- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 38
tşk ederım cnm evet annemlere gıdıyım en kısa zamanda bana lazım..nazara cok ınanırım...çoookkk geçmiş olsun canım ya!sen en yakın zamanda şöyle tüm ailen için bi kurşundöktür de tüm kem gözler uçsun gitsin! bebişin de hemen iyileşir inşallah!
tşk ederım cnm cok sağolçok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı günlerinize geri dönün inşallahh....kesinlikle 2 doktor taraftarıyım bende canım....
ya benımkının de oyle salya sümük olduk ıyıce doktor orta kulak ıltıhabı dedı ama ılaç verıyom daha ıyı olmadı yavrum yaaa ablayada gectı sankıselam kızlarr
metenin hala burnu tıkalı 5 gün oldu geçmedi bide bugün öksürüyo kesik kesik birazdan sağlık ocağına gideyim diyorum....bakalım orda ne dicek
mısra benimki o küçük biberonlar varya ondan 3 tane falan içiyo günde versem belki daha çok içecekkk
şimdi çıkmam lazım görüşürüz
benımkıde cok sevıyo suyu nekadar versem alır :)))Arkadaşlar birşey soracağım;
Bebişlerinize günde ortalama kaç cc su veriyorsunuz?
Şimdi internette bir yazı okudum biraz korktum çünkü oradaki bilgilere göre oğluşum çokkk az su içiyor(
tşk ederım sağol......evet pimpirikli olmak bazı zamanlarda gereklı....canım çok geçmiş olsun orta kulak iltihabı da nasıl ağrı yapar...yavrum benim yaa ağladıkça bile daha çok ağrır
sorumsuz olmaktansa pimpirikli olmak daha iyidir Allah acil şifalar versin
hoşgeldın...bızımkı sabahın 6 sında ayakta...benı uyandırmadan durmz....gunaydin kizlarrr
face hesabimi dondurdum.. girmicem bi dahaartikin bende burdayim
nasilsinizz biz dilosumla oturuyozz saat 9da kalkti hanfendi bakalim geri kacta uyuyacak
maşallah oğluşuna ozaman cnm bazı bebişler ya önce konuşurlar yada yürürlermiş senınkı erken yureyenlerden olucak galıba...hayırlısı inşallah sağlıklı olsunlarda...hüzünciceği çok geçmiş olsun cnm yaa kıyamam ben ona nasıl ağrı nasıl canı acıyodur uff Rabbim kötü gözlerden bakışlardan korusun yavrularımızı bol bol okumamk gerek onları bu doktorlar ne tuhaf ya bişey sorsan normal normal diyip bide azarlıyolar sonmuçta annelik çok farklı bişi en ufak şeyler bile bizim gözümüze takılabiliyo ve uygun bi açıklama bekliyoruz bukadar başka bişi istemiyoruzki inşallah en kısa sürede iileşir minik paşan cnm
cnm sorma acayip dikkat gerek bizimki hergün bi vukaat yaşıyo mutlaka bi kez (en az)
kafasını vuruyo bi yere ve bi çığlık yanından saniye ayrılmamala oluyo bu isteristemez mutfaga gitmem gerekiyo ev çok fena halde süpürge bile açamıyorum yeterki onlar ii olsunda işler kalsın napalım:)
günaydın cnm benmkide kilolu değil bu enerjiyi nerden buluyolar bilmiyorum ama bir saniye bile durmuyo tek dinlendiği vakit uyku:)altını bezlerken zaptedebilene aşkolsun nasıl dönüyo kaçıyo:):) pijamasını falan giydirirken ben birini sokuyorum o diğerini çıkarıyo görsen çok komik yaa eminim sizinde böyledir:)sanırım bizim sıpalar erken yürücek cnm bende yaşımdan önce yürümüşüm:)bana çekmiş sanırım hahahah
günaydın cnmmm hepimize güzel günler olsun sağlıklı vukaatsız:):)
hoşgeldin cnm özelmişim sizleri görmeyi
tşk ederım cnm onlar ayrı alem bız ayrı....ama ogun adama ne dedıysem başka yöne cevırdı yawwww neyse allah gene onlardan razı olsun başımızdan eksıt etmesın...dediğin gibi anneyız bız hıssedıyoruz işte ama gelde onlara soyle....bıde benım oğlan çok salyalı yaaa denız olduk resmen şırıl şırıl akıyo ne önlük ne kıyafet dayanmıyo ya....haifif dişi şişmi gibi ama en az 1 ay surer gıbıme gelıyo benım çocuklar gec çıkarıyo dişlerını
benim kızında epey bi salyası aktı zaten biz önlüksüz hiç duramıyoruz ya suyu akar ya da kusar.bizim 1 incimiz patlası yanındakide yolda
ıyı ne guzel maşallah yavruna bızımkı cok huysuz çıkarsada kurtulsak