2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizin bebişler yüzüstünden sırtüstüne dönebiliyolar mı? benimki daha dönemiyo yüzüstü yatmaktanda nefret ediyo ağlıyo hemen döndürüyorum çok tembel çok babasına çekmiş heralde:)

ya var yaaa hepinize gıcık oldum gıcıklaaaaarrburda 25 kilo alan var dimi ve doğumdan sonra da vermedim veeeeee 85 kiloyum silindir gibi geziyorum offf yaaa gıcıksınız 8 kilo almışlar vermişler bi deeeee ooffff çok kıskandım yaaaa:78:

dönüyo canım hatta son bi kaç gündür yüz üstü uyuyo hiç uyumazdı.bugün farkettim sırt üstüyken yüz üstü dönüyo sonra geri sırt üstü dönemiyodu bu iki gündür onuda yapıyo fıldır dfıldır yere koyuyorum saat yönünde 360 derece dönüyo :))) merak etme seninkide yapar göreceksin bir kaç güne oda dönecek süreler değişebiliyo kıyaslamamak lazım

ahah dur sen tam sinir olmamışsın birazda ben snir edeyim
44 kiloyla hamile kaldım 18 kilo aldım şuanm 46 kiloyum 34 beden pantolonlarımın içine giriyorumm ahahaha

Son düzenleme:
güzel şubat annelerinin
berat kandiliniz mübarek olsun allahım inşallah bebeklerimizle uzun ömürler geçirmeyi nasip etsin hepimize benim her gece kızım için ettim bir dua var allahım kızımı ömrü boyunca kötü insanlardan uzak tutsun kötülerde karşılaştırmasın inşallah die bu duam bütün doğmuş doğacak melekler için olsun hiç bir zaman kötülerle karşılaşmasınlar melekler hep onların yanında olsun onları korusun.....
malesef yine şehit verdik allahım bütün şehit analarına babalarına sabır versin

evt cnm dönüyo bnmki maaşallah yerinde durduğu yok ya uyurkende bi yanına dönüyo bi sırtüstü bi diğer taraf ama uyanıkken çok dikkat gerektiriyo artık tam dönerek hateker ettiği için çok çabuk yer değişiyolar:):)döner seninde yakında cnm her bebek farklı Rabbim korusun hepsini

hahahaha yaa bende sadece kendim sanıyodum kilolar gittiği için üzülen sen yine iisin cnm bende 46kg ile hamiş kaldım 62 doğuma girdim 56ile çıktım vee her gün eridim resmen şimdi 48im ve hiçç ama hiç istemiyorum daha vermeyi 50lili kilolar nekadar güzeldi

ay özlemişim be burayı nasılsınızzzzz
slm cnm ohh ne güzel herkes geliyo yavaştan buraya buranın tadı arı ya:)iiz çok şükür siz nasılsınız minik kuşunla ya nasıl büyüdü bunlar< hepsini korusun mevlam
kandiliniz mübarek olsun buarada hepinizi kızlarrrrrr

seninde cnm hayırlı kandiller Rabbim tekrarını nasip etsin yavrularımıza sağlık sıhat versin hayırlı insanlar olsunlar

kızlarrrrrr günde ne kadar su veriyorsunuz sabah öğle akşam mı ve kaç kaşık ki? cevaplar için teşekkürler

bizimki suyu pek sevmiyo ama tabi vermem şart acayip nemli istanbul 4 5 çay kaşığı anca alıyo cnm günde 3 4 sefer vermeye çalışıyorum ama unutuyorum bazen

bende şu d vitaminini vermeyi unutuyorum cevap için teş. ettim tatlım benim

uff onları hi sorma yaa dikkat etmeye çalışıyorum amagün okadar yoğum geçiyoki anlamıyorum unutuyorum yinede bizimde doktor d vitamini yerine içinde dğer vitainlerinde bulunduğu şurup verdi biliyosundur belki supravit işte onu unutuyorum demir ilacınıda bi veriyorum bi vermiyorum ya ben çok düzensiz bi anneyim galibaa çok kızdım şimdi kendime bundan sonra daha dikakt edicem bide şimdi evimde değilim annemlerdeyim ne biliim unutuluyo

aynen canım ya unutuluyo benimki kucak kedisi acayip yoruyo beni aklım gidiyo bu yüzden heralde

aynen canım ya unutuluyo benimki kucak kedisi acayip yoruyo beni aklım gidiyo bu yüzden heralde

evt kucakta dolaşcaklar illla yanlız kucakta oturmak değil dolaşmak ::):)şehzadem öle istiyo neyseki yere minder seriyorum artık ordada biraz oyalanıyo ya yerim ben onları çok şükür bu güzelliği tatık cnm benm ilk bebiş senindemi sanırım geç üye oldun daha yeni konuşuyorum senle gerçi uzun zamandırda ben giremiyodum:)

benimde ilk bebeğim :) Allah sağlık versin bütün bebişlere. aynen kucakta gezmek istiyo dolaşacak illa. yeni üye değilim aslında vakit buldukça yazmaya çalışıyorum ama 2 ay kadar iremedim yazamadım çok cadı olduğu dönemdi yine allaha şükür eski yaramazlığı yok bi zamanlar neydi yaa ne uyur ne durur şükür atlattık o günleri:) ne yemek yiyebiliyodum ne wc ye gidebiliyodum yalnızdım bi de bi haftadır annemler yanımda izmirden çağıra çağıra zor getirdim

ben suyu tokken minik biberonla veriyorum.bazen cok cok içiyo bazen diliyle itiyo isterse veriyorum istemezse zorlamıyorum

ben suyu tokken minik biberonla veriyorum.bazen cok cok içiyo bazen diliyle itiyo isterse veriyorum istemezse zorlamıyorum

bende özenerek almıştım daha doğmadan küçük biberon su içer diye ama herkes verme biberonla memeni bırakır dedi o yüzden kaşıkla veriyorum aslında biberonla vermeyi çok istiyorum özümle canlandırıyorumda nasılda tatlı olur yaaa canım benim herşeyim

yok valla benimkinde öyle memeyi bırakma eğilimi olmadı çok şükür

gerçi benim oğlan biberon kullanıyo geceleri mama iiçiyo 1 aydır hergün biberonla memeye bi itiraz olmadı.

nurberra nasılsın ?nasıl gidiyor?

ben biberona su koyup eline veriyorum arada ağzını tuttursa içiyor onun dışında oyun oynuyor :))biberona alışsın istemem ama tanışsın diye veriyorum gerektiğinde reddetmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…