2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

dün gazdan delirdi yine .uykusundan ıhhhh diye diye uyanıyor. canım çok sağol elvini şimdi uyuttum eczaneleri tek tek arayıp soracağım.eğer bulamazsam mesaj atarım adresimi sana,umarım sana ve eşine zahmet vermeden bulurum çok sağolasın
ayyy..kıyamam emirime yavrum ya..banyo yaptırınca geçiyor bizde de var ama bilemedim şimdi

ayyyy..yavrum kıyamam ya..çok geçmiş olsun

Aman Allahım İzlerken Tutamadım Kendimi Oğlum Ve Annem İçerde İkiside Yanımda Şükürler Olsun,Onlara BelliEtmeden Siliyim Gözyaşlarımı Üzülmesinler.. Ne Güzel Bi Video Olmuş..

cok gecmiş olsun canım kıyamam ya nasıl anladın canım enfksiyon oldugunu

bugün yarı kırkımız çıktı.20 günlük olduk.tabi 20. gün bunalımı depresyonu ergenlik tripleriyle birlikte.gece biraz yordu beni gece değilde daha doğrusu akşam mızırdandı durdu.

bugün yıkadık annemle güzelcee.emzirdimm uyudu şimdi.

öğlen kapı çaldı bu arada açtım elinde koca bi orkideyle çiçekci
tabi benim tip kayık.tam meteyi yıkayacaktık onla boğuşuyodum altımda pjama üstümde yelek saç baiş desen anlatmaya bile gerek yok çocuk şöyle bi süzdüü seda hanıma dedi benim dedim bidaha baktııı Allah Allah bu tipe kim çiçek yollarki dedi heral de içinden neyse çiçeği uzattı imza iistedi falan

ayyy canım kocam bana çiçek yollamışş.pek şaşırdım ne yalan söliimm hiç beklemiyodum durup duruken.iki gündür biraz fazla bunaldım oda işi vardı arkadaşlarıyla ilgili problemlerler falan 2 gün geç geldi eve 1 saat falan bende iyice depresyona girdim sen beni beğenmiyon ilgilenmiyosun dışarı çıkmaya başladın falan diye.içine dert olmuş üzüldüm sıkıldım diye ilgi yapıo bana.
Valla oda olmasa hakkaten zor geçecek bu süreç.bi bahar gelse bi bebekler büyüse hayırlısıyla.Rabbim sağlık afiyet versin yeterki.cümlemize

mama veren arkadaşlar bebeğinize azda olsa anne sütü veriyomusunuz 1-2 kaşıkta olsa.
herkes bişey söylüyo emzir emzir diye sanki ben istemiyorum bebeğimi emzirmeyi.göğsümün ucu hiç yok.geçen yılda ameliyat oldum gögüslerimden meme asimetrisinden dolayı.
bi kaç gün emdi bebeğim silikon uçlarla süt gelmiyo diye almıyoda göğsümü.sağsam 2 kaşık anca çıkıyo.mama veriyorum bende.mamayla büyüyen çocuklar çok kilolu olurmuş sağlıklı olmazmış hep hastalanırmış vss.20 gün tam depresyondaydım yeni yeni kendime geliyorum.dün kuaföre gittim saçlarımı kestirdim boyattım havada güzeldi azcıkta hava aldım biraz moralim düzeldi.

sorma canım yaa benimde göğüs ucum yok göğüslerimde çok küçük galiba oğlum o yüzden ememiyor beni ama insanlar deli ediyor sanki ben çocuktan göğsümü esirgiyormuşum gibi davranmıyorlar konuşmuyorlar mı oracıkta boğasım geliyor.. napıyım emmiyor işte ben de sağıp biberonla veriyorum.. doktor bana ne kadar anne sütü içerse içsin serbest yetmezse mama ver demişti, yani sen anne sütünü önce ver bi iki kaşık bile olsa arkasından mamayı ver, belki sütün de artar zaten anne sütüyle doyduğunda mamayı istemiyor bile..Allah Yardımcımız Olsun..

ben de boyatacaktım ama içime sinmedi emzirme sonrasına erteledim bazıları süte geçer diyor bazıları geçmez diyo en iyisi ertelemek...zaten hazirandan beri boyasız saçlarım

çok şükür biraz uyudu yavrum...
satt 12de uyudu sonra 2buçukta uyandı emdi yatırdım tekrar

uyutmakta zorlanan arkadaşlar saç kurutma bir mucize oluyor zaman zaman deneyin derim.

öğlen iyice yoruldu dondye yatırdım saç kurutmayı da açtım been yemeğimi yedim mutfakta o da yattı..

haaa...en önemlisi sevimcim yine harika bir öneri beşiğin altına pijamamın üstünü serdim o da yuttu..epey sakinledi falan sonra anladı galiba ama şimdi mışıl mışıl uyuyor yavrum

kendimin çakmasını yaptım yaaaa..

ayy sedacım ne güzel olmuştur kimbilir senin için
bizde istanbuldayızya eşimde izmire toplantıya gitmişti hem hemde çocukla ilgileniyosundur müsait olunca sen ararsın diye aramıyorum çok sık diyo ama ben acaip bozuluyorum bu duruma eskiden ben buraya gelince zırt pırt arardı şimdi daha az arıyo ben eve bi döniyim sorcam hesabını :))

bi an üstüme baktım...omzum kusmuk,kollarım ağız suyu ve süt ,üstümde hepsinden var...
oysaki sabah giymiştim kıyafetlerimi(kıyafet dediğimde eşofman)

hamile kıyafetlerini gardroba kaldırdım.diğerlerini çıkardım

ha aklıma gelmişken ben bimdeki likralı atletlerden aldım onları alttan değilde üstten sıyırıp emzirmek çok rahat oluyor sırtm belim açılmıyor aklınızda olsun:79:

Ben de ondan kullanıyorum Melahat. Hakikaten çok rahat. Ama ben bimden almadım annem almıştı. Markası tutku...

Dün gece çıldırmak üzereydim. Yine 6'ya kadar sabahladım. Eşim de nöbetçiydi.

Ya bir de duvarda çiçekli bir tablo var. Asya onlarla konuşup duruyor. Dün bir de kahkaha atmaya başladı gecenin bir yarısı :) Yüzüme bakıyor resmen konuşuyor benle :) Aguluyor :) Dedim şimdi gecenin bu saati bunun sırası mı? :) Bu defa aldı beni bir kahkaha :) Çok komiktik :)

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsnz?
ben bgn daha iiyim çok şükür.
ama sbh çıldırck gbydm eşim uyuyo yanımda kafasına gözüne patlatasım geldi walla çocuk cırlayıp duruyo uyumuyo,hiiççç adamın umrunda değil kabağı devirmiş yatıyodu
ben ölüyorm uykuszluktan hiç oralı olmuyo.
neyse uygarım sabah 7 den 11 buçuğa kadar gözünü bile kkırpmadı,mızıldadı durdu,e haliyle ben de onun gönlünü yapmaya çalıştm,babamızda uyudu..
snra oğlum uyuyunca bana bi dankk geldi böyle,giyindm bi güzel uyandrdm kocamı ddm ben çıkıormhava alıcam sen bak oğllana uyuyo zaten,altı temz karnı tok,gazını çıkardım,uyanırsa da ilgilenrsn,ağlarsa emziğini fln verirsn.. ee bulmuşum böyle havayı zaten işlerim de vardı dışarda
ohh çıktım hava mis gbi.. migrosa gittim günlük ped ve normal ped aldm.
bu arada artık günlük pede geçtim ben
şükürler olsn popiş azcık hava aldı yahu
aa bu arada dikişlerim de tamamen iyileşti benm,20. gün flndı sanırım bi baktm orda sadece çizgi şeklinde minicik bi iz var,kanamam da bitsin ohh değmeyin keyfime
neyse bi de ateşölçer alıcaktm da bi türlü bi karar verememiştim.
migrosta sinbonunki 20 tl ye düşmüş,kulaktan ölçer,oda su vs sıcaklığı fln da ölçüyo.
sinbo ama bakalım belki iidir dedim atladım ucuz bulunca
denedik gelince,doğru ölçüm yapıodu ama bakalım zaman göstericek
snra bi emzirme sütyeni daha alıcaktm gittim onu aldım. ilk aldıklarım nbbydi,bi de önden açılan destekli almıştm ama önden açılan pek kullanışlı olmadı walla,yada ben beceremedm bilmiorm
neyse bgn le jardin in emzirme sütyenini aldm daha rahata benziyo dikişi çokk az ve yumuşak dikiş yerleri,nbbnin sertti dikiş yerlerinden rahatsz oluyodm,bi de tam göğüs ucuma denk geliodu acıtıyodu bazen,bakalım bunu da yıkayıp takayım inşallah iidir tahmin ettiğim gbi..
neyse snra da kahvaltılık simit pohaça vs aldm sallana sallana geldm eve
anammm benm kocada surat beş karış
aman çok da umrumda rahatladm walla
hem alışsn çnkü yaknda spor salonuna başlıcm oğluyla böyle sık sık başbaşa kalıcaklar
naptı ağladımı ddm,hem de nasıl ddi. neyse ben sigara içim çıkamadm sigara içmeye ddi,balkona çıktı bu,ayy bi girdim çocuk mışıl mışıl uyuyooo,ddm hani ağlıyodu çocuk? uyuyo buuu!
seni bekliomuş demek uyumak için ddi,ben de yedim sankiii

ayy bu erkekler de garip ya,sanki o lohusa
kiii akşam kendisi de arkadaşının veda yemeğine gdicek,ben bişi diomuyum

neyse snra evi süpürttüm bi güzel,ben de sildim,toz alıcam o kaldı,amannn yaparımm,keyfm yernde bgn walla
umrumda diil kimse..

selam kızlar.

metecim uyandı emzirdim alt değiştim azcık oynadık sonra emerken uyudu.yatağa yatırdım uyuyodu sonra mızıramaya başladı.aldım gazı varmış gazını çıkardım tabi gözler cin gibi açıldıı.
oturma odasına getirdim ana kucağına koydum sustuu hiç bugüne kadar sallamadım ben metehanı anakucağına koyunca refleks olarak salladım onunda hoşuna gitti.ben sallayınca gözlerini kapatıyodu durunca açıyodu.böyle hafif hafif salladım uyuduuu.ayy kıyamadım almadım yatağına ana kucağını koydum koltuğun üstüne uyuyo orda mışıl mışıl tvnin sesi de masal gibi geliyo heralde.

annemde markete gitti.sıkıldı kadın heralde hala gelmedi bi gezeyim dedi sanırım.
ne güzel burcucum çıkmış hava almışsın biraz.offf ben çıkamıyorum yaaa.ne bilim aslında bi uyudumu normal şartlarda 2 saat falan uyuyo o 2 saatte bana hayli hayli yeter ama sanırım birazda canım istemiyo.belki yarın kocişle arabayla çıkarım.

bende aslında saçlarımı boyatmak istiyorum.bi yandanda boyatmayayım fırsat bu fıorsat kendi rengi gelsin uzun zamandan beri kendi rengini unutmuştum diyorum.uzatmaya karar verdim kestirmicem.

şundaki keyfe bakarmısınız
yatağına koysam uyanacak biliyorum.neyse kucağımda uyumasından iyidir.dün bütün akşam ya benim yada annemin kucağında uyuduuuu

Eklentiler

• $Görüntü004.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 17
keşke göğüslerimizde bi gösterge olsa kızlar içinde ne kadar süt var ne kadarı gitti ne kadar kaldı o göstergeden görsekte uğraşmasak dimi çok fantastik düşündüm ama güzel olurdu bee

Aman Allahım İzlerken Tutamadım Kendimi Oğlum Ve Annem İçerde İkiside Yanımda Şükürler Olsun,Onlara BelliEtmeden Siliyim Gözyaşlarımı Üzülmesinler.. Ne Güzel Bi Video Olmuş..

bende izlerken annem tam karşımdaydı tutamadım kendimi başladım ağlamaya annemde benim ağlamama dayanamaz canını sıkma annelik böyle bişiy die teselli ediyo sağolsun

ohh sefan olsun canım çok iyi yapmışsın

yatağına koysam uyanacak biliyorum.neyse kucağımda uyumasından iyidir.dün bütün akşam ya benim yada annemin kucağında uyuduuuu

amanda aman sıpa ne güzel uyuyo ööle

keşke göğüslerimizde bi gösterge olsa kızlar içinde ne kadar süt var ne kadarı gitti ne kadar kaldı o göstergeden görsekte uğraşmasak dimi çok fantastik düşündüm ama güzel olurdu bee

ayy çok güldüm seda ama haklısın hiç de fena olmazdı

kızlar bişşi sorcam size doğum 3 şubatta oldu pzts günü 3 şubatıda sayarsak 40. günümüz ama dolu dolu 40 gün sayarsak salı günü bizim 40ımız nezamn çıkıyo???

canım hemen bir pompa al bu gün gittim aldım bende madelanın elektrikli pompasını hemen rahatlattı göğsümü.o illet öyle kolay geçmiyor ben doğumdan 15 gün sonra mastit oldum tam 15 gün çektim ağrısını elimle sıka sıka göğsüm dizime indi nerdeyse.tam geçtidedim hadiii dön başa çok feci allah düşmanıma vermesin ağlaya ağlaya gözlerim çıktı devamlı zonkluyor göğsüm,aklında bulunsun hemen bi pompa edin hiç uğraşma geçiririm diye geçmiyor,bu gün 3 tür pompayla sağıyorum rahatlatıyor en azından zonklamam geçti allaha şükür.sanada çok geçmiş olsun.
valla canım bravo sana ellerine sağlık iyi yapmışsın.bende bu gün pompa almaya çıktım eşimle ama hemen geri döndüm valla aklım evde kaldı,eşim dışarda biraz gezelim yemek falan yiyelim dedi oğluma evde kayın validem bakıyordu,sütte vardı sağmıştım ama içim el vermedi işte geri tıpış tıpış eve geldim kendi ayağımla.
ayyy kuzum benim pekte güzel maşallah,allah nazarlardan saklasın

vallahi onu bende düşündüm canım keşke öyle olsa.bu gün 3 tür 2 saate bir hasta göğsümü sağdım tabi sağmadan önce emzirdim 3ündede 50 ml süt çıktı.bende düşünüyorum acaba birkerede bir bebek için kaç ml süt yeterli oluyordur diye.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…