- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu nasıl bir terbiyesizliktirki insan hiç tanımadığı hakkında hiçbir fikri olmadığı bir kişiyi gruptan siler....bide eğitimli insanlar olacaksınız (öyle olduğunu varsayıyorum) minik yavrularıza böyle örnek olursunuz artık ilerdede... hayatımda böyle şey görmedim. o arkadaşların lohusalıktan çıkamadığını düşünüyorum.Kaldı ki beni arkadşım eklemiş çok meraklı değilim yani grubunuza yazdıklarınıza....zaten birçok şeyi yanlış bilip yanlış uyguluyorsunuz bir sağlıkçı olarak size ancak faydam olurdu benim...sıradan bir grubsunuz işte sizin gibi bir sürü var sanki çok özelsinizde herkesi istemiyorsunuz....hey allahım yaa beni hem güldürdünüz hemde sinirlendirdiniz...
ne oluyoruz yaa bu ne sinir bir kere beğenmediğin insanlara laf söylüyorsun ama üslubunda senin nasıl biri olduğunu gösteriyor
ne bu hırs ne bu kıskançlık anlamadım.kimse orayı yüceltmiyo kimse övmüyo kimse bişi demiyor.madem beğenmiyorsun ne bu sinir
ayıp yaaa.özel bi yer orası umumi bi yer değil isteyen alınır istenen çıkarılır
off valla hanım çizgimden çok pis kayıcam valla cinlerim tepeme çıkıyo yaaa
Bu nasıl bir terbiyesizliktirki insan hiç tanımadığı hakkında hiçbir fikri olmadığı bir kişiyi gruptan siler....bide eğitimli insanlar olacaksınız (öyle olduğunu varsayıyorum) minik yavrularıza böyle örnek olursunuz artık ilerdede... hayatımda böyle şey görmedim. o arkadaşların lohusalıktan çıkamadığını düşünüyorum.Kaldı ki beni arkadşım eklemiş çok meraklı değilim yani grubunuza yazdıklarınıza....zaten birçok şeyi yanlış bilip yanlış uyguluyorsunuz bir sağlıkçı olarak size ancak faydam olurdu benim...sıradan bir grubsunuz işte sizin gibi bir sürü var sanki çok özelsinizde herkesi istemiyorsunuz....hey allahım yaa beni hem güldürdünüz hemde sinirlendirdiniz...
bugün ilk defa metehana meyve püresi verdimm
yaz ayları meyve bol kendim yapıyorum ama merak ettim bebelacın kavanozda olan elma armut püresini aldım
ayy bi yedi biyedi sevdi kuzucum önce yüzünü buruşturdu ama yedi
ondan çok ben hevesliyim yaaa
şu 4 ay kontrolümüz bi gelsede doktor neler dicek merak ediyorum
hırslı ve kıskanç biri olduğumuda nerden çıkardın neyi ve hangi durumu kıskanayım.Allaha şükür herşeyim dört dörtlük....isteyen alınır isteyen çıkarılırmış bak sen !!!! işte bu tavra bu üsluba sinir oluyorum ve o yüzden tepkimi dile getiriyorum bu kadar alındığına göre sensin demekki...başlığıma dikkat edersen lafım ilkokul öğrencileri gibi davranıp biz onu istemiyoruz at onu diyenlere.... çok hoş çok tatlı arkadaşlarda var orda
nurberra nası gidiyo canım çalışmaların??