evettttttttttttttt kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzz ya facedekiler diğerleri hadi gelin nnnn artık şubat anneleriiiiiiiiiiiiiiii
canım selam ben aynur,özel msj atamıyorum buradan yazıcam,bende şubat annesiyim ve buradan bir arkadaşım sayesinde sizi keşfedip üye oldum.Birşey söylemek istiyorum nacizane,neden ısrarla facedekiler geri dönün kızlar nerdesiniz deyip insanları kıymete bindiriyorsunuz? hiç tınlama derim.Onlar kendilerine facede özel bir grup açtılar orada çok aktifler,başkalarına kapalı bir grup ve işine geleni tutuyor işine gelmeyeni grupdan atıyorlar,herkesi almadıkları gibi tamamen kendi samimi olduklarını bir arada tutmaya yönelik bir grup ve sayelerinde buradaki topiğiniz dağılmış durumda.Beraber 1 yıl boyunca paylaşımda bulundukları arkadaşlarını gruba aldılar,sonra tek tek eleyip attılar,boşuna geri gelin diye cümleler kurmanıza gerek yok gelmeyecekler.Sizler için defalarca ''aylarca biz yazdık uyanıklar bizleri aşağıdan izlediler bilgilendiler şimdide kendileri çok paylaşımcı olmuşlar '' diye cümleler kurup dalga geçen kişiler için konuşmaya değmez,sizler bu topiği doğumdan sonra boş bırakmayıp aktif hale getirdiniz,nadirende olsa topiğinize yazıyorlar kısa cümlelerle.kendilerini hatırlatmak ve sizi bilgilendirmek için kendileri gelip sizi aşağıdan okuyup çıkıyorlar,fazla yazmıyor deyip attılar arkadaşımı,kendisi çalışan bir bayandı ve 1 yılı aşkın bir süredir onlarla beraberdi,gerisini sen düşün.bir çok kişiyi abuk sabuk sebeblerden atmışlar,inan topiğe yazıyorsunuzya neredesiniz kızlar diye,face gruplarında gülüp eğleniyorlar.
siz eski paylaşımcı yeni izleyici face grubu,buradaki hanımların bilgilerinden çalma sırası sizdemi? biriniz bana ulaşsın özelden arkadaşımın üyeliği ile cep nomu verip yüzünüzede söyleyeceğim bunları. çünkü basitsiniz.