çok sevdiklerimde var facede artık onlarlada buraya geldikçe görüşürüz
bugün ek gıdaya başladım birde demir hapına bugün başladım oglumun kakası yeşil.acaba çorba vermiştim ondanmı yoksa üşütttümü demir hapındanmı sizde de böyle bişey oldumu
ıyı geceler kızlar nasılsınız bakem dedım kızım demır damlası kullandıgımdan berıdır kabız ne yaptımsa kakasını yaptıramadım kayısı suyu popsunu kulap çopuyle oynadım zeytınyag verdım banyo yaptırdım yok anam yok bıde kabak puresı demışler onuda yaptım yok ya napcam kı 5 gun oldu ayrıca ıkı gundurde ek gıdaya başlattı doktorumuz meger kızım acmış ac hem emıo hemde pırınçlı muhallebıyı alıo zatı bır ayda 300 gr almıştı ebeye kalsa anne sutu he yetıoda sankım hayırlısı saglıkları yerınde olsunda herşey olur
kızlar merhaba bugüne kadar facede takılıyordum.benide tekrar aranıza alırsanız sevinirim.saçma sapan bir olay yüzünden kalbimi çok kırdılar facedekiler.ben dost arkadaş oldugumuz sanıyordum ama ne yazıkki değilmişiz hediyeleşme olayı yüzünden ...bana gönderen arkadaş küçük göndermiş birde yeni dogan bebeğe olacak olan kazak.neyse bende yazdım neymiş ...9 ay hamileliğimiz beraber geçti onlarla dostum arkadaşım demiştim.en değerli varlıklarımız beraber büyüttük acısıyla tatlısıyla sırlarımızı bile paylaştık.neyse işte bu konuda doluyum face kapatacagım tamamen.beni haksız bulmuşlar arkadaşlar.ben beğenmemişim filan.ben kendi çocuguma ne aldıysam karşıdakinede aynısnı aldım.ben öyle düşündüm değer veriyorum çünkü.kötü birşeyde yazmadım sadece küçük geldi hani kullanamam kazaklarıda yaz ayındayız birde kız kıyafeti anı olsun diye girdim hediye işinede.saçma sapan bir olay yüzünde dostluklar yalan oluyormuş onuda anladım.ii oldu.1,5 sene görüştük bazılarıyla burda ve orda neyse anlattım rahatladım
kızlar merhaba bugüne kadar facede takılıyordum.benide tekrar aranıza alırsanız sevinirim.saçma sapan bir olay yüzünden kalbimi çok kırdılar facedekiler.ben dost arkadaş oldugumuz sanıyordum ama ne yazıkki değilmişiz hediyeleşme olayı yüzünden ...bana gönderen arkadaş küçük göndermiş birde yeni dogan bebeğe olacak olan kazak.neyse bende yazdım neymiş ...9 ay hamileliğimiz beraber geçti onlarla dostum arkadaşım demiştim.en değerli varlıklarımız beraber büyüttük acısıyla tatlısıyla sırlarımızı bile paylaştık.neyse işte bu konuda doluyum face kapatacagım tamamen.beni haksız bulmuşlar arkadaşlar.ben beğenmemişim filan.ben kendi çocuguma ne aldıysam karşıdakinede aynısnı aldım.ben öyle düşündüm değer veriyorum çünkü.kötü birşeyde yazmadım sadece küçük geldi hani kullanamam kazaklarıda yaz ayındayız birde kız kıyafeti anı olsun diye girdim hediye işinede.saçma sapan bir olay yüzünde dostluklar yalan oluyormuş onuda anladım.ii oldu.1,5 sene görüştük bazılarıyla burda ve orda neyse anlattım rahatladım
sagolun kızlar bir hediye yüzünden bana yaptıklarına bak.fcaden çıkarılmışım.gurunun kurucusu o arkadaş herhalde.hediyeleri beğenme konusnda olmayan hediyelerin neyini beğeneyim ya.ama ben kibarca teşekkür ettim keşke işime yarayan şeyler olsaydı yazdım kalıbı dar diye.sonuçta15-20 tl lik bir bez parçası onada söyledim manevi değeri vardı girmemin hediye işine.ama beni haksız bulmuş arkadaşlar demekki kendi çocuguna layık görüp almadıgın başkasınada gönderme.kardeşim yeni dogan kız kıyafeti kazak var annesi örmüşde kışın giydir diyor kusura bakmasında kız kıyafetini giydiremem kışın bebeğim 10 aylık olur yürür herhalde aldıgıda olmaz.çok sinirlendim valla yorumlarına ondan yazıyorum zaten .birde sanatçı olacak kendisi ya.bu kadar çirkin yorumlar olmaz ki...
ben yinede dedimki teşekkür ederim olmadı.bu kadar ileri gideceğini bilseydim resmini bile koymaz üzülmezdim.hediyesini saklayacaktım .ama şimdi birine vereceğim okadar üzüldümkşi.birini yeni çocugu oldu ona götüreyim
facedekilerede çok kırıldım.gözdeciğim yorumlara üzüldüm.abartıldı yani...böyle bişey bekleniyormuş herhalde.girmez olsaydım hediye işine.1,5 senemiz beraber geçti dost kardeş sırdaş olduk hani bu kadarmış verdiğiniz değer beni çıkarttınız facdende.bende sildim facemi
burdan görüşürüz seninlede
Bu nasıl bir terbiyesizliktirki insan hiç tanımadığı hakkında hiçbir fikri olmadığı bir kişiyi gruptan siler....bide eğitimli insanlar olacaksınız (öyle olduğunu varsayıyorum) minik yavrularıza böyle örnek olursunuz artık ilerdede... hayatımda böyle şey görmedim. o arkadaşların lohusalıktan çıkamadığını düşünüyorum.Kaldı ki beni arkadşım eklemiş çok meraklı değilim yani grubunuza yazdıklarınıza....zaten birçok şeyi yanlış bilip yanlış uyguluyorsunuz bir sağlıkçı olarak size ancak faydam olurdu benim...sıradan bir grubsunuz işte sizin gibi bir sürü var sanki çok özelsinizde herkesi istemiyorsunuz....hey allahım yaa beni hem güldürdünüz hemde sinirlendirdiniz...
Bu nasıl bir terbiyesizliktirki insan hiç tanımadığı hakkında hiçbir fikri olmadığı bir kişiyi gruptan siler....bide eğitimli insanlar olacaksınız (öyle olduğunu varsayıyorum) minik yavrularıza böyle örnek olursunuz artık ilerdede... hayatımda böyle şey görmedim. o arkadaşların lohusalıktan çıkamadığını düşünüyorum.Kaldı ki beni arkadşım eklemiş çok meraklı değilim yani grubunuza yazdıklarınıza....zaten birçok şeyi yanlış bilip yanlış uyguluyorsunuz bir sağlıkçı olarak size ancak faydam olurdu benim...sıradan bir grubsunuz işte sizin gibi bir sürü var sanki çok özelsinizde herkesi istemiyorsunuz....hey allahım yaa beni hem güldürdünüz hemde sinirlendirdiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?