• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaa ben şanslıydım bu gece prensesim akşam 9.30 da uyudu 3 saat sonra uyndı emdi geri uyudu sonra sabah 7 ye kadar:nazar::nazar::nazar:
ben de ayı gibi uyumuşum valla:1:şimdi de o dinçlikle sabah bi köstebek pasta yaptım ıııımmmmmm mis gibi :21:

ama ama ama olmazkii böylede yapılmazkii :))

maşallah de valla benimkide 11 de yatardı sabah 6 ya kadar ahh ahh eski günler eski güzel günleerrr :58::27:

kızlar yörsan günlük sütten bi yoğurt yaptım görmelisiniz taş gibi çok güzelllll:) ya bu aralar benim kıza bişeyler oldu uyku saatlaeri tamamen deişti sizindemi öyle dün akşam 7buçukta yattı karyolama yatırdım nası olsa hemen uyanır die yemek yiyene kadar bari uyu dedim aman bi uyudu biuyudu tarih yazmazdı böyle uyumasını gece 1 oldu artık bizde yatacaz yatağına geçiriyim dedim anında uyandı weeee cin gibi sonra epey bi uyumadı neyse aramıza yatırdık bi bana bakıo bi babasına derken uyuduuuu sabah 6da tekrar uyandı ne oluo anlamadım?????

kızlar yörsan günlük sütten bi yoğurt yaptım görmelisiniz taş gibi çok güzelllll:) ya bu aralar benim kıza bişeyler oldu uyku saatlaeri tamamen deişti sizindemi öyle dün akşam 7buçukta yattı karyolama yatırdım nası olsa hemen uyanır die yemek yiyene kadar bari uyu dedim aman bi uyudu biuyudu tarih yazmazdı böyle uyumasını gece 1 oldu artık bizde yatacaz yatağına geçiriyim dedim anında uyandı weeee cin gibi sonra epey bi uyumadı neyse aramıza yatırdık bi bana bakıo bi babasına derken uyuduuuu sabah 6da tekrar uyandı ne oluo anlamadım?????

arada bi böyle güzel süprizler yapıyolar bizlere minişler:1:

sanırım artık büyüyolar ve daha çok uyanık kalmak istiyolar

birde çok sıcak sıcaklarda etkiliyooo biz nasıl sıcaktan uyuyamıyosak onlarda öyle sanırım

ohh sizin yatağınız genişcecik ferah ferah gellmiş demekki yavruyaa ellemeyeydiniz siz koltuğa kıvrılırdınız nolacak :D

hoşgeldiniz arkadaşlar

offff bugun çok yoruldum sağlık ocağına gittik aylık kontrol için kızım camartesinden bugune 20gr almış:) sonra bütün eczaneri dolaştık güneş kremi ve sinek ilacı için BIODEMAN 50+ güneş kremi aldık bide defans sinek korucu cumartesi annemler gidiyoruz bursaya çok mutlu ve sabırsızım benim kızımda hiç uyumuyo bu aralar gündüzleri 2 saat arada yarım saat kadar kestiriyo gece 1 kadar ayakta bende zonbi gibi oldum tabiki uykuku çok seven ben 7/24 uyuyan ben uyuyamıyorum artık allahtan önceden depolamışım :1::1::1:

ben de sorcaktım canım realde varsa gidiim ama sanmıyorum oranın manav reyonu güzel deil :-(( pazar felan yok mu yaa izmirde ne güzel semt pazarında oluyodu köylü teyzeler amcalar

doğru diyosun tatlım ya her pazarda olurdu dediğin gibi sosyete pazarları hariç :):):) özledim o pazarları dikmende bi pazar var o da haftaiçi var mı yok mu bilmiyorum bile oranik:( reale bakarım artık bende. hee bu arada hoşeldiniz kızlar hepinizi özlemişim ne zaman girsem yoktunuz şenlendiriyosunuz burayı

evet bende dün gece yörsandan mayaladım çok başarılı oldu :))

sanırım artık büyüyolar ve daha çok uyanık kalmak istiyolar

birde çok sıcak sıcaklarda etkiliyooo biz nasıl sıcaktan uyuyamıyosak onlarda öyle sanırım

ohh sizin yatağınız genişcecik ferah ferah gellmiş demekki yavruyaa ellemeyeydiniz siz koltuğa kıvrılırdınız nolacak :D

canım hosgeldin..baya faceden ve tatilden akan olmus cok sevindim eski yogun günleri hatırladım.herkez hosgelmiş..:71:
artık büyüyolar ondan uyumuyolar demişssin bizimki kücükkende uyumazdı hala devam:84:
valla arkadasların boylarıını kilolarını okuyorum soklar içindeyim canlarım siz ne yediriyosunuz bebişlere masallah..:nazar:7800 bizim için cok uzak cok uzuluyorum:18:bizimkine zorla tıka tıka 6500 olmus.dun moralım bozuldu.dr onu ver bunu ver diyor ama yemiyoki kavga dövüs.yani bi yemek yiyisimizi gören olsa bu kadın deli der benim için..stüm azaldı tabi sorun ordan kaynaklanıyor.biberon almadıgı için mama da yemiyor.kasık mamasınada bayılmıyor..vs vs.
milkplus aldım sut artırsın diye hiçbir işe yaramadı.ayrıca iğrenc bir tadı var tavsiye etmem.
ben yogurdu keçi sutunden yapıyorum.günlük sütler inek sütü degil mı?inek sütü yasak diye biliyorum ama yanlıssam düzeltin.
corbaya da ne bulursam atıyorum mercimek hariç.karıstırıp veriyorum.onada bayılmıyoda hatırım için yiyor:25:
tatilde bende bikini giydim ama sonra pişman oldum.danacık oldugumu farkettim.hala gram kilo veremeddim,hatta soruyolar bi tane daha mı var diye.bende heeee diyorum.gıcıklar:27:bu kilo konusunda parafinli korsaler varmıs almayı düsünüyorum kullanan var mı?düzgün kullanıldıgında 1 beden inceliyomussn?artık ne derece dogru bilmem:59:ayy işte böyle.
uyku konusuna gelince benim kız büyük adam gibi gece 1 de yatıyor.3 de 4,30 da ve 7 de olmak üzere 3 kere uyanıyor.gece 4,30 da sebeklik yaptıgmı biliyorum gerisini siz düsünun artık:31:ama tatildeyken ii uyumustu sıcaktan mayıstı.1saate uyudu hep..tekrar tatil istiyorum.:52:cooooook yoruldum:74:neysem hepinizi cok öptum

canım hosgeldin..baya faceden ve tatilden akan olmus cok sevindim eski yogun günleri hatırladım.herkez hosgelmiş..:71:
artık büyüyolar ondan uyumuyolar demişssin bizimki kücükkende uyumazdı hala devam:84:
valla arkadasların boylarıını kilolarını okuyorum soklar içindeyim canlarım siz ne yediriyosunuz bebişlere masallah..:nazar:7800 bizim için cok uzak cok uzuluyorum:18:bizimkine zorla tıka tıka 6500 olmus.dun moralım bozuldu.dr onu ver bunu ver diyor ama yemiyoki kavga dövüs.yani bi yemek yiyisimizi gören olsa bu kadın deli der benim için..stüm azaldı tabi sorun ordan kaynaklanıyor.biberon almadıgı için mama da yemiyor.kasık mamasınada bayılmıyor..vs vs.
milkplus aldım sut artırsın diye hiçbir işe yaramadı.ayrıca iğrenc bir tadı var tavsiye etmem.
ben yogurdu keçi sutunden yapıyorum.günlük sütler inek sütü degil mı?inek sütü yasak diye biliyorum ama yanlıssam düzeltin.
corbaya da ne bulursam atıyorum mercimek hariç.karıstırıp veriyorum.onada bayılmıyoda hatırım için yiyor:25:
tatilde bende bikini giydim ama sonra pişman oldum.danacık oldugumu farkettim.hala gram kilo veremeddim,hatta soruyolar bi tane daha mı var diye.bende heeee diyorum.gıcıklar:27:bu kilo konusunda parafinli korsaler varmıs almayı düsünüyorum kullanan var mı?düzgün kullanıldıgında 1 beden inceliyomussn?artık ne derece dogru bilmem:59:ayy işte böyle.
uyku konusuna gelince benim kız büyük adam gibi gece 1 de yatıyor.3 de 4,30 da ve 7 de olmak üzere 3 kere uyanıyor.gece 4,30 da sebeklik yaptıgmı biliyorum gerisini siz düsünun artık:31:ama tatildeyken ii uyumustu sıcaktan mayıstı.1saate uyudu hep..tekrar tatil istiyorum.:52:cooooook yoruldum:74:neysem hepinizi cok öptum

canım hiç üzülme her bebek bir değildirki kıyaslama yapma bence
kendinide bebeğinide zorlama zaamanla alışacaklar bu sıralar sıcaklar birde dişler bebekleri sıkıntılı yapabiliyo iştahları olmuyo
bizdaha ek gıdaya geçmedik öyle arada düzensiz bir iki bişi veriyorum ben
bu sabah muz yedi mesela :)
daha sebzeye falan başlamadık bakalım haftaya kontrole gidicez doktor geçen ay başlama demişti bu ay ne dicek bakalım

parafinli korseyi ilk defa senden duydum ne ki o ne işe yarıyo

ben 46 kiloya düşmüşüm :( bende zayıflamak istemiyorum ama gidiyoo.

benim kzıda hemen hmen aynı saatlerde uyanıyor bende emzirerek uyutuyordum bu geceden itibaren uyandığında emzirmeden uyutmayı deneyeceğim çünkü emzidikçe o saatlerde kalkmaya alışıyomuş sürekli aç olmadığınıda biliyorum bugün 12 de mama verdim uyurken saat 3te uyandı uyuttum 5 te uyandı o zman emzirdim bakalım çalışmalarım sonuç verecekmi?

benim kzıda hemen hmen aynı saatlerde uyanıyor bende emzirerek uyutuyordum bu geceden itibaren uyandığında emzirmeden uyutmayı deneyeceğim çünkü emzidikçe o saatlerde kalkmaya alışıyomuş sürekli aç olmadığınıda biliyorum bugün 12 de mama verdim uyurken saat 3te uyandı uyuttum 5 te uyandı o zman emzirdim bakalım çalışmalarım sonuç verecekmi?

ya bende öyle yapim dedim manikk ama gece uykulu olunca emzirip hemen uyuması işime geldii.uğraşmak işime gelmedi :( :50:

kendinide bebeğinide zorlama zaamanla alışacaklar bu sıralar sıcaklar birde dişler bebekleri sıkıntılı yapabiliyo iştahları olmuyo
daha sebzeye falan başlamadık bakalım haftaya kontrole gidicez doktor geçen ay başlama demişti bu ay ne dicek bakalım

Ay ne guzel 46 kilo ne istese canin yersin,sen emzirdigin icin oyle zayifliyosun canim.valla bence uzulme ne guzel manken gibisin:)parafinli korse icinde parafin oldugu icin bu gobekteki ve totodaki yaglari parcaliyormus.daha onceden bi arkadas faydasini gormusde acaba sizlerden duyan bilen var mi?tabi senin ihtiyacin yok:)ne guzel..

Ay ne guzel 46 kilo ne istese canin yersin,sen emzirdigin icin oyle zayifliyosun canim.valla bence uzulme ne guzel manken gibisin:)parafinli korse icinde parafin oldugu icin bu gobekteki ve totodaki yaglari parcaliyormus.daha onceden bi arkadas faydasini gormusde acaba sizlerden duyan bilen var mi?tabi senin ihtiyacin yok:)ne guzel..

Canim ben onu denedim bu sefer saat basi ih ih ih saga sola donuyor kendini uyandiriyor.dedigin gibi ac oldugundan degil simarikliktan valla bence:)Sinirleri yipratan bisi ama dene belki sende farkli isler..

yaaaa benımkıde yatmıyo çıldırcam artıkkkkkkkkkkkk:52::52:
hoşgeldiniz arkadaşlar

offff bugun çok yoruldum sağlık ocağına gittik aylık kontrol için kızım camartesinden bugune 20gr almış:) sonra bütün eczaneri dolaştık güneş kremi ve sinek ilacı için BIODEMAN 50+ güneş kremi aldık bide defans sinek korucu cumartesi annemler gidiyoruz bursaya çok mutlu ve sabırsızım benim kızımda hiç uyumuyo bu aralar gündüzleri 2 saat arada yarım saat kadar kestiriyo gece 1 kadar ayakta bende zonbi gibi oldum tabiki uykuku çok seven ben 7/24 uyuyan ben uyuyamıyorum artık allahtan önceden depolamışım :1::1::1:
benımkıde ıkı ay ıçrsınde sadece 600 gr almış neden aceba çok uzuldum bende ama sağlıklı olması benım için daha önemlı....
ahah aha aha ben 1 cide böyleyim tatlımm..ikincide ne olurum kimbilirr.bu arada yazmadan geçemiycemm..daha ek gıdaya başlamadım ama geçen ben yemek yerken öyle yalandıki oğluşumm bende ona accık mercimek çorba verdimm..tuzlu-karabiberliii...ohhhhh..
pek sevmedi ama:)))))
ayyyy kk yıda özlemişim ama ..cocuklar gibi mutlu oldumm sayfamıza tekrar bakıncaaa..hoplayıvereyim birazzzz:52::52:
ya benımkı yemeği gördumu debelenmeye başlıyo elımde bışey varsa tutuyo elımı elımdekını ağzına götürüyo...dun gece bı dondurma yedırmedı bana.....ıstedı verdım azcık kıyamadım....:44:

merhaba güzelim ..ben ilkinde öyleyim ikinciyi düşünemiyorum..ilk bir yıl tuz önermiyorlar maalesef canım
evet önermıyolarmış......vermıyom bende artık.....bugun patates haşlayıp verdım sevdı kuzucuğum......
valla canım benim kız 7350gr 62 cm de boy olmuş.:59:
yaa bu kız hiç abisine çekmemiş:37:valla oğluşumun
maşşallahı vardı 5 aylıkken 9200gr ve 67 cm miş:66:
şimid aşı kartlarını karşılaştırdım.kızım bayaa geriden
geliyo çok üzülüyorum:43::43::43:
seninki ne kadar oldu cnm:26:
ya ıyı yıne senınkı benımkı 6 900 du ama boy 67 olmuştu....kılolardan toplumu oluyolar ne....erkek çocuklar daha ırı oluyo kızlardan kemık yapıları bakımından....
günaydın kızlar 5ten beri ayaktayım bizim kız saatleri şaşırdı 3 gündür böyleyiz :37: :26:
dün ben gidince cozutmuşunuz aaaa hiç yakıştıramadım size :35:

hüzünçiçeğim nasılsın özledim seniii bebişler nası sağlık durumunu okudum ii en azından 6 ay emzirmiş olcan
senin kp ler ne halde çıldırtıyolar mı hala seni?? :47:

estalmus üzülme canım şimdiden belli olmaz o aman sağlıklı olsun normal ölçülerde olsun da önemli olan o benim pamuğum 6300 kg hiççç de takmıyom akıllı sağlıklı olsun yeter bana çok şükür :16:
tşkler cnm bende senı çok özlemışım kayboldunuz bıranda dungece görunce sevındım şenlendı yıne buralar......gözüm için bebeğimin 6 aylık olmasını beklıyorum oyuzden ek gıdayada erken başladım malesef....ama oğluşum zayıfladı :(((
ayy yyaaa aynı beni tarif ettin şimdi bende de ikinciden sonra bi unutkanlık bi unutkanlık sorma canım yaa
bunadım mı naptım acep:37::27::1:
ilk bebeğimden sonra başlamıştı zaten hele ikinciden sonra...
adam boşıcak bizi kııız:52::63:

valla bellı olmaz erkek mılletı sırtını vermeye gelmez......ben anladımkı nekadar çocuk okdar hastalık sıkıntı stres.......:44:

ya burası bayaaa şenlenmiş herkes coşmuş bi ben gezmelerden buraya uğramamışım.
benim oğlan zıvanadan çıktı salona baca deliğinden kombi peteğine kocaman hamak gerdik onda uyuyo sadece..bi de kızlar ben anne sütü veriyorum (dr ek gıda verme dedi)ama bakıyorum patates veren var alla allaaa....bi de verem aşısı yeri iltihap oldu sizdeki durumlar neee acillll cevap:53:

ya burası bayaaa şenlenmiş herkes coşmuş bi ben gezmelerden buraya uğramamışım.
benim oğlan zıvanadan çıktı salona baca deliğinden kombi peteğine kocaman hamak gerdik onda uyuyo sadece..bi de kızlar ben anne sütü veriyorum (dr ek gıda verme dedi)ama bakıyorum patates veren var alla allaaa....bi de verem aşısı yeri iltihap oldu sizdeki durumlar neee acillll cevap:53:

O asi oyle irin gibi oluyor kopuyor tekrar oluyor sonra kirmizi oluyor hep aktif yani korkma canim

Back