• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ben bu kulübe zaten üyeyim canım...sizin için açmadım..geldim buraya yazdım rahatladım.bundan sonra işim olmaz artık.sizede bebişlerinizle sağlıklı huzur dolu bir hayat diliyorum.

teşekkür ederiz canım ama önce huzur bozup sonra yapılan o dilekler biraz boş deilmi..yeni üye olmadıysan neden 3 tane mesajın var sorabılırmıyım.

ben buranın en eski üyesiyim. ama boşverin kızlar eski dost olcagımıza yeni dost kazanmak daha iyi burdaki beni anlayan diyorum destekleyen demiyorum dikkat edin.çok teşekkür ediyorum çaglagan arkadaşımıda buraya bekliyorum onunlada güzül dostluklar kurduk

sudenurcum sen şubat annelerınde benden bile eskisin..hiç haddime deil ama birşeyi söylemeden de edemıycem.lütfen dün yazdığın yorumu burda tam olarak yaz ve herkese ben haklıyım havalarında mesajlar yazma .tamam belkı haklısın ama bunu böyle dile geıtrme didem de çok üzüldü inan.hanı grubun kurucusuda didem deil.melehat diye biliyorum.ve sanırım melahat senı gruptan atmadı.sen kendın çıktın ..yorumlar yapılmaya başlayınca yoktun çünlü.ben kırıcı olmak istemem hatta yazdıklarım seni üzüyorsa da üzülmen için deil.sadece yaşanaları unutup herşeyin normale dönemsi için inan.senin kadar karşındaki kişininde üzüldüğünü unutma.bebeğin daha büyükse didemin bunda suçu yok bence.belgeye de yazmamsısın bedenlerini bebeğinin yorumlarda çok aşağılarda kalıyo görmemiş olabilir kendi bebeğine giydirip deneyerek almış..vede az önceki yorumdada bez parçası demişssin ..onu da hiç yakıştıramadım sölim canım[/QUOTE

sen avukatımısın.onun yazdıklarını yaz.sonra benimkileri ne yazmışım ya allah aşıkna bu noktaya getirdiniz.böyle bişeymi bekliyordunuz.siz kendiniz yorum yapıyorsunuz facede benim haberim bile yok.hak hukuk meselesi.civilin kalıpları küçük oluyor göndereyim sen giydir.ben kendimi aşagılanmış hissettim.demekki didem kardeşim elinden hediye gelen kıyafetleri elinde çıkarmış.çok sinirlendim şimdi yeter artık.ya üzdünüz beni nerden girdim şu face.akşam aglattınız zaten büyütükçe büyüttünüz.geri göndereceğim.beni istemeyen arkadaşları bende istemiyorum.beni atmak.dogru herkes orda birbirinin yabancısı bir kere bile yüznü görmediği insanım ben onun için.o da haklı.sizde

kızlar ben kaçıyoreee malum kv deyiz müsait bi zamn olursa girerim uzun bi sürede yokum malum tatil işleri
kendinize ii bakın şeker zeynebimle öpüyurz sizlerii :54:

slm kızlar burası baya kalabalıklaşmış enobo ve gisli arkadaşım çok teşekkür ediyorum sizlere ilginiz için bugun sabah kızım kayısı yedi ve çok hoşuna gitti ama çorbada sorun yaşadım doktorun tarifi gibi yaptım ama püre oldu resmen sanırım mazemesi fazla geldi neyse yarın daha iyi olur inşallah :34:

Deniz kimse seni çıkarmamış gruptan yaa kendin çıkmışsın ve sonra hatta komple face hesabını dondurmuşsun. Neden yalan söylüyorsun ki anlamış değiliz. Kimse kimseyi yargılayamaz. Sadece bu kadar dillendirmek yerine keşke didemin özeline msj yazıp durumu anlatsaydın be güzelim.

slm canlarım nasılsınız kaç zamandır girmiyorum bi bakiim dedim ama tama anlayamadığım şeyler olmuş grupta sanırım neysem

baybsss canım nasılsın özlüyorum hepinizi kızlara benden selam söle faceten bebişlerini öpüyorum hepsinin teker teker olurmu yakında tatile gidicez hiç giremem sanırım kendinize ve miniklere ii bakın artık onlar minik değil kocaman delikanlı ve fıstıklar oldular:):) gerçi
bizimde malum geçiyo günler oğluşumla hayat okadar güzelki o yokken nasıl boşmuşum diyorum bide malum sınav telaşı:(aradada buraya bakıyorum sizlerden biri geliyomu diye çok vakit geçirmiyorum böylelikle pc başında:):)neyse cnm kendinize çok ii bakın grşmek üzere

biz iyiyiz canım ..ben de seni merak ediyorum nasıl gidiyor çalışmaların ?senin için dua ediyorum canım ...biz her yerdeyiz canım merak etme biz burdayız..sen sınavını hallet gel...bir sorun felan olursa da çekinme ara ..öpüyoruz şubat anneleri olarak seni..

Bu nasıl bir terbiyesizliktirki insan hiç tanımadığı hakkında hiçbir fikri olmadığı bir kişiyi gruptan siler....bide eğitimli insanlar olacaksınız (öyle olduğunu varsayıyorum) minik yavrularıza böyle örnek olursunuz artık ilerdede... hayatımda böyle şey görmedim. o arkadaşların lohusalıktan çıkamadığını düşünüyorum.Kaldı ki beni arkadşım eklemiş çok meraklı değilim yani grubunuza yazdıklarınıza....zaten birçok şeyi yanlış bilip yanlış uyguluyorsunuz bir sağlıkçı olarak size ancak faydam olurdu benim...sıradan bir grubsunuz işte sizin gibi bir sürü var sanki çok özelsinizde herkesi istemiyorsunuz....hey allahım yaa beni hem güldürdünüz hemde sinirlendirdiniz...
evet çok özeliz...eğitimliyiz...terbiyemizi sen ölçemezsin ..minik yavrularımıza nasıl örnek olacağımız seni ilgilendirmez...yanlış bilip yanlış uyguladığımız herşeyle bebeklerimiz bizim ve mutluyuz..bebeklerimizle ve dostlarımızla.. HERKES KENDİİ İŞİNE BAKSIN ÇENESİNİ TUTSUN..

facemi dondurmadım herkesi sildim.beni attınız ya yalanmı söylüyeceğim.niye bu kadar sinirliyim .bilip bilmden konuşanlarada çok kızıyorum.hak bu ya

SEDAAAAAAAAAAAAAAAAA
Metehana şeftali mi yedirdinnnn inanmıyorum dokunmadı dimi ben meyve vermeye korkuyorum organik değildir dokunur anne sütü yetiyodur vs vs vs bilmem daha erken diil miiii

SEDAAAAAAAAAAAAAAAAA
Metehana şeftali mi yedirdinnnn inanmıyorum dokunmadı dimi ben meyve vermeye korkuyorum organik değildir dokunur anne sütü yetiyodur vs vs vs bilmem daha erken diil miiii
güzelim ben de ek gıdaya geçmedim..emziriyorum gaz sorunumuz fazla olduğu için cesaret edemiyorum fazla ama ara ara tatlarını öğrenmesi için vermekte sakınca görmüyorum..sütün yetiyordur zaten ...sadece tadına baktırabilirsin tabi hergün sadece bir tür alerji yapıp yapmadığını görmek için

merhaba arkadaşlar ben de buranın eski üyelerindenim
bebeğim şubatta dıoğacaktı ama ocak 22 de doğdu
ilk zamanlar katılıyodum yazılanlara ama sonra bebek bi doğdu
ben sürekli annemlere gidip geldim ve yazamadım
sonra bi geldim bura ilerlemiş ben de okudum ama hiç paylaşımda bulunmadım
şimdi tatsızlıklar olduğunu okudum ve üzüldüm inşallah hallolur çabucak
ve bundan sonra ben de paylaşımda bulunucam

4 numara bez kullanıyoruz premium care
oğlum en son 7200 dü 2 hafta önce
uzun nbi süre de bunda devam edicez sanırım

SEDAAAAAAAAAAAAAAAAA

kız öyle aman aman vermedim bee 2-3 kaşık

geçen 3 çay kaşığı kayısı verdim bişi olmadı

bugünde bebelacın elma armut püresini verdim 4-5 kaşık

şeftali vermedim ama şeftalimi demişim aldım ama vermedim

bende anne sütü veriyorum kilo sorunumuzda yok çok şükür ama ben tatlarını bilsin yutma alışkanlığı falan kazansın diye azar azar tadımlık veriyorum.

nasılsınız guzel anneler bende memlekete annemlerın yanındaydım çok guzeldı herşey...oğlum sureklı kucakta bı emzırınce alıyodum yanıma annem sağolsun herşeyıyle ılgılendı bende az dınlendım dun geldım ama gelmez olaydım kaynanamın suratını görünce nefret edıyorum herşeyden...annemlerın yanındayken sütümün maşallahı var buraya gelınce kesılıyo hep stres sıkıntı yüzünden şu amelıyatımı olsamda taşındsam burdan yoksa verem olcam...:2::2::2::2::2::2:

Hosgeldin huznum cicegim, huzun hayatindan geri dursun.
Moralini bozma. Sutunu kacirma lutfeennnn...

biz iyiyiz canım ..ben de seni merak ediyorum nasıl gidiyor çalışmaların ?senin için dua ediyorum canım ...biz her yerdeyiz canım merak etme biz burdayız..sen sınavını hallet gel...bir sorun felan olursa da çekinme ara ..öpüyoruz şubat anneleri olarak seni..

saol cnm bnm duanda unutmadığın için beni hayırlısıyla atanırım inş.yaa facede tatsızlıklar olmuş yine en güzeli bura galiba burası bizim ilk gözağrımız :):)buarada ben en son senin cebini yazmayı unuttum cnm ama olsun bi durum olursa özelden yazarım sana zaten. çok şükür bebişler ii sağlıklı hepimizinkini korusun Rabbim

kızlar kaç numaralı beze geçtiniz?:74:
bende 4 numaraya geçtim cnm 7300gr kilomuz rahat etsin istedim artık 3 sıkıyodu sanki ama uzun süre bu numara kullanılır sanırım
merhaba arkadaşlar ben de buranın eski üyelerindenim
bebeğim şubatta dıoğacaktı ama ocak 22 de doğdu
ilk zamanlar katılıyodum yazılanlara ama sonra bebek bi doğdu
ben sürekli annemlere gidip geldim ve yazamadım
sonra bi geldim bura ilerlemiş ben de okudum ama hiç paylaşımda bulunmadım
şimdi tatsızlıklar olduğunu okudum ve üzüldüm inşallah hallolur çabucak
ve bundan sonra ben de paylaşımda bulunucam

mavicim hoşgeldin seni bilmezmiyim cnm biz eskiler az kaldık ama varız:):)diğer arkadaşlarda geliyolar daha sık artık face öne geçti:):)bende çok vakit kaybı oluyo diye facei bıraktım ama kzıları muhabbetleri çok özlüyorum burdan bakıp hasret gideriyorum artık:)

sllmmmmmm kıslarrrr nasılsınız?uzun zamandır giremiyorm bebişleriniz nasıllarrrrr,artık iyiden iyiye hareketlenmeye başladı benim fıstıkımm dönmeye başladı çok mutluyummmm:66::66:

Back