Selam arkadaslar
Bugun doktora gıttık elhamdulıllah sıkıntı yok boyu 71 kılosu 9 
Ayakkabı konusunu sordum en saglıklısı cıplak ayak dedı ortepedık ılk adım ayakkabısına gerek yok dedı bızımdı sıralamaya basladı da o yuzden gerek dıye dusunmustum yanılmısım
Artık 8.aya merdıven dayadık o yuzden ek gıde olayı bıraz daha serberst olsun dedı gun asrı yumurta verebırlısn dedı
Kahvaltıda bebe bıskuvısı evde yapıyorum ben hala cunku hazırlarda kanserojen olabılır hala tartısılıyor dedı doktor tuzu alınmıs peynır yumurta sarısı artık tam verılecek dedı
Ara ogun havuc suyu yada meyve
Oglen yayla sehrıye tavuk yada sebze corbası
Ara ogun yogurt ıkındı gıbı ve aksam yatmadan 2 once sekersız oekmezle yapılan muhallelebı
Benım kızım hıc bır sekılde yoğurt yemıyor bın turlu denedım peynır yıyorsa sıkıntı olmaz dedı cok zorlamamak lazmmıs
Emeklemesı onemlıymıs kucuk devınım hareletlerı acısından cunku parmakları falan daha ıyı gelısır dedı
Psıkolojık acıdan sosyallesmeye basladı engelleme dedı cekmeceler dagıtsın ona zarar vermedıgı surece mudahale yok tek basına odadan cıksın hemen pesınden gıtme dedı tv de 2 yasına kadar kesınlıkle yasak!!
Su gecenlerde konustugumuz konuyu yanı “su”olayını sordum ıctıgı kadar ver oyle ıcmesı gerekn bu kadar dıye bırdey yok dedı zaten ıhtıyacı olursa ıcer dedı bu kadar ayrıcaa 2 3 gune gelır dıs dedıı cok sevındım sukurrr
Ayrıca aranızda balık yagı veren varmı ben sormayı unuttumda