• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

dillerim_lal drundan memnun musun? biz medicana incilay hanıma gidiyoruz pek memnun olduğum söylenemez değiştirmeyi düşünüyorum

valla memnunum sanırım

rahat bi adam.germiyo beni ayrıntılı anlatıyo sakin ama daha iyileride vardır yani öyle aman aaman bi doktor diil.ekstra bi durumumuz olmadığı için çook şükür işimizi görüyo :)))rutin kontroller herkes aynı şeyi söylicek çünkü

valla memnunum sanırım

rahat bi adam.germiyo beni ayrıntılı anlatıyo sakin ama daha iyileride vardır yani öyle aman aaman bi doktor diil.ekstra bi durumumuz olmadığı için çook şükür işimizi görüyo :)))rutin kontroller herkes aynı şeyi söylicek çünkü

doğru diyosun canım:) baktım sayfasına medartın acıbademle anlaşması yokmuş gerçi. aslında çok kötü değil drumzda biraz konuşması fazla sorcağım soruları unutturuyo bana:) demiri mesela hiç sormadı kullanıyo musun sıkıntı var mı. şikayetiniz var mı falan hiç sormuyo.

geçen hafta Acity de özelcan bebeden chicco lite way bebek arabası aldık 270 liraaya.arkadaşımızda vardı kızı 2 yaşında kullanıyo bi kaç kez bizde sürdük çok rahat hiç düşünmeden aldık

dükkanda meteyi içine oturttuk çıktık araba yalpalıyodu dedim eşime yerdeki karolardandır kenarlarına gelince yapar dedi neyse dedim
2 gün sonra gençlik parkına gittik sürdük yine öyle çocuk içinde sallanıyo resmen sanki arka tekerlekleri gevşemişte sağa sola yalpalanıyo
200 promil alkollü sürücü gibi giidiyo

gittik acitye baktılar evet yalpalıyo dükkandaki diğer arabaları sürdük onlarda aynı
fabrikaaya göndericez dediler nezaaman gelir dedik 10 güne gelir dedi neyse bıraktık geldik

dün tatil işimiz belli oldu ayın 2 sinde tatile gitcez

eee araba yok varda o kocaman bagaya konulunca yer bitiyo zaten onun için aldık

aradım dedim böle böle işte araya bayram giriyo bayramdan sonraya anca gelir ee siz bize 10 gün dediniz işte yasal prosedür 21 gün 21 gün gelmeye bilir. bana yasal prosedürümü anlatıyosun ona bakarsan o yasal prosedüre göre benimde mazeretsiz 15 gün içnde iade hakkım var ozaman almıyorum dedim kız tutuştu ee ben sizi yetkili birine bağlayayım falan filan
adam aldı teli konuştuk işte zaten yollamamışlar ozaman alınkullanın gelince yollarız dedi

bugün ulustaki merkezini aradım anlattım.saçmalamışlar 1 haftalık araba fabrikayamı yollanır yenisini verelim dedi ee yenileride öyleydi dedim bu dükkana gelin burda bakalım olmazsa başka marka bakarsınız dedi.zaten chiccodan sıtkım sıyrıldı hevesim kaçtı

ggittik acitye aldık arabayı yarın ulusa gidicez ama sinir olduk yani hevesim kaçtı

başka dükkanda müşteri gibi başka lite waye baktık inanmazsınız oda yalpalıyodu o seridemi bişi vardır nedir

bugün arabayı aldığımızda o arkadaşın bebek arabasıyla gitmişti ikisini yan yana sürdük hatta şöyle itti o araba dümdüz gitti bizimki sanki çakıllı yolda gider gibi yalpalaya yalpalaya

ya yarın olmazsa hangi marka alsamki varmı tavsiyeniz şöyle katlandımı bagajda az yer kaplayacak kolay kullanımlı rahat bişi istiyrum

geçen hafta Acity de özelcan bebeden chicco lite way bebek arabası aldık 270 liraaya.arkadaşımızda vardı kızı 2 yaşında kullanıyo bi kaç kez bizde sürdük çok rahat hiç düşünmeden aldık

dükkanda meteyi içine oturttuk çıktık araba yalpalıyodu dedim eşime yerdeki karolardandır kenarlarına gelince yapar dedi neyse dedim
2 gün sonra gençlik parkına gittik sürdük yine öyle çocuk içinde sallanıyo resmen sanki arka tekerlekleri gevşemişte sağa sola yalpalanıyo
200 promil alkollü sürücü gibi giidiyo

gittik acitye baktılar evet yalpalıyo dükkandaki diğer arabaları sürdük onlarda aynı
fabrikaaya göndericez dediler nezaaman gelir dedik 10 güne gelir dedi neyse bıraktık geldik

dün tatil işimiz belli oldu ayın 2 sinde tatile gitcez

eee araba yok varda o kocaman bagaya konulunca yer bitiyo zaten onun için aldık

aradım dedim böle böle işte araya bayram giriyo bayramdan sonraya anca gelir ee siz bize 10 gün dediniz işte yasal prosedür 21 gün 21 gün gelmeye bilir. bana yasal prosedürümü anlatıyosun ona bakarsan o yasal prosedüre göre benimde mazeretsiz 15 gün içnde iade hakkım var ozaman almıyorum dedim kız tutuştu ee ben sizi yetkili birine bağlayayım falan filan
adam aldı teli konuştuk işte zaten yollamamışlar ozaman alınkullanın gelince yollarız dedi

bugün ulustaki merkezini aradım anlattım.saçmalamışlar 1 haftalık araba fabrikayamı yollanır yenisini verelim dedi ee yenileride öyleydi dedim bu dükkana gelin burda bakalım olmazsa başka marka bakarsınız dedi.zaten chiccodan sıtkım sıyrıldı hevesim kaçtı

ggittik acitye aldık arabayı yarın ulusa gidicez ama sinir olduk yani hevesim kaçtı

başka dükkanda müşteri gibi başka lite waye baktık inanmazsınız oda yalpalıyodu o seridemi bişi vardır nedir

bugün arabayı aldığımızda o arkadaşın bebek arabasıyla gitmişti ikisini yan yana sürdük hatta şöyle itti o araba dümdüz gitti bizimki sanki çakıllı yolda gider gibi yalpalaya yalpalaya

ya yarın olmazsa hangi marka alsamki varmı tavsiyeniz şöyle katlandımı bagajda az yer kaplayacak kolay kullanımlı rahat bişi istiyrum

bizde sunnybaby adonis var çok yer kaplıyo arkadaşım tavsiye etmiyorum o açıdan ama sürüşü rahat çift yönlü fıstığımda rahat içinde ister yatar pozisyonda kullan ister hafif oturt ister tam oturt.katlaması açmasıda kolay.Dalpa San. Tic. Ltd. Sti :: Vip Bebek Arabaları :: Adonis

günaydın hanımlar

sabah sabah ulusa gittik dün bahsettiğim şu bebek arabası mevzu için

hemen ordaki lite way e baktık teşhir ürünü pembeydi onda bi sorun yok
tamam dedik adam ne renk istiyosunuz e kırmızı olsun dedik getirdiler açtık sürdük eee aynııııı oda sallanıyo

adam renk farkedermi illa kırmızımı istiyosunuz dedi yok yaa şart değil artık marka bile şart değil dedik. mavi olurmu dedi olurrr

yine lite way in başka parti ürünü olandan getirdi aynı model ama o seri değil

onu açtık eveeett onda sıkıntı yok sanırım o üretilen seride bi sıkıntı var hepsi aynıı

sorunu çözdük mavi lite wayimizi aldık geldik

atnicli canım bizim arabamız vardı zaten seninkine benzer ben baston puset istedim bide ayrıca bagaja koyması kolay olsun şöyle tatilde falan rahat kullanalım diye ondan bunu altık

neyseki sorun çözüldü hevesim kursağımda kalmamış oldu

günaydın hanımlar

sabah sabah ulusa gittik dün bahsettiğim şu bebek arabası mevzu için

hemen ordaki lite way e baktık teşhir ürünü pembeydi onda bi sorun yok
tamam dedik adam ne renk istiyosunuz e kırmızı olsun dedik getirdiler açtık sürdük eee aynııııı oda sallanıyo

adam renk farkedermi illa kırmızımı istiyosunuz dedi yok yaa şart değil artık marka bile şart değil dedik. mavi olurmu dedi olurrr

yine lite way in başka parti ürünü olandan getirdi aynı model ama o seri değil

onu açtık eveeett onda sıkıntı yok sanırım o üretilen seride bi sıkıntı var hepsi aynıı

sorunu çözdük mavi lite wayimizi aldık geldik

atnicli canım bizim arabamız vardı zaten seninkine benzer ben baston puset istedim bide ayrıca bagaja koyması kolay olsun şöyle tatilde falan rahat kullanalım diye ondan bunu altık

neyseki sorun çözüldü hevesim kursağımda kalmamış oldu

sevindim canım güle güle kullanın... bebişkon güsel güsel gezsin içinde:)

Melodim1, imp mama ismi, ıvır zıvır yazıyoruz, herhalde ilaç ismi yazmakta yasak değildir :9: Süt yapan ilacın adı motilium ama dedim ya kızlar en güzeli doğal olan. Ülkerin malt içeceği var alkolsüz, maltana ondan hergün kullanmıştım o iyi gelmişti, sütüm bollaşmıştı. Bu ilacı da sütüm bollaşsın diye değil tamamen kesilmesin diye kullanıyorum, malt içeceği bulana kadar yani.
Dillerim_lal, bnr_yrn demir ilacı konusunda korkunuzu anlıyorum da ebe dokuz aylık olduğunda bünyesi kuvvetlenmiş olur, bu kadar yan etkisi olmaz dedi. Yine de siz bilirsiniz, kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Şu doktorları anlamıyorum, kaç tane doğru var??? Hepsi tıp eğitimi alıyo ama hep birbirinden farklı yorumlar getirip insanın kafasını allak bullak ediyolar. Napim şimdi ben, demir ilacı versem hem kabız oluyo, hem iştahı kapanıyo yavrumun vermesem doktorlarımız mutlaka ver dedi filan diyo arkadaşlar... ufff :50:
Ya ben kuzumun iştahsızlığına dayanamıyorum o yemedi mi çok moralim bozuluyo, sizde de oluyo mu iştahsızlık, yoksa başka bişiden kaynaklandı da ben mi demir ilacıyla ilişkilendiriyorum acaba?

Kızlar bu bebişlerinizin ayını gösteren o takvimleri nerden yapıyosunuz? Bende istiyoruuumm :80:

burdan yapabilirsin canım
takip çizelgesi yapmak isteyenler;

Lilypie - First Birthday ticker scene selection

1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümünde 'What type of ticker to create? ' yazan yerde select'e basın
5-çıkan bölüme bebeğinizin doğum tarihini gün-ay olarak yazın
6-yine altındaki Optional settings bölümünde, text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png gibi bir link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

slm kıslar bebişleriniz ve siz nasılsınız?ev yerleştiriyorum onun için uzun süredir int giremiyorum.kıslar yoğurt mayalama konusunda pek bi beceriksiz oldugum için yoğurt mayalama makinası almayı düşünüyrdum,gecen int gezerken ilginç bir yöntem okudum sizlerle paylasmak istedim.kıslar sütü ısıtıyoruz vs vs hani serce parmagımız 7 sn içinde durunca yanmıyacak seviyeye getiriyoruz ya sütü yoğurt mayasını da koyduktan sonra cam kavanozda(ben mama kavanozunu kullanıyorum) şisenin agzını kapatmadan fırına koyuyoruz(soğuk fırına) en az 18 saat bekleyecekmiş sonuc harikaaaaaaaaaaaaaaaaa:74: bizzat denedim cok ta güzel tadı var

Back