kızlar bayram esnasında giremeyebilirim.bayramdan sonrada tatile gidicez.pcyi götürürmüyüz götürmeyiz bilmiyorum
görüşemezsek hepinize iyi bayramlar
kızlar bayram esnasında giremeyebilirim.bayramdan sonrada tatile gidicez.pcyi götürürmüyüz götürmeyiz bilmiyorum
görüşemezsek hepinize iyi bayramlar
merhaba bayanlar.. bu konuyu yeni keşfettim çok güzelmiş burası, çok güzel paylaşımlar yapılmış.bundan sonra burayı takip edeceğim.herkese iyi bayramlar...
uzun bi aradan sonra herkese merhaba.. herkese sağlıklı mutlu bayramlar.. yola çıkanlar hayırlı yolculuklar..bebişlerimizin ilk bayramları ilk harçlıkları :) ama biz evdeyiz ilk bayramımızda oğlumla yalnızız..babamız nöbetçi..zaten ilk babalar gününde de nöbetçiydi..hep ilkler yalnız..nedense anne olduktan sonra özel günler bayramlar daha da anlamlandı ve beni herzamankinden daha çok etkiliyo..ailemden uzak olmak..umarım oğlum uzaklardan bi eş bulmaz da neşi de ailesinden ayrı kalmaz..herkese sağlıklı nice bayramları görmek nasip etsin RABBİM..az daha yazarsam salya sümük ağlıcam..sizleri ve beişlerinizi öpüyorm iyi tatiller..
kızlar merhaba... gerçi face de paylaştım ama buraya da yazmak istedim. 2 gündür perişan olduk başımıza neler geldi anlatayım. benim oğlan perşembe günü çok huzursuzlandı mama yemek istemedi hafif ateşlendi vs.. akşamında iyice artanhuzursuzluğuna birde ağlama krizleri eklenince acile götürdük orada kan idrar tahlili yapıldı sonucunda doktor demezmi acil hemen hastahaneye yatırıcaz... sözde kanda düşüklük varmış kanama yapabilirmiş vs... aklımız bir anda karıştı o arada ben yatırmak istemedim eşime başka hastahaneye götürelim dedim kalktık bursa dörtçeil çocuk hastanesine götürdük oradaki uzman doktor diğer hastanenin sonuçlarını gördü bizde kan tahlili yapalım ona göre karar verelim dedi meğer orada anladık ki oğlumda LÖSEMİ araştırması yapmışlar... allahtan 2. yapılan testlerde oğlumun sağlıklı olduğu sadece hafif bir grip geçirdiği ortaya çıktı. yani ilk gittiğimz hastanede yapılan tüm testler yanlıştı düşünsenize biz oğlumu telaştan o gece boşu boşuna yatırıp üstelikte LÖSEMİ teşhisinden tedavi ettirecektik allahım korudu bizi. içimiz rahat etmedi tabi bu sabah tekrar 3. bir hastaneye üstelikte BURSA TIP FAKÜLTESİ ARAŞTIRMA HASTAHANESİNE götürdük sonuç 2. hastanenin verdiği raporla aynıydı... oğlum sağlıklıydı çok şükür. DOKTOR ANTİBİYOTİK BİLE VERMEDİ. sadece pedutus verdi. düşünsenize bir ihmal yanlış bir test sonunda sağlıklı oğluma KAN KANSERİ dediler(((( hala kendimize gelemedik. o yüzden arkadaşlar aman siz siz olun sadece tek bir doktorun verdiği rapora göre hareket etmeyin...
kızlar ya aklıma bırsey takıldısiz d vtaminini kullanıyormusunuz hala :)
o diş değil inci elmas canım hayırlı olsun darısı diş bekleyen annişlerin başına
slm hanımlar nasılsınız umarım sizde bebişlerınızde herkes ıyıdır gecmişi okuyamadım sadece son durumlarıaktarıp gıdıcem yasak cunku blg bana.....
bazı arkadaşlar bılıyodur gözümde anıden bır hstalık çıktı bu hastalık ılerledıkçe görmemi kısıtlıyodu bunu
öğrendığımde 1 aylık gebeydım doktorlarlar bebk doğduktan 6 ay sonra gel hemen amelıyata alcaz bebbeğini sütten kes gel dedıler ve bende bebeğim 6 aylık olur olmaz istanbula gttım cunku görmem atık %15 lerdeydı.... istanbulda dünya gözde 20 ağustosta başarılı bı amelyatla umarım öyle olur sonuç 3 ay sonra bellı olucak görmuyorum daha cunku.... sol gözümden amelıyat oldum şuanda görmuyorum zor bır dönem atlattım bebğimi çok şükürki memeden kesmedık buna çok sevındım...bebeğimle 1 hafta kadar ılgılenemdım dayı kızıma burdan çok çok çok tşk ederım herşeyımle ılgılendı ıkı cocuğuma baktı hergun oğlumla kızımla uğraştı banyolarına kadar çünki bana su yasaktı elımı çalıştırmam yasaktı blg tv gazete okumam yasak son durumlardan haberdar edeyım sızı dedim çok özledım hepınızı...benım gözün derdıne düştük oğlımun aşılarınıda unutmuşuz umarım sorun çıkmaz dun geldık bayram tatılı nedenıyle aile hekımlığı kapalı...sorun olmaz ınşallah....sizi ve bebişlerını öpum dua edın banada ıhtıyacım var buna
kızlar sabah kahvaltıda bebişlerinize kaç tane bebe bisküvisi yediriyorsunuz?
ben 7 tane veriyorum da az mı cok mu merak ettim:18:
Kızlar bizimkinin kakası hep sırtından dışarı taşıyo bezinden. Hergün makinede yıkatıyorum, bütün badileri kaka. Böyle bi sorun yaşayan var mı? Yanlış mı bağlıyorum acaba bezi?
aramıza hoşgeldin canımsenin bebiş nasıl anlat bakalım neler yapabiliyo dişi falan var mı:26:
bu arada iyi bayramlar sana da
Kızlar bizimkinin kakası hep sırtından dışarı taşıyo bezinden. Hergün makinede yıkatıyorum, bütün badileri kaka. Böyle bi sorun yaşayan var mı? Yanlış mı bağlıyorum acaba bezi?
bgn tavuk yedk çorba içinde bi tepki vermedi yedi ve mercimek koydm çorbasına.
ben de veriyorum dr tarhana,mercimek verebilirsin demişti tabiii tuzsuz olarakmerhaba,
nerden hatırlamıyom ama mercimek için henüz erken diye aklımda kalmış, bende bu yüzden vermiyordum.verilebiliniyor mu, başka verenler var mı arkadaşlar
herkese iyi bayramlar,
bizimki 6,5 aylık dişi,miz yok ama 2 aydır salya ve kaşıntımız var, son 20 gündür sık sık ishal olmaya başladı, tam doktora götürcem düzeliyo testde yaptıramadım, diş çıkarıcak ondan mı acaba, diş çıkaran bebiş anneleri ishal ve ağlayarak uyuma, uyanma problemi yaşadınız mı??
thanx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?