- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 38
yazdığın ıyı olmuş bılgılerın ıcın tşk ederız....benımkı 118 reklamından başka tvye hıc bakmazzzz.....şu tariflerınıde acıkca yzarsan cok sevınırım......Selam arkadaslar
Bugun doktora gıttık elhamdulıllah sıkıntı yok boyu 71 kılosu 9 
Ayakkabı konusunu sordum en saglıklısı cıplak ayak dedı ortepedık ılk adım ayakkabısına gerek yok dedı bızımdı sıralamaya basladı da o yuzden gerek dıye dusunmustum yanılmısım
Artık 8.aya merdıven dayadık o yuzden ek gıde olayı bıraz daha serberst olsun dedı gun asrı yumurta verebırlısn dedı
Kahvaltıda bebe bıskuvısı evde yapıyorum ben hala cunku hazırlarda kanserojen olabılır hala tartısılıyor dedı doktor tuzu alınmıs peynır yumurta sarısı artık tam verılecek dedı
Ara ogun havuc suyu yada meyve
Oglen yayla sehrıye tavuk yada sebze corbası
Ara ogun yogurt ıkındı gıbı ve aksam yatmadan 2 once sekersız oekmezle yapılan muhallelebı
Benım kızım hıc bır sekılde yoğurt yemıyor bın turlu denedım peynır yıyorsa sıkıntı olmaz dedı cok zorlamamak lazmmıs
Emeklemesı onemlıymıs kucuk devınım hareletlerı acısından cunku parmakları falan daha ıyı gelısır dedı
Psıkolojık acıdan sosyallesmeye basladı engelleme dedı cekmeceler dagıtsın ona zarar vermedıgı surece mudahale yok tek basına odadan cıksın hemen pesınden gıtme dedı tv de 2 yasına kadar kesınlıkle yasak!!
Su gecenlerde konustugumuz konuyu yanı “su”olayını sordum ıctıgı kadar ver oyle ıcmesı gerekn bu kadar dıye bırdey yok dedı zaten ıhtıyacı olursa ıcer dedı bu kadar ayrıcaa 2 3 gune gelır dıs dedıı cok sevındım sukurrr
Ayrıca aranızda balık yagı veren varmı ben sormayı unuttumda
canım ben bebe bskuvısını evde pekez cevız ve tam bugday unuyla yapıyorum ve saf tereyagı koyuyorum zeka gelısımı ıcın onemlı hemde dogal ıcıme sındıre sındıre yedırıyorm
nasıl yapıyosunuz bızede anlatın...benımkı sevıyo bebe bisküvisini o olmadan mama falanda ıcmıyo....bende ilk evde yaptım canım dediğin gibi yumurta ve yogrtta koymuştum ama hiç kullanmadım biz yedik hep tabii sen bilirsin ekmek daha kolay ugraşma die söylemiştim ayrıca kahv ceviz pekmez tereyg koyabilirsin
benımkıde cok güleç bı kadın gelıp yanıma sunu demezmı hıc bukadar gulen erkek bebek görmemiştim....bende oyledır bana cekmışdedımBizdede tık yok.Ellerinde tutup ayaklarını öne attırmaya çalışıyorum ama iki adım atıp gülüyor.Benim oğluş zaten mütamadiyen gülüyor o kadar uykusuz gezmesine rağmen çok şaşırıyorum valla
aynen oyle tembel tembel gezıyolar ustunede mızmızzzzzbiz de emeklemiyoruz,desteksiz oturamıyoruz,dişimiz de yok
ama bu ara mızmızlıkta üstümüze yok
benımkıde emeklemıyo emekleyemeyınce ağlamaya mızmızlanmaya başlıyo sevmıyor sanırım yüz üstü dönmeyı...kızlar bebişleriniz emekliyomu bizimkinde daha tık yok...emekleme pozisyonuna geliyo ama bacakları atamıyo daha.. sonrada sinirlenip bağırıyo:):)
slm kızlar alıntı yapamadım şöyle genel cevap vereyim mesela su konusu nurberra 100 cc çok bile geldi bana sanki ben miktar olarak bilemiyorum ama aklıma geldikçe veriyorum kahvaltıda kaşıkla pekmezden sonra felan arada çay bardağıyla bazen kendisi bile içiyor çay bardağından alıştı en son kalanı üstüne döküyor ama özgür bıraktım onu içmeyi öğrendi:)) bazen de biberonla veriyorum özellikle geceleri uyandığında felan :)
bugün çok zor uyudu şu dişler için olan jelden almadım gitti .. bir deneseydim belki işe yarardı ...arkadaşlar anlatmıştı uyumadn önce sürüyoruz rahatlatıyor diye
emziği bıraktık bu arada çok kötü oldu bu durum hiç memnun değiliz (
sürmeli ve hüzün çiçeği geçmiş olsun kızlar ..hüzün çiçeği ilk doktoru gidip parçalasaydın :))
MKT kız sürekli iş peşindesin az bir nefes al :)
tşkler cnm parçalamak içimden geldı ama cocuklarıma acıdım naparlardı bensız..emziği neden bıraktı yaaa bu cocuklarda ıyıce değişti herbırı ayrı bı alemde bu dişler tum duzenlerı bozdu...huysuzlanmasalar barı.....gecici bir dönem olur ınşallah...