ayy kızlar amma cok yazmışsınız şükür hepsini bitirdim
akıllı kızım uyuyoda ondan
pişiğimiz vardı aşağıdaki formül hemen geçirdi hemde poposu yumuşacık oldu tavsiye ederim
pişik kreminden daha çok memnun kaldım artık hep yapıp kullanırım hemde cok doğalll
iki kaşık zeyitinyagını kızdırın
soguduktan sonra birkaba boşaltın
ve içine iki kaşık su koyun
ve çalkalayın beyazlaşana kadar
sık skık sürebilirsiniz hiç bir zararı yok amaaann takma kafaya ya bende 2. kızımı büyütüyorum ilk kızımda sütüm çok olmadığı için mama takviyesi yapıyordum yemediğim şey içmediğim şey kalmamıştı nolduuuu??
kızım yine büyüdü aşırı hasta falanda olmuyor maşallah çokta zeki üstelik
yediğim onca şeyden 15 kilo aldım doğum sonrası lohusalıkta ve o bana yapıştı kaldı 4 sene
şimdi 2. bebeişimi doğurdum yine sütüm yetmiyor yine mama takviyesi yapıyorum yine yemediğim içmediğim şey kalmıyor ( bebeğim için canım sağolsun 20 kg da alırım )
ama bu sefer farklı olarak ne yapıyorum biliyormusun
millete kulak tıkıyorum
ilk kızımda senin gibi ağladım durdum ben istemezmiydim çıkar memeyi emzir heryerde
gecenin köründe biberona mama yap su ısıt yok termosu yok emziği katynat vs vs vs
şunu ye süt olur böyle yap süt olur aaaaa neden emzirmiyosun bol bol emzir emzirdikçe gelir
aslında süt yok diye bişey yokmuş vs vs vs
bizim toplumda herkes çok bilmiş şekerim salla gitsin kimseyi dinleme
bir anne bebeğine sütün yetip yetmediğini gayet iyi anlar
içn rahat olsun
tamam bizde emzirmek isterdik ama sütümüz olmadıysa suçumuz ne?
manikcim hay agzına sağlık
duygularıma tercüme olmuşsun dediğin gibi:sütümüz vadıda biz mi vermedik"
günde 3 kere 3 er kaşık verdiğim oldu benim
ay çiçekcim biz tecrübelenmişiz iyice
bende yönetmek anlamında değil ama bu sefer çok rahattım
görümceme kayınvalideme teslim ediyorum bebişi
kayınvalidem yemek bulaşık vs yaptı Allah razı olsun
görümsem dsüpürge vs bebeğin altını alıverirmisin dedim bi gaz çıkartacak varmı dedim herkes koştu yani bu lohusalığım baya bi iyi geçti ama yarın gidiyorlar napcaz bilmem artık tekim bundan sonraaaa:44::44:
ay bi kereviz kaldı denemediğim onuda deneyeyim küsmesin bari
sağol bu arada inşallah işe yarar canım
Hepsiburada.com : Nuk First Choice Cam Biberon-240 ML-silikon Emzikli | Anne / Bebek / Çocuk Nuk First Choice Cam Biberon-240 ML-silikon Emzikli anne memesi gibi anti kolik hiç gaz yapmıyor kesinlikle tavsiye ederim canım
ay maşallah altug pasaya
ya busem düzeltilmiş 1 aylık nasıl yani normalde 1 aylıkmı olması gerek demek???
çok geçmiş olsun canım
benim kızım hem beni emiyort hem mama alıyor
sen bi iki kaşık bile olsa mutlaka sütünüde ver mamayıda o senden alıcağını alsın annesi sonuçta anne sütü çok faydalı biliyoruz
,
melocumm bende yazmıştım daha önce atletinizi bebeğin yanına koyun vs diye kaçırmuışsın sanırım sen
ay gülmekten öldüm çakma lafına bu arada
ben kraftınkini kullanıyorum ama pek beğenmedim yaa
sanki gücü az gibi geldi bana
civilimde baby2 go var başka marka var 65 tl çok uygun fazla vermene gerek yok ben kızımda 1.5-2 yıl kullandım pilsandı
kesinlikle yukarda arkadaşa önerdiğim biberonu almanı tavsiye ederim kesinlikle beni bırakmadı gaz hiç olmuyor anne memesine benzer uclu
nuk anti kolik
ben bebek çok ağlayınca veriyorum günde en fazla 3 kere 60 ml
maşallah busecim bizimkilere yetişti oğlusun
depresyon bendede var kızım 4 yaşını geçti erkende doğmadı ama nedense bazen düşünürüm kafayı yicek gibi olurum ama hala onu kaybetme korkusu vs var
annelik işte kolay değil
helede seninki hiç kılay değil
ayların stresi yorgunluğu çıkıyor
sen sağlam durki bebeğinde hastalanmasın annesi
ay bende ilkkez yanlız günümü pazartesi yaşayacağım
2 aydır evde hep birileri vardı
bugün ilkkez mutfaga girdim hiçbişey yerinde değil herşeyin yeri değişmiş çoook işim var cokk
kızım küçük kızım ev işleri inşallah çıldırmammmm:44::44:
ay bende pazartesi başlıcam sen neler yapıyorsun bildiğimiz dietlerdenmi az ve sıkmı yiyorsun??