günaydın kızlar
atnickli geçmiş olsun canım bizim dr da bakmadı hiç yaa canım nereye gidiyosunuz kontrole?
çok teşekkür ettim canım. kontrole medicana' ya gidiyoruz incilay hanıma akat tavsiye etmiyorum. bu yapışıklığı çoğu çocuk dru operasyona gerek duymadan eliyle iki dakikada açıveriyomuş kontrole gittiğin anda. ama bizimki böyle olmadı başka sayfaya yazdığım sorunu buraya da yazayım bilginiz olsun. dra mutlaka göster canım... mesa' ya götürcem inş bu haftasonu
canım editörlerden gelen uyarı senin için ama hiç de üstüne alınmamışsın.. eski aktifliğini özlüyo arkadaşlarda sen bilmediğinden yorum yapma hakkında olmuyo bence profilini ziyeret ettik çünkü kimsin nesin die panik olcak bi durumumuz yok çok şükür
seninle agız dalaşına girip senin seviyene düşmicem amacına ulaşmana yardımcı da olmıcam sadece cevap hakkı dogdu cevap verdim
ahandan ben geldiimmm..
evet kızlarrr bilen bilir tatile çıkmıştık
1 haftalık tatil cumartesi günü bitti.valla tatilin adı yprgunluk olmuş hala kendime gelemedim evi görseniz dandnii.hiç bişeyi tam yapamıyorum içimden geklmiyo öylee yatıyorum pc karşısında boş boş bakıyorum falannn ne bekliyosam.güya şimdi şöle bi bakıp çıkacaktım mutfağı toplucaktımama yakalandımbari kaç gündür ertelediğim yazıyı yazayımda öle gideyim dedim.geçmişide okuyamadım işin kötüsüü.bissürü soru olay birikmiştir.
neysem ben kendimden bi özet geçeyim
tatil düşündüğümden kolay geçti.çok güzeldi.metemi denizede havuzada soktuk bayıldı bayıldıı ayaklarını çırpıştırdı durdu simitle aldı başını gitti peşinden koltuk resmen denizde
kaldığımız yer apart olduğu için ev düzenimiz hiç bozulmadı beşikte verdiler bize mama sandalyeside vardı mutfak herşey vardı zaten giderken cam rendemi blendırımı götürmüştüm çorbasını meyvesini yaptım 2 kere yoğurt mayaladım yeme düzeni aynen devam etti.tabi yolda ve gündüzden çıktığımız deniz ve gezmelerde hazır yedi kavanozlardan.
tatil iiyiydi yani.haa bu arada 2 kere yataktan düştüilklerimizzz unutulmazzz..ağlamadı bilee kütt diye bi ses baktık mete yerde debeleniyo Allah korudu neysedki
yaramazlıklara başladık dün emekleye emekleye bi hızla tv dolabının önüne geldi bende arkadan bakıyorum yaklaşınca alıcam ama benim metem hız kazandı bu emekleme işinde popoyu kaldırdı ayaklardn güç aldı son bi hamleyle kendini attı ileri ve tookkk tv sehpasının kenarına burnunu çarptı ve yüzüldükanadıı.yara şimdi orası çizik şeklinde.daha emeklerken böyleler yürüyünce napcaz hiç bilmiyorum
şu mutfağı falan toplayayım geçmişe bi göz atayım ayrıntılı konuşuruz daha
haa bu arada gruba yeni kepçeler gelmiş :)) kazanı karıştırmaya çalışan kepçeler :)) bir iki turda onlar atsın dokunmayın karıştırsın ortalığı bence bi zararı yok
burda herkes herkesi iyi kötü tanıyo kim kime nasıl davranır bilir başkalarının suçlamalarıyla ithamlarıyla olacak şeyler değil bunlar.tanınmayanlarıda bu şekilde tanımış oluyoruz işte fenamı
hadi görüşürüz ben gidim biraz toplayayım ortalığı
bu arada kızlar markafonide bugüne özel tüm üyelere 10 liralık indirim kuponu var
baktımda ben 15 liraya 10 liraya güzel pandif ayakkabılar var bebekler için 1 yaş için falan uygun tam kışa.
3-5 lira kargo parasıyla 10 liralık hediye kuponıunu kullanarak alınabilir
indirimsiz fiyatları 30-50 lira düşünenler bi göz atsın derim
bebegimin burnu tikali serum damla ve anne sutu kullaniyorum.daha etkili bir yontem biliyor msusunz arkadaslar?
bebegimin burnu tikali serum damla ve anne sutu kullaniyorum.daha etkili bir yontem biliyor msusunz arkadaslar?
serun fizyolojik sıkıp otri bebeyle çek bence en etkili çozüm o ne var ne yok temizliyo
bende geldim.... 24 şubat kız annesiyim.. benide aranıza kabul ederseniz sevinirim...
hosgeldinnbende geldim.... 24 şubat kız annesiyim.. benide aranıza kabul ederseniz sevinirim...
bende geldim.... 24 şubat kız annesiyim.. benide aranıza kabul ederseniz sevinirim...
boyle yapiyorum ama kesin bir cozum olmuyor bir sure sonra tekrar tikaniyor.bir sitede zeytinyagi kullanilir demis ama yumusatir eminim ama burun damarlarina zarar verir mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?