• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

okuyamadım kızlar geçmişi beni merak etmişsiniz mkt sağolsun sms yolladı söyledim iyi geçtiğini.burda da yazmak istedim kardeşimdeyim annemlerde net olmadığı için giremedim ama telden takip etmeye çalıştım. yolculuk harika geçti hiç mızmızlanmadı prensesim çoğunlukla uyudu izmirde eve adım atana kadar gözü kapalı geldik:) havalarda güzel ankaraya göre. bol bol gezmeye çalışıyorum sincabımla.bayrama kadar da burda kalmayı istiyorum bakalım. eğlenceli geçiyo günlerimiz bi sorun yok çok şükür. hepinizi bebeklerinizi öpüp kokladım. sağlıklı günler diledim hoşkalın:54::54::54:

kızlarr ooo sohbet koyulaşmış ühüü ben kaçırdım eskilerde dönmüş ne güzel şenlenmiş yine burasıı özledim yaa ama ben giremiyorumki fırsat bulup kızlar bnm oğlan bi saniye durmuyo yaa peşinmde koşturmaktan bi hal oluyorum inanın gece yatağa kendimi nasıl attığımı bilmiyorum bacaklarım öyle ağrıyokii
buarada bende hafiza yönünden aynı durumdayım mutfağa ne için gittiğimi bile unutuyorum bazen hahahah bi çocuktan sonra böyle olduysak vay halimizi
eymen bütün gün dolanıyo bende peşinden bide tutunup kalkmaya başladı bugün sanırım çok erken yürücek sizdede başladımı ayaklanmalar napıcam yaa sürekli gözetim altında olcak daha fazla dikkat gerek az evvekl yatağına koydum kenarları tutup ayağa kalktı en alt kısma alıcam artık zaten ara kattaydı park kısmına geçicem mecbur derin olsun biraz yükselticem döşek falan koyup dibe napalım daha:):)

okuyamadım kızlar geçmişi beni merak etmişsiniz mkt sağolsun sms yolladı söyledim iyi geçtiğini.burda da yazmak istedim kardeşimdeyim annemlerde net olmadığı için giremedim ama telden takip etmeye çalıştım. yolculuk harika geçti hiç mızmızlanmadı prensesim çoğunlukla uyudu izmirde eve adım atana kadar gözü kapalı geldik:) havalarda güzel ankaraya göre. bol bol gezmeye çalışıyorum sincabımla.bayrama kadar da burda kalmayı istiyorum bakalım. eğlenceli geçiyo günlerimiz bi sorun yok çok şükür. hepinizi bebeklerinizi öpüp kokladım. sağlıklı günler diledim hoşkalın:54::54::54:

cnm çok sevindim ii geçmesine insan nasıl rahat ediyo onlar ii olunca mızmızlanmayınca yolculuklarda bizde sizi öptk bol bol gezin eğlenin

:))seni unutmak mümkün mü balım:))
esmaya katılıyorum sedacım :):)

[

canım dişten olabilir dentinox sürmeyi denedin mi? belin için geçmiş olsun bu bebişler hepimizde biraz bel ağrısı yaptı maalesef :( kuznimde olmuştu egzeriz yapıyodu beli için ona iyi gelmişti egzerizler tabii vakitte ayrı bir problem..

ewet tatlım sanırım dişten dolayı bu sıkıntılar.. dentinox denemedim eğer bebişleri rahatlatıyosa hemen alıp süreyimde oda rahatlasın bende.. bugün belden dolayı pek şikayetim yok ama bi ağrısı tuttumu hiç durdurmuyo.. hastaneye gitcem randewu alıyım dedim 2 günde doluymuş..eşimde çalışıyo tek başıma gitmem lazım.. bebkle nasıl gitcem birde ovar..artık onuda götürecem rezillikleri oynarız:):):)

dentinox bize iyi geldi dene derim ;)

kızlar nasılsınız bız ıyı değiliz...oğluşum orta kulak ıltıhabı geciriyo ve bu yuzden cok kötüyüm bide bıkaç gundur oğluşum sağ gözünün alt damarları cok belıgınleşiyor masmavı oluyo doktora gıttım söylemeyı unuttum kafayı tırlatacam aslında oğlum nazara geldı....benım oğlan pek şişman değil 7.5 kılo eltım dun gecmış karşıma sen neverıyon bu oğlana her gecen gun kıllo alıyo senın oğlan şimdi 9 kılo olmuştur demezmı manyak kadın ınsan bı maşallah der hıç demedı o der demz oğlum bı huysuz oldu sormayın kusana kadar öksürüyo :( sıze bı tavsıyemde eğer bırşeyden süphe duyuyorsanız herzaman ıkı farklı doktora görünün sizde cocuklarınızda ben gecen hafta doktora gıttım dedımkı doktor oğlum elını daıma kulaklarına atıyo adam bana ne dedı aman sız anneller cok pimpiriklisiniz bışeyı ktur zaten oyle yapıyodur hafıften baktım bışeyı yok dedı ve uzerınden bı hafta gectı oğlum daha kötü oldu farklı bı doktora götürdüm adam bana oğlan orta kulak ıltıhabı olmuş dıyınce şartellerım attı bırı var der bırı yok der ben anladımkı bazen su doktorlardan kat kat daha ıyı bıldığımız....:52::52::52:

kızlar nasılsınız bız ıyı değiliz...oğluşum orta kulak ıltıhabı geciriyo ve bu yuzden cok kötüyüm bide bıkaç gundur oğluşum sağ gözünün alt damarları cok belıgınleşiyor masmavı oluyo doktora gıttım söylemeyı unuttum kafayı tırlatacam aslında oğlum nazara geldı....benım oğlan pek şişman değil 7.5 kılo eltım dun gecmış karşıma sen neverıyon bu oğlana her gecen gun kıllo alıyo senın oğlan şimdi 9 kılo olmuştur demezmı manyak kadın ınsan bı maşallah der hıç demedı o der demz oğlum bı huysuz oldu sormayın kusana kadar öksürüyo :( sıze bı tavsıyemde eğer bırşeyden süphe duyuyorsanız herzaman ıkı farklı doktora görünün sizde cocuklarınızda ben gecen hafta doktora gıttım dedımkı doktor oğlum elını daıma kulaklarına atıyo adam bana ne dedı aman sız anneller cok pimpiriklisiniz bışeyı ktur zaten oyle yapıyodur hafıften baktım bışeyı yok dedı ve uzerınden bı hafta gectı oğlum daha kötü oldu farklı bı doktora götürdüm adam bana oğlan orta kulak ıltıhabı olmuş dıyınce şartellerım attı bırı var der bırı yok der ben anladımkı bazen su doktorlardan kat kat daha ıyı bıldığımız....:52::52::52:

canım cok geçmiş olsunnn kimisine göre cok pimpiriğiz kimisine göre sorumsuz :50:onlarda bi ortak noktada bululamayınca sinirlendiriyolar aannişleri biz bebeklerimizi onlardan daha ii tanıyoruz farklı bişey oldugunda hissediyoruz anneyizzz bizz cünküü

kızlarr ooo sohbet koyulaşmış ühüü ben kaçırdım eskilerde dönmüş ne güzel şenlenmiş yine burasıı özledim yaa ama ben giremiyorumki fırsat bulup kızlar bnm oğlan bi saniye durmuyo yaa peşinmde koşturmaktan bi hal oluyorum inanın gece yatağa kendimi nasıl attığımı bilmiyorum bacaklarım öyle ağrıyokii
buarada bende hafiza yönünden aynı durumdayım mutfağa ne için gittiğimi bile unutuyorum bazen hahahah bi çocuktan sonra böyle olduysak vay halimizi
eymen bütün gün dolanıyo bende peşinden bide tutunup kalkmaya başladı bugün sanırım çok erken yürücek sizdede başladımı ayaklanmalar napıcam yaa sürekli gözetim altında olcak daha fazla dikkat gerek az evvekl yatağına koydum kenarları tutup ayağa kalktı en alt kısma alıcam artık zaten ara kattaydı park kısmına geçicem mecbur derin olsun biraz yükselticem döşek falan koyup dibe napalım daha:):)

benim kız kalkmaya cabalıyo ama desteksiz olmuyo daha tv dolabının 1. katı onu 1 hafta idare etti şimdi 2. kata geciş yapmaya calısıyo ayağa kalkmaya calışıyo olmuyo kafayı carpıyo gözümüzü üzerlerinden ayırmaya gelmiyolar artık hareketlerine yetişemez olduk:62::62:

cnm sorunsuz bır gidiş yaşamışın dönüşünde oyle olur ınşallah :)))
canım yogurt yetişmez babymix verirsin artık
brokoli havuçu haşla ez ver canım biraz zeytin yagı katarsın

domates,tahin,tuzsuz zeytin,haşlanmış patates,ceviz bunları 1er yada 2şer peynir ve yumurtaya ekliyorum bigün 60lık devam sütüyle diger gün ıhlamurla ekmeği ısalatark veriyorum pekmezi de kahvaltıdan önce veriyorum canım sedanın dediği gibi arada menemen ve patatesli yumurta yapıyorum mesela bugun menemen yaptım yanında ıhlamuru sulugun akoydum verdim koca bi kase yedi kuzum :nazar: :nazar:
aldım tarıflerınızı denıycem yarın...bende kahvaltıda ne vereyım dıye şaşırıyorum...bıde sızde cevız koyunca mamasına kararıyomu???
canım cok geçmiş olsunnn kimisine göre cok pimpiriğiz kimisine göre sorumsuz :50:onlarda bi ortak noktada bululamayınca sinirlendiriyolar aannişleri biz bebeklerimizi onlardan daha ii tanıyoruz farklı bişey oldugunda hissediyoruz anneyizzz bizz cünküü

tşk ederım cnm onlar ayrı alem bız ayrı....ama ogun adama ne dedıysem başka yöne cevırdı yawwww neyse allah gene onlardan razı olsun başımızdan eksıt etmesın...dediğin gibi anneyız bız hıssedıyoruz işte ama gelde onlara soyle....bıde benım oğlan çok salyalı yaaa denız olduk resmen şırıl şırıl akıyo ne önlük ne kıyafet dayanmıyo ya....haifif dişi şişmi gibi ama en az 1 ay surer gıbıme gelıyo benım çocuklar gec çıkarıyo dişlerını :37:

tşk ederım cnm onlar ayrı alem bız ayrı....ama ogun adama ne dedıysem başka yöne cevırdı yawwww neyse allah gene onlardan razı olsun başımızdan eksıt etmesın...dediğin gibi anneyız bız hıssedıyoruz işte ama gelde onlara soyle....bıde benım oğlan çok salyalı yaaa denız olduk resmen şırıl şırıl akıyo ne önlük ne kıyafet dayanmıyo ya....haifif dişi şişmi gibi ama en az 1 ay surer gıbıme gelıyo benım çocuklar gec çıkarıyo dişlerını :37:[/QUOTE]

benim kızında epey bi salyası aktı zaten biz önlüksüz hiç duramıyoruz ya suyu akar ya da kusar.bizim 1 incimiz patlası yanındakide yolda:66:

canım çok geçmiş olsun orta kulak iltihabı da nasıl ağrı yapar...yavrum benim yaa ağladıkça bile daha çok ağrır
sorumsuz olmaktansa pimpirikli olmak daha iyidir Allah acil şifalar versin

gunaydın hanımlarrr..
benım oglumda ayaklandı besıgı dort donuyor benımkı bıde cılız sımdı hepten zayıflıycak hıc yerınde durmuyor ck uzuluyorum zaten zayıf dıye o kalem gıbı bacaklarıyla tay tay duruyor beyfendı
bu arada dentınoxu dun bende calgel almaya gıttıgmde eczacı kız onerdı aldım ıyıkıde alısım cok ıy geldı calgel bı ıse yaramıyordu
oglumu bugun babası ıs yerıme gıetırcek arkadaslarım cok ıstıyordu onu sevmeyı ıns guzel gecer huzursuzluk yapmaz pasa oglum bakalım koca plazada bır kucuk adam nasıl karsılanacak heycanlyım sabah sabah:35:

gunaydin kizlarrr:71:

face hesabimi dondurdum.. girmicem bi daha:50: artikin bende burdayim:66:

nasilsinizz biz dilosumla oturuyozz saat 9da kalkti hanfendi bakalim geri kacta uyuyacak :21:

hüzünciceği çok geçmiş olsun cnm yaa kıyamam ben ona nasıl ağrı nasıl canı acıyodur uff Rabbim kötü gözlerden bakışlardan korusun yavrularımızı bol bol okumamk gerek onları bu doktorlar ne tuhaf ya bişey sorsan normal normal diyip bide azarlıyolar sonmuçta annelik çok farklı bişi en ufak şeyler bile bizim gözümüze takılabiliyo ve uygun bi açıklama bekliyoruz bukadar başka bişi istemiyoruzki inşallah en kısa sürede iileşir minik paşan cnm

benim kız kalkmaya cabalıyo ama desteksiz olmuyo daha tv dolabının 1. katı onu 1 hafta idare etti şimdi 2. kata geciş yapmaya calısıyo ayağa kalkmaya calışıyo olmuyo kafayı carpıyo gözümüzü üzerlerinden ayırmaya gelmiyolar artık hareketlerine yetişemez olduk:62::62:
cnm sorma acayip dikkat gerek bizimki hergün bi vukaat yaşıyo mutlaka bi kez (en az)
kafasını vuruyo bi yere ve bi çığlık yanından saniye ayrılmamala oluyo bu isteristemez mutfaga gitmem gerekiyo ev çok fena halde süpürge bile açamıyorum yeterki onlar ii olsunda işler kalsın napalım:)
gunaydın hanımlarrr..
benım oglumda ayaklandı besıgı dort donuyor benımkı bıde cılız sımdı hepten zayıflıycak hıc yerınde durmuyor ck uzuluyorum zaten zayıf dıye o kalem gıbı bacaklarıyla tay tay duruyor beyfendı
bu arada dentınoxu dun bende calgel almaya gıttıgmde eczacı kız onerdı aldım ıyıkıde alısım cok ıy geldı calgel bı ıse yaramıyordu
oglumu bugun babası ıs yerıme gıetırcek arkadaslarım cok ıstıyordu onu sevmeyı ıns guzel gecer huzursuzluk yapmaz pasa oglum bakalım koca plazada bır kucuk adam nasıl karsılanacak heycanlyım sabah sabah:35:
günaydın cnm benmkide kilolu değil bu enerjiyi nerden buluyolar bilmiyorum ama bir saniye bile durmuyo tek dinlendiği vakit uyku:)altını bezlerken zaptedebilene aşkolsun nasıl dönüyo kaçıyo:):) pijamasını falan giydirirken ben birini sokuyorum o diğerini çıkarıyo görsen çok komik yaa eminim sizinde böyledir:)sanırım bizim sıpalar erken yürücek cnm bende yaşımdan önce yürümüşüm:)bana çekmiş sanırım hahahah

Günaydın cici anneler ve tatlı bebişleri.
Huzurlu-neşeli ve de sağlıklı birgün geçirmenizi dilerim
günaydın cnmmm hepimize güzel günler olsun sağlıklı vukaatsız:):)

gunaydin kizlarrr:71:

face hesabimi dondurdum.. girmicem bi daha:50: artikin bende burdayim:66:

nasilsinizz biz dilosumla oturuyozz saat 9da kalkti hanfendi bakalim geri kacta uyuyacak :21:
hoşgeldin cnm özelmişim sizleri görmeyi

hay Allah ya çok geçmiş olsun.. bende bir kere götürdüm sürekli eli kulağında diye dr ;sebepsiz ve çok ağlamalarda kulağına üflediğinnde susuyorsa gerçekten problem kulaktadır demişti..

gunaydın hanımlarrr..

bizde dentinox kullanıyoruz.. calgel böbreküstü bezlere zarar verebiliyomuş.. ayrıca guzum un dediği gibi yeşil soğan yada pırasanın beyaz yerleri de iyi gelebiliyor.. benim kızım soğanı sürekli yere attığı için jel kullanıyorum

gunaydın hanımlarrr..

Günaydııııınnnnnn...... herkese...

ben de bugün kızımı istedim babişimizden yok uykusu var dedi:( o koca plaza bi yekışıklı görsün annesi..eğlenceli vakitler size......

hayrlı gunler arkadaslar:)
sıze okudugum bır kıtabı tavsıye etmek ıstedım "Çocuk terbıyesınde dogru bılınen yanlıslar"Adem Güneş yazarı banada unıversıtede kı hocam tavsıye etmıstı gercekten guzel bır kıtap sonuna kadar sasırarak okudum:1:

Back