• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınız bız ıyı değiliz...oğluşum orta kulak ıltıhabı geciriyo ve bu yuzden cok kötüyüm bide bıkaç gundur oğluşum sağ gözünün alt damarları cok belıgınleşiyor masmavı oluyo doktora gıttım söylemeyı unuttum kafayı tırlatacam aslında oğlum nazara geldı....benım oğlan pek şişman değil 7.5 kılo eltım dun gecmış karşıma sen neverıyon bu oğlana her gecen gun kıllo alıyo senın oğlan şimdi 9 kılo olmuştur demezmı manyak kadın ınsan bı maşallah der hıç demedı o der demz oğlum bı huysuz oldu sormayın kusana kadar öksürüyo :( sıze bı tavsıyemde eğer bırşeyden süphe duyuyorsanız herzaman ıkı farklı doktora görünün sizde cocuklarınızda ben gecen hafta doktora gıttım dedımkı doktor oğlum elını daıma kulaklarına atıyo adam bana ne dedı aman sız anneller cok pimpiriklisiniz bışeyı ktur zaten oyle yapıyodur hafıften baktım bışeyı yok dedı ve uzerınden bı hafta gectı oğlum daha kötü oldu farklı bı doktora götürdüm adam bana oğlan orta kulak ıltıhabı olmuş dıyınce şartellerım attı bırı var der bırı yok der ben anladımkı bazen su doktorlardan kat kat daha ıyı bıldığımız....:52::52::52:

çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı günlerinize geri dönün inşallahh....kesinlikle 2 doktor taraftarıyım bende canım....

hayrlı gunler arkadaslar:)
sıze okudugum bır kıtabı tavsıye etmek ıstedım "Çocuk terbıyesınde dogru bılınen yanlıslar"Adem Güneş yazarı banada unıversıtede kı hocam tavsıye etmıstı gercekten guzel bır kıtap sonuna kadar sasırarak okudum:1:

evet canım bende de var o kitaptan çok güzel

amannnnnn bi tek ben değil mişim demek bi arkadas doğumdan sonra tat alma yetisini kaybettiğini söylemişti eşimde bana sende doğumdan sonra hafızanı mı kaybettin diye dalga geciyodu eskiden herşeyi hemen hatrlardım şimdi 2 dk önce yaptığım,söylediğim şeyi, bişeyleri koydugum yeri hiç hatırlamıyorum nereye koydugumu görsemde sanki onu oraya koyan ben değilmişim gibi böle ilginç şeyler folik asitle ilgili demişti birisi dolayısıyla bol bol balık yemeliyiz bende pek severim yaaa:63::63:

herkese selam arkadaşlar ben çoook uzun zamandır giremiyorum geçmişide okuyamadım inşallah herkes iyidir ben göreve başladım bebişi bırakıyorum ananeye başta çok zorlandım ama alıştık artık... ya bende bi ara yediğim hiçbişeyden tat alamadım çok korktum demek bundanmıydı:53: ya bide altını değiştirirken okadar zorlanıyorumki babası oyalamazsa imkansız kaçıyoo:40: ya bide tariflerinizi paylaşırsanız sewinirim özellikle kahwaltıda ne weriyosunuz

Arkadaşlar birşey soracağım;
Bebişlerinize günde ortalama kaç cc su veriyorsunuz?
Şimdi internette bir yazı okudum biraz korktum çünkü oradaki bilgilere göre oğluşum çokkk az su içiyor:((

selam kızlarr

metenin hala burnu tıkalı 5 gün oldu geçmedi bide bugün öksürüyo kesik kesik birazdan sağlık ocağına gideyim diyorum....bakalım orda ne dicek

mısra benimki o küçük biberonlar varya ondan 3 tane falan içiyo günde versem belki daha çok içecekkk

şimdi çıkmam lazım görüşürüz

Arkadaşlar birşey soracağım;
Bebişlerinize günde ortalama kaç cc su veriyorsunuz?
Şimdi internette bir yazı okudum biraz korktum çünkü oradaki bilgilere göre oğluşum çokkk az su içiyor:((

benimki de çok az içiyo o küçük suluklardan 1 tane anca içer ben de çok üzülüyorum:5:

kizlar sudan bahsetmissiniz ya bencede emdiklerinden dolayi az su iciyorlar benim kizimda az iciyor suyu:26:

slm kızlar bugun pek giremedim kızım uyumadı da şimdi yatırdım onu ben de halsizim üşütüyorum galiba yapılcak çok işim var ütü temzlik felan eşim göreve gidiyo antalyaya ona valiz hazırlıcam

zeynep 100 cc içiyo ama bu aralar azalttı bardaktan içiyo ne kadar bilmiyorum

sedaa coldmix aldık dün ve gece kullandık 21.00-3.30 a kadar zeynep aralıksız uyudu ve sabah hırıltısı da yoktu dedim burnu tıkalıydı da ondan mı sık uyanıyodu ama 7ye kadar yarım saatte 1 uyandı :50::50:

neyse ben işlerimin başına :10:

ii de ne kadar emiolar ki 500 cc kadar ek gıda daha da susatıyo onları bence havalar serinleyince su ihtiyaçları daha da azaldı suyu bilen bi bebekse siz teklif edin içecegi kadar içer ama bazıları suyun tadını bilmiyo

kızlar nasılsınız bız ıyı değiliz...oğluşum orta kulak ıltıhabı geciriyo ve bu yuzden cok kötüyüm bide bıkaç gundur oğluşum sağ gözünün alt damarları cok belıgınleşiyor masmavı oluyo doktora gıttım söylemeyı unuttum kafayı tırlatacam aslında oğlum nazara geldı....benım oğlan pek şişman değil 7.5 kılo eltım dun gecmış karşıma sen neverıyon bu oğlana her gecen gun kıllo alıyo senın oğlan şimdi 9 kılo olmuştur demezmı manyak kadın ınsan bı maşallah der hıç demedı o der demz oğlum bı huysuz oldu sormayın kusana kadar öksürüyo :( sıze bı tavsıyemde eğer bırşeyden süphe duyuyorsanız herzaman ıkı farklı doktora görünün sizde cocuklarınızda ben gecen hafta doktora gıttım dedımkı doktor oğlum elını daıma kulaklarına atıyo adam bana ne dedı aman sız anneller cok pimpiriklisiniz bışeyı ktur zaten oyle yapıyodur hafıften baktım bışeyı yok dedı ve uzerınden bı hafta gectı oğlum daha kötü oldu farklı bı doktora götürdüm adam bana oğlan orta kulak ıltıhabı olmuş dıyınce şartellerım attı bırı var der bırı yok der ben anladımkı bazen su doktorlardan kat kat daha ıyı bıldığımız....:52::52::52:

çoookkk geçmiş olsun canım ya!sen en yakın zamanda şöyle tüm ailen için bi kurşundöktür de tüm kem gözler uçsun gitsin! bebişin de hemen iyileşir inşallah!

@atnickli yolculuğunun iyi geçmesine sevindim canım ailenle doa doya vakit geçir izmirin tadını çıkar umarım dönüş yolunda da kızın seni hiç üzmez arada sırada gir unutma bizi :)
@sürmeli hoşgeldin seninle birebir çok muhabetimiz olmasa da çalıştığım için hamilelik dönemimin sonunda sizi sıkı takip edip çok mesaj yazamayanlardanım çok iyi hatırlıyorum yani iyi ki geldin tekrarii
kızlar buarada bebişe şu alıştırma bardaklarından aldım tutma yerleri çok iyi ama delikleri çok geniş deli gibi her yere su akıyo kapağını kapattığımda da kapağa su doluyo chicconunkini 6+ almıştım memnun deilim alıcaksanız tavsiye etmem

@atnickli yolculuğunun iyi geçmesine sevindim canım ailenle doa doya vakit geçir izmirin tadını çıkar umarım dönüş yolunda da kızın seni hiç üzmez arada sırada gir unutma bizi :)
@sürmeli hoşgeldin seninle birebir çok muhabetimiz olmasa da çalıştığım için hamilelik dönemimin sonunda sizi sıkı takip edip çok mesaj yazamayanlardanım çok iyi hatırlıyorum yani iyi ki geldin tekrarii
kızlar buarada bebişe şu alıştırma bardaklarından aldım tutma yerleri çok iyi ama delikleri çok geniş deli gibi her yere su akıyo kapağını kapattığımda da kapağa su doluyo chicconunkini 6+ almıştım memnun deilim alıcaksanız tavsiye etmem

zımkı avent oda aynı maalesef kullanamıyoruz

zımkı avent oda aynı maalesef kullanamıyoruz

kızlar nukun damlatmayanını aldım çok memnunum 38 tl verdim ama deger kızım da çok seviyo :66:

Back