estalmus ve eos boyunuz kaç ben sizin kilolarınıza göre dana gibiyimm bide nası bikini giyyosunuz benim bacaklarda hep yırtık war yaaaaaa iğrenç duruyoo nası geçer bilen warmıı kırmızı kırmızıı doğumdan sonra oldu bu illetler bende çatlak matlak hiç yoktu yawwww
165 boyum canım. bnm hiç çatlağım yok özel bi krem almştım hamilelik boyunca onu kullandım ne karnımda ne bacaklarımda hiç yok. bikini giymedm daha denize gitme sansımız olmadı zor gibide bizim kızla
biz 2 kere kalkıyoruz bazen 1 bazen gece uykularımız çok guselbizde de durum öyle gündüz benle beraber....tek damla uyumaz...akşam 7-8 gibi uyur sabah 6.30 da kesin uyanır tabi gece 6-8 kere kalkıp anneee acıktım dercesine ağlayıp sülük gibi yapışması bana ayyyy çok tatlı oluyo yaa.
maşşallah çok iyi doğmuş bebeğin.şimdi kaç kg
4 aylık kontrolunde 6500 idi ama boyu uzadı baba hala teyze çok uzun en kısa ben içlerinde 65 cm idi 4 aylıkken
ya var yaaa hepinize gıcık oldum gıcıklaaaaarrburda 25 kilo alan var dimi ve doğumdan sonra da vermedim veeeeee 85 kiloyum silindir gibi geziyorum offf yaaa gıcıksınız 8 kilo almışlar vermişler bi deeeee ooffff çok kıskandım yaaaa:78:
dert etme kendine canım verirsin sezeryan değilsen spora başla ben başladm ama çok yormadan kendimi gunde 5 şınav 5 mekik 1 saat yürüyüş bel çevirme
unutmamamk için gözünüzün önüne koyun. mama veren anneler mamaların yanına koysun emziren annelerde bebek bezi yanına görünce aklınıza gelir kızlaruff onları hi sorma yaa dikkat etmeye çalışıyorum amagün okadar yoğum geçiyoki anlamıyorum unutuyorum yinede bizimde doktor d vitamini yerine içinde dğer vitainlerinde bulunduğu şurup verdi biliyosundur belki supravit işte onu unutuyorum demir ilacınıda bi veriyorum bi vermiyorum ya ben çok düzensiz bi anneyim galibaa çok kızdım şimdi kendime bundan sonra daha dikakt edicem bide şimdi evimde değilim annemlerdeyim ne biliim unutuluyo
bizde kaşık ve biberon kavgası yapıypruz.o almak istiyor ağzını zor buluyor :)nurberra nasılsın ?nasıl gidiyor?
ben biberona su koyup eline veriyorum arada ağzını tuttursa içiyor onun dışında oyun oynuyor :))biberona alışsın istemem ama tanışsın diye veriyorum gerektiğinde reddetmesin