Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle hayatım unutma sen iyi ol ki bebek de iyi olsun. bu arada size birşey tavsiye edeyim mustela nın doğumdan sonra emzirenlerin kullanabildiği bir gıda takviyesi var içeriğiyle hem sıkılaşmaya yardımcı oluyo hem de zayıflamaya. ben zayıflamaya etkisini henüz göremedim ama cildim çok düzeldi ve sıkılaştığımı hissediyorum bi araştırın isterseniz içeriği çok güzel.
ben de göztepe taraflarında inka insan kaynakları diye bi danışmanık bürosundan buldum 29 yaşında daha önce 2 çocuğa bakmış Türkiyede. doğumdan 2 hafta önce aldım oğluma alıştı hem de bi tanıdımış olduk kendisini. şimdi bebişe falan da yardımı çok oluyo çok düzenli ve titiz herşey iyi gidiyo beni referans gösterirsen yardımcı olurlar istersen numarasını falan verebilriim özelden.
çiçekçiçek ne güzel konuşuyosun. bu sabah kendimi banyoya kapatıp hıçkıra hıçkıra ağladım. artık dayanamıycağımı düşündüm. 3 gündür sürekli ağlıyo oğlum ve ben ne yapıcağımı bilmiyorum.
çok ihtiyacım var böyle bi şeye. biran önce zayıflamak istiyorum ama sütüm azalır diye diyet falan yapamıyorum havalar ısınsa hergün yürüyüş spor vs yapıcam zaten de bi bakıyım şu ürüne.
sağolasın canım numarasını verebilirsen sevinirim.. bugüne dek ben çoook personel aldım işyerlerimize:) defalarca kariyer nete ulusal gazetelere ilanlar verdim görüşmeler yaptım. ama söz konusu kendi kızım olunca nasıl personel beğenirim bilmiyorummm:) ilk tecrübe olacakkk.. inşallahh güzel insanlarla karşılaşırızz...
benim eşimi de k.validem mamayla büyütmüş ama iş bana gelince değişti hastanede ilk 2 gün kafayı yicektim nerdeyse sürekli sütün gelmiyo sütün yok senin vs.diye diye stresten sütüm gelmedi gece hastanede başımda kaldı horul horul uyudu bakmadı bile... çocuğu emzirdim biraz kucağımda dursun istedim ne de olsa ilk günler anne kokusu alsın diye yok yatıralım diye her seferinde aldı bebeğimi benden. saygısızlık yapmamak için sustum eşim gelince hepsini söyledim tek tek ve eşim hakettiği sözleri söyledi bende rahatladım biraz yani... ayy ne doluymuşum meğer
pozitiflik değil de yaşanmışlık ve tecrübe diyelim canım. ben de 2 sene önce sizin gibi hissediyordum ama şimdi olacakları ve aşamaları biliyorum. Her geçen gün benim yetiştirdiğim bir eser büyüyecek. Ve ben her geçen gün ona bakıp gururlanıyor olacağım. tabii kendimi de ihmal etmeden:)cicekcicek çok pozitifsin ve bana da yansıyo gerçekten destek oluyosun bu sıkıntılı günleri atlatmak için teşekkürler.
slm kızlar bişi sorcam....ben doğumdan sonra sadece elevit kullanmıştım...doktorum o bittikten sonra ferro sanol a başla demişti... 3 gündür falan f.sanol içiyorum ama acaip kabızlık problemi hasıl oldu....yaşayan var mı?çarşamba günü 40mız çıkıyo içmesem olur mu ki
ayy bişi sorcm kızlar,biraz özel oluck ama..
kırkı çıkanlar yatak odalarında durumlar nasıl?
ben normal doğumdan snra biraz korkuyorm da dikişlere bişi olrmu acırmı vs die..:26:
selam kızlarrr ben geldim acayip uykusuzummm, bunalımdayım, gece saat 3 olmadan uyumuyor benim oğlan sabah altıda geri kalkıyo emzirip yine yatırıyorum bir saat sonra yine kalkıyo sonrada cin gibi bakıyo gündüzde sürekli uyuyoo bende gündüz uyuyamıyorum artık konuşurken saçmalamaya başladım uykusuzluktan annemin gitmesinede bir hafta kaldı çok kaygılıyım ne yapacağım annem olmadan diye kaynana gelecek annem gidince 20 gün kalacak ama hanımım doğumdan sonra ilk gün yanımda kaldı ne bi çocuğun altını değiştirdi ne bi gazını çıkardı nede bana yardımcı oldu devirdi yattı sabaha kadar uyudu, sonra bide küsüp surat yapıp evine gitti. şimdi kara kara düşünüyorum ne yapacağım nasıl dayanacağım diye sıkıntıdan sütüm azaldı iki gündür geceleri doymuyo yavrum mama veriyorum doktor kaşıkla verin diyo ama bas bas bağırıyo çocuk bilemiyoki kaşıkla yemeyi biberon alacağım ama hangisini alayım bilemedim anne memesi gibi olanları varmış ayy pek cahilim bu konuda yardımcı olun lütfennn!!!!
mapuçi benimde sütüm gece bollaşıyo sabah emdikten sonra sağıyorum ben bana uyku süt yapıyo bide gündüz uyuyabilsem tam süper olacak saçlarına da maşallah canım kestir rahatlarsın benim kız saç çekmeye başladı bile
kaç gün oldu bak banyo yapamadım.uyusada bi girsem bende.
kendimi feci hissediyorum.aslında bilememişiz doğumdan önce emzirme için uygun kıyafetler almak lazımmış.ince giyinemiyorum üşütürüm bebeğe geçer diye kalın giysem emzirirken zor.önden açılan doğru dürüst kıyafetim yok olanda zaten olmuyo geçen eşofmanımı giyeyim dedim anaaaa önü kapanmadı inanamadım.her ne kadar 10 kilo versemde yine de olmuyor
kendimi saçaklı hissediyorum yaaa
meraba kızlar gecmısı okuyamadım ama gece esım ve oglum uyuyunca okucam..
bugün oğluma ıkıncı defa mevlut yaptık:)) bırını benım evımde yapmıstık bırınıde bugun annemın evınde yaptık..annem çok özenıyordu bıde orda yapmak ıstedı..neyse orda mevlut bıttıkten sonra oglum aglamaya basladı bırtaz emzırdım ama tabı aglamaya devam edınce mama verdım.orda yıne buyuklerden bırı kızım daha kuçucuk bu mama nıye verıyorsun dıyo bende yetmıyo dedım ıcım parcalanarak.olsun sen sık sık emzır dedı yeter o falan yıne bılındık cumleler ...o kadar uzuldumkı yıne...o yuzden kalabalık ortama gırmek ıstemıyorum ya anlatamama kızlar hatta evden cıkmak yorum yapaıcak bırısının gelmesını bıle ıstemıyorum evıme..napıcam ben ya...hamıleleık donemı boyunca hep sut gelıcek ve emıcek dıye dusundum hatta boyle bır sorun yasıycam aklımdan bıle gecmemıstı..sımdıyse sureklı acaba yetıyomu mamayı bıraktırsam yetermı ..hadı bugun mama vermıyım deyıp sonra dayanamayıp vermekle gunlerım gecıyo..ınanaın aglıyorum.artık dayanamıyorum ben ya.. o kadar ıcıme dert oldukı..sınırlerım bosalıyooo o lafı her duydugumda ...ben sankı keyfımden mı verıyorum ..offf offf..ıyıkı buraya yazmaya basladım yoksa kafayı yıyıcem..artık kımseye de sormak ıstemıyorum bu konuda bısıler..çünkü kime sorsam benım yetıyordu dıyoo o zman daha da kotu oluyorum.eltım zaten..benım hıc ole olmadı dıyo her defasında delırıyorum...bırazdan esım gelıcek ağladıgımı anlarsa kızar yıne olsun napalım dıyo.üzülme takma kafana dıyo ama olmuyo ıste..sureklı beynımı kemırıyo bu dusunce..ammada uzun yazdım gıdıp yuzumu yıkayım...eşim birazdan gelir...gece yazarım yıne kızlar ıyı aksamlar...
selam kızlarrr ben geldim acayip uykusuzummm, bunalımdayım, gece saat 3 olmadan uyumuyor benim oğlan sabah altıda geri kalkıyo emzirip yine yatırıyorum bir saat sonra yine kalkıyo sonrada cin gibi bakıyo gündüzde sürekli uyuyoo bende gündüz uyuyamıyorum artık konuşurken saçmalamaya başladım uykusuzluktan annemin gitmesinede bir hafta kaldı çok kaygılıyım ne yapacağım annem olmadan diye kaynana gelecek annem gidince 20 gün kalacak ama hanımım doğumdan sonra ilk gün yanımda kaldı ne bi çocuğun altını değiştirdi ne bi gazını çıkardı nede bana yardımcı oldu devirdi yattı sabaha kadar uyudu, sonra bide küsüp surat yapıp evine gitti. şimdi kara kara düşünüyorum ne yapacağım nasıl dayanacağım diye sıkıntıdan sütüm azaldı iki gündür geceleri doymuyo yavrum mama veriyorum doktor kaşıkla verin diyo ama bas bas bağırıyo çocuk bilemiyoki kaşıkla yemeyi biberon alacağım ama hangisini alayım bilemedim anne memesi gibi olanları varmış ayy pek cahilim bu konuda yardımcı olun lütfennn!!!!
ben hiç bişi kullanmıyorum demir şuruplarımın da yarısnı içtim sadece berbat bi tat
burcuu hatırlatma maalesef 5 gün kaldı 40 a
walla çiçekçiçek yaşam koçu gibi yazmışsın canım çok saol pozitifliğin için
kızlar pazara havalar ısınıyomuş hadi inş
yaa eşim ben hamileyken sanki o hamileydi şimdi de sanki ben deil o lohusa erkenden uyuyo gece de kalkmıyo zaten hiç işlerimede yardım etmiyo :84:
bugün ne tuhaf bi gündü
çok komik olacak ama ben günleri hep birbirine karıştırdım,11 mart yani bugün kızımın aşısı vardı,ben bugünü 10 mart sanıyordum,saat 3 gibi tv izlerken tarihi gördüm bi baktım anaaaammm bugün ayın 11 iymiş,aşı bugün,apar topar eşimi aradım,çalıştığı için oda abilerimi aramış,sağolsun abilerim arabayla gelip aldılar beni,tabi nasıl giyindim nasıl ettim bende anlamadım,bir yandan kızım ağlıyor susturmaya çalışıyorum,bir yandan üzerimi değişiyorum,bir yandan kızımı hazırlıyorum,offf stresliydii
neyse oldu aşısını,ilkden ağladı,iğne bacakdan çıktıkdan sonra sustu,sonrasında anneme gittim,çok sevindi özlemiş torununu hırpalaya hırpalaya sevdi
kızım 5 kg 100 gram olmuş,1 ayda 1 kg almış.