2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayy dilimimi ısırayım kıçımı mı kaşıyım bilemedim uyudu benim zillim anane sen git beni merak etme demek istyo sanırım :))

canım bende mamayla büyümüşüm valla gayette sağlıklıyım çok şükür zekamdada bişi yok :)) olmayınca olmuyo senin elindemi sanki sen kulak asma insanlara çok biliyo onlar

bende 4 gözle yaz ekliyorum kızıma bi bebek arabası sitede yürüyüşlere çıkcaz inş hem dediğin gibi üşüdümü derdi olmıycak ahh gel yaz gell

geçen bende aynı şeyi düşündüm demekki çabuk geçiyoki insanlar 2-3 çocuk yapıyo hepsi geçer bunların sonra bu günlerinide özliycez bebişlerimizin tadını çıkaralım bence

canım boşver kaynana maynana hepsi aynı sen sıkıntı yapıp kızına ve stüne zarar verme

maşallah kızına aynı bende senin gibi oldum canım günler geceler birbirine girince hangi güne uyandığımıda şaşıır oldum

aslında hepsinin bir arada gelmesi daha iyi valla her seferinde aynı yorgunluğu yaşamaktansa biz hoop 1 günde atlattık şimdi gündüzleri dinleniyoruz en azından

benim kızında feleği şaştı kucakta uyuyo yatırınca mete paşa gibi gözler sanki hiç uyumamaış gibi anlamıyorum bende ama şimdi uyo

seda bizde öyleyizzz ama bi yöntem buldum işe yarıyor söylediklerinde çok gülmüştüm ama süper formül üzerimdeki pijamanın üstünü kolları içe gelicek şekilde yatağına serdim bebeğide uyutrup üstüne koydum kokumu alala alala uyuyorr şuan saatlerdir kucağımda şimdi derin uykularda paşam tabi olan bana oldu eşim yatak odasında bende atletle kaldım neyseki banyodan bornozu geçirdim üstümee

sağolun kızlar iki biberonuda bi araştırayım eşim gidip bi baksın hangisi uygun gelirse alsın bari malum ben çıkamıyorum dediklerinizde çok haklısınız ama bu sefer yapacağım ben yöneteceğim evdeki durumu becerebilirim inşallahhh.. bu uykuyu düzene sokma olayınıda deneyeceğim çiçekcim daha göbeğimiz düşmedi banyomuzu yapamıyoruz birde elma yağı arıyorum onu bulamadım gaz için çok iyi geliyormuş masaj yapınca çocuğa. senin formülle bunları birleştireyim bakalım ne olacak.

merhabalar
benim 18 aylık oğlum var çokk gazlıydı ama kolay büyüdü. eczanede bebekler için rezene, aktarlarda da anneler için rezene çayı satılmakta, bebekleri çok rahatlatıyor anneye de süt yapıyor ve sütten bebeğe geçiyor :). birde bebeğinizi sırt üstü yatırın ellerinizle dizlerinden tutup spor yaptırıyormuş gibi karnına doğru bükün karına baskı uygulayan dizler gazı pırtlatmasına yardımcı olur. saç kurutmasıyla karnına sıcak uygulama da rahatlatır, mutlakkaa 2 kat çorap giydirin uyandıktan sonra yelek giydirin . emzik vermedim ben oğluma hiç evhanımıyım oğlumdan başka ne işim var emziririm dedim alıştırmadım. ama bebekler emzik emmekk istemezlerse bakkal emziği denen eskilerde kullanılan çok yumuşak olanları var her bebek emiyor:) Allah evlatsız birakmasın kimseyi evlat verdiklerine acı göstermesin

kızlar bende sapıttım kızım uyuyor ben ayakta allahım uyumam lazım bu ne biçim iş uykum yok

pötibör bisküvi ve meyve suyu, rezene çayı, hoşaf komposto meyve suyu, kereviz salatası süper süt yapıyor hele pötibör e meyve suyu tek geçtiklerim . gögüs ucu için emzirdikten sonra ucuna kendi sütünüzden sürün kuruyuncaya kadar havalandırın geçer :) ( kereviz salatası 1 kereviz 1 elmarendesi yoğurda ekleyin 1 avuç ceviz ekleyip afiyetle yiyin)

Çiçekkkkk Sewiom SeniDD

Kod:

kız sen niye ağlıyon benimde yetmiyodu. zehir mi veriyon bebeğine mama altı üstü ağlanacak ne var. şimdi mamayı yüksek bi yere koy önce sütünü artırmaya bak. pötibör bisküvi ve meyve suyu ye iç hemen sütü artırır. yap bir kazan hoşaf gir çık iç. rezene çayı al aktardan yap yap iç. mamayı en ihtiyacın olduğu zaman ver mecburen ver.boş kaldıkça al oğlunu kucağına emzir emzirdikçe süt gelir . HEM GELMESE N'OLUR ANNESİSİN SEN ONUN MAMADA VERSEN SÜTTE VERSEN ONU ÇOK DÜŞÜNEN Bİ TANECİK ANNESİSSİN . AĞLAMAK ÜZÜLMEK SÜTÜ AZALTIR AKILLIM. milleti de salla 5 tane çocuğu bakımsızlıktan ölen kadın bebğimi eşime bırakıp mutfakta çay içtim diye çocuğa bakamıyosun dedi, sen bebeğine kötü bişey yapmazsın vermezsin çünkü onu çokk düşünüyosun mama veriyorum diye ağlayan kaç tane anne vardır. senn çok iyi bi annesin moralin bozuk doğumdan sonra sütüm yetmiyo diye herkes düşünür. abartma tamam mı:) sevgileerr kız annelerin ayakları altına cennet seriyor ya mevlam bak sen de cennetliksin hem de meleğin şimdiden yanında :)

Arkadaşlar oğlum 2 gündür resmen AGU diyorrrrrrr kendi kendine AGUlanıyorr elleriyle oynuyor etrafı çok bilinçki izliyor harika bişi bu benim için çok mutluyum.. Şuan bebeğim düzeltilmiş 1 aylık.

Arkadaşlar oğlum 2 gündür resmen AGU diyorrrrrrr kendi kendine AGUlanıyorr elleriyle oynuyor etrafı çok bilinçki izliyor harika bişi bu benim için çok mutluyum.. Şuan bebeğim düzeltilmiş 1 aylık.

yerim ben altuğu ilk agucuklar abimizden gelicek tabi annesi ailemizin aceleci prensi o ayrıca prematüre bebekler dış dünyaya daha erken geldikleri için uyum sağlamaları daha normal genelde erken konuşup erken yürürler algıları daha açık olurmuş eltimin oğluda prematüre hemde altuğ paşadan çok çok küçük 25 haftalık ama cin zeka küpü 2 yaşına giricek maşallah çok hareketli çok bilinçli tek AKSiliği sinirli bişey olmasın oturur yere kafasını yerlere vurur sıpa

canım kusura bakma arayamadım sıpa çok huzursuz bugün ensesinde kızarıklar var bugün gördük acaba ondanmı bilemedim şimdi hala uyanık babasının kucağında savaşıyor krem işini bulamassanız burdan gönderebilirim canım ama sitesinde tüm eczanelerden temin edebilirsiniz diyor bulamassan haber ver canım

Günaydın Kızlar Gece Hiç Uyumadım Oğlumun Gaz Sıkıntısı Bana da Sıkıntı Verdi Sabaha Kadar Uyumadık, Sabah Altını Bi Açtım Güzelce Uzun Uzun Gazını Çıkarttı Kakasını Yaptı Şimdi Misler Gibi Uyuyor Yok Yaa Bu Oğlanın Gece Bana Garezi Var Gündüz Mis Gibi Uyuyor :}

Kayınvalidem ve Görümcem Mevlüt Şekeri Almaya Gitmişler Ben Burda Eşşek Başıyım ya Bana Ne Sorun Oldu Ne Danışan Nasıl Bişey İstersin İstediğin Bişey Var mı? Benim Bebeğimin Oğlumun İlk Göz Ağrımın Mevlüt Şekerini Babannesi ve Halası Seçiyor Annesinin Telefonda Haberi Oluyor Şekercidelerken.. Onu da Haber Vermiceklerdi de Kaç Kişi Gelir Diye Aramışlar Sağolsunlar..

Ayy Delircem Yaaaaa, Herşey Üstüme Üstüme Geliyor, Ufak Tefek Şeyler Öyle Sinirime Dokunuyor ki.. Eşimde Sağolsun Bi Havalara Girdi, Sanki o değilde ben lohusayım Herşeyden Şikayet Şikayet Şikayet..Zaten Emziremiyorum Diye Üzülüyorum Her Gelen Ah Keşke Emzirsen Dene Ama Sürekli Bırakma Tüh Tüh Vah Vahlar Falan Sanki Ben İstemiyorum Emzirmek Ben Engelliyorum Çocuğu Kendimi Eksik Anne Giib Hissediyorum :{

Off Bahar Gelsin Oğlum Büyüsün Atıcam Kendimi Parklara İnsan İstemiyorum Etrafımda Kocama Bile Tahammül Edemiyorum Karı Gibi Şikayet Ediyor Bu Sıkıntımın İçinde, Ben Şikayet Ediyorum Ama Bu Kadın Ne Halde Haftalardır Uykusuz Yok Anam Yok Akşamları Bi Kahve İçmeye Gidelim Bebeği Annene Bırakalım Diyor O Kadar Yok Diyorum Bi Kahveyle Olcak İş Değil Ben Huzur İstiyorum Ama Ya Anlamıyor Gerçekten Ya da İşine Gelmiyor Anlamamak..

Ama Dur Bakalım Bu Çocuk Bi Düzene Girecek Ben Gücümü Toplıcam Herkesn Hesabını Dürücem Tek Tek :}

Ay Çok Asabi Gördüm Kendimi Bugün.. Neyse Siz Takılmayın Benim Gibi Herşeye Sütünüz Azalmasın..

İllaki Bu Sıkıntılarda GEÇECEK!!!

Cnm inan bende çok sıkıldım senin gibi. Geçecek ben de inanıyorum. Burası da olmasa içimizi dökmesek rahatlayamayacağız. İyki varsınız. Bizim daha kırkımız çıkmadı dışarıda çıkamıyoruz. Siz kaç günlük oldunuz?

21 Günlük Olduk Bugün Dün de Yarı Kırkımız Vardı Ama Hava Soğuk Diye Çıkmadık.. Hakkaten Burası da Olmasa Nasıl Bu Kadar Bilgilenicez Nasıl Sıkıntıları Paylaşıcaz Siz de İyiki Varsınız..

hepimiz aynı sıkıntıları yasıyruz hem kaynana hem eş herkes bir garip ya kaynanam gitti tam yanlız kalacam rahat edeceğim dedim bebeğim hastalandı akciger enfeksiyonu dediler 3 gündür küvezde benide yanına almıyrlar sadece emzirmek için kucagıma alıyrm cok zoruma gidiyr ağlayınca esim söyleniyor yeter artık aglama diye hersey üstüme geliyor ailelere haber vermedim bu halde kimseyi cekemem bebeklerimiz kendine gelse düzenimizi bir otuttursak bende önce esimden baslıyacam ayar vermeye.....

kızlar cok dikkat edin oğlusum 15 günlük akgieri enfeksiyn kapmıs doktor ziyarete gelenlerden kapmıs olabilir dedi gelenede gelme denmiyrki bebege bakmak istiyorlar ...birde bir haftalıkken gaz sancısı yüzünden 2 gün agladıgı için acile götürmüstük ordanda kapmış olabilir ...oğlumu küvezde bırakıp eve gelmek cok agrıma gidiyor allah yavrularımızın canını sağ etsin onların acısını göstermesin...

günaydın güüzel anneler dün gece güzel bi uyku çektik çok şükür yine gece kalktık 2 kere falan ama onada şükür ağlamamız yoktu en azından 8 de uyandık şimdi yeni uyudu bende kaldığım yerden devam etmeyi planlıyorum hadi hoşçakalın :))

Canım Benim Allah Yardımcın Olsun Bebeğine Sağlık Versin de Koynunda Uyut İnşallah Hiç Ayrılmayın.. Biraz Takip Ediyorum da Herkesin Buna Benzer Durumu, Düzenler Değişti ya Herkeste Var Heralde Sorunlar, Bi de Etraftaki Bilmiş İnsanlar Yok mu,Bi Tane Bile Çocuğu Olmadan Dr Kesilenler Bile Var.. Nasıl Katil Olunuyor Anlıyorum da Oğluma Dua Etsinler..

göğüsleri yara olan arkadaşlar ihmal etmeyin hemenn bi doktora gidin yara azda olsa,, 2 gündür kabus gibi geçti göğsüm iltihaplanıp ateş yaptı ev sıcacık titremekten bi hal oldum .doktor antibiyotikli ilaç verdi eczane kendisi hazırlıyo ilacı ama.göğsüm yara olduğu için süt kanallarıda tıkanmış anlıycağınız perişan oldum onlarının acısınamı yanıyım bebeğimle ilgilenemedim onun derdine mi yanıyım neyseki ablam annem hemen geldiler sağolsunlar yeni gözümü açtımbu arada omo baby öneren arkadaşlar sağolun on numara deterjan hiç leke bırakmıyo biberon soran arkadaşlarada geniş ağızlı dr browns u öneririm hiç hava kaçırmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…