• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr lc waikiki alışveriş sitesinde kapıda ödeme oluyormuuu

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.
Benim oğluşta çok huysuz ah bu dişler çıkamadı gittiler

Bu arada çoklu cvp verme nasıl oluyordu baktım ama unutmuşum.
alıntı yapmak istediğin mesajın altındaki
alıntı ile cevapla yazısının yanında + işareti olan kutucuğu tıkla
hangi mesajlar için alıntı yapmak istiyosan sonra da konuya cevap ver'i tıkla oluyo cnm:34:

kızlaaaaarr yardım edinn yaaa uyumuyo ağlıyo ağladıkça sümükleri de akıyo ağzına kadar
silince daha da çok ağlıyoo ooff ooofffff:37:
oynatmaya az kaldı,doktorum nerde
bir cadı kız yüzünden çıldıracağım:95::111::27:

kızlaaaaarr yardım edinn yaaa uyumuyo ağlıyo ağladıkça sümükleri de akıyo ağzına kadar

ayyy canım benim ya sakin ol...yapacak bişey yok sabretmekten başka. sorma bugün ceyliniminde huzursuzluğu üstündeydi. bana hiç bi iş yaptırmıyo. öle onunla uğraşacam inanırmısın yemeğimi yeni yaptıım. uyumadan hiç bi iş yapamıyom...şu dişler bi çıksaydı hayırlısıyla biraz rahatlıyacaktım..ama nerde daha tıııık yok...

kızlar aranızda saçları benim gibi çok fazla dökülen varmı???yaklaşık 1 aydır haddinden fazla saçım dökülüyo birde çok zayıfladım..kilo alamıyorum. saçlarımada dur diyemiyorum yakında kel kalcam:43: ufff ufff
billdiğiniz bitkisel bişeyler varsa yardımcı olurmusunuz

cnm Allah kolaylı çok sinir bi durum biliyorum bizimkide az önce yattı kalkmış şimdi babasına devrettim daha kaçta yatar Allah bilir bide gece uyancak saat başı :(uff şu dişler bi çıksa bizde bi rahatlasak

[SUP][/SUP]
kızlar aranızda saçları benim gibi çok fazla dökülen varmı???yaklaşık 1 aydır haddinden fazla saçım dökülüyo birde çok zayıfladım..kilo alamıyorum. saçlarımada dur diyemiyorum yakında kel kalcam:43: ufff ufff

gökçe cnm benmde aynen avuç avuç bazen korkuyorum acaba bişi mi var die hele banyoda bi tomar saç gidiyo yaa bende yakında kel kalıcam bi tutam kalmış saçım
bioblas aldım ben sık kullanabilsem ii gelcek gibi ama nerdee paşamla ilgilenmekten banyoya bile zaman kalmıyo:(

NATUR VITAL(haır loss shampoo) ispanya yapımı ablam ve annemde aynı dertten muzdarıp prfumerıde satılan bu sampuan cok ıyı geldı bır cok urun denedıler ama ıse yaramamıstı:1:insallah senınde ısıne yarar

kızlar cok guzel tarifler vermişsiiz yenı topiğimize gecırelım.....
burada benım annem sağolsun aynı hamak gıbı salıncak yaptı uyuyo benım sıpa....
ama kaç zamandır çok huysuz çarşafla salladık anca uyudud bö böbö dıyıp durdu anlamadımkı kusmaya calışıyodu kusamıyodu sankı uykuda kusar dıye korkuyorum....

canım benim ilk doğumdan sonra aynı senin gibi şikayetlerim vardı inanılmaz dökülüyodu ve zayıflıyodum
dökülen saçlarımı sayıyodum günde 400-500 tel:53::53::53:
dr gittim cildiye ye bana günde ortalama 150 tel dökülmesi normal demişti
sen hiç saydın mı kaç tel dökülüyo bi de kilon kaç:26:
bi de bazı testler yapmıştı tiroitlerimde sorun çıktı dökülmesi o yüzdenmiş
dahiliyeye falan gönderdi başka testler de yapıldı sonuç ''hashimato tiroiti''denen bi hastalık:14:
o günden beri tiroit hormonu kullanıyorum şikayetlerim bitti
ailende tiroit rahatsızlığı falan da varsa genetik geçişli canım bilgin olsun
bence bi doktora git tiroit hormonlarına baktır sağlık ocağında da bakıyolar
ben rutin kontrollerim için sağlık ocağına gidiyorum

günaydın kızlar ve kuzular bugün annemde olucam bütün gün
akşama ya da yarına anca görüşürüz
hepinize keyifli sohbetler:1:

kızlar slm aslında çok eski üyeyim ama pek konulara cvp vermediğimden benı tanımıyorsunuz.yazdıklarınızı takip ediyorum.geçen 2.hamilelikten şüphelenıyorum diye yazmıştım dün test yaptım 2.çizgiyi gördüm.moralim çok bozuk hiç hazır değilim.aileden herkes sakın 2.ciyi yapma diyolardı şimdi kime ne anlatcam bilemiyorum.o kadar dıkkat etmeme karşı nasıl oldu bu hayret ediyorum.benim yerimde olsanız ne yapardınız ben çıkmaza girdim.

canım benim ilk doğumdan sonra aynı senin gibi şikayetlerim vardı inanılmaz dökülüyodu ve zayıflıyodum
dökülen saçlarımı sayıyodum günde 400-500 tel:53::53::53:
dr gittim cildiye ye bana günde ortalama 150 tel dökülmesi normal demişti
sen hiç saydın mı kaç tel dökülüyo bi de kilon kaç:26:
bi de bazı testler yapmıştı tiroitlerimde sorun çıktı dökülmesi o yüzdenmiş
dahiliyeye falan gönderdi başka testler de yapıldı sonuç ''hashimato tiroiti''denen bi hastalık:14:
o günden beri tiroit hormonu kullanıyorum şikayetlerim bitti
ailende tiroit rahatsızlığı falan da varsa genetik geçişli canım bilgin olsun
bence bi doktora git tiroit hormonlarına baktır sağlık ocağında da bakıyolar
ben rutin kontrollerim için sağlık ocağına gidiyorum

kaç tel dökülüyo die hiç saymadım ama sölediğim gibi çok fazla dökülüyo..kilom içinde doktora gittim tam 5 tüp kan verdim bütün değerlere baktılar..herşey normal çıktı sadece beklenmedik romatizma olduğunu öğrendim ben ne için gittim ne çıktı...şuan 44 kiloyum..doktor sadece6 kilo alman yeterli olacak dedi..64 le doğuma girdim 54 le çıktım.. bi başladım vermeye 44 e kadr düştüm..iştah şurubu yazmak istedi doktor ama emzirdiğim için yazamadı...sölediğin gibi tekrar gitsemmi acaba bi doktora...

kızlar slm aslında çok eski üyeyim ama pek konulara cvp vermediğimden benı tanımıyorsunuz.yazdıklarınızı takip ediyorum.geçen 2.hamilelikten şüphelenıyorum diye yazmıştım dün test yaptım 2.çizgiyi gördüm.moralim çok bozuk hiç hazır değilim.aileden herkes sakın 2.ciyi yapma diyolardı şimdi kime ne anlatcam bilemiyorum.o kadar dıkkat etmeme karşı nasıl oldu bu hayret ediyorum.benim yerimde olsanız ne yapardınız ben çıkmaza girdim.

canım yapacak bişey yok..tabiki dünyaya gelcek bi bebekten söz ediyoruz ..bakımıydı büyümesiydi okuluydu falan filan..bir anne bebek istediği zamn başlıyo bunları düşünmeye aylar sonra anca karar verebilo kendini hazır hissettiğine..maddi manevi büyük bir sorumluluk..ama inan olki o bebek kollarının arasına geldiği anda hiçbişey düşünmüyosun.mewlam onu ozamna istemiş ozamna ayarlamış sizide anne babası olarak görmüş..biz kullara yapacak bişey düşmüyo.biliyosunki bebek o rahme düştüğü andan itibaren bir canlı..onun için tatlım etraftaki insanlara aldırma anne babanın tepkilerini bile düşünme.. sanki doğunca dışardaki insanlarmı bakacak... sonuçta senin yavrun senin ailen..hiç düşünme çocuk rıskıyla ve mutluluk getirerek gelir bi aileye..bir düşün bebeği olmayanları okadr para verenleri ne yapsalar bi çare bulup bebeği olamayanları bence sen çok şanslısın. ikisi bir arada büyür. allah sende bu gücü görmüş bakarsın ikisine birden..

kızlar kaç gündür kassıklarımda bir ağrı varr bacaklarıma doğru iniyor.. arda bir belimde ağrıyor üşüttümmü acaba
adet olamaz daha 2 haftam var adetime offf:5::14:

Back