atnickli arkadaşım geçmiş olsun kızına ilk defa duydum bende böle bişey inşallah uzun yıllar sürmez
teşekkür ettim canım inşallah tekrar kapanmaz... Allah daha kötülerini yaşatmasın. sağlıklı ömürler versin bebişlerimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
atnickli arkadaşım geçmiş olsun kızına ilk defa duydum bende böle bişey inşallah uzun yıllar sürmez
kızlar oğlum hiç bişi yemiyo ya napıcam sadece anne sütü istiyo iştahını açıcak ne verebilirim yutmuyo herşeyi denemeye çalışıyorum çok yorucu bi süreç umarım düzelir çok cnm sıkılıyo
ay bu ara meleklerimizin çoğunda var sanırım bu problem...
bizde de 1 haftadır var daha önce severek yediklerini
şimdi hiç yemiyo zaten kilo da kaybetti ne yapıcam
ben de bilmiyorum ya off
kelin ilacı olsa başına sürermiş
cevap için teşekkürler canım benim oğlanda bayılarak yiyor doktora sormadım o yüzden böyle müallakta kaldım bybenim kızım da evde bişey hazırlayınca yemiyor. cam kavanozdaki mamalara ise bayılıyor. milupa'nın sütlaç ve muhallebisi, bebelac'ın meyve püreleri, hero baby'nin etli, tavuklu yemeklerini tavsiye ederim. hero baby balıklı mama bile yapmış! ama daha denemedim.
bizde de var yeme sorunu memeye hiç hayır demiyor. ben dişe bağlıyorum bu iştahsızlığı. sabır sabır bi kez daha sabır bu arada ben de artık uğraşmıyorum yok onu yapayım yer yok bunu yapayım yer kavanoz mamalara devam yemezse çöpe gider bu kadar. iyice boğuldum yaaa bi başıma
kizlar buranin yeri bende cok buyuk hamilieligimde,dogumda ve sonrasinda can yoldaslarim elim kolum oldunuz ve cok guzel arkadaslar edindim g,rmeyince merak eden hastalanidgimizda arayip soran burayi boslamak hic istemezdim ama kzimdan dolayi pek nete giremiyorum face kolay oluyo cepten girebiliyorum arada bakiyorum felan ama burayi da boslamamam gerektigini anladim ve artik bende muhabbetinize dahil olmak istiyorum :92:
arkadaslar istahszilik cogumuzda var ve disten muhtemelen
nurberra ve diger istahsiz bebislerde istah surubu kullniyormusunuz??? biz kullaniyoruz zeynep istahla emmiyodu 4.aydan beri kullaniyoruz ve ise yaradi sankii
bide zeynep agzini kitlediginde su veriyorum sonra yemeye devam ediyo, yemek arasinda su vermeyi denediniz mi??
sevdigi seyleri de mi yemiyo bi sevdiginden bi kasik corbadan seklinde yedirseniz bi de parmakla besleyebilirsiniz asla reddetmez karni tok deilse eger
kizlar buranin yeri bende cok buyuk hamilieligimde,dogumda ve sonrasinda can yoldaslarim elim kolum oldunuz ve cok guzel arkadaslar edindim g,rmeyince merak eden hastalanidgimizda arayip soran burayi boslamak hic istemezdim ama kzimdan dolayi pek nete giremiyorum face kolay oluyo cepten girebiliyorum arada bakiyorum felan ama burayi da boslamamam gerektigini anladim ve artik bende muhabbetinize dahil olmak istiyorum :92:
bebişin ne kadarlık
atnickli canim ankaradasin dimi bi ara bululabiliriz ozelden nomu yaziyorum istediginde arayabilirsin canim
yasmin benim kizimda gece cok sik uyanir oldu ama esim hala 3+ istiyo ee geceleri o uyanmiyo tabii
tonimer ve otribebe kullanıyorumbebegimin burnu tikali serum damla ve anne sutu kullaniyorum.daha etkili bir yontem biliyor msusunz arkadaslar?
hoşgeldinbende geldim.... 24 şubat kız annesiyim.. benide aranıza kabul ederseniz sevinirim...
kızlar oğlum hiç bişi yemiyo ya napıcam sadece anne sütü istiyo iştahını açıcak ne verebilirim yutmuyo herşeyi denemeye çalışıyorum çok yorucu bi süreç umarım düzelir çok cnm sıkılıyo
yasmin canim msjlarin sag altinda kutucuk arti varya alinti yapmak istekdiklerine oraya basiyosun sonra cevapla diyosun aralarina yaziyosun
wala anlatabildim mi orasi tartisilir sol kolumda kizm var da