iyi geceler annişler bebişleri
dunden beri emekliyoruz ve 2 incinin ucu göründüü.
kilomuz biraz geriden gidiyordu 7800 olmusuz:)
adet mayıs ayından beri oluyorum düzenli bi şeklde
bizde emeklesek ne güzel olucak bu arada incileriniz hayırlı olsun, bende ilk defa bu ay regli oldum şükür,bu arada profildeki bebiş seninki galiba çok şeker maşallahhhhh pozunada bayıldımmmmmmm
slm annişler bugün berbat bi gün geçirdik ceylinimle.. sabah kalktığından beri huysuz.. yemek yemiyor uyumuyor.. kucakta durmuyor..ne yapacağımı şaşırdım kaldım..diş sıkıntısımıdır nedir anlamadım?buna birde benim bel ağrım eklendi hiç çekilmez hal aldı.. belim çok ağrıyo ceylinimi zor alıyorum 2 dk dan fazla tutamıyorum kucağımda.. yemeğimi zor yapıyorum..eşim işten gelince hemen krem sürdürüyorum biraz rahatlıyom sonra yine aynı.. bel ağrısı çeken annişle varmı??neyseki uyudu şimdi bende biraz dinlendim.dua edin kızlar bana..
ayyy benim oğlumu uslu derdim çocuk 3-4 gündür aynı senin bebiş gibiydi ne oldu bu çocuğa huyu değişti dedik artık ortada diş falanda yoktu ama bi kç gün sonra huysuzluğun sebebinin diş olduğunu anladım damaklarında belli diş yeri ama diş hala yok sayılır eminin diştir sıkıntısı bizimkinin huysuzluğu geçti sayılır sanada geçmiş olsun bel ağrısı çoook kötü bilirimmmmm
Kızlar,
Benim oğlum sebze yemiyor. Sadece ara sıra keyfi gelirse bir kaç kaşık tarhana çorbası yedirebiliyorum. Bildiğiniz değişik tarifler var mı?
hoşgeldin canım haşladığın sebzelerin içine irmik koysan belki onun tadını severrrrr (kabak,taze fasulye,patates,havuç rendele içine 1 çorba kaşığı irmik koy haşla çatalla ez birazcık sızma zeytinyağı ohhh mis gibi inşallah severek yer..bizim ebemiz bebekler irmiği çok sever demişti de...dene bi istersen
Son düzenleme: