2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım.Dualarımız seninle.

Dişten dolayı olabileceğini düşünüyorum canım.Benim oğlum da sürekli kulağını çok hırçın bi şekilde kaşıyo.Kulağının arkasını kanatmıştı resmen.Doktor dişten demişti.Dişleri kabardı ama hala çıkartamadı.Çok kaşınıyo.Bu yüzden çok hırçın oluyolar.Dişten olabilir bence.

canım ben emzirerek uyutuyodum.gece uykusuna da 21:30 - 22:00 gibi yatıyodu gece de 2 kere kalkıyodu emip tekrar uyuyodu.ama k.validem bi operasyon geçirdi ve 2 ay kalkmaması lazım ona biz baktığımız için uyku düzenimiz şaştı sallamadan uyumuyo gece uykusuna da 01:00 gibi yatıyo ve gece de 3-4 kere uyanıyo iyileşince tekrar bi düzene koymaya çalışıcam artık bilmiyorum nasıl olacak
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyorum.bu arada sütten kesmemene de çok sevindim dualarım seninle canım
kızlar sabah kahvaltıda bebişlerinize kaç tane bebe bisküvisi yediriyorsunuz?

duruma göre 5 ile 7 arasında değişiyo

canımmm çok geçmiş olsun gözlerinden sorun yaşayan bi anne olarak seni çok iyi anlıyorum.benim gözlerimde de üveit denilen bi hastalık var. o hastalık aktif olduğu zamanlar görmem çok bozuluyo diş ağrısından beter ağrısı oluyo, sisli puslu görüyorum. ama allaha şükür 2 haftadır normale döndüm ağrım yok görmemde düzeldi. inşallah kısa zamanda geçer rahatsızlığın. allah sağlık versin. kızımla sizi çok öpüyoruz. canını sıkma

kızlar sabah kahvaltıda bebişlerinize kaç tane bebe bisküvisi yediriyorsunuz?

biz kahvaltıya başlayalı 10 gün olmadı ben çok yüklenmek istemiyorum 2 bisküviyle başladım şimdi bisküvi değilde cici bebenin bebek ekmeği var ondan 2 dilim veriyorum.mamayla ıslatıyorum güzel yiyo.

Aynen bizimkinin de alnı, kafası kıpkırmızı oldu ve çizik içinde. Sürekli kaşıyo. Dişten sanırım emin değilim ama?

Kızlar bizimkinin kakası hep sırtından dışarı taşıyo bezinden. Hergün makinede yıkatıyorum, bütün badileri kaka. Böyle bi sorun yaşayan var mı? Yanlış mı bağlıyorum acaba bezi?

4 numara kullanıyorum hatta 4+ bile denedim sırf bu yüzden ama yok hiç fayda etmedi. Evet sulu, cıvık yapıyo kakasını. Bir de kaka sayıları azaldı yaptımı tam yapıyo:) batıyo her yer valla

Adamın biri yolda bir çocuk görmüş. Adını sormuş. Çocuk tam adını söyleyecekken Dur Dur demiş adam. Ben tahmin edeyim senin adını. Sen sadece baş harfini söyle. Çocuk "Y" demiş. Adam başlamış saymaya.
-Yunus
-Hayır
-Yakup
-Hayır
-Yusuf
-Hayır
...
Adam sinirlenmiş. Başlamış kız isimlerini saymaya.
-Yeliz
-Hayır
-Yeşim
-Hayır
...
En sonunda kızan adam.
-Ne ulan senin ismin! demiş.
Sonra çocuk.
-Yamazan

belki bez büyük yada cırtcırtları sıkı yap sırtına fasla ver. ben 3 kullanıyorum çok memnunum hangi marka ?

Aynen sırtına fazla veriyorum ama yok yine de taşıyo, prima kullanıyorum yada huggies ikisi de fark etmedi. Bantları çok yakın yaparsam da izi çıkıyo bebişin bacaklarında. bi kereliğine sıkı deniyim bakiyim nolcak

ben doğuman beri prima kullanıyorum. suan 3 numara aktif bebek kullanıyorum. cırtcırtlar yakın yapıştır. kakasını yapıp sen hmn farkedemezsen ve o arada bebeğin oynarsa öylede çıkar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…