2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın valla bende çok tereddütte kaldım en sonunda vermemeye karar verdim şimdi her gün düzenli 1 tatlı kaşığı pekmez veriyorum doktorum vermiyorum diye kızıyor ama ne yapayım kabız oluyor hemde kakasının rengini beğenmiyorum tiksiniyor benim paşam bakalım umarım pekmez iyi gelir.

aaaa şimdi okudum haklısın korktum şimdi hemen başlıyorum...

aaaa şimdi okudum haklısın korktum şimdi hemen başlıyorum...

hadi yaa akşamda vericen yani.
aman ihmal etmede bari bide öğlen çıkmasın başına

valla anne olarak en iyi kararı sen verirsin canım.

bugün sabah kahvaltımıza cici bebe yerine ekmek koydum yemediiiiii

gerçi erken kalmış annem almış oynamışlar falan emmedi ben kalkıp hazırlayana kadar 11 olmuştu saati geçti bide emmeden yemiyo bişi

yemedi artık bisküvidenmi düzenininden mi anlamadım yarın bidaha deneyeceğim

çorba yaptım şimdi pirinç bulgur patates havuç yeşil fasülye maydonoz uyandı bakalım yicekmi

geçen hafta salı dr kntrlümüz vardı kilomuz 7680 olmuş boyumuz 66cm olmuş aşılarımızıda cuma olduk ateş olmadı ama huzursuzluk oldu keyifsizdi. babamız evde pek giremiyorum baya geç yazdım:) bu arada bende demir verdiğimde kakamızı zor yapıyoduk çok zorlanıyodu ağlayarak yapıyodu vermemeye başlamıştım ama duyduklarımdan sonra yine başlamam gerektiğini anladım kahvaltımızıda yapmaya başladık yumurta peynir pekmez bazen tarhana çorbası... emmeyi de bırakmadı şükür sütümde eskisi gibi çok değil ama iyi emiyo. öğlen sebze, meyve, yoğurt. akşam çok huzursuz olursa kaşık mamasıda veriyorum. he bi de dışarı çıkarken emzirme sorunu olursa diye biberona kaşık maması yapıyorum acil durumlarda da onu veriyorum biberonu bitiriyo...

ohh çok şükür maşallah yedi çorbasını gerçi suyu yok gibi bişiydi ama yedi ya neyse

oyuncakları hep çorba yaptı :))) ağzına sokuşturuyodu napim soksun dedim yıkarık.

maalesef meyve öğünü geçti onu veremedim

neyse akşam üstü yoğurduna kayısı koycam ordan takvşye olur

slm seda seni burda görmüşken birşey sormak istiyorum sanırım senin oğluşununda saşlarında konak olmuştu nasıl geçirdin ben yıkamadan önce zeytin yağı sürüp tarıyorum ama bişey farkettim bu konaklar kötü kokuyo sizdede böylemi oluyodu yoksa bana mı öyle geliyo

slm seda seni burda görmüşken birşey sormak istiyorum sanırım senin oğluşununda saşlarında konak olmuştu nasıl geçirdin ben yıkamadan önce zeytin yağı sürüp tarıyorum ama bişey farkettim bu konaklar kötü kokuyo sizdede böylemi oluyodu yoksa bana mı öyle geliyo

valla ekstra bişi yapmadım hergün yıkadım zeytinyağı sürdüm taradım geçti valla

kokar canım ya bizimki okadar çok ve kalın deildi ama okumuştum nette kokar yazıyodu

dillerim lal mrb

sende ankaradasın hangi doktora goturuosun bebeğini kahvaltısını nasıl hazırlıosun bende kendim yoğurt mayalıorum içine cicibebe eziorum bazende şeftali kaysı püresi ekleyerek veriorum sadede yiyo dun havuç patates pirinç yeşil fasulye haşladım çatalla ezdim oğurdu sevmedi bende zorlamadım rondadan geçirdim ocakta çorba olarak pişirdim su ekleyerek ve z.yağı sevmesede yedi:) bugunde vericem uyansın bakalım yiyecekmi

canım ben balgatta medart a gidiyorum hulusi beye

kahvaltısını cici bebeyi elma suyu yada devam sütüyle ıslıyorum 1 çay kaşığı yumurta sarısı tuzsuz peynir katıyorum pekmez ilave ediyorum k arıştırıyorum şuan bulamaç olarak veriyorum alışsın ayırıcam

9*10 gibi bu kahvaltı

11 gibi meyve

2 gibi çorba

4 gibi yoğurt veriyorum

tabi saatkler şaşabiliyo ama bu sırayla veriyorum

kahvaltıya bende başlayacağım artık. sabahları emziriorum oğlen yoğurt çorba veriorum akşamda emziriorum.ben hala 2 saat arayla besliorum seninde oyle sanırım.cici bebenin kızarmış ekmeğini aldım çorbasına koyup vericem bakalım boyle daha sever belki

zeytinyağı sür önce sonra karbonatlı su sür. yarım saat bekle yıka ve tara yavaş yavaş 3-4 yıkamada geçior ben öle yaptım geçti. kokusuda peynir gibidir aynı :)

zeytinyağı sür önce sonra karbonatlı su sür. yarım saat bekle yıka ve tara yavaş yavaş 3-4 yıkamada geçior ben öle yaptım geçti. kokusuda peynir gibidir aynı :)

teşşekkür ederim cvplar için galiba bizimki yıkandıkdan sonra tam durulayamıyorum saçlarını ondan oldu banyo yapmayı çok seviyo çıkmak istemiyo maşallah doğduğundan beri ama başına su dökülmesini istemiyo nedense bende tam durulamayırorum sanırım bide artık ayakta yıkıyorum ona alıştı en son başını yıkadığım için artık çıkacağını anlıyo herhalde basıyo çığlığı sıpa.....

dillerim_lal drundan memnun musun? biz medicana incilay hanıma gidiyoruz pek memnun olduğum söylenemez değiştirmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…