2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişşi sorcam size doğum 3 şubatta oldu pzts günü 3 şubatıda sayarsak 40. günümüz ama dolu dolu 40 gün sayarsak salı günü bizim 40ımız nezamn çıkıyo???

canım biz 40 mızı pazartesi yapıcaz.annemler öyle hesapladı.yani doğduğu günüde saydılar.

hanife canım konyada olsaydım bize gelirdiniz 40 uçurmaya sonrada biz size:)) neyse ben bi geliyim konyaya senlede kayrayla görüşürüz hem havalar düzelince hep berbaer dışarı falan çıkarız belkim :))

kızlar size bişi sorcam bu oto koltuğu olarakda kullanılan anakucakları varya onların hepsi emniyet kemeriylemi monte ediliyo yoksa direkt araca takılabilenleride varmı bu konuda hiç bi araştırma yapmamıştım şimdi arabayla döncez konyaya 1 hafta içinde almam gerekiyo internetten bakıyorum burda kadir has çocuk dünyası var ama en uygun 180 lira dediler internette 50-60 liralık bişey almayı düşünüyorum ne önerirsiniz??

hanife canım konyada olsaydım bize gelirdiniz 40 uçurmaya sonrada biz size:)) neyse ben bi geliyim konyaya senlede kayrayla görüşürüz hem havalar düzelince hep berbaer dışarı falan çıkarız belkim :))

vallahi canım ne güzzel olurdu ya,inş canım ben bir iyileşeyimde havalarda düzelsin görüşelim tabi.bu arada belki seneyede bir ortak doğum günü partisi yaparız ne dersin.

Son düzenleme:
gözdecim biz jenny nin anakucağını aldk 70 tl ydi. daha doğrusu eşim almış,bana jenny için biraz yüksek geldi fiyatı ama:S
yanlz nasıl monte edilio onu bilmiorm ben:26:

hanifecim ya bende sağma mak. almayı düşünüyorm da medelaya baktm netten fln,sen kaça aldn cnm,e-bebekte kampanya var 125 tl ama uygn mu deilmi bilemedim.
bide kraft buldm 90 tl ama medela daha ii heralde.
ya geceleri gülle gibi oluyo göğüslerim wc ye giderken fln orangutan gbi yürüyorum
bazen de yanıyo böyle:S

sanırım hep emniyet kemeriyle tutturuluyo zaten arabada monte edilcek bi yerde yok

canım çok uygunmuş ben aciliyetim olduğu için araştıramadım önce netten sipariş ettim 140 liraydı sonra baktım geleceği yok,iptal ettim bu gün konyada aradık buluk iyatı 130 lira senin fiyat uygunmuş düşünme al bence.ayrıca göğüs uçlarınıda acıtmıyor makina çok güzel.benimkiler yara olduğu halde fazla acımıyor.

vallahi canım ne güzzel olurdu ya,inş canım ben bir iyileşeyimde havalarda düzelsin görüşelim tabi.bu arada belki seneyede bir ortak doğum günü partisi yaparız ne dersin.

aa tabi valla neden olmasın nasıl denk geldiler zaten bizim sıpalar hemde senin normal doğum olmasına rağmen.
belki eşlerde birbirlerini tanıyolardır hoş benim eşim biliyomuş zaten senin eşini ne güzel oldu bu site valla konyada arkadaşım oldu :))

Hadi yaaa,du bidaha bakayım ben de sipariş veriim bari eşim gelince,saol cnm.
sana da geçmiş olsn bu arada neyse ki rahatlamşsn biraz,inşallah kesn çözm olur bu sağma makinası sana

slm anneler bişey sorcam sıze acil cvp beklıyorum...hem emzıren hemde mama veren anneler hangı sıklıkta ne aralıkla nekdar cc verıyosunuz mamaya başlıycam bende sütüm az..napıyım bebeğe mama başlasammı memeyı bırakmaz dımı mamaya başlarsam bıberon düşünüyorum bıde...yardım beklıyorum...

kaç cc vermen konusunda bişi diyemem ama biberon olarak NUBY öneririm ben sadece mama ile bebeğimi besliyorum ama çok doğal bir biberon anne göğsüne çok yakınmış bence araştır..

Bu arada arkadaşlar bebeğim 4.900 olmuşş boyuda 54 cm ve bu bizim için mükemmel bişi.. Çok çook süper gelişio yawrucum (maşallah) sanırım hırs yaptı arkadaşlarına yetişmek için 1 kilodan 5 kiloya çıkıncaaa nasıl kocaman gelio gözümee kuzucum anlatamam..

canım ben önce emziriyorum.sonra sütü pompayla sağıp veriyorum sonrada 60 lık mama veriyorum.sütüm le biraz doymuşsa 40 lık da olabiliyor.niberonda chicco nunki 1 aydır kullandım bırakmadı göğsümü inş bırakmaz.

gözdecim sen dön de şu havalar da ısınsın buluşuruz.

Hoşgeldin DEPRESYON..
Ben de depresyonlular arasına katıldım sanırım, farkında olmadan farkına wara wara durumumun şuanlık( ama benimkisi üst baş zaman azlığı vb durumlar değil.. Oğlum kaybedicem die aklım çıkıyor Yaşadıklarım şimdi patlak verdi sanırım. Gece boyunca gözümü kırpmıyorum oğluma bişi olur duyamam diye.. 5 dk uyusam sanki saatlerce uyuyup kalmışım gibi yataktan fırlıyorum ve hemen bebeğimi kucağıma alarak nefesini kontrol ediyorum.. Sonrada oturup ağlıyorum( oğlum son 3 gecedir mışıl mışıl uyuyor ama ben asla uyuyamıyorum.. Sanırım yardım almalıyım.. Yaşadıklarım çok ağır geldi..

hanfecim nasıl oldun umarım iyileşmişsindir.benim sütüm yetmediğinden pompayla sağıyorum iyleşen göğüslerim yeniden yara oldu gibi

anladım cnm tşkler bılgın ıçın sağol....ınş bırakmaz allah bağışlasın ınş...
kaç cc vermen konusunda bişi diyemem ama biberon olarak NUBY öneririm ben sadece mama ile bebeğimi besliyorum ama çok doğal bir biberon anne göğsüne çok yakınmış bence araştır..

tşkler cvp ıçın...oğlun ıçınde endışleneme ınşallah kocaman adam olacak sende sıkıntı yapma ne düşünürsen o gelır başına endişe ettıkçe kendınede evdekılerede sıkıntı yaratırsın sıkma tatlı canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…