slm bayanlar eşimi yolcu ettim 1 hafta yok
kipada bebek kıyafetlerinde %50 indirim varmış dün gittik kızıma pantolon hırka bide şişme yeleklerden aldık kzıım arabasında uyudu güzelce bizde gezdik tozduk evimize geldik
kızım uyandı emzirince uyur normalde ama babasını gördü ben emzirirken uyur mu
bizim de işimiz var acele ediyorum saat zaten 22.30 olmuş yatagına yatırıyorum pışpışlıyorum sallıyorum yok ağlıyo ama nasıl uykusu var yanii o arada da eşim sürekli odaya girip gürültü yapıyo bana bişiler soruyo felan uyur mu öyle çocuk
1.5 saat uyutmaya çalıştım bu arada bende hastayım halim yok zeynep sürekli kucagımda sinir oldum koydum oturma odasına döktüm önüne oyuncakları
eşim de gelmiş nie uyutmuyon çocugu dio
ben başladım ağlamya ama nasıl aglıyorum krize girdim resmen yarım saat agladım heralde
o sürede de zeynep mutlu mutlu oynuyo neyse ben sakinleşince kzımda geldi bana sırnaşmaya başladı emzirdim onu yatagına koydum bende yattım yatagıma masal anlatark şarkı söyleyerek hem o uyumuş hem de ben sabah bi uyandım 6.30 deliksiz uyumak ne kadar da güzel bişimiş ööle 2 aydır şaftım kaymıştı zırtpırt uyanmaktan
(hep geç mi yatırsam ne
)
eşim de gayet normal davranıyo nie agladın felan yok bende gider ayak bozmayım die ses çıkarmamıştım zaten eşimi ugurlarken kapıdan dedi " babamı arıycam gelsin alsın seni dünkü halini gördüm ya ne söylesen dinlemem, yardımcı olurlar sende dinlenirsin biraz" dedi
eşim benim sık göreve gider ve ben özgür kız olmaya alıştıgımdan hep yalnız kalırım ama şimdi gıkım çıkmadı :78: hiç istemiyorum yanımda biri olsun iş güç yapmadan tembellik yapmak istiyorum
veee hastayım bogazlarım agrıyo zencefilli bal yapım da yiyim barii bide göz kapagım şişmiş kızlar yaa neden ki? arpacık hiç görmedim nete baktım ama benzemiyo bu : şiş ve hafif kırmızı,uç felan yok sızı batma da yok gripten olurmuş ne dersiniz?
canım aynı biz kızım dogdugundan beri gece sadece 1 kez uyanırdı şimdi 8-10 kez uyanıyod işten diyolar