ayy dilimimi ısırayım kıçımı mı kaşıyım bilemedim uyudu benim zillim anane sen git beni merak etme demek istyo sanırım :))
canım bende mamayla büyümüşüm valla gayette sağlıklıyım çok şükür zekamdada bişi yok :)) olmayınca olmuyo senin elindemi sanki sen kulak asma insanlara çok biliyo onlar
bende 4 gözle yaz ekliyorum kızıma bi bebek arabası sitede yürüyüşlere çıkcaz inş hem dediğin gibi üşüdümü derdi olmıycak ahh gel yaz gell
geçen bende aynı şeyi düşündüm demekki çabuk geçiyoki insanlar 2-3 çocuk yapıyo hepsi geçer bunların sonra bu günlerinide özliycez bebişlerimizin tadını çıkaralım bence
canım boşver kaynana maynana hepsi aynı sen sıkıntı yapıp kızına ve stüne zarar verme
maşallah kızına aynı bende senin gibi oldum canım günler geceler birbirine girince hangi güne uyandığımıda şaşıır oldum
aslında hepsinin bir arada gelmesi daha iyi valla her seferinde aynı yorgunluğu yaşamaktansa biz hoop 1 günde atlattık şimdi gündüzleri dinleniyoruz en azından
benim kızında feleği şaştı kucakta uyuyo yatırınca mete paşa gibi gözler sanki hiç uyumamaış gibi anlamıyorum bende ama şimdi uyo
meraba kızlar gecmısı okuyamadım ama gece esım ve oglum uyuyunca okucam..
bugün oğluma ıkıncı defa mevlut yaptık:)) bırını benım evımde yapmıstık bırınıde bugun annemın evınde yaptık..annem çok özenıyordu bıde orda yapmak ıstedı..neyse orda mevlut bıttıkten sonra oglum aglamaya basladı bırtaz emzırdım ama tabı aglamaya devam edınce mama verdım.orda yıne buyuklerden bırı kızım daha kuçucuk bu mama nıye verıyorsun dıyo bende yetmıyo dedım ıcım parcalanarak.olsun sen sık sık emzır dedı yeter o falan yıne bılındık cumleler ...o kadar uzuldumkı yıne...o yuzden kalabalık ortama gırmek ıstemıyorum ya anlatamama kızlar hatta evden cıkmak yorum yapaıcak bırısının gelmesını bıle ıstemıyorum evıme..napıcam ben ya...hamıleleık donemı boyunca hep sut gelıcek ve emıcek dıye dusundum hatta boyle bır sorun yasıycam aklımdan bıle gecmemıstı..sımdıyse sureklı acaba yetıyomu mamayı bıraktırsam yetermı ..hadı bugun mama vermıyım deyıp sonra dayanamayıp vermekle gunlerım gecıyo..ınanaın aglıyorum.artık dayanamıyorum ben ya.. o kadar ıcıme dert oldukı..sınırlerım bosalıyooo o lafı her duydugumda ...ben sankı keyfımden mı verıyorum ..offf offf..ıyıkı buraya yazmaya basladım yoksa kafayı yıyıcem..artık kımseye de sormak ıstemıyorum bu konuda bısıler..çünkü kime sorsam benım yetıyordu dıyoo o zman daha da kotu oluyorum.eltım zaten..benım hıc ole olmadı dıyo her defasında delırıyorum...bırazdan esım gelıcek ağladıgımı anlarsa kızar yıne olsun napalım dıyo.üzülme takma kafana dıyo ama olmuyo ıste..sureklı beynımı kemırıyo bu dusunce..ammada uzun yazdım gıdıp yuzumu yıkayım...eşim birazdan gelir...gece yazarım yıne kızlar ıyı aksamlar...
canım bende mamayla büyümüşüm valla gayette sağlıklıyım çok şükür zekamdada bişi yok :)) olmayınca olmuyo senin elindemi sanki sen kulak asma insanlara çok biliyo onlar
ben de biraz bunalımdayım..
çok sıkıldım sanki bir daha eskisi gibi hiççç olamiicaz diye karamsar düşüncelere sürüklendim.
kızımın yanından ayrılamaz oldum
onu yalnız odada bırakıp salona gelsem haksızlık ediyor gibiyim..
bugünden itibaren yalnızım evde.
ama zaten biri de olsun istemiyorum 16 gündür hep birilerinin oluşundan da sıkıldım
eski özgürlüğüme kavuşmak istiyordum zaten
ooff anlatmıyorum aslında hislerimi
kızımın huyu değişcek mi bize neler yaşatacak çok ağlarsa naaparım filan bi sürü olası şeylerle canımı sıkıyorum
bırak aslında düşünme de mi?
başa gelen geldiğinde çekilir.
ama yoookkk ben sürekli bunalıma girmek için karamsar düşünce arıyorum..
sanki bi de yaz gelsin istiyorum
ümidim yazda ne olacaksa
o zaman sanki büyiicek bilinçli gülücek
incez kızımla havuza komşular kucağımda görcek
gitcez oraya buraya çocuk üşümiicek endişesiz olcaz vs vs
gerçi o zaman da sivrisinek derdi başlar
ooff neyse
bende 4 gözle yaz ekliyorum kızıma bi bebek arabası sitede yürüyüşlere çıkcaz inş hem dediğin gibi üşüdümü derdi olmıycak ahh gel yaz gell
bebek bakımı kolaylaşacak gün geçtikçe acıkma süreleri uzayacak kendi kendini oyalamayı öğrenecek çok keyifli oyunlar oynayacak aguuuu diyecek size bakıp. zaten yaz geliyo bebişinizi alır heryere gidersiniz ay korkmayın kızlar yaaa o kadar zor geçseydi biz deli miyiz ikinciyi yapalım :) meraklanmayın herşey rayına oturacak herkes rolüne alışacak siz yeter ki kendinize güvenin ve yardım almaktan çekinmeyin.
geçen bende aynı şeyi düşündüm demekki çabuk geçiyoki insanlar 2-3 çocuk yapıyo hepsi geçer bunların sonra bu günlerinide özliycez bebişlerimizin tadını çıkaralım bence
selam kızlarrr ben geldim acayip uykusuzummm, bunalımdayım, gece saat 3 olmadan uyumuyor benim oğlan sabah altıda geri kalkıyo emzirip yine yatırıyorum bir saat sonra yine kalkıyo sonrada cin gibi bakıyo gündüzde sürekli uyuyoo bende gündüz uyuyamıyorum artık konuşurken saçmalamaya başladım uykusuzluktan annemin gitmesinede bir hafta kaldı çok kaygılıyım ne yapacağım annem olmadan diye kaynana gelecek annem gidince 20 gün kalacak ama hanımım doğumdan sonra ilk gün yanımda kaldı ne bi çocuğun altını değiştirdi ne bi gazını çıkardı nede bana yardımcı oldu devirdi yattı sabaha kadar uyudu, sonra bide küsüp surat yapıp evine gitti. şimdi kara kara düşünüyorum ne yapacağım nasıl dayanacağım diye sıkıntıdan sütüm azaldı iki gündür geceleri doymuyo yavrum mama veriyorum doktor kaşıkla verin diyo ama bas bas bağırıyo çocuk bilemiyoki kaşıkla yemeyi biberon alacağım ama hangisini alayım bilemedim anne memesi gibi olanları varmış ayy pek cahilim bu konuda yardımcı olun lütfennn!!!!
canım boşver kaynana maynana hepsi aynı sen sıkıntı yapıp kızına ve stüne zarar verme
bugün ne tuhaf bi gündü
çok komik olacak ama ben günleri hep birbirine karıştırdım,11 mart yani bugün kızımın aşısı vardı,ben bugünü 10 mart sanıyordum,saat 3 gibi tv izlerken tarihi gördüm bi baktım anaaaammm bugün ayın 11 iymiş,aşı bugün,apar topar eşimi aradım,çalıştığı için oda abilerimi aramış,sağolsun abilerim arabayla gelip aldılar beni,tabi nasıl giyindim nasıl ettim bende anlamadım,bir yandan kızım ağlıyor susturmaya çalışıyorum,bir yandan üzerimi değişiyorum,bir yandan kızımı hazırlıyorum,offf stresliydii
neyse oldu aşısını,ilkden ağladı,iğne bacakdan çıktıkdan sonra sustu,sonrasında anneme gittim,çok sevindi özlemiş torununu hırpalaya hırpalaya sevdi
kızım 5 kg 100 gram olmuş,1 ayda 1 kg almış.
maşallah kızına aynı bende senin gibi oldum canım günler geceler birbirine girince hangi güne uyandığımıda şaşıır oldum
bebekler geceyi gündüzü ayırt edemiyor diyoruz,sayelerinde bizde ayın kaçında olduğumuzu şaşırdık:)
beni şu sıralar en çok strese sokan şey kırk kuranı,bebeği görmeye sadece kendi ailem geldi,akraba eş dost gelmediler lohusa ve dikişli olduğum için zahmet vermeyelim diye,o gelmeyenlerin hepsi kurana gelecek,çok işim var çooook,olsunda biran önce çıksın aradan rahatlim
aslında hepsinin bir arada gelmesi daha iyi valla her seferinde aynı yorgunluğu yaşamaktansa biz hoop 1 günde atlattık şimdi gündüzleri dinleniyoruz en azından
uyumuyor uyumuyorr uyumuyorrr
kaç saattir cin gibi bakıyoo arada bi çığlıkkkk kıpkırmızı oluyoo.memede uyuyo gazını çıkarıp yatırayım diyorum uyanıyo cin gibi bakıyooo.bu esnada zaman geçiyo ee altına yapmış oluyo bezini açıyım derken iyice uyanıyoo
neyse annem kucağında uyuttu nihayet yatağa koyduk şimdilik uyanmadı hemen bende yatayım ne kadar uyursam kardırrr.
depresyon bunalım muha bet güzel aslında söyleyecek çok şey var ama zaman yok şimdi biraz uyudum uyudum
görüşürüz kızlar kendinize iyi bakınn
benim kızında feleği şaştı kucakta uyuyo yatırınca mete paşa gibi gözler sanki hiç uyumamaış gibi anlamıyorum bende ama şimdi uyo