2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı günlerinize geri dönün inşallahh....kesinlikle 2 doktor taraftarıyım bende canım....

evet canım bende de var o kitaptan çok güzel

herkese selam arkadaşlar ben çoook uzun zamandır giremiyorum geçmişide okuyamadım inşallah herkes iyidir ben göreve başladım bebişi bırakıyorum ananeye başta çok zorlandım ama alıştık artık... ya bende bi ara yediğim hiçbişeyden tat alamadım çok korktum demek bundanmıydı ya bide altını değiştirirken okadar zorlanıyorumki babası oyalamazsa imkansız kaçıyoo ya bide tariflerinizi paylaşırsanız sewinirim özellikle kahwaltıda ne weriyosunuz

benim ilk göz ağrım biricik topiğimmm...ne zamandır yazmıyorumm bi CEEEEEEEEEEEEEEE diyeyim dedimm

Arkadaşlar birşey soracağım;
Bebişlerinize günde ortalama kaç cc su veriyorsunuz?
Şimdi internette bir yazı okudum biraz korktum çünkü oradaki bilgilere göre oğluşum çokkk az su içiyor(

selam kızlarr

metenin hala burnu tıkalı 5 gün oldu geçmedi bide bugün öksürüyo kesik kesik birazdan sağlık ocağına gideyim diyorum....bakalım orda ne dicek

mısra benimki o küçük biberonlar varya ondan 3 tane falan içiyo günde versem belki daha çok içecekkk

şimdi çıkmam lazım görüşürüz

Arkadaşlar birşey soracağım;
Bebişlerinize günde ortalama kaç cc su veriyorsunuz?
Şimdi internette bir yazı okudum biraz korktum çünkü oradaki bilgilere göre oğluşum çokkk az su içiyor(

benimki de çok az içiyo o küçük suluklardan 1 tane anca içer ben de çok üzülüyorum

buarada arkadaşlar yeni farkettim eymenin alt damaktaki diş yeri kızarmış diş çıkmadan önce öylemi oluyo

kizlar sudan bahsetmissiniz ya bencede emdiklerinden dolayi az su iciyorlar benim kizimda az iciyor suyu:26:

slm kızlar bugun pek giremedim kızım uyumadı da şimdi yatırdım onu ben de halsizim üşütüyorum galiba yapılcak çok işim var ütü temzlik felan eşim göreve gidiyo antalyaya ona valiz hazırlıcam

zeynep 100 cc içiyo ama bu aralar azalttı bardaktan içiyo ne kadar bilmiyorum

sedaa coldmix aldık dün ve gece kullandık 21.00-3.30 a kadar zeynep aralıksız uyudu ve sabah hırıltısı da yoktu dedim burnu tıkalıydı da ondan mı sık uyanıyodu ama 7ye kadar yarım saatte 1 uyandı

neyse ben işlerimin başına

ii de ne kadar emiolar ki 500 cc kadar ek gıda daha da susatıyo onları bence havalar serinleyince su ihtiyaçları daha da azaldı suyu bilen bi bebekse siz teklif edin içecegi kadar içer ama bazıları suyun tadını bilmiyo

çoookkk geçmiş olsun canım ya!sen en yakın zamanda şöyle tüm ailen için bi kurşundöktür de tüm kem gözler uçsun gitsin! bebişin de hemen iyileşir inşallah!

@atnickli yolculuğunun iyi geçmesine sevindim canım ailenle doa doya vakit geçir izmirin tadını çıkar umarım dönüş yolunda da kızın seni hiç üzmez arada sırada gir unutma bizi :)
@sürmeli hoşgeldin seninle birebir çok muhabetimiz olmasa da çalıştığım için hamilelik dönemimin sonunda sizi sıkı takip edip çok mesaj yazamayanlardanım çok iyi hatırlıyorum yani iyi ki geldin tekrarii
kızlar buarada bebişe şu alıştırma bardaklarından aldım tutma yerleri çok iyi ama delikleri çok geniş deli gibi her yere su akıyo kapağını kapattığımda da kapağa su doluyo chicconunkini 6+ almıştım memnun deilim alıcaksanız tavsiye etmem

zımkı avent oda aynı maalesef kullanamıyoruz

zımkı avent oda aynı maalesef kullanamıyoruz

kızlar nukun damlatmayanını aldım çok memnunum 38 tl verdim ama deger kızım da çok seviyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…