- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 42
kızlar nasılsınız bız ıyı değiliz...oğluşum orta kulak ıltıhabı geciriyo ve bu yuzden cok kötüyüm bide bıkaç gundur oğluşum sağ gözünün alt damarları cok belıgınleşiyor masmavı oluyo doktora gıttım söylemeyı unuttum kafayı tırlatacam aslında oğlum nazara geldı....benım oğlan pek şişman değil 7.5 kılo eltım dun gecmış karşıma sen neverıyon bu oğlana her gecen gun kıllo alıyo senın oğlan şimdi 9 kılo olmuştur demezmı manyak kadın ınsan bı maşallah der hıç demedı o der demz oğlum bı huysuz oldu sormayın kusana kadar öksürüyo sıze bı tavsıyemde eğer bırşeyden süphe duyuyorsanız herzaman ıkı farklı doktora görünün sizde cocuklarınızda ben gecen hafta doktora gıttım dedımkı doktor oğlum elını daıma kulaklarına atıyo adam bana ne dedı aman sız anneller cok pimpiriklisiniz bışeyı ktur zaten oyle yapıyodur hafıften baktım bışeyı yok dedı ve uzerınden bı hafta gectı oğlum daha kötü oldu farklı bı doktora götürdüm adam bana oğlan orta kulak ıltıhabı olmuş dıyınce şartellerım attı bırı var der bırı yok der ben anladımkı bazen su doktorlardan kat kat daha ıyı bıldığımız....
çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı günlerinize geri dönün inşallahh....kesinlikle 2 doktor taraftarıyım bende canım....