• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çoookkk geçmiş olsun canım ya!sen en yakın zamanda şöyle tüm ailen için bi kurşundöktür de tüm kem gözler uçsun gitsin! bebişin de hemen iyileşir inşallah!
tşk ederım cnm evet annemlere gıdıyım en kısa zamanda bana lazım..nazara cok ınanırım...
çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı günlerinize geri dönün inşallahh....kesinlikle 2 doktor taraftarıyım bende canım....
tşk ederım cnm cok sağol
selam kızlarr

metenin hala burnu tıkalı 5 gün oldu geçmedi bide bugün öksürüyo kesik kesik birazdan sağlık ocağına gideyim diyorum....bakalım orda ne dicek

mısra benimki o küçük biberonlar varya ondan 3 tane falan içiyo günde versem belki daha çok içecekkk

şimdi çıkmam lazım görüşürüz
ya benımkının de oyle salya sümük olduk ıyıce doktor orta kulak ıltıhabı dedı ama ılaç verıyom daha ıyı olmadı yavrum yaaa ablayada gectı sankı :(
Arkadaşlar birşey soracağım;
Bebişlerinize günde ortalama kaç cc su veriyorsunuz?
Şimdi internette bir yazı okudum biraz korktum çünkü oradaki bilgilere göre oğluşum çokkk az su içiyor:((
benımkıde cok sevıyo suyu nekadar versem alır :)))
canım çok geçmiş olsun orta kulak iltihabı da nasıl ağrı yapar...yavrum benim yaa ağladıkça bile daha çok ağrır
sorumsuz olmaktansa pimpirikli olmak daha iyidir Allah acil şifalar versin
tşk ederım sağol......evet pimpirikli olmak bazı zamanlarda gereklı....
gunaydin kizlarrr:71:

face hesabimi dondurdum.. girmicem bi daha:50: artikin bende burdayim:66:

nasilsinizz biz dilosumla oturuyozz saat 9da kalkti hanfendi bakalim geri kacta uyuyacak :21:
hoşgeldın...bızımkı sabahın 6 sında ayakta...benı uyandırmadan durmz....
hüzünciceği çok geçmiş olsun cnm yaa kıyamam ben ona nasıl ağrı nasıl canı acıyodur uff Rabbim kötü gözlerden bakışlardan korusun yavrularımızı bol bol okumamk gerek onları bu doktorlar ne tuhaf ya bişey sorsan normal normal diyip bide azarlıyolar sonmuçta annelik çok farklı bişi en ufak şeyler bile bizim gözümüze takılabiliyo ve uygun bi açıklama bekliyoruz bukadar başka bişi istemiyoruzki inşallah en kısa sürede iileşir minik paşan cnm

cnm sorma acayip dikkat gerek bizimki hergün bi vukaat yaşıyo mutlaka bi kez (en az)
kafasını vuruyo bi yere ve bi çığlık yanından saniye ayrılmamala oluyo bu isteristemez mutfaga gitmem gerekiyo ev çok fena halde süpürge bile açamıyorum yeterki onlar ii olsunda işler kalsın napalım:)

günaydın cnm benmkide kilolu değil bu enerjiyi nerden buluyolar bilmiyorum ama bir saniye bile durmuyo tek dinlendiği vakit uyku:)altını bezlerken zaptedebilene aşkolsun nasıl dönüyo kaçıyo:):) pijamasını falan giydirirken ben birini sokuyorum o diğerini çıkarıyo görsen çok komik yaa eminim sizinde böyledir:)sanırım bizim sıpalar erken yürücek cnm bende yaşımdan önce yürümüşüm:)bana çekmiş sanırım hahahah

günaydın cnmmm hepimize güzel günler olsun sağlıklı vukaatsız:):)

hoşgeldin cnm özelmişim sizleri görmeyi
maşallah oğluşuna ozaman cnm bazı bebişler ya önce konuşurlar yada yürürlermiş senınkı erken yureyenlerden olucak galıba...hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlarda...
tşk ederım cnm onlar ayrı alem bız ayrı....ama ogun adama ne dedıysem başka yöne cevırdı yawwww neyse allah gene onlardan razı olsun başımızdan eksıt etmesın...dediğin gibi anneyız bız hıssedıyoruz işte ama gelde onlara soyle....bıde benım oğlan çok salyalı yaaa denız olduk resmen şırıl şırıl akıyo ne önlük ne kıyafet dayanmıyo ya....haifif dişi şişmi gibi ama en az 1 ay surer gıbıme gelıyo benım çocuklar gec çıkarıyo dişlerını :37:

benim kızında epey bi salyası aktı zaten biz önlüksüz hiç duramıyoruz ya suyu akar ya da kusar.bizim 1 incimiz patlası yanındakide yolda:66:[/QUOTE]

ıyı ne guzel maşallah yavruna bızımkı cok huysuz çıkarsada kurtulsak :((

slm kızlar bugun pek giremedim kızım uyumadı da şimdi yatırdım onu ben de halsizim üşütüyorum galiba yapılcak çok işim var ütü temzlik felan eşim göreve gidiyo antalyaya ona valiz hazırlıcam

zeynep 100 cc içiyo ama bu aralar azalttı bardaktan içiyo ne kadar bilmiyorum

sedaa coldmix aldık dün ve gece kullandık 21.00-3.30 a kadar zeynep aralıksız uyudu ve sabah hırıltısı da yoktu dedim burnu tıkalıydı da ondan mı sık uyanıyodu ama 7ye kadar yarım saatte 1 uyandı :50::50:

neyse ben işlerimin başına :10:

deme yaaa off bendemi alsamki nereye damlattınız bu arada bide kaç liraki o ilaç

hoşbuLduk islemcim

kızLar yaa diloşum üşütmüş :5:

burnu akıyo genzi tıkalı buğün sabah 1 saat uyudu ondan beri akşam 9a kadar hiç uyumadı mızırdandı sürekli :14:

akşam yatarken bi ölçek petitüs verdim, yatagınada sıcak kum torbası koydum

havalar artık soğudu ufoyuda tekrar geri kurdurdum

şimdilik fısır fısır uyuyor inş gecede rahat uyur..

bende namazımı kılıp yatacağım iyi geceler size:71:

bu arada bende iyi suluk bulamadım yaa bizimide +9 içince cocugun genzıne kaçıyo

etlikte nukunkini görmüştümde pahalıma gelmişti

neyse mecburen alacııızz

slm annişler bugün hiç pcye giremedim.. kızımla alışverişe çıktık. kızıma birkaç kışlık kıyafet pijama faln aldık..yeni yazılanları okudum bebişler hep hasta olmuş kıyamam ben onlara... allah hepsine çoook çoook şifa versinnn.inş hemen atlatırlar..

ben bebedorun damla akıtmaz bardağını almıştım 10 lira emme kullanmıyo yaaaa içmiyo ondan oynuyo dişlerini kaşıyooo paşaaaa...bende vermiyom bardak nerde bilmiyorum bile aaa hakkaten nerdeki o bardak :44:

sürmeli geçmiş olsun çok soğuk ankara yaa ben bu akşam kombiyi yaktım sabaha kadar yanacak valla çok soğuk oluyo özellikle sabaha karşıı metede zaten aynen fenaaa

makbuleeeee yarın ilk iş gidip cold mix almak olacakk netten baktım biraz herkes pek memnunnn

slm kızlar alıntı yapamadım şöyle genel cevap vereyim mesela su konusu nurberra 100 cc çok bile geldi bana sanki ben miktar olarak bilemiyorum ama aklıma geldikçe veriyorum kahvaltıda kaşıkla pekmezden sonra felan arada çay bardağıyla bazen kendisi bile içiyor çay bardağından alıştı en son kalanı üstüne döküyor ama özgür bıraktım onu içmeyi öğrendi:)) bazen de biberonla veriyorum özellikle geceleri uyandığında felan :)
bugün çok zor uyudu şu dişler için olan jelden almadım gitti .. bir deneseydim belki işe yarardı ...arkadaşlar anlatmıştı uyumadn önce sürüyoruz rahatlatıyor diye
emziği bıraktık bu arada çok kötü oldu bu durum hiç memnun değiliz :((
sürmeli ve hüzün çiçeği geçmiş olsun kızlar ..hüzün çiçeği ilk doktoru gidip parçalasaydın :))
MKT kız sürekli iş peşindesin az bir nefes al :)

hoşbuLduk islemcim

kızLar yaa diloşum üşütmüş :5:

burnu akıyo genzi tıkalı buğün sabah 1 saat uyudu ondan beri akşam 9a kadar hiç uyumadı mızırdandı sürekli :14:

akşam yatarken bi ölçek petitüs verdim, yatagınada sıcak kum torbası koydum

havalar artık soğudu ufoyuda tekrar geri kurdurdum

şimdilik fısır fısır uyuyor inş gecede rahat uyur..

bende namazımı kılıp yatacağım iyi geceler size:71:
cnm geçmiş olsun dilaya uff soğudu havalar bende nasıol giydircemi şaşırıyorum terlememesinide istiyorum bi yandan inşallah kışı hastalıksız atlatırız ya kuzucuklarımızla

slm annişler bugün hiç pcye giremedim.. kızımla alışverişe çıktık. kızıma birkaç kışlık kıyafet pijama faln aldık..yeni yazılanları okudum bebişler hep hasta olmuş kıyamam ben onlara... allah hepsine çoook çoook şifa versinnn.inş hemen atlatırlar..
ii yapmışsınız cnm bende kurban bayramına istanbula gdcem ozamn alıcam bkaç kışlık paşama:)Rabbim tüm bebişlerimizi korusun nerde varsa şifa versin hepsine

slm kızlar alıntı yapamadım şöyle genel cevap vereyim mesela su konusu nurberra 100 cc çok bile geldi bana sanki ben miktar olarak bilemiyorum ama aklıma geldikçe veriyorum kahvaltıda kaşıkla pekmezden sonra felan arada çay bardağıyla bazen kendisi bile içiyor çay bardağından alıştı en son kalanı üstüne döküyor ama özgür bıraktım onu içmeyi öğrendi:)) bazen de biberonla veriyorum özellikle geceleri uyandığında felan :)
bugün çok zor uyudu şu dişler için olan jelden almadım gitti .. bir deneseydim belki işe yarardı ...arkadaşlar anlatmıştı uyumadn önce sürüyoruz rahatlatıyor diye
sürmeli ve hüzün çiçeği geçmiş olsun kızlar ..hüzün çiçeği ilk doktoru gidip parçalasaydın :))
cnm 100 cc değil aslında yani bir iki kere ölçekli vermiştim denemek için çok sıcaklarda şimdi imkansız okadar içse keşke bence çok değil tüm gün gece de dahill ama içmiyolar emiyo zaten havalarda soğuyunca ihtiyaç azaldı :)

@atnickli yolculuğunun iyi geçmesine sevindim canım ailenle doa doya vakit geçir izmirin tadını çıkar umarım dönüş yolunda da kızın seni hiç üzmez arada sırada gir unutma bizi :)
@sürmeli hoşgeldin seninle birebir çok muhabetimiz olmasa da çalıştığım için hamilelik dönemimin sonunda sizi sıkı takip edip çok mesaj yazamayanlardanım çok iyi hatırlıyorum yani iyi ki geldin tekrarii
kızlar buarada bebişe şu alıştırma bardaklarından aldım tutma yerleri çok iyi ama delikleri çok geniş deli gibi her yere su akıyo kapağını kapattığımda da kapağa su doluyo chicconunkini 6+ almıştım memnun deilim alıcaksanız tavsiye etmem

ben bebedorun aldım cnm 10 tl emnunumda 6+ydı bnmki biraz büyük ama:)olsun damla akıtmaz buarada:)

herkeşlere günaydın kızlar geceleri sadece emmek için uyanırdı oğlum ama 3 gecedir haşatımız çıkıyo yarım saatte bir mızırdanarak kalktı resmen meme veriyorum az bişi çekiyo bırakıyo sürekli bi huzursuzluk var gece sizinde böyle oldumu yaa haklbuki çok güzel uyurdu:(

Günaydın arkadaşlar

Benim oğluşum aylardır hiç emmiyor üstüne üstlük çok az su içiyor.
Dr a sordum isabet olmuş çok su içseydi iyi kilo almazdı dedi ama benim i,çim pek rahat değil.Not:Benim oğluşumun kg problemi var

günaydın önce alıntılarımı yapıyım da
biri pahalı demişti nukun bardagına alıntı yapamadım onu,vinnie pooh lisansli da ondan üstü çiçekli olanlar 14 civarı canım

canım bizim dr önermedi dentinoxu gerek yok dedi bende hiç alıp kullanmadım wala sevilim benim eşde biraz eski model erkeklik var ondan evin işi de bitmiyo :-(((

ben bebedorun damla akıtmaz bardağını almıştım 10 lira emme kullanmıyo yaaaa içmiyo ondan oynuyo dişlerini kaşıyooo paşaaaa...bende vermiyom bardak nerde bilmiyorum bile aaa hakkaten nerdeki o bardak :44:

sürmeli geçmiş olsun çok soğuk ankara yaa ben bu akşam kombiyi yaktım sabaha kadar yanacak valla çok soğuk oluyo özellikle sabaha karşıı metede zaten aynen fenaaa

makbuleeeee yarın ilk iş gidip cold mix almak olacakk netten baktım biraz herkes pek memnunnn

sedacım 9tl civarı yatagına 1 damla damlattım yetti eczanelerde bulamadık siparişle istedik artık

Günaydın arkadaşlar

Benim oğluşum aylardır hiç emmiyor üstüne üstlük çok az su içiyor.
Dr a sordum isabet olmuş çok su içseydi iyi kilo almazdı dedi ama benim i,çim pek rahat değil.Not:Benim oğluşumun kg problemi var

canım benim kız da az kg alıyodu ek gıdaya geçince düzeldi şükür kilosu. ek gıdayla arası nasıl canım? uyumadan önce ve uyanınca hemen meme teklif et emmezse zorlama nasıl uyuyo sallayarak uyutuyosan biraz sersemleyip sakinleşince ver memeyi,gece de mi emmiyo? bunların hiç biri olmuyosa ve sütün çoksa sagarak ver canım o da olmadı kahvaltısına çorbasına koy sagdıgın sütü. bide süt azalınca bırakırmış bazı bebekler sütünü arttırmaya çalış canım bi çekişte gelmesini istiyo bazıları (bizimki 3.aydan beri emmede isteksiz de çok şükür bu aya kadar getirdim anne sütüyle :66: )

Sagolun kizlar

havalar sogudu yazliklari kaldirdim kislik almaya basladim

kendimede bulsam hemen alacam ankara iyi sogudu

bu arada kizlar bime tavsanli muzikli oyuncak geldi biz dilosa aldik cok sevdi

slm bayanlar eşimi yolcu ettim 1 hafta yok :5:

kipada bebek kıyafetlerinde %50 indirim varmış dün gittik kızıma pantolon hırka bide şişme yeleklerden aldık kzıım arabasında uyudu güzelce bizde gezdik tozduk evimize geldik :8: kızım uyandı emzirince uyur normalde ama babasını gördü ben emzirirken uyur mu :53: bizim de işimiz var acele ediyorum saat zaten 22.30 olmuş yatagına yatırıyorum pışpışlıyorum sallıyorum yok ağlıyo ama nasıl uykusu var yanii o arada da eşim sürekli odaya girip gürültü yapıyo bana bişiler soruyo felan uyur mu öyle çocuk :47: :41: 1.5 saat uyutmaya çalıştım bu arada bende hastayım halim yok zeynep sürekli kucagımda sinir oldum koydum oturma odasına döktüm önüne oyuncakları :55: eşim de gelmiş nie uyutmuyon çocugu dio :37: :36: ben başladım ağlamya ama nasıl aglıyorum krize girdim resmen yarım saat agladım heralde :14: o sürede de zeynep mutlu mutlu oynuyo neyse ben sakinleşince kzımda geldi bana sırnaşmaya başladı emzirdim onu yatagına koydum bende yattım yatagıma masal anlatark şarkı söyleyerek hem o uyumuş hem de ben sabah bi uyandım 6.30 deliksiz uyumak ne kadar da güzel bişimiş ööle 2 aydır şaftım kaymıştı zırtpırt uyanmaktan :37: (hep geç mi yatırsam ne :27: )

eşim de gayet normal davranıyo nie agladın felan yok bende gider ayak bozmayım die ses çıkarmamıştım zaten eşimi ugurlarken kapıdan dedi " babamı arıycam gelsin alsın seni dünkü halini gördüm ya ne söylesen dinlemem, yardımcı olurlar sende dinlenirsin biraz" dedi :50: eşim benim sık göreve gider ve ben özgür kız olmaya alıştıgımdan hep yalnız kalırım ama şimdi gıkım çıkmadı :78: hiç istemiyorum yanımda biri olsun iş güç yapmadan tembellik yapmak istiyorum :68:

veee hastayım bogazlarım agrıyo zencefilli bal yapım da yiyim barii bide göz kapagım şişmiş kızlar yaa neden ki? arpacık hiç görmedim nete baktım ama benzemiyo bu : şiş ve hafif kırmızı,uç felan yok sızı batma da yok gripten olurmuş ne dersiniz?

herkeşlere günaydın kızlar geceleri sadece emmek için uyanırdı oğlum ama 3 gecedir haşatımız çıkıyo yarım saatte bir mızırdanarak kalktı resmen meme veriyorum az bişi çekiyo bırakıyo sürekli bi huzursuzluk var gece sizinde böyle oldumu yaa haklbuki çok güzel uyurdu:(

canım aynı biz kızım dogdugundan beri gece sadece 1 kez uyanırdı şimdi 8-10 kez uyanıyod işten diyolar :50:

slm bayanlar eşimi yolcu ettim 1 hafta yok :5:

kipada bebek kıyafetlerinde %50 indirim varmış dün gittik kızıma pantolon hırka bide şişme yeleklerden aldık kzıım arabasında uyudu güzelce bizde gezdik tozduk evimize geldik :8: kızım uyandı emzirince uyur normalde ama babasını gördü ben emzirirken uyur mu :53: bizim de işimiz var acele ediyorum saat zaten 22.30 olmuş yatagına yatırıyorum pışpışlıyorum sallıyorum yok ağlıyo ama nasıl uykusu var yanii o arada da eşim sürekli odaya girip gürültü yapıyo bana bişiler soruyo felan uyur mu öyle çocuk :47: :41: 1.5 saat uyutmaya çalıştım bu arada bende hastayım halim yok zeynep sürekli kucagımda sinir oldum koydum oturma odasına döktüm önüne oyuncakları :55: eşim de gelmiş nie uyutmuyon çocugu dio :37: :36: ben başladım ağlamya ama nasıl aglıyorum krize girdim resmen yarım saat agladım heralde :14: o sürede de zeynep mutlu mutlu oynuyo neyse ben sakinleşince kzımda geldi bana sırnaşmaya başladı emzirdim onu yatagına koydum bende yattım yatagıma masal anlatark şarkı söyleyerek hem o uyumuş hem de ben sabah bi uyandım 6.30 deliksiz uyumak ne kadar da güzel bişimiş ööle 2 aydır şaftım kaymıştı zırtpırt uyanmaktan :37: (hep geç mi yatırsam ne :27: )

eşim de gayet normal davranıyo nie agladın felan yok bende gider ayak bozmayım die ses çıkarmamıştım zaten eşimi ugurlarken kapıdan dedi " babamı arıycam gelsin alsın seni dünkü halini gördüm ya ne söylesen dinlemem, yardımcı olurlar sende dinlenirsin biraz" dedi :50: eşim benim sık göreve gider ve ben özgür kız olmaya alıştıgımdan hep yalnız kalırım ama şimdi gıkım çıkmadı :78: hiç istemiyorum yanımda biri olsun iş güç yapmadan tembellik yapmak istiyorum :68:

veee hastayım bogazlarım agrıyo zencefilli bal yapım da yiyim barii bide göz kapagım şişmiş kızlar yaa neden ki? arpacık hiç görmedim nete baktım ama benzemiyo bu : şiş ve hafif kırmızı,uç felan yok sızı batma da yok gripten olurmuş ne dersiniz?

canım aynı biz kızım dogdugundan beri gece sadece 1 kez uyanırdı şimdi 8-10 kez uyanıyod işten diyolar :50:[/QUOTE

benim kız doğduğundan beri 2 kez uyanırdır son 3 aydır değişti 8 10 kez uyanıyo işe sarhoş gibi gidiom,, dkaç gündürde miray hastalandı ateşler içinde yandı kuzu fitille bile zor düşüordu sürekli ılık duş yaptırdım. 6. hastalıkmış 39,5 buldu ateşimiz benim kafa gitti valla ömrümden ömür gitti.. saolsun babamız çok yardımcı oldu ateş sonrası döküntü başladı doktor 6. hastalığa yakalandığını bebeklerin çoğunun geçirdiğini ve bağışıklık kazandığını söledi.. dünde ben üşüttüm bir titreme ama nasıl yataktan kalkamadım allah tan kız uyuyordu. annemler taşındı ama annem çok zorlanıo kıza bakmaktan acaba alışırmı.. ev işi kolik bi kadındır ama benim kız müsade etmio iş yapmasına sürekli ilgi ve laf istio.. ne yapsamki bakıcıdan almıştık bakıcıyı arar oldum daha 2 hafta oldu belki alışamadı :50:

selam hanımlar

bugün 9da uyandık makul bi saat :=) şimdi kahvaltımızı yapıcaz

dün akşam 10 gibi bebelac ın tahıllıo gece mamasını yaptım oğlum içti yattı.uyudu arada uyandı su verdim pışpışladım uyudu

gece 1 de bir çığlıkla bi uyandı fırladım resmen yataktan nasıl ağlıyo gözleri kapalıı şekilde.ay noldu anlamadım sağına soluna bakıyorum okuyorum olmuyo bağırıyo ağlıyo iç çeke çeke.emmiyo almadı göğsünü biraz salladım kucağımda sakinleştirmeye çalıştım olmadı sol göğsümü almadı sağı verdim aldı ama hem emiyo hem içini çekiyo ağlarken

sonra 5 dk sonra bi gaz çıkardı ve rahatladı salladım uyudu...

acaba o mamamı gaz yaptı rahatsız etti ilk defa kullandım :( anlamadım niye öyle yaptı

sonra 3:30da uyandı 5 e kadar zor uyuttum ne uyur ne uyanık bi haldeydi...
en son mama verdim öyle uyudu :(((

kombiyi yakmak farketti sabaha kemiklerim ağrımadan üşümeden uyandık :)) meteninde burnu bu gece tıkanmadı ondanda biraz rahattıkkk

bizde dün kipaya gittik ama hiç bişi bulamadım ben yaaaa hep yeni sezon vardı %50 indirim olan yerde küçük tulum şapka eldiven falan vardı.hangi kipaya gittiniz ben niye bişi bulamadım

ananeyle bu alışma dönemini nasıl atlatcam bilmiyorum zamana bırakmak mı yoksa müdahelemi ha şunu şöle yapsan daha iyi olur deyince sendenmi bilcem dio yada kıza çok düşüonuz ilerde şımartcaksınız dio bide balığa başladınızmı onu sorayım seda verme bari o tahıllıdan

günaydın önce alıntılarımı yapıyım da
biri pahalı demişti nukun bardagına alıntı yapamadım onu,vinnie pooh lisansli da ondan üstü çiçekli olanlar 14 civarı canım

canım bizim dr önermedi dentinoxu gerek yok dedi bende hiç alıp kullanmadım wala sevilim benim eşde biraz eski model erkeklik var ondan evin işi de bitmiyo :-(((

sedacım 9tl civarı yatagına 1 damla damlattım yetti eczanelerde bulamadık siparişle istedik artık

canım benim kız da az kg alıyodu ek gıdaya geçince düzeldi şükür kilosu. ek gıdayla arası nasıl canım? uyumadan önce ve uyanınca hemen meme teklif et emmezse zorlama nasıl uyuyo sallayarak uyutuyosan biraz sersemleyip sakinleşince ver memeyi,gece de mi emmiyo? bunların hiç biri olmuyosa ve sütün çoksa sagarak ver canım o da olmadı kahvaltısına çorbasına koy sagdıgın sütü. bide süt azalınca bırakırmış bazı bebekler sütünü arttırmaya çalış canım bi çekişte gelmesini istiyo bazıları (bizimki 3.aydan beri emmede isteksiz de çok şükür bu aya kadar getirdim anne sütüyle :66: )

Canım benim oğlum emmekten nefret ediyor aylardırda emmiyor,vermeye kalksam yine çığlık çığlığa bağırıp direnecek.Anlayacağın bizim anne sütüyle işimiz biteli çokkkk oldu :(
Kg konusuna gelince ek gıdadan sonra iyi yönde farketti ama yinede arkadaşlarından geride.Şu anda 8,5 kg.
Bizim en büyük sorunumuz uyku her gece 8-10 kez kalkıyordur.Uyuması içinde en az 45 dk uğraşıyoruz.Sebebini bulmak için gitmediğimiz dr denemediğimiz yöntem kalmadı ama sonuç hep aynı.Ben oğluşumun dünyaya geldiğinden bu yana uykuya hasretim.:(

Son düzenleme:
mutluson geçmiş olsun canım hem bebegine hem de sana 6. hastalık sık duydugum bi hastalık çok şükür atlatmışınız
canım annen isteyerk bakıyosa alışır merak etme ama annen zorlanıyosa bakıcıya devam etseniz biraz bide annene bırakınca çok büyük yanlışları olmadıgı sürece karışma derim ben

sedacım wala her kıyafette indirim yoktu erkeklerinkine de bakmadım bakmış olsaydım atlantise gelin derim ammaaa siz yine de gelin batıkentte sonrada bana çaya ugrayın ne dersin?

mısracım senin paşa zor bi çocukmuş napcaksın annesi sabretceksin artık bnce kilosu gayet ii sağlıklı olsun gerisi boş canım

Back