- 22 Ağustos 2010
- 277
- 68
- 318
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benımde oğluşum bı hfta boyunca bayramın bitişinde rahatsızlandı kusma ve ıshalden dolayı hastanede yatırdım oğlumu dune kadar hala kusuyodu kaşığı gördüğü an böğürmeye başlıyodu benım oğlum daha öncede dediğim gii 1 ay gerıye gıttı ne kılo ne guc ne bişey kaldı çok üzüldük ama bugun oğlum yemek ıstedi kendısı hemde yemeğe atladı resmen çok sevındım benım oğlanda sade yoğurt yıyo içende bişey ıstemıyo bazen bıskuvılı veerıyorum yıyıyo
hayırısı olsın cnm dişiniz ....bizde diş hediğinde mevlut okuturuz hediğimizi yaparız pastafalanda yaparız ama sütten kstım demişsin anlayamadım neden kestın ???
guzel bır tarıf denıycem bende yarın hemen ....
hoşgeldın cnm bendende 1 gun sonra doğum yapmışsın bazen çok serıyız bazende yavaş tatıle gıdenler var gıdıpte dönmeyenler ama ama çocuk oluncaDA ZOR OLUYO dvmlı gidip gelmek ben bazen hiç yetişemıyorum gırmeye bazen sadece bakıp çıkıyorum oyle işte.....
cnm gecmış olsun ınşallah önmlı birşey yoktur ıltıhaplanma falan vardır belkı ıdrar enfeksıyonu doktoruna danış bence....
Kızlar bebişin çorbasına et,tavuk veya tavuk suyu koyan var mı?
Canım kayınvalidem geçen tavuk suyuna çorba yapmış içine tavuk etlerini ditmiş, bayıla bayıla yedi dedi,rahatsız olur diye korktum ama bişi olmadı:))
Kızlar bebişin çorbasına et,tavuk veya tavuk suyu koyan var mı?
et tavuk ya da balık yemesinden bişi olmaz tabi ama böbrek ve karaciğerleri için bi zararı olur mu 7.ayın dolmasını mı beklesek dün tavuklu sebze çorbasını severek yedi ama bilmem ki :97:
gunaydın kızlar,
bız tavugada etede kıymayada basladık 6 aydan sonra hersey serbest artık sadece balık yedırmedım hıc benım oglum bıraz alerjık bunyelı bır cocuk oldugu ıcın baslarda cok korkmustum acaba dokunurmu dıye ama hamdolsun bır sorun olmadı sımdı balık mevsımıde basladı bır aya kadar balıgada gecerım bır ay sonra zaten drumuz artık sen neyersen ondan yıyecek demıstı sadece yemeklerı daha az baharatlı ve salcalı yapmamız gerekıyormus o yesınde ben ona en guzel mamaları yapar yedırırım bız dogudgundan berı yemek sorunu yasıyoruz ne boberon mamasını nede benm sutumu oyle cok severek ıcmedı kuzucum ıns yemeklerını guzelce yer Allah kımseye yemeyen cocuk vermesın cokk zorrrr
nerdesiniz millett:::::::::::::
valla nerde o eski günler diye başlıcam şuna bak kimsecikler yok(
kızlar yürüteç kullanıyormusunuz benim miniğim hep yerde olmak istiyor kollarından tutup yürütüyoruz ma artık kucak istemiyor sizler ne yapıyorsunuz???
arkadaşlar hakikaten nerde o eski günler. bende ne zamandır yazamadım. Size sormak istediğim bebişlerinizi nasıl banyo yaptırıyorsunuz kızlar? artık büyük küvete geçtinizmi? valla nasıl yapsam bilemedim?
herkes iyidir umarım.
sevgiler...
nerdesiniz millett:::::::::::::
valla nerde o eski günler diye başlıcam şuna bak kimsecikler yok(
kızlar yürüteç kullanıyormusunuz benim miniğim hep yerde olmak istiyor kollarından tutup yürütüyoruz ma artık kucak istemiyor sizler ne yapıyorsunuz???
herkese selam kızlar umarım keyifler yerindedir benim canım sıkkın yaaa.. herşeden yiyen oğlum 1 haftadır çok zor yiyior kaşıkla ne meyve ne sebze çorbası çok sıkkınım yaaaa biberonla devam sütünü cok cok çekiyoo ben de diyorum biberona mı koysam çorbayı falan ama sonra da ya alışırsa ya kaşıkla yemezse diyorum offff bu yemek olayı geriyo beni!!! bir de kızlar pekmez veriyosaız hangi markA veriyosunuz bir de tvde duymuştum keçiboynuzu pekmezinin de çok yararlı olduğunu sölediler kullanan var mı? beyaz peyniriniz hangi marka ve son olarak tavuk veriyosanız kasaptan mı alıyosunuz açık yoksa mmarkettikilerden mi hangi marka? öptüm sizi niyeböyle oluyoo yaaa acaba sizin bebişleriniz de yaşıyo mu böyle şeyler offff...
aynı küvette yıkıyorum gövdesini bacaklarını yıkarken yatırıyorum filenin üstüne sırtını yıkarken ayaklarını yıkarken oturtuyorum.filesiz yıkamayı denedim çok zor oldu tek başıma. file ile tek başıma bile yıkayabiliyorum.arkadaşlar hakikaten nerde o eski günler. bende ne zamandır yazamadım. Size sormak istediğim bebişlerinizi nasıl banyo yaptırıyorsunuz kızlar? artık büyük küvete geçtinizmi? valla nasıl yapsam bilemedim?
herkes iyidir umarım.
sevgiler...