkıntımdan dr'a bile görünmedim.

hiç sıkıntı yapma canım yaa artık öteki bebişini de düşünmen lazım:emir_bebek::9:
herkesin suratını da hiç düşünme herkes bakmiicak ki senin çocuğuna onlara ne oluyo
yaa ben çok kızıyorum böyle sıkıntılı günde destek olmayanlara:47:
ne yani Allahın verdiği cana kıymanı mı bekliyolar
sakın haa yanlış bi karar verme:20:çocuğu veren rabbim sabrını da yanında verir
Allah kullarına kaldıramayacağı yükü vermezmiş...
en kısa zamanda doktora da git de bize haber ver bebişin nasılmış:16:

hiç sıkıntı yapma canım yaa artık öteki bebişini de düşünmen lazım:emir_bebek::9:
herkesin suratını da hiç düşünme herkes bakmiicak ki senin çocuğuna onlara ne oluyo
yaa ben çok kızıyorum böyle sıkıntılı günde destek olmayanlara:47:
ne yani Allahın verdiği cana kıymanı mı bekliyolar
sakın haa yanlış bi karar verme:20:çocuğu veren rabbim sabrını da yanında verir
Allah kullarına kaldıramayacağı yükü vermezmiş...
en kısa zamanda doktora da git de bize haber ver bebişin nasılmış:16:

yaa öğrenenelere noluyomuşki anlamadım üstelik planlı olan bişi değilki Rabbim nasip etmiş olmuş yani ikinciye bakma kolaylığınıda veriri cnm sonuçta bi can taşıyosun onu yaşamdan mahrum bırakmak gibi bi lüks yok hayırlısyla sağlıkla kucağına al ve büyüt yavrunu inşş he tabiki zorlukları olcak ama evladın annesine zorluğu nedenli güç gelirki onlar bizim canımız herşeyimiz

slm kızlar nasılsınız biz iiz çok şükür mama sandalyesini alalı daha iiz:) rahatladım biraz şimdi bnmki ayağımın dibinde sürünüyo bi şey arıyoki ağzına koysun kablo vs:)

kıslar kızımın 2 gündür göbeği kızarık ve ara ara da akıyo
oğlum da çok ateşli bugün doktora götürdüm oğlumu
kızımın göbeğini de söyledim bi krem verdi 3 gün kullan geçmezse
getir dedi.ay ben de s.l.k gibi neden akar diye sormayı unuttum
grip aşısını sormayı unuttum:36:doktora gidip gelmekten evin yolunu
unutmazsam iyidir:1:sizde de böyle göbek sorunu olan var mı:26:

merhaba herkese.uzun zamandır sadece okuyarak takip edebiliyorum.okullar açılınca çalışmaya başladım. çalışan anne olmak çok yorucuymuş.kızıma bakıcı bakıyor. bakıcı konusunda şansılıyız, kızı gibi sevip bakıyor gözüm arkada kalmıyor. eve geldiğimde minnoşum beni öyle özlemiş oluyor ki ellerimi yıkamaya gitmeme bile dayanamıyor. bir an önce yanında olmamı istiyor.

bizde chicconun mama sandalyesini kullanıyoruz. kızımda eğilip bir güzel tepsisini yalıyor. hepinize iyi geceler.

Back