• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar oğlum hiç bişi yemiyo ya napıcam sadece anne sütü istiyo :( iştahını açıcak ne verebilirim yutmuyo herşeyi denemeye çalışıyorum çok yorucu bi süreç umarım düzelir çok cnm sıkılıyo

kızlar oğlum hiç bişi yemiyo ya napıcam sadece anne sütü istiyo :( iştahını açıcak ne verebilirim yutmuyo herşeyi denemeye çalışıyorum çok yorucu bi süreç umarım düzelir çok cnm sıkılıyo

ay bu ara meleklerimizin çoğunda var sanırım bu problem...
bizde de 1 haftadır var daha önce severek yediklerini
şimdi hiç yemiyo zaten kilo da kaybetti ne yapıcam
ben de bilmiyorum ya off:36:
kelin ilacı olsa başına sürermiş:1::1::1:

ay bu ara meleklerimizin çoğunda var sanırım bu problem...
bizde de 1 haftadır var daha önce severek yediklerini
şimdi hiç yemiyo zaten kilo da kaybetti ne yapıcam
ben de bilmiyorum ya off:36:
kelin ilacı olsa başına sürermiş:1::1::1:

bizde de var yeme sorunu memeye hiç hayır demiyor. ben dişe bağlıyorum bu iştahsızlığı. sabır sabır bi kez daha sabır:52: bu arada ben de artık uğraşmıyorum yok onu yapayım yer yok bunu yapayım yer kavanoz mamalara devam yemezse çöpe gider bu kadar. iyice boğuldum yaaa:( bi başıma

benim kızım da evde bişey hazırlayınca yemiyor. cam kavanozdaki mamalara ise bayılıyor. milupa'nın sütlaç ve muhallebisi, bebelac'ın meyve püreleri, hero baby'nin etli, tavuklu yemeklerini tavsiye ederim. hero baby balıklı mama bile yapmış! ama daha denemedim.
cevap için teşekkürler canım benim oğlanda bayılarak yiyor doktora sormadım o yüzden böyle müallakta kaldım by

bizde de var yeme sorunu memeye hiç hayır demiyor. ben dişe bağlıyorum bu iştahsızlığı. sabır sabır bi kez daha sabır:52: bu arada ben de artık uğraşmıyorum yok onu yapayım yer yok bunu yapayım yer kavanoz mamalara devam yemezse çöpe gider bu kadar. iyice boğuldum yaaa:( bi başıma

aynen mutfaktan çıkamıyorum yemedi onu yap yemedi şunu yap bi de abimiz var eee eşim de biraz yemek seçince iş 3'e katlanıyo:36:
ben de kavanoz maması veriyorum bu ara onu da yemiyo ya neyse bakalım ne zaman düzelecekler

kizlar buranin yeri bende cok buyuk hamilieligimde,dogumda ve sonrasinda can yoldaslarim elim kolum oldunuz ve cok guzel arkadaslar edindim g,rmeyince merak eden hastalanidgimizda arayip soran :29: :54: burayi boslamak hic istemezdim ama kzimdan dolayi pek nete giremiyorum face kolay oluyo cepten girebiliyorum arada bakiyorum felan ama burayi da boslamamam gerektigini anladim ve artik bende muhabbetinize dahil olmak istiyorum :92:

arkadaslar istahszilik cogumuzda var ve disten muhtemelen
nurberra ve diger istahsiz bebislerde istah surubu kullniyormusunuz??? biz kullaniyoruz zeynep istahla emmiyodu 4.aydan beri kullaniyoruz ve ise yaradi sankii
bide zeynep agzini kitlediginde su veriyorum sonra yemeye devam ediyo, yemek arasinda su vermeyi denediniz mi??

sevdigi seyleri de mi yemiyo bi sevdiginden bi kasik corbadan seklinde yedirseniz bi de parmakla besleyebilirsiniz asla reddetmez karni tok deilse eger

baby_s, MKT ve Mısra arkadaşım soruma cvp verdiğiniz için sizede teşekkür ederim bşy daha sorucam birden fazla alıntı yapıp cvp nasıl yazılıyor cahillik işte::))))))))))

kizlar buranin yeri bende cok buyuk hamilieligimde,dogumda ve sonrasinda can yoldaslarim elim kolum oldunuz ve cok guzel arkadaslar edindim g,rmeyince merak eden hastalanidgimizda arayip soran :29: :54: burayi boslamak hic istemezdim ama kzimdan dolayi pek nete giremiyorum face kolay oluyo cepten girebiliyorum arada bakiyorum felan ama burayi da boslamamam gerektigini anladim ve artik bende muhabbetinize dahil olmak istiyorum :92:

kendi adıma söyleyim çok sevindim geri döndüğünüze:) ben de tek burayla moral bulabiliyorum ailem uzakta. bilmediklerim olunca sizlerden öğreniyorum çoğunluk burda olunca daha bi güzel oluyo burası...

arkadaslar istahszilik cogumuzda var ve disten muhtemelen
nurberra ve diger istahsiz bebislerde istah surubu kullniyormusunuz??? biz kullaniyoruz zeynep istahla emmiyodu 4.aydan beri kullaniyoruz ve ise yaradi sankii
bide zeynep agzini kitlediginde su veriyorum sonra yemeye devam ediyo, yemek arasinda su vermeyi denediniz mi??

sevdigi seyleri de mi yemiyo bi sevdiginden bi kasik corbadan seklinde yedirseniz bi de parmakla besleyebilirsiniz asla reddetmez karni tok deilse eger

su bizde de işe yarıyo çoğu zaman

canım bende oğlumdan dolayı çok fazla yazamıyodum şöyle bi bakıp kapıyodum çünkü benim oğlum geceleri çok sık kalkan bi bebek ben uykumu çok alamıyorum sırf bu yüzden eşim kız çocuğu çk istemesine rağmen adamcağız vazgeçti ikinci bebekten ::))) bende oğlum gündüz uyurken falan paylaşımlar yapıcam artıkkkkk

yasmin canim msjlarin sag altinda kutucuk arti varya alinti yapmak istekdiklerine oraya basiyosun sonra cevapla diyosun aralarina yaziyosun
wala anlatabildim mi orasi tartisilir sol kolumda kizm var da

Son düzenleme:
atnickli canim ankaradasin dimi bi ara bululabiliriz ozelden nomu yaziyorum istediginde arayabilirsin canim

yasmin benim kizimda gece cok sik uyanir oldu ama esim hala 3+ istiyo ee geceleri o uyanmiyo tabii :47:

bebegimin burnu tikali serum damla ve anne sutu kullaniyorum.daha etkili bir yontem biliyor msusunz arkadaslar?
tonimer ve otribebe kullanıyorum

bende geldim.... 24 şubat kız annesiyim.. benide aranıza kabul ederseniz sevinirim...
hoşgeldin

daha önce de yazmıştım nurberracım pharmaton kiddi diye bir şurup kullandım epey işe yaradı

yasmin canim msjlarin sag altinda kutucuk arti varya alinti yapmak istekdiklerine oraya basiyosun sonra cevapla diyosun aralarina yaziyosun
wala anlatabildim mi orasi tartisilir sol kolumda kizm var da

tekrar teşekkürler bacım eşler ister tabi doğuran biziz. benim eşimde şu an bidaha çocuk falan yok ilerde sorarsa oğlumuz senin yüzünden kardeş yapmadık sen hiç uyutmadın bizi deriz diyor ama zamanı gelsin oda ister bence nasıl olsa daha çoooook varrr.

Back