2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yaa aynen banada öyle söylüyolar daha bebeğinde çok küçükmüş ikinci geliyo heralde; Allah kurtarsın; kaç aylık... gibi sorular duymaktan gına geldi benim kızımda doğduğundan beri gündüzleri hiç uyumadı((

:))) sen yanlış anladın beni ben uyuduğu için şaşırdım normalde hiç uyumazdı 7 buçuktan 1 e kadar yane:) walla bilsem uyanacağını kıvrılırdım noolcak o uyusun yeterki herşeyi yapmaya hazırım annelik bööle bişe galiba ben anne olmayı çok sewdimmmmm

gunduz uykusu bizdede yok bende evime eski salıncaklardan kurdum ona uyuyor kızım.gece çok gusel uyuyor maşş akşam 7 de yatıyor sbh 9 da kalkıyor arada değişiyor saatleri ama geneli böle sadece karnını doyurmak için uyanıyor 2 defe

selam cnm ben günlük inek sütünden mayalıyorum,dr süt mayalandığı zmn form değiştiryo onun için inek sütünden mayalayabilirsin demişti ben de öyle yapıyorum.ben de daha 1 haftadır kaşık maması meyve püresi veriyorum.çünkü sütüm yetmiyooovalla cnm kiloya gelince ben de çok üzülüyodum çünkü oğlum 6 ayına kadar hep
1,5 kilo alıyoduyani 5 aylıkken 9200gr dı düşünonda alışmışım kız da 700gr alınca canımı sıkıyodum ama dr kızlar azıcık kibar olsun zaten kilo alımı da iyi dedi.bi de benim kız bekleyemedi zaten 40 haftayı 36. haftada 2680gr doğdu belki de onun da etkisi vardır bilemiyorum artık.
sen kaç kilo aldın,kaçını verdin kaç kilo olmak istiyosun

sen bana sormadın ama bende cewap weriiim:)) ben hamileliğimi çok zayıf geçirdim 11 kilo almıştım 59 kiloyla başladım 71 kiloyla doğuma girdim çıktığımda 69 kiloya düşmüştüm nası oluosa 2 kilo wermişim doğumda halbuki kızım 3650gr doğdu??? sonra süt yapsın diye herşeyi yedirdiler annem ve eşim ve kayınvalidem onlarda süt yapmaktan çok bana kilo yaptı şimdi oldum 77 ben nası eski zayıf günlerime dönücem bilmiyorumm çok moralim bozuluyo eski fotolarımı görünce ağlamak gelio içimdennn!!!!

ben 8 kilo aldım 52 ile haile kaldım 60 ile doğuma girdm 55 idim doğumdan çıktığımda. o süt olayını bende yaşadım süğt olsun diye yedm yedm 59 oldum memeyi bıraktı kızım mamaya alışınca bende diyete başladım hedef 53 bakalım 1 kilo verdm suana kdr ama göbeğim kalmadı zaten göbeğim olmamıştı çok

ayyyy valla ben ilk hamileliğe 50 kilo başladım 65 le doğuma girdim.2 ay içinde eski kiloma döndüm.
4 yıl sonra ikincide yine 50 kilo başladım 63 le doğuma girdim.şu an 56 kiloyum.50 kiloya düşmek değil derdim
ama basenim çok çıktı bunda göbek desen bi ayva göbeğim var çok sinir oluyorumsanırım bunları
da düzeltmenin yolu spor spor sporama sezaryen olduğu için dr ilk 6 ay ağır sporlar yapma dedi.bakalım
son bir ay kaldı sonra başlarım heralde.hep bu sezaryen yüzünden galibailk doğum normaldi hiç böyle
şeyler yaşamamıştım

maşşallah sana valla normal mi doğum yaptın:26:

isteğe bağlı sezeryan oldum. hamileyken dikkat ettim ama çok kilo almaya müsaitim çünkü vermeme diye korktum ki doktorumda bebeğin küçük olur dedi yemek kıstığın için dedi 3440 doğdu kızım maşş

estalmus ve eos boyunuz kaç ben sizin kilolarınıza göre dana gibiyimm bide nası bikini giyyosunuz benim bacaklarda hep yırtık war yaaaaaa iğrenç duruyoo nası geçer bilen warmıı kırmızı kırmızıı doğumdan sonra oldu bu illetler bende çatlak matlak hiç yoktu yawwww

bizde de durum öyle gündüz benle beraber....tek damla uyumaz...akşam 7-8 gibi uyur sabah 6.30 da kesin uyanır tabi gece 6-8 kere kalkıp anneee acıktım dercesine ağlayıp sülük gibi yapışması bana ayyyy çok tatlı oluyo yaa.

cnm benim boyum 1,67.benim de çok fazla olmasa da çatlaklarım var ama bikini de giymediğim için öyle bi sorunum olmuyo

maşşallah çok iyi doğmuş bebeğin.şimdi kaç kg

benim ilk doğumumdu normal oldu senin ilki gibi 52 ile hamiş kaldım 64 le doğurdum kırkım çıktığında 55 kilo idim şimdide 52 yim yine

benim ilk doğumumdu normal oldu senin ilki gibi 52 ile hamiş kaldım 64 le doğurdum kırkım çıktığında 55 kilo idim şimdide 52 yim yine

benimde ilk doğumumdu 62 ye çıktım hamilelğimde bi sevindim bi sevindim kalır dedim kilolar :) ama nerdee 54e düştüm diye üzülüyorum sabah akşam tartılıyorum acaba verdim mi diye çok üzülüyorum verirsem sezeryan oldum ben hem bi de ne popo kaldı ne göbiş eritti beni fıstığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…