- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 42
kızlar nasılsınız bız ıyı değiliz...oğluşum orta kulak ıltıhabı geciriyo ve bu yuzden cok kötüyüm bide bıkaç gundur oğluşum sağ gözünün alt damarları cok belıgınleşiyor masmavı oluyo doktora gıttım söylemeyı unuttum kafayı tırlatacam aslında oğlum nazara geldı....benım oğlan pek şişman değil 7.5 kılo eltım dun gecmış karşıma sen neverıyon bu oğlana her gecen gun kıllo alıyo senın oğlan şimdi 9 kılo olmuştur demezmı manyak kadın ınsan bı maşallah der hıç demedı o der demz oğlum bı huysuz oldu sormayın kusana kadar öksürüyosıze bı tavsıyemde eğer bırşeyden süphe duyuyorsanız herzaman ıkı farklı doktora görünün sizde cocuklarınızda ben gecen hafta doktora gıttım dedımkı doktor oğlum elını daıma kulaklarına atıyo adam bana ne dedı aman sız anneller cok pimpiriklisiniz bışeyı ktur zaten oyle yapıyodur hafıften baktım bışeyı yok dedı ve uzerınden bı hafta gectı oğlum daha kötü oldu farklı bı doktora götürdüm adam bana oğlan orta kulak ıltıhabı olmuş dıyınce şartellerım attı bırı var der bırı yok der ben anladımkı bazen su doktorlardan kat kat daha ıyı bıldığımız....
hayrlı gunler arkadaslar:)
sıze okudugum bır kıtabı tavsıye etmek ıstedım "Çocuk terbıyesınde dogru bılınen yanlıslar"Adem Güneş yazarı banada unıversıtede kı hocam tavsıye etmıstı gercekten guzel bır kıtap sonuna kadar sasırarak okudum
amannnnnn bi tek ben değil mişim demek bi arkadas doğumdan sonra tat alma yetisini kaybettiğini söylemişti eşimde bana sende doğumdan sonra hafızanı mı kaybettin diye dalga geciyodu eskiden herşeyi hemen hatrlardım şimdi 2 dk önce yaptığım,söylediğim şeyi, bişeyleri koydugum yeri hiç hatırlamıyorum nereye koydugumu görsemde sanki onu oraya koyan ben değilmişim gibi böle ilginç şeyler folik asitle ilgili demişti birisi dolayısıyla bol bol balık yemeliyiz bende pek severim yaaa
Arkadaşlar birşey soracağım;
Bebişlerinize günde ortalama kaç cc su veriyorsunuz?
Şimdi internette bir yazı okudum biraz korktum çünkü oradaki bilgilere göre oğluşum çokkk az su içiyor(
oğlumda az su içiyo ya acaba emdiklerinden dolayı olabilirmi en fazla 100 cc içiyodur sizinkiler ne kadar
oğlumda az su içiyo ya acaba emdiklerinden dolayı olabilirmi en fazla 100 cc içiyodur sizinkiler ne kadar
100 cc mibiz onun yarısı kadarını belki de daha azını içiyoruz
kızlar nasılsınız bız ıyı değiliz...oğluşum orta kulak ıltıhabı geciriyo ve bu yuzden cok kötüyüm bide bıkaç gundur oğluşum sağ gözünün alt damarları cok belıgınleşiyor masmavı oluyo doktora gıttım söylemeyı unuttum kafayı tırlatacam aslında oğlum nazara geldı....benım oğlan pek şişman değil 7.5 kılo eltım dun gecmış karşıma sen neverıyon bu oğlana her gecen gun kıllo alıyo senın oğlan şimdi 9 kılo olmuştur demezmı manyak kadın ınsan bı maşallah der hıç demedı o der demz oğlum bı huysuz oldu sormayın kusana kadar öksürüyosıze bı tavsıyemde eğer bırşeyden süphe duyuyorsanız herzaman ıkı farklı doktora görünün sizde cocuklarınızda ben gecen hafta doktora gıttım dedımkı doktor oğlum elını daıma kulaklarına atıyo adam bana ne dedı aman sız anneller cok pimpiriklisiniz bışeyı ktur zaten oyle yapıyodur hafıften baktım bışeyı yok dedı ve uzerınden bı hafta gectı oğlum daha kötü oldu farklı bı doktora götürdüm adam bana oğlan orta kulak ıltıhabı olmuş dıyınce şartellerım attı bırı var der bırı yok der ben anladımkı bazen su doktorlardan kat kat daha ıyı bıldığımız....
@atnickli yolculuğunun iyi geçmesine sevindim canım ailenle doa doya vakit geçir izmirin tadını çıkar umarım dönüş yolunda da kızın seni hiç üzmez arada sırada gir unutma bizi :)
@sürmeli hoşgeldin seninle birebir çok muhabetimiz olmasa da çalıştığım için hamilelik dönemimin sonunda sizi sıkı takip edip çok mesaj yazamayanlardanım çok iyi hatırlıyorum yani iyi ki geldin tekrarii
kızlar buarada bebişe şu alıştırma bardaklarından aldım tutma yerleri çok iyi ama delikleri çok geniş deli gibi her yere su akıyo kapağını kapattığımda da kapağa su doluyo chicconunkini 6+ almıştım memnun deilim alıcaksanız tavsiye etmem
kızlar buarada bebişe şu alıştırma bardaklarından aldım tutma yerleri çok iyi ama delikleri çok geniş deli gibi her yere su akıyo kapağını kapattığımda da kapağa su doluyo chicconunkini 6+ almıştım memnun deilim alıcaksanız tavsiye etmem
zımkı avent oda aynı maalesef kullanamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?