6800 çıktı ya çok az sanki
canım bence hiç de az değil bu aydaki alt sınır 5 - 5,5 kilo
sağlıklı olsunlar yeter kilolu olup da ne yapıcak sanki
hiç canın sıkma
desene biz sınırdayız 5170 sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç canın sıkma
ayy bizde 6980 dik boyumuzda 69 cm bir hafta sonra sağlık ocagına gittik 7.500 olmususz güya boyumuzda 64 cm olmus cektik heralde:)) kilomuzda yanlış bence bir haftada o kadar kilo alamayız.kiloya saglık ocagına bıyada hastaneye güvenmek istiyorum
rahat bırakın bebişleri yok oturuyo mu kalkıyo mu sürünüyo mu dişi var mı kaç tane bende sizler gibi takılıyorum fiziksel motor gelişimine ama biraz daha relaks olun siz elinizden geleni yapıyosunuz ben burada bakıyorum çelimsiz cılız bebek yok hepimizinkine 41 kere maşallah.
bence sağlık olsun hastalık olmasın gerisi gelişir.dil gelişimi hakkında konuşalım... bebişler kaç hece çıkarıyor.biz ba be tis tır ge a e hece+lerini çıkarıyoruz şimdilik
mrb.arkadaşlar,12şubatta doğan bi oğlum var,bizim sorunumuz bebeğim kaşık maması yemiyor,hemen öğürüyor ve kusuyor,sadece biberon istiyor,alıştırmaya calısıyorum ama pütürü hiç sevmiyor fikirlerinize ihtiyacım var
izde -da -da ba ba bu gı hecelerini çıkarıyoruz bazen şoka giriyorum öyle değişik bişiler söylüyoki hahahah hepsi sağlıkla gelişsinler inşallah
hiç canın sıkma
öle ama 4 aylıkken 6500 idi cnm. bakalım gitmedk daha doktora belki yanlıştr
biz de da-ba-bu-bü-gı-a-e gibi sesleri çıkarıyoruz
bide uyurken kendi ninnimizi kendimiz söylüyoruz
5 aydan beri kendimiz söylüyoruz ben hep e-e-e- u-u-u- diye uyutyrm.
biz de da-ba-bu-bü-gı-a-e gibi sesleri çıkarıyoruz
bide uyurken kendi ninnimizi kendimiz söylüyoruz
hahahah evt evt uykusu gelincede başlıyo ee eee eee ee demeye ben söylerkende oda katılıyo bana
bizde sizin gibiyiz me-me-me ve ba-ba-ba baska birşey yok ve istediğini alamayınca cığlık:)ne güzel walla sizin bebekler yakında konuşur bizimkide sadece ce-aaaaa-bırr ve fazlaca çığlık atıyoruz
enobo-eos-simgeninkedisi-nurberra-bnr_yrn-leylabyd-bicket-atnickli-hüzünçiçeği_73-dillerim lal
ve diğer anneler bebişleriniz kaç haftalık doğdu:26:
enobo-eos-simgeninkedisi-nurberra-bnr_yrn-leylabyd-bicket-atnickli-hüzünçiçeği_73-dillerim lal
canım biz 38+4 de doğduk sezaryanla oldu çünkü kızım tersti