kızlarrr özellikle mama kullananlar bir sitede (eczanemizde.com) mama fiyatları çok uygun ben sipariş ettim.son kullanma tarihi 11.2011 diyor sorunsuz gelirse size de bilgi veririm
kızlar 2 günden beri sağ göğsümün sütü azaldı ne güzel sütüm varken şimdi damla damla geliyo sol göğsümden iyi geliyo acaba sütüm kesilecek de ondan mı oluyo?
bazen olabılıyo cnm normaldır arada bendede oluyo bazen bombomş vaLLA sonrA yıne ıı oluyo...ınşallah bol bol sütün olur cnm...kızlar 2 günden beri sağ göğsümün sütü azaldı ne güzel sütüm varken şimdi damla damla geliyo sol göğsümden iyi geliyo acaba sütüm kesilecek de ondan mı oluyo?
kimsecikler kalmamış topiğimizde yahuuuu
he walla ya in ve cin top oynuyolarmışşşş)
ayy çok özlemişim ben burayı ya.ugrayınca anladım:26:
Merhaba kızlar kızımın az kilo alması nedeniyle mama ve ek gıdalara geçtik 4 Şubat doğumlu yaklaşık 4 aylık filan ama biberon almiyo deliricem tutmuyo cebellesiyorum sonra kasığa donüyorum yine chicco nun nerdeyse tüm biberonlarını aldım ama tık yok napican yardım edin meme verirken aradan dayiyorum ama anlıyor kasikla veriyorum ama yoldayken filan nası yapicam önerisi olan varmi??
bugün 4. ay kontrolunuz vardı moralim yine sıfırlandı kızım 15 günde sadece 60 gr almış 4680 olmuşdünden beri yine mühürledi ağzını hiç yemiyo tahlil yaptık idrar ve kaka hiç birşey çıkmadı ama neden yemiyo ben kafayı yiyorum kızım yemiyo deliricem demir ilacına başlıcaz artık bizde artı olarak devit 3 yerine başka bir vitamin verdi doktorunuz yememesinin sebebi genetik olabir diyo çünkü kilo alımı dışında diğer herşey normal boyumuz 58 olmuz başı 39 tepkileri çok iyi diyor hem yemese hem gelişim olmasa o zaman sorun bizim için dedi ama napıcam bilmiyorum sadece kendisine yetti kadar alıyo fazlasını istemiyo diyo offff ağlamaktan gözlerim davul gibi ayrıca çorbaya başlıyoruz pazartesi aşılarımız var şimdiden beni bir korku aldı zaten yemiyo aşılardan sonra yandık walla
üzülme canım lütfen inşallah tatlıya bağlanır lütfen canını sıkıp üzme kendini....kızlar merhaba bugüne kadar facede takılıyordum.benide tekrar aranıza alırsanız sevinirim.saçma sapan bir olay yüzünden kalbimi çok kırdılar facedekiler.ben dost arkadaş oldugumuz sanıyordum ama ne yazıkki değilmişiz hediyeleşme olayı yüzünden ...bana gönderen arkadaş küçük göndermiş birde yeni dogan bebeğe olacak olan kazak.neyse bende yazdım neymiş ...9 ay hamileliğimiz beraber geçti onlarla dostum arkadaşım demiştim.en değerli varlıklarımız beraber büyüttük acısıyla tatlısıyla sırlarımızı bile paylaştık.neyse işte bu konuda doluyum face kapatacagım tamamen.beni haksız bulmuşlar arkadaşlar.ben beğenmemişim filan.ben kendi çocuguma ne aldıysam karşıdakinede aynısnı aldım.ben öyle düşündüm değer veriyorum çünkü.kötü birşeyde yazmadım sadece küçük geldi hani kullanamam kazaklarıda yaz ayındayız birde kız kıyafeti anı olsun diye girdim hediye işinede.saçma sapan bir olay yüzünde dostluklar yalan oluyormuş onuda anladım.ii oldu.1,5 sene görüştük bazılarıyla burda ve orda neyse anlattım rahatladım
kızlar merhaba bugüne kadar facede takılıyordum.benide tekrar aranıza alırsanız sevinirim.saçma sapan bir olay yüzünden kalbimi çok kırdılar facedekiler.ben dost arkadaş oldugumuz sanıyordum ama ne yazıkki değilmişiz hediyeleşme olayı yüzünden ...bana gönderen arkadaş küçük göndermiş birde yeni dogan bebeğe olacak olan kazak.neyse bende yazdım neymiş ...9 ay hamileliğimiz beraber geçti onlarla dostum arkadaşım demiştim.en değerli varlıklarımız beraber büyüttük acısıyla tatlısıyla sırlarımızı bile paylaştık.neyse işte bu konuda doluyum face kapatacagım tamamen.beni haksız bulmuşlar arkadaşlar.ben beğenmemişim filan.ben kendi çocuguma ne aldıysam karşıdakinede aynısnı aldım.ben öyle düşündüm değer veriyorum çünkü.kötü birşeyde yazmadım sadece küçük geldi hani kullanamam kazaklarıda yaz ayındayız birde kız kıyafeti anı olsun diye girdim hediye işinede.saçma sapan bir olay yüzünde dostluklar yalan oluyormuş onuda anladım.ii oldu.1,5 sene görüştük bazılarıyla burda ve orda neyse anlattım rahatladım
bugün 4. ay kontrolunuz vardı moralim yine sıfırlandı kızım 15 günde sadece 60 gr almış 4680 olmuşdünden beri yine mühürledi ağzını hiç yemiyo tahlil yaptık idrar ve kaka hiç birşey çıkmadı ama neden yemiyo ben kafayı yiyorum kızım yemiyo deliricem demir ilacına başlıcaz artık bizde artı olarak devit 3 yerine başka bir vitamin verdi doktorunuz yememesinin sebebi genetik olabir diyo çünkü kilo alımı dışında diğer herşey normal boyumuz 58 olmuz başı 39 tepkileri çok iyi diyor hem yemese hem gelişim olmasa o zaman sorun bizim için dedi ama napıcam bilmiyorum sadece kendisine yetti kadar alıyo fazlasını istemiyo diyo offff ağlamaktan gözlerim davul gibi ayrıca çorbaya başlıyoruz pazartesi aşılarımız var şimdiden beni bir korku aldı zaten yemiyo aşılardan sonra yandık walla
pehh gelmedi hala ... şimdilik siz sipariş vermeyin bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?