2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende 2011 şubat annesiyim. bu siteye anne olmadan önce kayıt olmuştum.. bebeğimle ilgili birşeyler araştırırken karşıma çıktı. sonradan hatırladım önceden ziyaret edip kayıt olduğumu.. açıkcası sewindim desem yeridir:):) kahvaltı tarifleri çorba tarifleri yazan arkadşlara tşk ediyorum.. inş bundan sonra bebeşim müsade ederse sık sık gelir ziyaret ederim.. bütün şubat annelerine slm yolluyorum.. görüşmek üzere inş

:)) eskilerin bir bildiği olmalı diyorum bazen bazen de hangi çağda yaşıyoruz diyorum işime nasıl gelirse artık :))

geçmiş olsun bizde doktora götürdüğümüzde kontrol ediyordu ama bu ay gitmeyecektim biz evde nasıl anlayacaz ?

Selam canım. Dış dudakları parmaklarınla açıyosun, iç dudakları göreceksin eğer bitişik görünüyosa yapışıklık var demektir. tarifi de pek zor ama drun görmesi daha iyi olur. ben anlamamıştım mesela rutin kontrolde drumuz anlamıştı 3. ayda.

sağol canım ...tamamen ayrık mı olması lazım yaa dün bakmıştım hafif üst taraftan kapalı gibi geldi .... ama pinpirik yapmayım dedim olmazsa bu ayda doktora gideyim ben ya (

sağol canım ...tamamen ayrık mı olması lazım yaa dün bakmıştım hafif üst taraftan kapalı gibi geldi .... ama pinpirik yapmayım dedim olmazsa bu ayda doktora gideyim ben ya (

pimpirik yapma canım ama doktora götürmende fayda var. ben yine kapandığını düşünüp dra götürdüm ctesi günü tam kapanmamış kremi tekrar düzenli sürmeye başlayın daha sonra tekrar kontrole getirin dedi. kreme başladık yine inş kapanmaz

peki canım kapandığı zaman idrarını yapamama gibi bi durum oluyo mu yani idrar yapmazsa kapanmıştır diyebilir miyiz :26:
kızım bu ara çok az yapıyo da idrarını kafama takıldı şimdi bak:44:

günaydın kızlar
atnickli geçmiş olsun canım bizim dr da bakmadı hiç yaa canım nereye gidiyosunuz kontrole?

Topikte polemik yaratacak yorumlar yapmamalı, ağır itham ve hakaretlerde bulunmamalısınız, topiği amacına yönelik kullanınız lütfen.

+ Facebook grubunuzun reklamini ne aciktan ne ozelden yapmamanizi rica ediyoruz. Basimiza ne geliyorsa bu bolunmelerden dolayi geliyor ! Dileyen diledigi sitede paylasim yapabilir fakat baska alandaki sorunlarinizi buraya tasiyip burada huzursuzluk hos olmasa gerek

Guzel paylasimlar dileriz

Mrb cici anneler:)))

Cnm dr.un önerisiyle 4.aydan bu yana bebelac ın neredeyse tüm ürünlerini kullanıyorum.Kahvaltı maması,gece maması...vs.Oğluşum oldukça severek yiyor.Sadece devam sütü çok kötü onu kullanmıyoruz.
Kavanoz mamalarındanda meyve pürelerini seviyor.Diğerleri çok katı geliyor o yüzden sevmiyor.
Kavanoz mamalarını son 1 aydır dışarıya falan çıktığımızda acil durumlarda kullanıyoruz.
Ha birde aklıma gelmişken pişerek hazırlanan muhallebiler var onlarıda vakit darlığı olmadığı zamanlarda akşam öğünü yerine veriyoruz.

Yürüteç konusu ;son iki haftadır oğluşumu yürütece koyuyoruz biraz oyalanıyor.Dr sordum zararı yok ama çok uzun sürede kalmasın dedi.

Yıkanma küvetine de artık oğlum sığmıyor,oturarak yıkanmak istiyor ancak tutmak oldukça zor oluyor.

Tavuk,kıyma nın taze olduğundan eminseniz nerden aldığınızın önemi yok bence.
Biz henüz hiç kıyma vermedik.Tavuk suyu,et suyuyla başladık,tavuk etini çorba ve yemeklerine koyarak devam ettik.Bu hafta balık denedik oğluşum çok sevdi ben de çok mutlu oldum tabi.

Bebeğinde uyku sorunu yaşayan arkadaşlar için;Oğlumun uyku sorunu var ,doğduğundan bu yana her akşam yıkayıp,normal bebe yağı sürüyorduk çok ta faydası olmuyordu şimdi uyku getiren bebe yağıyla masaj yapmaya başladım sık sık uyanan oğlum biraz daha geç uyanmaya başladı.

Bebeğinde reflü problemi olan var mı arkadaşlar?

AAAA yapılabiliyormuymuş şayet öyleyse yaptırmak isterim.

ben de bilmiyorum dr a sormadım daha soran var mı acaba
ama sanki 6 aydan sonra yarım doz yapılabiliyo diye kalmış aklımda ama tam emin değilim tabi

Son düzenleme:
dillerim_lal nerelerdesin kız görünmüyon ne zamandır
ahan da yakaladım seni

Son düzenleme:
Arkadaşlar yazılanları okudumda bu face gurubu ile ilgili... Bence de herkes kendisi bilir bende çalıştığım için hiç tam aktif olamadım. Ama kalbim hep buradaydı. Hamilelik günlerim KK ile dolu resmen. Burada çok güzel paylaşımlar yaşandı... Ne heyecanlar. Ama bundan sonrası için dileyen burda olur dileyen olmaz. Kimseyi zorlamayalım. Zaten çok samimiyiz biz havalarında olan bir gruba katılmaya çalışmak da can sıkıcı oluyor.
Buraya keyifle girip bazen okuyup çıkıyorum bazen fırsat bulursam deneyimimi paylaşıp, sorucağım bişiy varsa sorup çıkıyorum. Bu hepimizin için bir zevk bir keyifse böyle kalsın. Hırslara meydan vermeyelim derim.
Herkese en içten sevgilerimi iletiyorum.
Çağlayan Çiçek nerede, onu merak ettim. Birde Sürmeliyim. Bir dilerim_lal nasılsın iyimisin? Mete ne kadar oldu şimdi?

slm arkadaşlar

benim oğluşumunda henuz dişi yok ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi diyorlar emeklemeye gelince ters emeklioruz biz az az :)))

bebeğini bakıcıya baktıran varmı???? çalışıorum ve iyi birini arıorum şimdilik annemde oğlum.

tarif için çok teşekkürler en kısa zamanda deneyeceğim

ben koskanın kecıboynuzu pekmezını kullanıyorum dr evde yapılmıs pekmez verme organık pekmezler var dedı ama ben bulamadım bıde hıppın organık prııncı varmıs onu onermıstı ama hıcbıryerde bulamadım aman pırıncımızde organık olmayıversın he bıde bebısı benımkı gıbı zayıf annelere onerı mamalarını pırınc suyuyla yapsınlar guzel beslıyor.

dillerim_lal nerelerdesin kız görünmüyon ne zamandır
ahan da yakaladım seni

ahandan ben geldiimmm..

evet kızlarrr bilen bilir tatile çıkmıştık

1 haftalık tatil cumartesi günü bitti.valla tatilin adı yprgunluk olmuş hala kendime gelemedim evi görseniz dandnii.hiç bişeyi tam yapamıyorum içimden geklmiyo öylee yatıyorum pc karşısında boş boş bakıyorum falannn ne bekliyosam.güya şimdi şöle bi bakıp çıkacaktım mutfağı toplucaktımama yakalandım bari kaç gündür ertelediğim yazıyı yazayımda öle gideyim dedim.geçmişide okuyamadım işin kötüsüü.bissürü soru olay birikmiştir.

neysem ben kendimden bi özet geçeyim

tatil düşündüğümden kolay geçti.çok güzeldi.metemi denizede havuzada soktuk bayıldı bayıldıı ayaklarını çırpıştırdı durdu simitle aldı başını gitti peşinden koltuk resmen denizde
kaldığımız yer apart olduğu için ev düzenimiz hiç bozulmadı beşikte verdiler bize mama sandalyeside vardı mutfak herşey vardı zaten giderken cam rendemi blendırımı götürmüştüm çorbasını meyvesini yaptım 2 kere yoğurt mayaladım yeme düzeni aynen devam etti.tabi yolda ve gündüzden çıktığımız deniz ve gezmelerde hazır yedi kavanozlardan.
tatil iiyiydi yani.haa bu arada 2 kere yataktan düştü ilklerimizzz unutulmazzz..ağlamadı bilee kütt diye bi ses baktık mete yerde debeleniyo Allah korudu neysedki
yaramazlıklara başladık dün emekleye emekleye bi hızla tv dolabının önüne geldi bende arkadan bakıyorum yaklaşınca alıcam ama benim metem hız kazandı bu emekleme işinde popoyu kaldırdı ayaklardn güç aldı son bi hamleyle kendini attı ileri ve tookkk tv sehpasının kenarına burnunu çarptı ve yüzüldü kanadıı.yara şimdi orası çizik şeklinde.daha emeklerken böyleler yürüyünce napcaz hiç bilmiyorum

şu mutfağı falan toplayayım geçmişe bi göz atayım ayrıntılı konuşuruz daha

haa bu arada gruba yeni kepçeler gelmiş :)) kazanı karıştırmaya çalışan kepçeler :)) bir iki turda onlar atsın dokunmayın karıştırsın ortalığı bence bi zararı yok

burda herkes herkesi iyi kötü tanıyo kim kime nasıl davranır bilir başkalarının suçlamalarıyla ithamlarıyla olacak şeyler değil bunlar.tanınmayanlarıda bu şekilde tanımış oluyoruz işte fenamı

hadi görüşürüz ben gidim biraz toplayayım ortalığı

peki canım kapandığı zaman idrarını yapamama gibi bi durum oluyo mu yani idrar yapmazsa kapanmıştır diyebilir miyiz :26:
kızım bu ara çok az yapıyo da idrarını kafama takıldı şimdi bak:44:

evet canım eğer tam kapanmışsa idrar yapamıyo eğer yarı kapalıysa sızarak geliyo idrar, kötü bi durum gece okudumda kızı 8 yaşında olup da hala açtıran varmış yapışıklığı hormonal bişey olduğu için tekrarlayan bi durum ayrıca.. ne diyelim Allah daha kötü bişey vermesin şükür buna da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…