canım hosgeldin..baya faceden ve tatilden akan olmus cok sevindim eski yogun günleri hatırladım.herkez hosgelmiş..
artık büyüyolar ondan uyumuyolar demişssin bizimki kücükkende uyumazdı hala devam:84:
valla arkadasların boylarıını kilolarını okuyorum soklar içindeyim canlarım siz ne yediriyosunuz bebişlere masallah..
7800 bizim için cok uzak cok uzuluyorum:18:bizimkine zorla tıka tıka 6500 olmus.dun moralım bozuldu.dr onu ver bunu ver diyor ama yemiyoki kavga dövüs.yani bi yemek yiyisimizi gören olsa bu kadın deli der benim için..stüm azaldı tabi sorun ordan kaynaklanıyor.biberon almadıgı için mama da yemiyor.kasık mamasınada bayılmıyor..vs vs.
milkplus aldım sut artırsın diye hiçbir işe yaramadı.ayrıca iğrenc bir tadı var tavsiye etmem.
ben yogurdu keçi sutunden yapıyorum.günlük sütler inek sütü degil mı?inek sütü yasak diye biliyorum ama yanlıssam düzeltin.
corbaya da ne bulursam atıyorum mercimek hariç.karıstırıp veriyorum.onada bayılmıyoda hatırım için yiyor
tatilde bende bikini giydim ama sonra pişman oldum.danacık oldugumu farkettim.hala gram kilo veremeddim,hatta soruyolar bi tane daha mı var diye.bende heeee diyorum.gıcıklar
bu kilo konusunda parafinli korsaler varmıs almayı düsünüyorum kullanan var mı?düzgün kullanıldıgında 1 beden inceliyomussn?artık ne derece dogru bilmem
ayy işte böyle.
uyku konusuna gelince benim kız büyük adam gibi gece 1 de yatıyor.3 de 4,30 da ve 7 de olmak üzere 3 kere uyanıyor.gece 4,30 da sebeklik yaptıgmı biliyorum gerisini siz düsünun artık
ama tatildeyken ii uyumustu sıcaktan mayıstı.1saate uyudu hep..tekrar tatil istiyorum.
cooooook yoruldum
neysem hepinizi cok öptum