evettttttttttttttt kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzz ya facedekiler diğerleri hadi gelin nnnn artık şubat anneleriiiiiiiiiiiiiiii
merhabalar bende eski şubat annelerindenim. Önceleri facedeki gruptaydım dediğiniz gibi aktif olmayınca attılar benide. Fırsat buldukça yazıyorum uzun süredir evde değildim zaten. iki çocukla ancak yetişebiliyorum. Oğluş ateşlendi çok yüksek değil.38 38,5 civarı. kızım hastaydı umarım geçmemiştir. Diş çıkarma zamanı geldide geçiyor bile inş. diş patlatıyordur. Keyfi yerinde yemesi pek değişmedi umarım ciddi bir durum değildir. bebişlerden diş çıkaranlar vardı sizlerde durum nasıldı acaba
boşver canım anmaya bile değmez biz bize yeteriz. tosunuma geçmiş olsun diştendir dicem inşalah kızından bulaşmamıştır benim oğlumunda çıkmak üzere geceleri sayıkladığı oluyor
canım selam ben aynur,özel msj atamıyorum buradan yazıcam,bende şubat annesiyim ve buradan bir arkadaşım sayesinde sizi keşfedip üye oldum.Birşey söylemek istiyorum nacizane,neden ısrarla facedekiler geri dönün kızlar nerdesiniz deyip insanları kıymete bindiriyorsunuz? hiç tınlama derim.Onlar kendilerine facede özel bir grup açtılar orada çok aktifler,başkalarına kapalı bir grup ve işine geleni tutuyor işine gelmeyeni grupdan atıyorlar,herkesi almadıkları gibi tamamen kendi samimi olduklarını bir arada tutmaya yönelik bir grup ve sayelerinde buradaki topiğiniz dağılmış durumda.Beraber 1 yıl boyunca paylaşımda bulundukları arkadaşlarını gruba aldılar,sonra tek tek eleyip attılar,boşuna geri gelin diye cümleler kurmanıza gerek yok gelmeyecekler.Sizler için defalarca ''aylarca biz yazdık uyanıklar bizleri aşağıdan izlediler bilgilendiler şimdide kendileri çok paylaşımcı olmuşlar '' diye cümleler kurup dalga geçen kişiler için konuşmaya değmez,sizler bu topiği doğumdan sonra boş bırakmayıp aktif hale getirdiniz,nadirende olsa topiğinize yazıyorlar kısa cümlelerle.kendilerini hatırlatmak ve sizi bilgilendirmek içinkendileri gelip sizi aşağıdan okuyup çıkıyorlar,fazla yazmıyor deyip attılar arkadaşımı,kendisi çalışan bir bayandı ve 1 yılı aşkın bir süredir onlarla beraberdi,gerisini sen düşün.bir çok kişiyi abuk sabuk sebeblerden atmışlar,inan topiğe yazıyorsunuzya neredesiniz kızlar diye,face gruplarında gülüp eğleniyorlar.
siz eski paylaşımcı yeni izleyici face grubu,buradaki hanımların bilgilerinden çalma sırası sizdemi? biriniz bana ulaşsın özelden arkadaşımın üyeliği ile cep nomu verip yüzünüzede söyleyeceğim bunları. çünkü basitsiniz.
merhabalar bende eski şubat annelerindenim. Önceleri facedeki gruptaydım dediğiniz gibi aktif olmayınca attılar benide. Fırsat buldukça yazıyorum uzun süredir evde değildim zaten. iki çocukla ancak yetişebiliyorum. Oğluş ateşlendi çok yüksek değil.38 38,5 civarı. kızım hastaydı umarım geçmemiştir. Diş çıkarma zamanı geldide geçiyor bile inş. diş patlatıyordur. Keyfi yerinde yemesi pek değişmedi umarım ciddi bir durum değildir. bebişlerden diş çıkaranlar vardı sizlerde durum nasıldı acaba
kızımda boğaz enfeksiyonu var ateşi çok yüksekti şimdi antibiyotik kullanıyoruz oğluşa geçmemiştir diye düşünüyorum sürekli emziriyorum. senin bebeiş ne kadarlık şimdi benimki bir ay önce doğmuştu
herkese selam kızlar umarım keyifler yerindedir benim canım sıkkın yaaa.. herşeden yiyen oğlum 1 haftadır çok zor yiyior kaşıkla ne meyve ne sebze çorbası çok sıkkınım yaaaa biberonla devam sütünü cok cok çekiyoo ben de diyorum biberona mı koysam çorbayı falan ama sonra da ya alışırsa ya kaşıkla yemezse diyorum offff bu yemek olayı geriyo beni!!! bir de kızlar pekmez veriyosaız hangi markA veriyosunuz bir de tvde duymuştum keçiboynuzu pekmezinin de çok yararlı olduğunu sölediler kullanan var mı? beyaz peyniriniz hangi marka ve son olarak tavuk veriyosanız kasaptan mı alıyosunuz açık yoksa mmarkettikilerden mi hangi marka? öptüm sizi niyeböyle oluyoo yaaa acaba sizin bebişleriniz de yaşıyo mu böyle şeyler offff...
boş versıkma canını burası herkese acık ısteyen buyurur ısteyen buyurmaz her annenın kendıne göre cocuğunu yedırme yetiştirme tarzı farklıdır coğu şeyı deneyerek sorarak görerek tecrube edınerek öğrenıoruz herkesın evınde ınternetmı var annelerımız bızı ınternette yazışarak sorarakmı buyuttu annemın 8 çocuğu var maşallah hepsı turp gibi.....bız burda sadece fikir paylaşımı yapıoruz bırbırımıze soruyouz kımımız yalnız soracağı kımse yok...onun ıçın hepımız bırbırımızden bişeyler öğrenoruz isteyen yazar ısteyen fıkır ednıp gıder....canım selam ben aynur,özel msj atamıyorum buradan yazıcam,bende şubat annesiyim ve buradan bir arkadaşım sayesinde sizi keşfedip üye oldum.Birşey söylemek istiyorum nacizane,neden ısrarla facedekiler geri dönün kızlar nerdesiniz deyip insanları kıymete bindiriyorsunuz? hiç tınlama derim.Onlar kendilerine facede özel bir grup açtılar orada çok aktifler,başkalarına kapalı bir grup ve işine geleni tutuyor işine gelmeyeni grupdan atıyorlar,herkesi almadıkları gibi tamamen kendi samimi olduklarını bir arada tutmaya yönelik bir grup ve sayelerinde buradaki topiğiniz dağılmış durumda.Beraber 1 yıl boyunca paylaşımda bulundukları arkadaşlarını gruba aldılar,sonra tek tek eleyip attılar,boşuna geri gelin diye cümleler kurmanıza gerek yok gelmeyecekler.Sizler için defalarca ''aylarca biz yazdık uyanıklar bizleri aşağıdan izlediler bilgilendiler şimdide kendileri çok paylaşımcı olmuşlar '' diye cümleler kurup dalga geçen kişiler için konuşmaya değmez,sizler bu topiği doğumdan sonra boş bırakmayıp aktif hale getirdiniz,nadirende olsa topiğinize yazıyorlar kısa cümlelerle.kendilerini hatırlatmak ve sizi bilgilendirmek içinkendileri gelip sizi aşağıdan okuyup çıkıyorlar,fazla yazmıyor deyip attılar arkadaşımı,kendisi çalışan bir bayandı ve 1 yılı aşkın bir süredir onlarla beraberdi,gerisini sen düşün.bir çok kişiyi abuk sabuk sebeblerden atmışlar,inan topiğe yazıyorsunuzya neredesiniz kızlar diye,face gruplarında gülüp eğleniyorlar.
siz eski paylaşımcı yeni izleyici face grubu,buradaki hanımların bilgilerinden çalma sırası sizdemi? biriniz bana ulaşsın özelden arkadaşımın üyeliği ile cep nomu verip yüzünüzede söyleyeceğim bunları. çünkü basitsiniz.
bızımkıde aynen salyalar derelerı taşırdı ama tık yok kızımda 11 aylıkken diş çıkardı oğluşumda oyle olcak gıbı.....canım oğluşunada kızınada cok geçmiş olsun biz hala agzının suyuyla yetiniyoruz görünürde diş yokk
ya benım oğlanda baya ateşlendı ıkı gun sanırım hava değişiminden oluyo çoğu anniş bunu yaşıo bu sıralar....gecmiş olsun herkese.....benim kızımda cuma 38.6 oldu ateş ıslak havluyla şurupla düşürdüm ateşi. ctesi doktora götürdüm idrar tahlilinde bişey çıkmadı sadece enfeksiyon dedi geçer dedi ateşi olursa calpol içir dedi götürdüğümde az öksürüyodu dün arttı ıhlamur vermeye başladım daha iyi şuan öksürüğü de azaldı. mevsim geçişlerinden hasta oluyolar sanırım ya da kv m gripti ondan geçmişte olabilirgeçmiş olsun hasta bebişlerimize ayrıca şu face konusunda beni de alın diye defalarca söylemiştim görmezden geldiler iyiki de almamışlar. anlattıklarınıza göre çok basitmişler gerçekten
ya ben arada sıkıştıkça kullanıyorum bazen çok kucak ıstıyo kouyom yürütece o arkamdan gelıyo ben malum işlerımı yapıyorum evde kımse yok wc gittcem mesela ozaman koyuyrum :)))))mecburumnerdesiniz millett:::::::::::::
valla nerde o eski günler diye başlıcam şuna bak kimsecikler yok(
kızlar yürüteç kullanıyormusunuz benim miniğim hep yerde olmak istiyor kollarından tutup yürütüyoruz ma artık kucak istemiyor sizler ne yapıyorsunuz???
benımkı hala kuçuk kuvet oturmayada başladı bıraz tutuyo ıkı kenardan ben yıkıyorum....ama harıka gecıyo banyo zamanı once yıkıyorum ondan sonra bızımkı başlıyo ellerı suya vurmaya sonra ayaklarıyla şap şap dıye dıye yıkanıyoruz...tabı buarada bende ykanmış oluyorum :)))malum hertaraf sırılsıklam....arkadaşlar hakikaten nerde o eski günler. bende ne zamandır yazamadım. Size sormak istediğim bebişlerinizi nasıl banyo yaptırıyorsunuz kızlar? artık büyük küvete geçtinizmi? valla nasıl yapsam bilemedim?
herkes iyidir umarım.
sevgiler...
canım sıkma canını bebeklşer geciş dönemınde sanrım bu hava değişimi hepımızı mahvettı benmkıde ıkı gundur yemeğe başladı bıberona alıştırma alıştımı daha bişey yapamazsın amcamın torunuda alıştı bıberona 2 yaşında hala bıberonla herşeyı yıyo cok zor bır durum....ben pekmez verıyorum benımde ev yapımı üzüm pekmezi....tavukta marketten aldığımız tavuk....herkese selam kızlar umarım keyifler yerindedir benim canım sıkkın yaaa.. herşeden yiyen oğlum 1 haftadır çok zor yiyior kaşıkla ne meyve ne sebze çorbası çok sıkkınım yaaaa biberonla devam sütünü cok cok çekiyoo ben de diyorum biberona mı koysam çorbayı falan ama sonra da ya alışırsa ya kaşıkla yemezse diyorum offff bu yemek olayı geriyo beni!!! bir de kızlar pekmez veriyosaız hangi markA veriyosunuz bir de tvde duymuştum keçiboynuzu pekmezinin de çok yararlı olduğunu sölediler kullanan var mı? beyaz peyniriniz hangi marka ve son olarak tavuk veriyosanız kasaptan mı alıyosunuz açık yoksa mmarkettikilerden mi hangi marka? öptüm sizi niyeböyle oluyoo yaaa acaba sizin bebişleriniz de yaşıyo mu böyle şeyler offff...
bişey olmaz canım sen söylerken cok mutluydunda ondan dedim neden kestı aceba....başka dert olmasında bişey olmaz tum bebekler ıcıyomukı sağlıklı olsun yeter....evet bikaç kişi sormuş neden sütten kestin diye,benim tek göğsüm mastitliydi, resmen eziyet çektim 7 aay sürekli sağarak verdim tek göğsümü ama abartısız önce yarım biberon kan sağıyordum sonra süt doktorlar 4 aylıkken hemen kes dedi ama kıyamadım kuzucuğuma 6 ay dolsun istedidm,şükür dayandım 7 ay bitti stokdada oldukça fazla sağdığım sütler var rahat 3 ay yeter yani 10 ay anne sütü almış olacak prenses,gönül isterdiki yaşına kadar ama olmadı,,ama okadar çok sütüm varmışki ialçla zor kesildi, her zorluk gibi bunuda atlattık şükürler olsun şimdi güzel günler bizi bekler:)) mevlüt ve diş hediğini sanırım bu pazar yapıcam lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın:)))
maşallah bebişine cnm hayırlı olsun bundan sonra işin zor....:))) yalnız bırakma :)))))))evet canım ben az önce yedirdim gerçekten çok sevdi.tavuk tazeyse sorun olmaz kırmızı ete cesaret edemedim henüz tavuk konusunda daben 7.ayın dolmasını bekleyemedim valla.. emeklemeye başladı benim sıpa çoooookk kalori lazım dimi amaa
ınşalah bişey olmaz bence yenı yıyeceklerı yemeklerı gunduz denemek lazım.....neoluyosa gece oluyoda.....ben balık verdim bugün geceden beri tetikteyim rahatsız olur mu diye bişey olmadı :))
merhaba şirin bebişlerin güzel anneleri sizden kahvaltı ve çorba tarifleri isteyeceğim değişik tar,ifler arıyorum burada muhallebi yapan var mı, varsa tarif rica edecem
iyi geceler kızlar diş çıkaran bebişlere doktorumuzun bize önerdiği bir şeyi tavsiye etmek istiyorum pırasa veya taze soğanın beyaz olan kısımlarını buzdolabında beklettikten sonra bebeişlerinize verin kemirsinler bunlar doğal antibiyotik görevi yaptığından bebişlerin huzursuzluğuna iyi geliyomuş bilginize kızlar ben denedim işe yarıyor bide şu diş jeli ancak dişin çıkma sırasında etkili oluyomuş öle dedi doktorumuz bizim sizinkiler ne önerdiler acaba
slm arkadaşlar ben oğluma bebelacın irmikli ballı muhallebisini veriyorum acaba iyimi yapıyorum bilmem markete gidince denemek için aldım oğlumda bayılarak yedi. dün eşim bana sormadan aynısının büyük boyunu almş vermeye devam etsem mi aranızda veren var mı bu üründen?
maşallah diyeyim önce. ne kadar güzel bebişin yiyormuş. kızıma muhallebi yapıyorum yemiyor birde bebelacın irmikli ballı muhallebisinden aldım belki onu sever yer diye düşündüm ama onu da yemedi.keşke yeseydi benim kzımda
slm arkadaşlar ben oğluma bebelacın irmikli ballı muhallebisini veriyorum acaba iyimi yapıyorum bilmem markete gidince denemek için aldım oğlumda bayılarak yedi. dün eşim bana sormadan aynısının büyük boyunu almş vermeye devam etsem mi aranızda veren var mı bu üründen?
maşallah diyeyim önce. ne kadar güzel bebişin yiyormuş. kızıma muhallebi yapıyorum yemiyor birde bebelacın irmikli ballı muhallebisinden aldım belki onu sever yer diye düşündüm ama onu da yemedi.keşke yeseydi benim kzımda
benim kızım da evde bişey hazırlayınca yemiyor. cam kavanozdaki mamalara ise bayılıyor. milupa'nın sütlaç ve muhallebisi, bebelac'ın meyve püreleri, hero baby'nin etli, tavuklu yemeklerini tavsiye ederim. hero baby balıklı mama bile yapmış! ama daha denemedim.
geçmiş olsun canım bizim hiç olmadı.nasıl açıyolar ki yapışıklığı bi de neden oluyomuş:44:
valla arkadasım gelen gelir gelmeyen gelmez hepsinin arzu keyfi bilir ben sadece birlik olursak daha fazla paylasım yaparız die düşünmüştüm ama arkamızdan laf ediyolarsada ayıp etmişler
Teşekkür ederim. Kız bebeklerde ostrojen hormonu yeteri kadar salgılanmazsa oluyomuş bu yapışıklık. Altını temizleme şekliyle falan bir alakası yokmuş. Uyuşturucu bir krem sürüp iki parmağıylayanlara doğru hafif bastırıp çıt diye açıyo doktor yapışıklık olursa. Sonra da hormonlu krem sürüyosun belirli aralıklarla. İhmale gelmemesi gereken birşeymiş. Kapanma ciddileşirse idrar yolu enfeksiyonuna yol açabiliyormuş. Bazı doktorlar rutin kontrollerde bakmayabiliyor bu bölgeye, onlar bakmazsa siz baktırın mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?