herkese ii geceler kızlar uykusuz her geceeee
yasminxx canım eşim almış ballı irmikli tereddüt ettim ama sevdi benm kızım bi sorun da çıkmadı ver bence
wala babyscim bence de sogan sarımsak en iisi bizim dr önermedi jelleri 5 dak sürüyo etkisi hiç gerek yok dedi
geçmiş olsun bizde doktora götürdüğümüzde kontrol ediyordu ama bu ay gitmeyecektim biz evde nasıl anlayacaz ?
sağol canım ...tamamen ayrık mı olması lazım yaa dün bakmıştım hafif üst taraftan kapalı gibi geldi .... ama pinpirik yapmayım dedim olmazsa bu ayda doktora gideyim ben yaSelam canım. Dış dudakları parmaklarınla açıyosun, iç dudakları göreceksin eğer bitişik görünüyosa yapışıklık var demektir. tarifi de pek zor ama drun görmesi daha iyi olur. ben anlamamıştım meselarutin kontrolde drumuz anlamıştı 3. ayda.
sağol canım ...tamamen ayrık mı olması lazım yaa dün bakmıştım hafif üst taraftan kapalı gibi geldi .... ama pinpirik yapmayım dedim olmazsa bu ayda doktora gideyim ben ya(
pimpirik yapma canım ama doktora götürmende fayda var. ben yine kapandığını düşünüp dra götürdüm ctesi günü tam kapanmamış kremi tekrar düzenli sürmeye başlayın daha sonra tekrar kontrole getirin dedi. kreme başladık yine inş kapanmaz
Topikte polemik yaratacak yorumlar yapmamalı, ağır itham ve hakaretlerde bulunmamalısınız, topiği amacına yönelik kullanınız lütfen.
slm arkadaşlar ben oğluma bebelacın irmikli ballı muhallebisini veriyorum acaba iyimi yapıyorum bilmem markete gidince denemek için aldım oğlumda bayılarak yedi. dün eşim bana sormadan aynısının büyük boyunu almş vermeye devam etsem mi aranızda veren var mı bu üründen?
valla ben oğlumu hala ilk küvetinde yıkıyorum gayette rahat yani. bebişi hasla olan annelere ALLH bol şifa versin.
kızlar bebişine grip aşısı yaptıran var mı
AAAA yapılabiliyormuymuş şayet öyleyse yaptırmak isterim.
pırasa ve soğanı bebeğine dişlerini kaşıması için veren arkadaşımın bir tanıdığı varmış.bize biraz garip gelmişti ama demek ki yararı varmış bende deneyeceğim hemen.
kahvaltı ve çorba tarifi isteyen arkadaşlar olmuş ben bu tarifi internetten bulmuştum ama denemedim daha.kızım ayrı ayrı yemeyi daha çok seviyor. sizin bebişleriniz sevebilir.
Malzeme listemiz:
- 2 adet kuru kayısı
-1 yemek kaşığı mısır unu
-1 tatlı kaşığı tahin
-1 çay kaşığı tereyağı
-1 su bardağı su (200 ml)
-1 tatlı kaşığı pekmez
Nasıl yapıyoruz?
* Kuru kayısıyı küçük küçük doğrayıp su ile pişirin.
* Tereyağını eritip mısır ununu hafif pembeleşene kadar kavurun.
* Kayısılı suyu, mısır ununa dökün hızlı hızlı karıştırarak topak olmasını engelleyin
* Sürekli karıştırarak kısık ateşte 10 dakika pişirin.
* Mama muhallebi kıvamında olmalı, çok katılaşırsa sıcak su ilave edip biraz daha pişirin.
* Biraz soğuyunca tahin ve pekmezi ilave edin.
İşte miniğinizin kahvaltısı hazır.
Miniğinize afiyet olsun!
KÜÇÜK AŞÇI DİYOR Kİ
Anneciğim, kuru kayısıda benim bağışıklık sistemimi kuvvetlendirecek
bol miktarda C vitamini olduğunu biliyor muydun?
sütlü tavuk çorbası (6+)
Sütlü çorba için bir çorba kaşığı kadar tavuğu bir küçük boy havuçla düdüklüde pişirin. Pişen tavuğu didikleyin. Havucu iyice ezin. Ayrı bir yerde 50cc süt ile 1 tatlı kaşığı unu pişirin. İçine 1.5 çay bardağı tavuk suyunu ezilmiş havucu ve tavuğu ilave edin. Kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirin
herkese selam kızlar umarım keyifler yerindedir benim canım sıkkın yaaa.. herşeden yiyen oğlum 1 haftadır çok zor yiyior kaşıkla ne meyve ne sebze çorbası çok sıkkınım yaaaa biberonla devam sütünü cok cok çekiyoo ben de diyorum biberona mı koysam çorbayı falan ama sonra da ya alışırsa ya kaşıkla yemezse diyorum offff bu yemek olayı geriyo beni!!! bir de kızlar pekmez veriyosaız hangi markA veriyosunuz bir de tvde duymuştum keçiboynuzu pekmezinin de çok yararlı olduğunu sölediler kullanan var mı? beyaz peyniriniz hangi marka ve son olarak tavuk veriyosanız kasaptan mı alıyosunuz açık yoksa mmarkettikilerden mi hangi marka? öptüm sizi niyeböyle oluyoo yaaa acaba sizin bebişleriniz de yaşıyo mu böyle şeyler offff...
dillerim_lal nerelerdesin kız görünmüyon ne zamandır
ahan da yakaladım seni
peki canım kapandığı zaman idrarını yapamama gibi bi durum oluyo mu yani idrar yapmazsa kapanmıştır diyebilir miyiz :26:
kızım bu ara çok az yapıyo da idrarını kafama takıldı şimdi bak:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?