bizimde tam gununde normal olarak geldi:)finalim vardı sınavdan cıktım aksamına hastahanedeydik:)enobo-eos-simgeninkedisi-nurberra-bnr_yrn-leylabyd-bicket-atnickli-hüzünçiçeği_73-dillerim lal
ve diğer anneler bebişleriniz kaç haftalık doğdu:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizimde tam gununde normal olarak geldi:)finalim vardı sınavdan cıktım aksamına hastahanedeydik:)enobo-eos-simgeninkedisi-nurberra-bnr_yrn-leylabyd-bicket-atnickli-hüzünçiçeği_73-dillerim lal
ve diğer anneler bebişleriniz kaç haftalık doğdu:26:
38. hafata da doğdu canım:) benimki kendi gelmek istedi pazar mide bulantım oldu drumu aradım ptesi gel bakalım dedi gelmek istiyo heralde dedi:) ptesi geldi 14 şubatta:)
masallah metehana canım.....o demır ılacı konusu benım kafamı da cok karıstırmıstı en son gıttıgımızde doktora dedım ıcse bıle kusuyor ne yapayım?o da dedıkı madem oyle sabah aksam bırer cay kasıgı pekmez ver zaten ıctıgı mamada demır takvıyesı de var dıyınce bıraktım ben......pekmeze devam edıyorum ılac gıbı......bu doktorlar ve hemsıreler zaten ınsanı ıkılemde bırakıyorlar bızler artık annelık ıcgudumuzu de katarak mantıgımızla hareket etmelıyız canım orta yol bu...gecmıs olsun bu arada 6 ay rahatız ası yonunden:)selam hanımlar sağlık ocağından geliyoruz
kuzumun aşılarını olduk yavrumm hiç ağlamadı maşallah ilk ağızdan damlayı verdi şalap şalap yalandı zaten yatak cam kenarındaydı cam dan dışarı gözüküyodu ağaçlar yeşil felan sürekli dışarı baktı
sonra ayaktan ilk aşı sesi çıkmadı
ikinci aşı hemşirenin kolunu ısırmaya çalışıyodu pek bişi anlamadı
üçüncü biraz yaktı biraz bağırdı kucağıma aldım ve hemen sustu.ayy çok sevindim ağlamasına dayanamam gibi geliyodu.niyeyse ben gerildi
kilomuz kıyafetle 9200 gr boyumuz 70 cm çıktı.baş çevremizde 45 cm doktorda farklı burda farklı çıkıyo ben ikisinin ortası bişi kabul ediyorum artık
birde yarım saat sonra calpol verebilirdsin dedi ben gelmeden verdim dedim kızdı :) erken davranıyosunuz sonra ateş huzursuzluk gibi durumlar olursa vereceksin dedi
demiri sordum doktor kullanma dedi dedim
kesinlikle kullan dedi.bana güveniyosan deneyimlerime güveniyorsan ben kullan derim dedi
benim kağı komşuma hacettepede bir doktor aynı senin gibi kullanma dedi sonra 10. ayda bi test yaptılar 30 ar damla kullandırttı dedi.dahamı iyi öyle niye demir depolarını tüketene kadar uğraşıyoruz önlem amaçlı hergün ver 8 damla sonra pişman olma dedi.bütün bebeklere veriyoruz biz dedi.ayy kafam karıştı ama kullanıcam sanırım yaa sonradan öyle bi durumla karşılaşmak istemiyorum
Slm kızlar suan moralim acayip bozuk kafamdan duman cikiyorEsim annesinin yanında beni azarladı saçma sapan bı sebepten!ağlamamak için kendimi zor tuttum.suan başka odada kizimla oturuyorum,esim daha yokluğumuzu farkedemedi.annecigiyle sohbet halinde!!!anlamıyorum anandan ayrılamiyorsan niye evleniyosun!oburude oturuyor onunla ne oldu bile demiyor,çok memnun oda,sorsan uyuyorsundur diye gelmedim dicek!Kafayı yicem!evlilikten nefret ediyorum.sadece kızımı seviyorumicim doldu ya moralim sıfır!
selam hanımlar sağlık ocağından geliyoruz
kuzumun aşılarını olduk yavrumm hiç ağlamadı maşallah ilk ağızdan damlayı verdi şalap şalap yalandı zaten yatak cam kenarındaydı cam dan dışarı gözüküyodu ağaçlar yeşil felan sürekli dışarı baktı
üçüncü biraz yaktı biraz bağırdı kucağıma aldım ve hemen sustu.ayy çok sevindim ağlamasına dayanamam gibi geliyodu.niyeyse ben gerildi
kilomuz kıyafetle 9200 gr boyumuz 70 cm çıktı.baş çevremizde 45 cm doktorda farklı burda farklı çıkıyo ben ikisinin ortası bişi kabul ediyorum artık
birde yarım saat sonra calpol verebilirdsin dedi ben gelmeden verdim dedim kızdı :) erken davranıyosunuz sonra ateş huzursuzluk gibi durumlar olursa vereceksin dedi
kesinlikle kullan dedi.bana güveniyosan deneyimlerime güveniyorsan ben kullan derim dedi
benim kağı komşuma hacettepede bir doktor aynı senin gibi kullanma dedi sonra 10. ayda bi test yaptılar 30 ar damla kullandırttı dedi.dahamı iyi öyle niye demir depolarını tüketene kadar uğraşıyoruz önlem amaçlı hergün ver 8 damla sonra pişman olma dedi.bütün bebeklere veriyoruz biz dedi.ayy kafam karıştı ama kullanıcam sanırım yaa sonradan öyle bi durumla karşılaşmak istemiyorum
maşşallah canım boyu da kilosu da süpermişbence de demir damlasını kullanmalısın bir zararı yok nasılsaselam hanımlar sağlık ocağından geliyoruz
sorma canım yaa benim prensesim de çok huysuzdu ateşi çok yüksek değildi ama ben yine de hem ağrısını alsın,hem de ateşi daha fazla çıkmasın diyeyarım fitil verdimafferim paşama maşallah.. benim nazlı kızım içini çeke çeke ağladı bugün bizimde aşımız vardı. Ve şu an atesi nöbetindeyim ateşlendik malesefff.
Demir konusunda bencede kullan canım. akarı yok kokarı yok.
bi ara daha bi alç ismi geçmişti süt için ama zararlı diye bırakılmıştı tabi adını hatırlamıyorum
şu demir işinde beni sinir ediyo.aç karna vermek lazım verdikten yarım saat sonra bişi yememesi lazım yok c vitaminiyle vermek lazım zamanını tuttursam açlık tokluğu tutturamıyorum falan filan neyse veriyorum ama ,
kabız yapıyo malum bende yoğurt öğününe yoğurdun için kuru kayısıyı kaynatıp süzgeçten geçiriyorum onu ekliyorum.biraz iyi geliyo sanki çok zorlanırsa suyunu direk içiriyoum
bi ara daha bi alç ismi geçmişti süt için ama zararlı diye bırakılmıştı tabi adını hatırlamıyorum
şu demir işinde beni sinir ediyo.aç karna vermek lazım verdikten yarım saat sonra bişi yememesi lazım yok c vitaminiyle vermek lazım zamanını tuttursam açlık tokluğu tutturamıyorum falan filan neyse veriyorum ama ,
kabız yapıyo malum bende yoğurt öğününe yoğurdun için kuru kayısıyı kaynatıp süzgeçten geçiriyorum onu ekliyorum.biraz iyi geliyo sanki çok zorlanırsa suyunu direk içiriyoum
canım bende kullanmıyorum demir ilacını hem kabız oluyor kakasının rengini bile beğenmiyorum hemde tiksiniyor içerken doktorum çok kızıyor vermiyorum diye en son aşılarda yine sordu veriyormusun diye bende veriyorum dedim ne yapayım... zaten her gün düzenli 1 tatlı kaşığı pekmez yediiryorum umarım işe yarar çok tereddütte kaldım bende...:26: