• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar :3:
atnickli geçmiş olsun canım bizim dr da bakmadı hiç yaa canım nereye gidiyosunuz kontrole?

çok teşekkür ettim canım. kontrole medicana' ya gidiyoruz incilay hanıma fakat tavsiye etmiyorum. bu yapışıklığı çoğu çocuk dru operasyona gerek duymadan eliyle iki dakikada açıveriyomuş kontrole gittiğin anda. ama bizimki böyle olmadı başka sayfaya yazdığım sorunu buraya da yazayım bilginiz olsun. dra mutlaka göster canım... mesa' ya götürcem inş bu haftasonu.

Son düzenleme:
merhaba. 7 aylık kızım var o da bu sorunu 3. ayda yaşadı. Rutin kontrolünde doktorumuz yapışıklık var çocuk cerrahi uzmanından randevu almalısınız dedi. kendi hastanesinde başka bir doktoru tavsiye etti. biz de eşimle randevu alıp hemen diğer doktora gittik. doktor önce sağlık güvencemizi sordu eşim de özel sağlık sigortamız var dedi rahatça. doktor sonra sigorta şirketini sordu. eşim söyleyince, "yalnız o şirket bu işlemi karşılamıyor isterseniz ona göre muayene yapayım" dedi. Şok olduk. Ameliyat mı yapılacak dedik? Gözümüzü korkutmak için "başka hastanelerde ameliyat bile yapıyorlar ama ben bu işte uzmanım küçük bir işlemle yapışıklığı ayıracağım" dedi. Eşim de telaşlanıp dışardaki bankolarda çalışan görevlilerden fiyat aldı. Tam 600 TL tutuyormuş. SSK 150 TL'sine katkıda bulunuyormuş, bize 450 civarına gelecekmiş. O korkuyla kabul etmek zorunda kaldık. Sonra dokorun kızımıza ne yapacağını endişeyle beklerken, eline eldivenleri geçirdi az bişey krem sürdü iki parmağıyla bebeğin vajinasına bastırarak yapışıklığı açtı. "Geçmiş olsun" dedi. İkinci bir şok yaşadık. Bebeğimiz ağlamadı bile. Vajinasından idrar kalıntıları gelince verdiğimiz paraya değdi sanırım dedik çocuğu önemli bir hastalıktan kurtardığımızı düşündük. Sonra doktor bu durumun hormonal olduğunu söyledi ve 1 ay süreyle reçeteye yazdığı ostrojenli kremi kullanmamızı istedi.Kremi kullandık kızımızın yapışıklığı geçmişti. Şimdi yine yapışmış durumda ve o doktora gitmeye çekiniyoruz. Anladığım kadarıyla bu ufacık operasyon için hiçbir doktor ya da hastane ayrı bir ücret talep etmiyor. Normal muayene içinde hallediyorlar diye düşünüyorum. Ve bu sorunu yaşayan olursa doktorun adını vermeyeceğim ama kesinlikle medicanaya gitmeyin.

çok teşekkür ettim canım. kontrole medicana' ya gidiyoruz incilay hanıma akat tavsiye etmiyorum. bu yapışıklığı çoğu çocuk dru operasyona gerek duymadan eliyle iki dakikada açıveriyomuş kontrole gittiğin anda. ama bizimki böyle olmadı başka sayfaya yazdığım sorunu buraya da yazayım bilginiz olsun. dra mutlaka göster canım... mesa' ya götürcem inş bu haftasonu

ya bende medarta gidiyorum bayındırdaki doktora gidiyodum 3 ayına kadar sonra medarta devam ettim ikiside erkek doktordu sanki kadın doktorlar dahamı bi ilgili dahamı bi fazla anlatıyo neee bilemedim

bu ay doktora gitmeyi düşünmüyodum ama fikrim değişiyo gibi gibi oluyo sankim :D

bu arada kızlar markafonide bugüne özel tüm üyelere 10 liralık indirim kuponu var

baktımda ben 15 liraya 10 liraya güzel pandif ayakkabılar var bebekler için 1 yaş için falan uygun tam kışa.

3-5 lira kargo parasıyla 10 liralık hediye kuponıunu kullanarak alınabilir

indirimsiz fiyatları 30-50 lira düşünenler bi göz atsın derim

canım editörlerden gelen uyarı senin için ama hiç de üstüne alınmamışsın.. eski aktifliğini özlüyo arkadaşlarda sen bilmediğinden yorum yapma hakkında olmuyo bence profilini ziyeret ettik çünkü kimsin nesin die panik olcak bi durumumuz yok çok şükür

seninle agız dalaşına girip senin seviyene düşmicem amacına ulaşmana yardımcı da olmıcam sadece cevap hakkı dogdu cevap verdim

sen kimsinki benimle aşık atacaksın buna ne zekan nede tahsilin yetmez ayrıca sana cevap hakkı doğmadı,yazdıklarım dokunduğu için kendini tutamayıp yazdın! bana özelden msj attın ahkam kestin herzamanki ukalalığınızla,sen daha yenisinnnn ne hakla bize böylee yazarsınnnn gibilerinden öttüğün için cevap hakkı bana doğmuştu özelden msj atamadım ve buradan yazdım,yani boşa laf ebeliği yapmaya gerek yok bayan seviyeli.editörün uyarısındaki üst bölümü bence siz kendi üzerinize alın,bukadarda soyutlamayın kendinizi ak kaşıklar,facede grubu olan ben değilim,sapla samanı birbirine karıştırma ok. ha yazının alt kısmını ben kendim için alırım merak etme bayan avukat.

ahandan ben geldiimmm..

evet kızlarrr bilen bilir tatile çıkmıştık

1 haftalık tatil cumartesi günü bitti.valla tatilin adı yprgunluk olmuş hala kendime gelemedim evi görseniz dandnii.hiç bişeyi tam yapamıyorum içimden geklmiyo öylee yatıyorum pc karşısında boş boş bakıyorum falannn ne bekliyosam.güya şimdi şöle bi bakıp çıkacaktım mutfağı toplucaktımama yakalandım :D bari kaç gündür ertelediğim yazıyı yazayımda öle gideyim dedim.geçmişide okuyamadım işin kötüsüü.bissürü soru olay birikmiştir.

neysem ben kendimden bi özet geçeyim

tatil düşündüğümden kolay geçti.çok güzeldi.metemi denizede havuzada soktuk bayıldı bayıldıı ayaklarını çırpıştırdı durdu simitle aldı başını gitti peşinden koltuk resmen denizde
kaldığımız yer apart olduğu için ev düzenimiz hiç bozulmadı beşikte verdiler bize mama sandalyeside vardı mutfak herşey vardı zaten giderken cam rendemi blendırımı götürmüştüm çorbasını meyvesini yaptım 2 kere yoğurt mayaladım yeme düzeni aynen devam etti.tabi yolda ve gündüzden çıktığımız deniz ve gezmelerde hazır yedi kavanozlardan.
tatil iiyiydi yani.haa bu arada 2 kere yataktan düştü :D ilklerimizzz unutulmazzz..ağlamadı bilee kütt diye bi ses baktık mete yerde debeleniyo :D Allah korudu neysedki
yaramazlıklara başladık dün emekleye emekleye bi hızla tv dolabının önüne geldi bende arkadan bakıyorum yaklaşınca alıcam ama benim metem hız kazandı bu emekleme işinde popoyu kaldırdı ayaklardn güç aldı son bi hamleyle kendini attı ileri ve tookkk tv sehpasının kenarına burnunu çarptı ve yüzüldü :( kanadıı.yara şimdi orası çizik şeklinde.daha emeklerken böyleler yürüyünce napcaz hiç bilmiyorum

şu mutfağı falan toplayayım geçmişe bi göz atayım ayrıntılı konuşuruz daha

haa bu arada gruba yeni kepçeler gelmiş :)) kazanı karıştırmaya çalışan kepçeler :)) bir iki turda onlar atsın dokunmayın karıştırsın ortalığı bence bi zararı yok

burda herkes herkesi iyi kötü tanıyo kim kime nasıl davranır bilir başkalarının suçlamalarıyla ithamlarıyla olacak şeyler değil bunlar.tanınmayanlarıda bu şekilde tanımış oluyoruz işte fenamı

hadi görüşürüz ben gidim biraz toplayayım ortalığı

ahandan kaçak dövüşçü geldi,evet sizi iyi kötü herkes tanıyor,ama daha çok kötü olarak,bir iyiliğiniz dokunmamıştır kimseye,hele sennnnnn,kepçelik senin mesleğin olsa gerek ha ne dersin? topiğin gergin olduğunu görüp kaçan durulduğunda yazma gereği gören zıp zıp tavşan,seninde nasıl bir karaktersiz olduğunu öğrendim buradaki hanımlarda ne dönek olduğunu öğrense grupda neler attığını tuttuğunu bilseler küçük dillerini yutarlardı seni adam diye akrşılarına almazlardı eminim.Şimdi git ahırınızda olanı biteni analiz edin,grupdan kimler çıkarıldı hepsini tek tek hatırlayın,o piti piti karamela sepeti foss hafiyeler siziiiiii

Editör eğer forumdan atacaksan at hiç gerek yok pembe renk yazıya,ebruli editörüm,ben kendim terkederim önemli değil terkettim bile burayı lağım suları bastı kalmam zaten lazım değil bye.

bu arada kızlar markafonide bugüne özel tüm üyelere 10 liralık indirim kuponu var

baktımda ben 15 liraya 10 liraya güzel pandif ayakkabılar var bebekler için 1 yaş için falan uygun tam kışa.

3-5 lira kargo parasıyla 10 liralık hediye kuponıunu kullanarak alınabilir

indirimsiz fiyatları 30-50 lira düşünenler bi göz atsın derim

beynini satışa çıkar,ama alıcın olmaz söylim

arkadaşım bakıyorumda o ismini vermediğin arkadaşının arkasına saklanman yetmemiş hıncını hırsını alamamışsın iyice çirkinleşmeye başladın

sen kimsin bilmiyorum ama bu konuda seni muhatab alacak değilim verdiğin ayarlara gazlarada gelmeyeceğiz hiç boşuna dahada ileri gidip kendini küçültme(ki daha ne kadar ileri gidebilirsin bilmiyorum)

bellki bi yerden bi acın var anlaşılıyor ama hiiçç heveslenme.söylediklerini ciddiye almıyorum bile.kim olduğunu bile bilmediğim bir insanın üç beş meshepsiz cümlesi yüzünden sinirlenip kendimi kaybedeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun

herkes seviyesini belli ediyor işte

üzülme arkadaşım buda geçer

adventure nickli arkadaş son mesajlarındaki hakaret dolu yazıları ve asılsız ithamları yüzünden çıkarıldı sanırım

hiç hoş olmayan şeyler bunlar.şahsıma çok büyük hakaret etmiş olmasına rağmen hiç ciiddiye almıyor tadımı kaçırmıyorum

kim olduğu ve ne yapmaya çalıştığı belli olmayan birinin söyledikeri için kendimi ve sizi yoramam

inanıyorumki ilerleyen günlerde dahada kinlenmiş dahada dolmuş bi şekilde yeni bir nickle aramıza katılacaktır.

ama şimdiden söylüyorum bu tarz polemiklerin içine "artık" girmiyorum.isteyen bunu kaçak dövüşmek olarak algılasın isteyen seviyesini korumak olarak algılasın

zaten bin tane işim gücüm derdim var bide bunlarla uğraşamam

arkadaşltar teknik bir arıza nedeniyle yayınız kesintiye uğramıştır

ama o ARIZA hallolduğuna göre buyrun devam :D

yahu bız n guzel kendı kendımıze 3-5 kısı ılerlıyorduk neden karıstı ortalık gercekten paylasımda bulunmak ısteyenler olarak burdayız ne face grubu nede baska bırseyle ılgımız yok bızım lutfen duzenımızı bozmayın

Back