- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
dün gazdan delirdi yine .uykusundan ıhhhh diye diye uyanıyor. canım çok sağol elvini şimdi uyuttum eczaneleri tek tek arayıp soracağım.eğer bulamazsam mesaj atarım adresimi sana,umarım sana ve eşine zahmet vermeden bulurum çok sağolasıncanım kusura bakma arayamadım sıpa çok huzursuz bugün ensesinde kızarıklar var bugün gördük acaba ondanmı bilemedim şimdi hala uyanık babasının kucağında savaşıyor krem işini bulamassanız burdan gönderebilirim canım ama sitesinde tüm eczanelerden temin edebilirsiniz diyor bulamassan haber ver canım
kızlar cok dikkat edin oğlusum 15 günlük akgieri enfeksiyn kapmıs doktor ziyarete gelenlerden kapmıs olabilir dedi gelenede gelme denmiyrki bebege bakmak istiyorlar ...birde bir haftalıkken gaz sancısı yüzünden 2 gün agladıgı için acile götürmüstük ordanda kapmış olabilir ...oğlumu küvezde bırakıp eve gelmek cok agrıma gidiyor allah yavrularımızın canını sağ etsin onların acısını göstermesin...
kızlar n olur bu videoyu izleyin her izlemede gözlerim den gelen yaşa hakım olamıyorum eşim bayıldı ablamla izledik en son ağla ağla öldük dünyanın en güzel guygusunu ne güzel ifade etmiş Allah ıma şükürler olsun darısı herkezin başına
İLGİNÇ IMMM BAKAYIMMMMMM'ın Videoları: DOGUMDAN BİR GÜN ÖNCE BEBEĞİN RABBİYLE KONUŞMASI (begen... | Facebook
yada
doğumdan bir gün önce bebeğin rabbiyle konuşması ile ilgili videolar
kızlar cok dikkat edin oğlusum 15 günlük akgieri enfeksiyn kapmıs doktor ziyarete gelenlerden kapmıs olabilir dedi gelenede gelme denmiyrki bebege bakmak istiyorlar ...birde bir haftalıkken gaz sancısı yüzünden 2 gün agladıgı için acile götürmüstük ordanda kapmış olabilir ...oğlumu küvezde bırakıp eve gelmek cok agrıma gidiyor allah yavrularımızın canını sağ etsin onların acısını göstermesin...
mama veren arkadaşlar bebeğinize azda olsa anne sütü veriyomusunuz 1-2 kaşıkta olsa.
herkes bişey söylüyo emzir emzir diye sanki ben istemiyorum bebeğimi emzirmeyi.göğsümün ucu hiç yok.geçen yılda ameliyat oldum gögüslerimden meme asimetrisinden dolayı.
bi kaç gün emdi bebeğim silikon uçlarla süt gelmiyo diye almıyoda göğsümü.sağsam 2 kaşık anca çıkıyo.mama veriyorum bende.mamayla büyüyen çocuklar çok kilolu olurmuş sağlıklı olmazmış hep hastalanırmış vss.20 gün tam depresyondaydım yeni yeni kendime geliyorum.dün kuaföre gittim saçlarımı kestirdim boyattım havada güzeldi azcıkta hava aldım biraz moralim düzeldi.
bugün yarı kırkımız çıktı.20 günlük olduk.tabi 20. gün bunalımı depresyonu ergenlik tripleriyle birlikte.gece biraz yordu beni gece değilde daha doğrusu akşam mızırdandı durdu.
bugün yıkadık annemle güzelcee.emzirdimm uyudu şimdi.
öğlen kapı çaldı bu arada açtım elinde koca bi orkideyle çiçekci
tabi benim tip kayık.tam meteyi yıkayacaktık onla boğuşuyodum altımda pjama üstümde yelek saç baiş desen anlatmaya bile gerek yokçocuk şöyle bi süzdüü seda hanıma dedi benim dedim bidaha baktııı Allah Allah bu tipe kim çiçek yollarki dedi heral de içinden neyse çiçeği uzattı imza iistedi falan
ayyy canım kocam bana çiçek yollamışş.pek şaşırdım ne yalan söliimm hiç beklemiyodum durup duruken.iki gündür biraz fazla bunaldım oda işi vardı arkadaşlarıyla ilgili problemlerler falan 2 gün geç geldi eve 1 saat falan bende iyice depresyona girdim sen beni beğenmiyon ilgilenmiyosun dışarı çıkmaya başladın falan diye.içine dert olmuş üzüldüm sıkıldım diye ilgi yapıo bana.
Valla oda olmasa hakkaten zor geçecek bu süreç.bi bahar gelse bi bebekler büyüse hayırlısıyla.Rabbim sağlık afiyet versin yeterki.cümlemize
Aman Allahım İzlerken Tutamadım Kendimi Oğlum Ve Annem İçerde İkiside Yanımda Şükürler Olsun,Onlara BelliEtmeden Siliyim Gözyaşlarımı Üzülmesinler.. Ne Güzel Bi Video Olmuş..
slm kızlar nasılsnz?
ben bgn daha iiyim çok şükür.
ama sbh çıldırck gbydm eşim uyuyo yanımda kafasına gözüne patlatasım geldi walla çocuk cırlayıp duruyo uyumuyo,hiiççç adamın umrunda değil kabağı devirmiş yatıyodu
ben ölüyorm uykuszluktan hiç oralı olmuyo.
neyse uygarım sabah 7 den 11 buçuğa kadar gözünü bile kkırpmadı,mızıldadı durdu,e haliyle ben de onun gönlünü yapmaya çalıştm,babamızda uyudu..
snra oğlum uyuyunca bana bi dankk geldi böyle,giyindm bi güzel uyandrdm kocamı ddm ben çıkıormhava alıcam sen bak oğllana uyuyo zaten,altı temz karnı tok,gazını çıkardım,uyanırsa da ilgilenrsn,ağlarsa emziğini fln verirsn.. ee bulmuşum böyle havayı zaten işlerim de vardı dışarda
ohh çıktım hava mis gbi.. migrosa gittim günlük ped ve normal ped aldm.
bu arada artık günlük pede geçtim ben
şükürler olsn popiş azcık hava aldı yahu
aa bu arada dikişlerim de tamamen iyileşti benm,20. gün flndı sanırım bi baktm orda sadece çizgi şeklinde minicik bi iz var,kanamam da bitsin ohh değmeyin keyfime
neyse bi de ateşölçer alıcaktm da bi türlü bi karar verememiştim.
migrosta sinbonunki 20 tl ye düşmüş,kulaktan ölçer,oda su vs sıcaklığı fln da ölçüyo.
sinbo ama bakalım belki iidir dedim atladım ucuz bulunca
denedik gelince,doğru ölçüm yapıodu ama bakalım zaman göstericek
snra bi emzirme sütyeni daha alıcaktm gittim onu aldım. ilk aldıklarım nbbydi,bi de önden açılan destekli almıştm ama önden açılan pek kullanışlı olmadı walla,yada ben beceremedm bilmiorm
neyse bgn le jardin in emzirme sütyenini aldm daha rahata benziyo dikişi çokk az ve yumuşak dikiş yerleri,nbbnin sertti dikiş yerlerinden rahatsz oluyodm,bi de tam göğüs ucuma denk geliodu acıtıyodu bazen,bakalım bunu da yıkayıp takayım inşallah iidir tahmin ettiğim gbi..
neyse snra da kahvaltılık simit pohaça vs aldm sallana sallana geldm eve
anammm benm kocada surat beş karış
aman çok da umrumda rahatladm walla
hem alışsn çnkü yaknda spor salonuna başlıcm oğluyla böyle sık sık başbaşa kalıcaklar
naptı ağladımı ddm,hem de nasıl ddi. neyse ben sigara içim çıkamadm sigara içmeye ddi,balkona çıktı bu,ayy bi girdim çocuk mışıl mışıl uyuyooo,ddm hani ağlıyodu çocuk? uyuyo buuu!
seni bekliomuş demek uyumak için ddi,ben de yedim sankiii
ayy bu erkekler de garip ya,sanki o lohusa
kiii akşam kendisi de arkadaşının veda yemeğine gdicek,ben bişi diomuyum
neyse snra evi süpürttüm bi güzel,ben de sildim,toz alıcam o kaldı,amannn yaparımm,keyfm yernde bgn walla
umrumda diil kimse..
şundaki keyfe bakarmısınız
yatağına koysam uyanacak biliyorum.neyse kucağımda uyumasından iyidir.dün bütün akşam ya benim yada annemin kucağında uyuduuuu
keşke göğüslerimizde bi gösterge olsa kızlariçinde ne kadar süt var ne kadarı gitti ne kadar kaldı o göstergeden görsekte uğraşmasak dimi çok fantastik düşündüm ama güzel olurdu bee
göğüsleri yara olan arkadaşlar ihmal etmeyin hemenn bi doktora gidin yara azda olsa,, 2 gündür kabus gibi geçti göğsüm iltihaplanıp ateş yaptı ev sıcacık titremekten bi hal oldum .doktor antibiyotikli ilaç verdi eczane kendisi hazırlıyo ilacı ama.göğsüm yara olduğu için süt kanallarıda tıkanmış anlıycağınız perişan oldum onlarının acısınamı yanıyım bebeğimle ilgilenemedim onun derdine mi yanıyım neyseki ablam annem hemen geldiler sağolsunlar yeni gözümü açtımbu arada omo baby öneren arkadaşlar sağolun on numara deterjan hiç leke bırakmıyo biberon soran arkadaşlarada geniş ağızlı dr browns u öneririm hiç hava kaçırmıyo
valla canım bravo sana ellerine sağlık iyi yapmışsın.bende bu gün pompa almaya çıktım eşimle ama hemen geri döndüm valla aklım evde kaldı,eşim dışarda biraz gezelim yemek falan yiyelim dedi oğluma evde kayın validem bakıyordu,sütte vardı sağmıştım ama içim el vermedi işte geri tıpış tıpış eve geldim kendi ayağımla.slm kızlar nasılsnz?
ben bgn daha iiyim çok şükür.
ama sbh çıldırck gbydm eşim uyuyo yanımda kafasına gözüne patlatasım geldi walla çocuk cırlayıp duruyo uyumuyo,hiiççç adamın umrunda değil kabağı devirmiş yatıyodu
ben ölüyorm uykuszluktan hiç oralı olmuyo.
neyse uygarım sabah 7 den 11 buçuğa kadar gözünü bile kkırpmadı,mızıldadı durdu,e haliyle ben de onun gönlünü yapmaya çalıştm,babamızda uyudu..
snra oğlum uyuyunca bana bi dankk geldi böyle,giyindm bi güzel uyandrdm kocamı ddm ben çıkıormhava alıcam sen bak oğllana uyuyo zaten,altı temz karnı tok,gazını çıkardım,uyanırsa da ilgilenrsn,ağlarsa emziğini fln verirsn.. ee bulmuşum böyle havayı zaten işlerim de vardı dışarda
ohh çıktım hava mis gbi.. migrosa gittim günlük ped ve normal ped aldm.
bu arada artık günlük pede geçtim ben
şükürler olsn popiş azcık hava aldı yahu
aa bu arada dikişlerim de tamamen iyileşti benm,20. gün flndı sanırım bi baktm orda sadece çizgi şeklinde minicik bi iz var,kanamam da bitsin ohh değmeyin keyfime
neyse bi de ateşölçer alıcaktm da bi türlü bi karar verememiştim.
migrosta sinbonunki 20 tl ye düşmüş,kulaktan ölçer,oda su vs sıcaklığı fln da ölçüyo.
sinbo ama bakalım belki iidir dedim atladım ucuz bulunca
denedik gelince,doğru ölçüm yapıodu ama bakalım zaman göstericek
snra bi emzirme sütyeni daha alıcaktm gittim onu aldım. ilk aldıklarım nbbydi,bi de önden açılan destekli almıştm ama önden açılan pek kullanışlı olmadı walla,yada ben beceremedm bilmiorm
neyse bgn le jardin in emzirme sütyenini aldm daha rahata benziyo dikişi çokk az ve yumuşak dikiş yerleri,nbbnin sertti dikiş yerlerinden rahatsz oluyodm,bi de tam göğüs ucuma denk geliodu acıtıyodu bazen,bakalım bunu da yıkayıp takayım inşallah iidir tahmin ettiğim gbi..
neyse snra da kahvaltılık simit pohaça vs aldm sallana sallana geldm eve
anammm benm kocada surat beş karış
aman çok da umrumda rahatladm walla
hem alışsn çnkü yaknda spor salonuna başlıcm oğluyla böyle sık sık başbaşa kalıcaklar
naptı ağladımı ddm,hem de nasıl ddi. neyse ben sigara içim çıkamadm sigara içmeye ddi,balkona çıktı bu,ayy bi girdim çocuk mışıl mışıl uyuyooo,ddm hani ağlıyodu çocuk? uyuyo buuu!
seni bekliomuş demek uyumak için ddi,ben de yedim sankiii
ayy bu erkekler de garip ya,sanki o lohusa
kiii akşam kendisi de arkadaşının veda yemeğine gdicek,ben bişi diomuyum
neyse snra evi süpürttüm bi güzel,ben de sildim,toz alıcam o kaldı,amannn yaparımm,keyfm yernde bgn walla
umrumda diil kimse..
ayyy kuzum benim pekte güzel maşallah,allah nazarlardan saklasınşundaki keyfe bakarmısınız
yatağına koysam uyanacak biliyorum.neyse kucağımda uyumasından iyidir.dün bütün akşam ya benim yada annemin kucağında uyuduuuu
keşke göğüslerimizde bi gösterge olsa kızlariçinde ne kadar süt var ne kadarı gitti ne kadar kaldı o göstergeden görsekte uğraşmasak dimi çok fantastik düşündüm ama güzel olurdu bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?