slm kızlar nasılsnz?
ben bgn daha iiyim çok şükür.
ama sbh çıldırck gbydm eşim uyuyo yanımda kafasına gözüne patlatasım geldi walla çocuk cırlayıp duruyo uyumuyo,hiiççç adamın umrunda değil kabağı devirmiş yatıyodu
ben ölüyorm uykuszluktan hiç oralı olmuyo.
neyse uygarım sabah 7 den 11 buçuğa kadar gözünü bile kkırpmadı,mızıldadı durdu,e haliyle ben de onun gönlünü yapmaya çalıştm,babamızda uyudu..
snra oğlum uyuyunca bana bi dankk geldi böyle,giyindm bi güzel uyandrdm kocamı ddm ben çıkıormhava alıcam sen bak oğllana uyuyo zaten,altı temz karnı tok,gazını çıkardım,uyanırsa da ilgilenrsn,ağlarsa emziğini fln verirsn.. ee bulmuşum böyle havayı zaten işlerim de vardı dışarda
ohh çıktım hava mis gbi.. migrosa gittim günlük ped ve normal ped aldm.
bu arada artık günlük pede geçtim ben
şükürler olsn popiş azcık hava aldı yahu
aa bu arada dikişlerim de tamamen iyileşti benm,20. gün flndı sanırım bi baktm orda sadece çizgi şeklinde minicik bi iz var,kanamam da bitsin ohh değmeyin keyfime
neyse bi de ateşölçer alıcaktm da bi türlü bi karar verememiştim.
migrosta sinbonunki 20 tl ye düşmüş,kulaktan ölçer,oda su vs sıcaklığı fln da ölçüyo.
sinbo ama bakalım belki iidir dedim atladım ucuz bulunca
denedik gelince,doğru ölçüm yapıodu ama bakalım zaman göstericek
snra bi emzirme sütyeni daha alıcaktm gittim onu aldım. ilk aldıklarım nbbydi,bi de önden açılan destekli almıştm ama önden açılan pek kullanışlı olmadı walla,yada ben beceremedm bilmiorm
neyse bgn le jardin in emzirme sütyenini aldm daha rahata benziyo dikişi çokk az ve yumuşak dikiş yerleri,nbbnin sertti dikiş yerlerinden rahatsz oluyodm,bi de tam göğüs ucuma denk geliodu acıtıyodu bazen,bakalım bunu da yıkayıp takayım inşallah iidir tahmin ettiğim gbi..
neyse snra da kahvaltılık simit pohaça vs aldm sallana sallana geldm eve
anammm benm kocada surat beş karış
aman çok da umrumda rahatladm walla
hem alışsn çnkü yaknda spor salonuna başlıcm oğluyla böyle sık sık başbaşa kalıcaklar
naptı ağladımı ddm,hem de nasıl ddi. neyse ben sigara içim çıkamadm sigara içmeye ddi,balkona çıktı bu,ayy bi girdim çocuk mışıl mışıl uyuyooo,ddm hani ağlıyodu çocuk? uyuyo buuu!
seni bekliomuş demek uyumak için ddi,ben de yedim sankiii
ayy bu erkekler de garip ya,sanki o lohusa
kiii akşam kendisi de arkadaşının veda yemeğine gdicek,ben bişi diomuyum
neyse snra evi süpürttüm bi güzel,ben de sildim,toz alıcam o kaldı,amannn yaparımm,keyfm yernde bgn walla
umrumda diil kimse..