2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bayram esnasında giremeyebilirim.bayramdan sonrada tatile gidicez.pcyi götürürmüyüz götürmeyiz bilmiyorum

görüşemezsek hepinize iyi bayramlar

kızlar bayram esnasında giremeyebilirim.bayramdan sonrada tatile gidicez.pcyi götürürmüyüz götürmeyiz bilmiyorum

görüşemezsek hepinize iyi bayramlar

sağol canım sana da iyi bayramlar iyi eğlenceler metehan'a dikkat et hava değişiminden falan hasta olmasın
benim prensesim galiba hasta olacak:18:burnu akıyo,hapşırıyo biraz da öksürüyo off yaa tam da bayram.
doktorumuz da izinde inşallah ilerlemez.sanırım abimizden geçti :26:

bütün müslüman aleminin ramazan bayramı mübarek olsun.
Rabbim kazasız,belasız,dertsiz,tasasız bir bayram geçirmeyi nasip etsin

merhaba bayanlar.. bu konuyu yeni keşfettim çok güzelmiş burası, çok güzel paylaşımlar yapılmış. bundan sonra burayı takip edeceğim.herkese iyi bayramlar...

uzun bi aradan sonra herkese merhaba.. herkese sağlıklı mutlu bayramlar.. yola çıkanlar hayırlı yolculuklar..bebişlerimizin ilk bayramları ilk harçlıkları :) ama biz evdeyiz ilk bayramımızda oğlumla yalnızız..babamız nöbetçi..zaten ilk babalar gününde de nöbetçiydi..hep ilkler yalnız..nedense anne olduktan sonra özel günler bayramlar daha da anlamlandı ve beni herzamankinden daha çok etkiliyo..ailemden uzak olmak..umarım oğlum uzaklardan bi eş bulmaz da neşi de ailesinden ayrı kalmaz..herkese sağlıklı nice bayramları görmek nasip etsin RABBİM..az daha yazarsam salya sümük ağlıcam..sizleri ve beişlerinizi öpüyorm iyi tatiller..

merhaba bayanlar.. bu konuyu yeni keşfettim çok güzelmiş burası, çok güzel paylaşımlar yapılmış. bundan sonra burayı takip edeceğim.herkese iyi bayramlar...

aramıza hoşgeldin canımsenin bebiş nasıl anlat bakalım neler yapabiliyo dişi falan var mı:26:
bu arada iyi bayramlar sana da

Seni çok iyi anlıyorum canım.Bu bayram hem çok mutluyum.Çünkü oğlumla ilk bayramım.Ama diğer taraftan da çooook üzgünüm.İlk defa bu bayramda ailemden uzaktayım.Çok duygusalım.Hani dokunsalar salya sümük ağlıcam.İnşallah öbür bayramda ailemle birlikte olucam.herkese iyi bayramlar.Ailelerinin yanında olanlar benim için anne ve babalarına bir kere daha sarılsın sıkı sıkı.

Hepimizin evlatlarimiz, eslerimiz ve sevdiklerimizle saglikli, mutlu, huzurlu, nice bayramlar gormemiz dilegiyle.
Iyi bayramlaaarrrr....

Cok gecmis olsun arkadasim.

kızlar ya aklıma bırsey takıldısiz d vtaminini kullanıyormusunuz hala :)

Evet, 1 yasina kdr dvm.

o diş değil inci elmas canım hayırlı olsun darısı diş bekleyen annişlerin başına

Bizde daha tik yok. Sorunsuz cikaran bebekler var aramizda ne guzel.

Gecmis olsuuinnn.

kızlar sabah kahvaltıda bebişlerinize kaç tane bebe bisküvisi yediriyorsunuz?

Sifir.

ben 7 tane veriyorum da az mı cok mu merak ettim:18:

Bence cok. Midesi genisler.

Kızlar bizimkinin kakası hep sırtından dışarı taşıyo bezinden. Hergün makinede yıkatıyorum, bütün badileri kaka. Böyle bi sorun yaşayan var mı? Yanlış mı bağlıyorum acaba bezi?

Bezi siki bagla. Sirta kdr da uzat cnm.

aramıza hoşgeldin canımsenin bebiş nasıl anlat bakalım neler yapabiliyo dişi falan var mı:26:
bu arada iyi bayramlar sana da

benim bebişin dişleri çıkmadı henüz ama çıkmasına az kaldı galiba bu aralar çok huysuz , sürekli salyası akıyor ve eline ne geçerse ağızına götürüyor.dönmeyi pek sevmiyoruz şimdiye kadar 2-3 kez döndü.yüz üstü yatmayı sevmiyor.desteksiz oturabiliyor,oturmak istiyor daha çok.

Kızlar bizimkinin kakası hep sırtından dışarı taşıyo bezinden. Hergün makinede yıkatıyorum, bütün badileri kaka. Böyle bi sorun yaşayan var mı? Yanlış mı bağlıyorum acaba bezi?

Bizim bızdık da oyleydi ama gecti genelde kızlarda olurmus kaka yaparken zorlandıgında ve sulu kaka yaptığında oluyo ... zamanla kaka katılasınca duzeldi bizimki:82:

herkese iyi bayramlar,

bizimki 6,5 aylık dişi,miz yok ama 2 aydır salya ve kaşıntımız var, son 20 gündür sık sık ishal olmaya başladı, tam doktora götürcem düzeliyo testde yaptıramadım, diş çıkarıcak ondan mı acaba, diş çıkaran bebiş anneleri ishal ve ağlayarak uyuma, uyanma problemi yaşadınız mı??

thanx

merhaba,

nerden hatırlamıyom ama mercimek için henüz erken diye aklımda kalmış, bende bu yüzden vermiyordum.verilebiliniyor mu, başka verenler var mı arkadaşlar
ben de veriyorum dr tarhana,mercimek verebilirsin demişti tabiii tuzsuz olarak

bizim de daha dişimiz yok ama ishal hariç diğer bütün şikayatler bizde de var bunlar diş şikayetleri canım(soğuk algınlığı v.s. yoksa)
kızım çok mızmız,oğlum o kadar çok rahat çıkardı ki hiç anlamadım bile her çocuk bir olmuyo işte
diş çıkarmanın zorluğunu daha yeni yeni anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…