bir kaç sorum daha var sizlere:)
günlük beslenme düzeniniz nasıl? ve sebze çorbasını günlük mü yapıyorsunuz?
günlük çorba yapmak çok zor, azıcık sebzeyle yaptım bugün, ondan bile 2 kase çıktı.
bir de ben yalnız bakıyorum bebişime, onu içerde bırakıp sürekli çorba yapamam, ağlar.
nasıl olcak bilmiyorum...
hem çorbayı, hem yoğurdu hem de muhallebiyi günlük yapmak gerekiyormuş. ama ben sadece muhallebisini günlük yapıyorum. yoğurdu 3 gün veriyorum. çorbayı da 2 gün vermeyi düşünüyorum
sizce??
gece uyanma sorunumuz çok yok allahtan dun gece hiç kalkmadı. ben uyanınca mama veriyorum uykuy devam etsn die aç uyumasın.ama normalde 1 kez kalkıor
Melodim1, imp mama ismi, ıvır zıvır yazıyoruz, herhalde ilaç ismi yazmakta yasak değildirSüt yapan ilacın adı motilium ama dedim ya kızlar en güzeli doğal olan. Ülkerin malt içeceği var alkolsüz, maltana ondan hergün kullanmıştım o iyi gelmişti, sütüm bollaşmıştı. Bu ilacı da sütüm bollaşsın diye değil tamamen kesilmesin diye kullanıyorum, malt içeceği bulana kadar yani.
Dillerim_lal, bnr_yrn demir ilacı konusunda korkunuzu anlıyorum da ebe dokuz aylık olduğunda bünyesi kuvvetlenmiş olur, bu kadar yan etkisi olmaz dedi. Yine de siz bilirsiniz, kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Şu doktorları anlamıyorum, kaç tane doğru var??? Hepsi tıp eğitimi alıyo ama hep birbirinden farklı yorumlar getirip insanın kafasını allak bullak ediyolar. Napim şimdi ben, demir ilacı versem hem kabız oluyo, hem iştahı kapanıyo yavrumun vermesem doktorlarımız mutlaka ver dedi filan diyo arkadaşlar... ufff
Ya ben kuzumun iştahsızlığına dayanamıyorum o yemedi mi çok moralim bozuluyo, sizde de oluyo mu iştahsızlık, yoksa başka bişiden kaynaklandı da ben mi demir ilacıyla ilişkilendiriyorum acaba?
bende emziriyorum
sabah kahvaltıdan önce emiyo emmezse zaten yemiyo yarım saat sonra falan kahvaltısını ediyo
uyurken hep emiyo emerek uyuyo
ama akşam son gece uykusundan önce devam sütü içiyo yoksa 2 saatte bir uyanıyo emerse.gerçi yine uyanıyo ama en azından 5 kez uyanmıyo :)
slm arkadaşlar ben de uzun bir aradan sonra tekrar aranıza katılıyorum.Uzun bir süre gaz sancılarıyla uğraştık.Çok şükür oğluşum düzenini oluşturmaya başladı.Yeni yeni ek gıdaya başladık..Ek gıdaya geçince bebişlerinizin emmesi nasıl?Hepiniz devam sütü veriyormusunuz?
ya benim oğlum 6-7 kere uyanıyo gece emmek için yatmadan önce devam sütü mü içirsem gece helak oluyorum bi sağ meme bi sol memegöçtüm resmen.hangi marka devam sütünü seviyo mete...
Canım aynı durumdaydım , beni emerken gecede 4-5 kez uyanan kızım ek gıda, devam sütü filan verince 2 kez uyanmaya başladı. Milupanın devam sütünü içine bebe bisküvisi katarak veriyorum. Bebelacın devam sütünü kullanan var mı, ona ne dersiniz? Birde bebe bisküvisi zararlı diye duydum şimdide siz veriyomusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?