evt cnm yapmiim diyorum ama olmuyo elimde olmadan çok zülüyorum Rabbim sağlık sıhat versin en önemlisi o tabi ama istiyorumki herşeyden vitamin alsın en azından kahvaltısını biraz yesin ama hiç yemiyo.akşam yemekelrine falan oturtuyorum kucağıma sofrada ama verdiğim şeylerden de almıyo bekletiyo ağzında sonra çıkarıyo vitamin şurubunu vermiyorum bikaç gündür dahada kötü sanki yemesi en iisi tekrar veriyim ondan sizin kullandığınız vitamin varmı cnm çok saol cevabın için buarada aminn cnm tüm bebişler yesin yesin sağlıkla büyüsünler
evt cnm yapmiim diyorum ama olmuyo elimde olmadan çok zülüyorum Rabbim sağlık sıhat versin en önemlisi o tabi ama istiyorumki herşeyden vitamin alsın en azından kahvaltısını biraz yesin ama hiç yemiyo.akşam yemekelrine falan oturtuyorum kucağıma sofrada ama verdiğim şeylerden de almıyo bekletiyo ağzında sonra çıkarıyo vitamin şurubunu vermiyorum bikaç gündür dahada kötü sanki yemesi en iisi tekrar veriyim ondan sizin kullandığınız vitamin varmı cnm çok saol cevabın için buarada aminn cnm tüm bebişler yesin yesin sağlıkla büyüsünler
gunaydın kızlar
benım oglum uyurken ustunu cok acıyor uyku tulumu almayı dusundum ama yuz ustu uyuyor ve cok donuyor onunla rahat edebılırmı acab auyku tulumu alanlar ne kulllanıyorsunuz?
ben mothercareda walk and sleeper dıye bı urun gordum bırd ıkeada varmıs sız ınceledınızmı bu urunlerı?
herkese günaydın annişler umarım huzurlu uykulu bol yemeli bir gün olur!kızlar bşey sorucam bebişleri nasıl besliyosuuz yani mama sandalyesinde mi oturarak mı yatarak mı?benimoğlum mama sandalyesine oturuyo amaçok alıştığı söylenemz mama sandalyesinin 3 aşaması olsa da sırt kısmı için dimdik oturuyo arkasına yaslanmıyo yarısı ağzına yarısı dışarı gidiyo yediklerinin çok zor oluyo yani be de alışamadım işin kolayına kaçıp ana kucağına oturtup orda yediriyorum hemen arkasına yaslanıveriyo bir de dün çorba yaparken haşladığım sebzelerden elimle verdim ezerek yedi ama elimle verip yediği şey muhtemelen kaşıkla verdiğimden daha az ama çorba hline getirince içmedi offf yaaa!br de ufacık ekmek içi koparıp verdim onu çok seviyo minik minik ama yararı olur mu ki tam türk erkeği olucak anlaşılan ekmekçi!bir de bakıcıya bşlayan arkadaşlar var mı? ben işe başlamak istiyorum 2.dönem ama hem çalışıp hem çocuk ev işi nasıl olucak acaba?
Selam arkadaslar
Bugun doktora gıttık elhamdulıllah sıkıntı yok boyu 71 kılosu 9 
Ayakkabı konusunu sordum en saglıklısı cıplak ayak dedı ortepedık ılk adım ayakkabısına gerek yok dedı bızımdı sıralamaya basladı da o yuzden gerek dıye dusunmustum yanılmısım
Artık 8.aya merdıven dayadık o yuzden ek gıde olayı bıraz daha serberst olsun dedı gun asrı yumurta verebırlısn dedı
Kahvaltıda bebe bıskuvısı evde yapıyorum ben hala cunku hazırlarda kanserojen olabılır hala tartısılıyor dedı doktor tuzu alınmıs peynır yumurta sarısı artık tam verılecek dedı
Ara ogun havuc suyu yada meyve
Oglen yayla sehrıye tavuk yada sebze corbası
Ara ogun yogurt ıkındı gıbı ve aksam yatmadan 2 once sekersız oekmezle yapılan muhallelebı
Benım kızım hıc bır sekılde yoğurt yemıyor bın turlu denedım peynır yıyorsa sıkıntı olmaz dedı cok zorlamamak lazmmıs
Emeklemesı onemlıymıs kucuk devınım hareletlerı acısından cunku parmakları falan daha ıyı gelısır dedı
Psıkolojık acıdan sosyallesmeye basladı engelleme dedı cekmeceler dagıtsın ona zarar vermedıgı surece mudahale yok tek basına odadan cıksın hemen pesınden gıtme dedı tv de 2 yasına kadar kesınlıkle yasak!!
Su gecenlerde konustugumuz konuyu yanı “su”olayını sordum ıctıgı kadar ver oyle ıcmesı gerekn bu kadar dıye bırdey yok dedı zaten ıhtıyacı olursa ıcer dedı bu kadar ayrıcaa 2 3 gune gelır dıs dedıı cok sevındım sukurrr
Ayrıca aranızda balık yagı veren varmı ben sormayı unuttumda
gunaydın kızlar
benım oglum uyurken ustunu cok acıyor uyku tulumu almayı dusundum ama yuz ustu uyuyor ve cok donuyor onunla rahat edebılırmı acab auyku tulumu alanlar ne kulllanıyorsunuz?
ben mothercareda walk and sleeper dıye bı urun gordum bırd ıkeada varmıs sız ınceledınızmı bu urunlerı?
Biz genelde yatırarak besliyoruz canım. Babyfirst tv acıp karsısına yastık koyuyoruz, yatırıyoruz, hem tv izleyip hem yemek yiyor. Ara sıra mama sandalyesini de kullanıyoruz ama onda baya zorlanıyoruz yedirirken. Ayrıca oglumu yedirtikten sonra yurutecine koyuyorum ve biz de aksam yemegini yerken geliyor yanımıza yurutecinde, yedigimiz yemegin suyuna ekmek icini bandırıp veriyorum agzına, bayılıyor afacan :)
Ben oglum 5,5 aylıkken basladım ise. 2 ayda 3 bakıcı değistirdik, bakıcı gercekten problem, cocugun alısması cok onemli ama zırt pırt bakıcı degisince cocuk da yabancılıyor dogal olarak.. Allahtan annem yakın oturuyor ve hic bos bırakmıyor kadınları. Ayrıca kamera da dosettim eve, ben de isyerinden surekli kontrol ediyorum.
kız benimmi sesim çıkmiii :)) çenem düşecek konuşmaktan
ama işte bi burda bi içerde azcık iş azlaf biraz tv derken zaman geçiyo
banada artık yumurta sarısını tama çıkar dedi.siz yenimi başlıyosunuz.
liste için sağol bu aarada gerçi miktarlara çok sadık kalamıyoruz yedikleri kadar artıkın
akşam ben yemek veriyorum 7de sonra yatarken 180 cclik mama sordum çokmu yediriyorum diyee yok dedi gayet normal dedi bana :))
Kilo alımı az olan bir çocuk için bu liste bana yetersiz geldi cnm.
Benim oğluşumda kilo konusunda yavaş ilerleyenlerden biliyorsun bunlkardan çok daha fazla yiyor.
selam kızlar ben mart annesiyim aslında fakat bizim topikte kimsecikler yok sorunum şu oğlumun alt iki dişi çıktı ve tüm gücüyle ısırıyor emerken yaklaşık 20 gündür böyleyiz bir ara unuttu gibi oldu uyumaya yakın sakinken flaln emzirerek atlattığımı sanmıştım fakat biraz önce kanatıncaya kadar sıktı zor kurtardım kendimi kızıyorum anlamıyor ki daha 7. ayımız bile bitmedi meme koruyucu ile de emmiyor emzik biberon bile almadı varsa yoksa emmek istiyor tok olsa bile meme ona oyuncak oluyor. ne yapabilrim kanattığı yeri bantlasam bir yerde okudum ya bantı koparır ya da nefes borusuna kaçarsa diye korkuyorum szi bir adım daha öndesinizz var mı fikirleriniz....
bugun istanbulda fenaaankara çok soğuukkkkkkkkk
ankara çok soğuukkkkkkkkk
gunaydın kızlar
Bebeklerini sallayarak uyutan ve sallarken kolları veya ayakları kopan annelere sesleniyorum. Hamak aldık ve dün akşam denedik. Sonuç 5 dk içinde mışıl mışıl uykulara dalan meleğim :)) Bu sabah ve öğle uykusunda da denendi hamak ve başarılı oldu. Şiddetle tavsiye ediyorum..
merhaba
o tarif ettiğiniz kişilerden biride benim. ama o kadar eziyete rağmen yinede uyumuyor kızım.sizin aldığınız hamak nasıl birşey tarif edermisiniz.nerden ve kaça aldınız?biz lullababy aldık ama uyumadı onda geri verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?