- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
dillerim_lal drundan memnun musun? biz medicana incilay hanıma gidiyoruz pek memnun olduğum söylenemez değiştirmeyi düşünüyorum
valla memnunum sanırım
rahat bi adam.germiyo beni ayrıntılı anlatıyo sakin ama daha iyileride vardır yani öyle aman aaman bi doktor diil.ekstra bi durumumuz olmadığı için çook şükür işimizi görüyo :)))rutin kontroller herkes aynı şeyi söylicek çünkü
geçen hafta Acity de özelcan bebeden chicco lite way bebek arabası aldık 270 liraaya.arkadaşımızda vardı kızı 2 yaşında kullanıyo bi kaç kez bizde sürdük çok rahat hiç düşünmeden aldık
dükkanda meteyi içine oturttuk çıktık araba yalpalıyodu dedim eşime yerdeki karolardandır kenarlarına gelince yapar dedi neyse dedim
2 gün sonra gençlik parkına gittik sürdük yine öyle çocuk içinde sallanıyo resmen sanki arka tekerlekleri gevşemişte sağa sola yalpalanıyo
200 promil alkollü sürücü gibi giidiyo
gittik acitye baktılar evet yalpalıyo dükkandaki diğer arabaları sürdük onlarda aynı
fabrikaaya göndericez dediler nezaaman gelir dedik 10 güne gelir dedi neyse bıraktık geldik
dün tatil işimiz belli oldu ayın 2 sinde tatile gitcez
eee araba yok varda o kocaman bagaya konulunca yer bitiyo zaten onun için aldık
aradım dedim böle böle işte araya bayram giriyo bayramdan sonraya anca gelir ee siz bize 10 gün dediniz işte yasal prosedür 21 gün 21 gün gelmeye bilir. bana yasal prosedürümü anlatıyosun ona bakarsan o yasal prosedüre göre benimde mazeretsiz 15 gün içnde iade hakkım var ozaman almıyorum dedim kız tutuştu ee ben sizi yetkili birine bağlayayım falan filan
adam aldı teli konuştuk işte zaten yollamamışlar ozaman alınkullanın gelince yollarız dedi
bugün ulustaki merkezini aradım anlattım.saçmalamışlar 1 haftalık araba fabrikayamı yollanır yenisini verelim dedi ee yenileride öyleydi dedim bu dükkana gelin burda bakalım olmazsa başka marka bakarsınız dedi.zaten chiccodan sıtkım sıyrıldı hevesim kaçtı
ggittik acitye aldık arabayı yarın ulusa gidicez ama sinir olduk yani hevesim kaçtı
başka dükkanda müşteri gibi başka lite waye baktık inanmazsınız oda yalpalıyodu o seridemi bişi vardır nedir
bugün arabayı aldığımızda o arkadaşın bebek arabasıyla gitmişti ikisini yan yana sürdük hatta şöyle itti o araba dümdüz gitti bizimki sanki çakıllı yolda gider gibi yalpalaya yalpalaya
ya yarın olmazsa hangi marka alsamki varmı tavsiyeniz şöyle katlandımı bagajda az yer kaplayacak kolay kullanımlı rahat bişi istiyrum
günaydın hanımlar
sabah sabah ulusa gittik dün bahsettiğim şu bebek arabası mevzu için
hemen ordaki lite way e baktık teşhir ürünü pembeydi onda bi sorun yok
tamam dedik adam ne renk istiyosunuz e kırmızı olsun dedik getirdiler açtık sürdük eee aynııııı oda sallanıyo
adam renk farkedermi illa kırmızımı istiyosunuz dedi yok yaa şart değil artık marka bile şart değil dedik. mavi olurmu dedi olurrr
yine lite way in başka parti ürünü olandan getirdi aynı model ama o seri değil
onu açtık eveeett onda sıkıntı yok sanırım o üretilen seride bi sıkıntı var hepsi aynıı
sorunu çözdük mavi lite wayimizi aldık geldik
atnicli canım bizim arabamız vardı zaten seninkine benzer ben baston puset istedim bide ayrıca bagaja koyması kolay olsun şöyle tatilde falan rahat kullanalım diye ondan bunu altık
neyseki sorun çözüldü hevesim kursağımda kalmamış oldu
Kızlar bu bebişlerinizin ayını gösteren o takvimleri nerden yapıyosunuz? Bende istiyoruuumm :80:
Kızlar bu bebişlerinizin ayını gösteren o takvimleri nerden yapıyosunuz? Bende istiyoruuumm :80:
4 kereeeeeeee................Kızlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor ?
Kızlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor ?
Kızlar bebişleriniz günde kaç kere kaka yapıyor ?
bizimki 1 ya da 2 kere yapıyor, doktora söyledim normal karşıladı. ama şimdi siz 4-5 diyince kafam karıştı, az mı yediriyorum ben acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?