ahandan ben geldiimmm..
evet kızlarrr bilen bilir tatile çıkmıştık
1 haftalık tatil cumartesi günü bitti.valla tatilin adı yprgunluk olmuş hala kendime gelemedim evi görseniz dandnii.hiç bişeyi tam yapamıyorum içimden geklmiyo öylee yatıyorum pc karşısında boş boş bakıyorum falannn ne bekliyosam.güya şimdi şöle bi bakıp çıkacaktım mutfağı toplucaktımama yakalandım
bari kaç gündür ertelediğim yazıyı yazayımda öle gideyim dedim.geçmişide okuyamadım işin kötüsüü.bissürü soru olay birikmiştir.
neysem ben kendimden bi özet geçeyim
tatil düşündüğümden kolay geçti.çok güzeldi.metemi denizede havuzada soktuk bayıldı bayıldıı ayaklarını çırpıştırdı durdu simitle aldı başını gitti peşinden koltuk resmen denizde
kaldığımız yer apart olduğu için ev düzenimiz hiç bozulmadı beşikte verdiler bize mama sandalyeside vardı mutfak herşey vardı zaten giderken cam rendemi blendırımı götürmüştüm çorbasını meyvesini yaptım 2 kere yoğurt mayaladım yeme düzeni aynen devam etti.tabi yolda ve gündüzden çıktığımız deniz ve gezmelerde hazır yedi kavanozlardan.
tatil iiyiydi yani.haa bu arada 2 kere yataktan düştü
ilklerimizzz unutulmazzz..ağlamadı bilee kütt diye bi ses baktık mete yerde debeleniyo
Allah korudu neysedki
yaramazlıklara başladık dün emekleye emekleye bi hızla tv dolabının önüne geldi bende arkadan bakıyorum yaklaşınca alıcam ama benim metem hız kazandı bu emekleme işinde popoyu kaldırdı ayaklardn güç aldı son bi hamleyle kendini attı ileri ve tookkk tv sehpasının kenarına burnunu çarptı ve yüzüldü
kanadıı.yara şimdi orası çizik şeklinde.daha emeklerken böyleler yürüyünce napcaz hiç bilmiyorum
şu mutfağı falan toplayayım geçmişe bi göz atayım ayrıntılı konuşuruz daha
haa bu arada gruba yeni kepçeler gelmiş :)) kazanı karıştırmaya çalışan kepçeler :)) bir iki turda onlar atsın dokunmayın karıştırsın ortalığı bence bi zararı yok
burda herkes herkesi iyi kötü tanıyo kim kime nasıl davranır bilir başkalarının suçlamalarıyla ithamlarıyla olacak şeyler değil bunlar.tanınmayanlarıda bu şekilde tanımış oluyoruz işte fenamı
hadi görüşürüz ben gidim biraz toplayayım ortalığı