• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ne biçim bi olaydır bu yaaa valla çok sinirlendim bi yanlışlık olmalı

hiç yakıştıramıyorum ben size yaaa

neyse biraz sakinleşeyim öyle geleyim yoksa kırıcı olucam

kızlar noluya ya kendinize gelin, burda kimsenin kimseye laf söyleme hakkı yok ne kadar meraklımışssınız herşeyinizi ifşa etmeye

bizim güzel paylaşım sayfamıza neler olmuş böyle şeyler konuşulmazdı hiç biz buraya bebişlerimizle ilgili bilgileri paylaşmak için giriyoruz lütfen bence uzatmayın kapatın konuyu ve birbirinizi kırmayın

çok kavga istiyosanız özelden atışın

nasılsınız guzel anneler bende memlekete annemlerın yanındaydım çok guzeldı herşey...oğlum sureklı kucakta bı emzırınce alıyodum yanıma annem sağolsun herşeyıyle ılgılendı bende az dınlendım dun geldım ama gelmez olaydım kaynanamın suratını görünce nefret edıyorum herşeyden...annemlerın yanındayken sütümün maşallahı var buraya gelınce kesılıyo hep stres sıkıntı yüzünden şu amelıyatımı olsamda taşındsam burdan yoksa verem olcam...:2::2::2::2::2::2:

Bu nasıl bir terbiyesizliktirki insan hiç tanımadığı hakkında hiçbir fikri olmadığı bir kişiyi gruptan siler....bide eğitimli insanlar olacaksınız (öyle olduğunu varsayıyorum) minik yavrularıza böyle örnek olursunuz artık ilerdede... hayatımda böyle şey görmedim. o arkadaşların lohusalıktan çıkamadığını düşünüyorum.Kaldı ki beni arkadşım eklemiş çok meraklı değilim yani grubunuza yazdıklarınıza....zaten birçok şeyi yanlış bilip yanlış uyguluyorsunuz bir sağlıkçı olarak size ancak faydam olurdu benim...sıradan bir grubsunuz işte sizin gibi bir sürü var sanki çok özelsinizde herkesi istemiyorsunuz....hey allahım yaa beni hem güldürdünüz hemde sinirlendirdiniz...

sen kim oluyosunda haddini bilip bilmeden böyle yorumlar yapiyosun, senin engiiinnn bilgilerinden mahrum kalacagimiz icin okadar üzüldüm ki icim parcalandi, bebeklerimizi senin bilgilerin disinda büyütecegiz ne yazik ne yazik :4: iyiki almamisiz seni gruba ellerine kollarina tiklarina saglik arkadaslarin :1:

sudenur80 eminim bi yanlis anlasilma olmustur hediye olayinda katilmadigin icin kim neden seni cikarsin bende katilmadim yurtdisinda oldugum icin cikaran olmadi ters bisey söylesende olmadi hem neden olsun hediye icin mi ordayiz biz te allam :D

anestol profiline baktımda

önce bi hoşgeldin diyim sana dedim

yeni üye olmuşsun maşallahh gelir gelmezde olaya bodoslama girmşsin

anladım ben senin sıkıntını şimdi.

bişi demiyorum takıl sen kafana göreee.bizde seni daha doğrusu sizi seviyoruzzz :33:

ne oluyoruz yaa bu ne sinir bir kere beğenmediğin insanlara laf söylüyorsun ama üslubunda senin nasıl biri olduğunu gösteriyor

ne bu hırs ne bu kıskançlık anlamadım.kimse orayı yüceltmiyo kimse övmüyo kimse bişi demiyor.madem beğenmiyorsun ne bu sinir

ayıp yaaa.özel bi yer orası umumi bi yer değil isteyen alınır istenen çıkarılır

off valla hanım çizgimden çok pis kayıcam valla cinlerim tepeme çıkıyo yaaa

hırslı ve kıskanç biri olduğumuda nerden çıkardın neyi ve hangi durumu kıskanayım.Allaha şükür herşeyim dört dörtlük....isteyen alınır isteyen çıkarılırmış bak sen !!!! işte bu tavra bu üsluba sinir oluyorum ve o yüzden tepkimi dile getiriyorum bu kadar alındığına göre sensin demekki...başlığıma dikkat edersen lafım ilkokul öğrencileri gibi davranıp biz onu istemiyoruz at onu diyenlere.... çok hoş çok tatlı arkadaşlarda var orda

Güzelim sağlıkçıysan kendine ii bişi yap git tedawi ol bence şu çelişkilerinden kurtul biran önce. Kuyruk acısı zor derler ama seninki bunuda geçmiş olmalı. İşin gücün yok kalkıp üye oldun gelip buraya yazdın. Gruba almak zorunda mıyız herkesi? Hiç değil. Bizz ne olduğumzuda kim olduğumuzuda ne yapıp ne yapmamamız gerektiğini bilen bilinçli insanlarız. Bilinçsiz olanların işte senin gibi her kimsen aramızda işi yok. Kim seni gruptan sildi bilmiyorum ama ellerine sağlık çook ii etmiş! İçine oturmuş olamlıki gelip burda yazdın.

ooo eskiler gelmiş canlarım nasılsınız ben bu gerginliğin içine hiç dalmıyım yazmiim bişiler çok sinir bozucu çünkü

mimixxxxxxxxx napıyon cnm ne var ne yok

bugün ilk defa metehana meyve püresi verdimm

yaz ayları meyve bol kendim yapıyorum ama merak ettim bebelacın kavanozda olan elma armut püresini aldım

ayy bi yedi biyedi sevdi kuzucum önce yüzünü buruşturdu ama yedi

ondan çok ben hevesliyim yaaa

şu 4 ay kontrolümüz bi gelsede doktor neler dicek merak ediyorum

Bu nasıl bir terbiyesizliktirki insan hiç tanımadığı hakkında hiçbir fikri olmadığı bir kişiyi gruptan siler....bide eğitimli insanlar olacaksınız (öyle olduğunu varsayıyorum) minik yavrularıza böyle örnek olursunuz artık ilerdede... hayatımda böyle şey görmedim. o arkadaşların lohusalıktan çıkamadığını düşünüyorum.Kaldı ki beni arkadşım eklemiş çok meraklı değilim yani grubunuza yazdıklarınıza....zaten birçok şeyi yanlış bilip yanlış uyguluyorsunuz bir sağlıkçı olarak size ancak faydam olurdu benim...sıradan bir grubsunuz işte sizin gibi bir sürü var sanki çok özelsinizde herkesi istemiyorsunuz....hey allahım yaa beni hem güldürdünüz hemde sinirlendirdiniz...

canım sen kimsin ben seni anımsayamadım.adın neydi senin seni hangi arkadaşın eklemiş.bence sende bilmeden etmeden insanlara laf söyleme.insanlar diilerinden çıkan kelimeleri önce düşünmeli.kimsenin eğitimi ile ilgili yorum yapmak da kimseye düşmez ben facedeki gruptan kimseye karşı şimdiye kadar bu tavırda laflar duymadım..ve sen kimsin asıl ismin ne bilmiyorum.faceden kimsenin atıldığını da düşünmüyorum.ayıp etmeyin doğru konuşun bence..

bugün ilk defa metehana meyve püresi verdimm

yaz ayları meyve bol kendim yapıyorum ama merak ettim bebelacın kavanozda olan elma armut püresini aldım

ayy bi yedi biyedi sevdi kuzucum önce yüzünü buruşturdu ama yedi

ondan çok ben hevesliyim yaaa

şu 4 ay kontrolümüz bi gelsede doktor neler dicek merak ediyorum

maşallah matehana afiyet bal şeker olsun bugun de zeynebe şeftali verdim hüpletti hepsini :56:

ben bu kulübe zaten üyeyim canım...sizin için açmadım..geldim buraya yazdım rahatladım.bundan sonra işim olmaz artık.sizede bebişlerinizle sağlıklı huzur dolu bir hayat diliyorum.

hırslı ve kıskanç biri olduğumuda nerden çıkardın neyi ve hangi durumu kıskanayım.Allaha şükür herşeyim dört dörtlük....isteyen alınır isteyen çıkarılırmış bak sen !!!! işte bu tavra bu üsluba sinir oluyorum ve o yüzden tepkimi dile getiriyorum bu kadar alındığına göre sensin demekki...başlığıma dikkat edersen lafım ilkokul öğrencileri gibi davranıp biz onu istemiyoruz at onu diyenlere.... çok hoş çok tatlı arkadaşlarda var orda

gel canım biz özelden konuşalım burda mesaj kirliliği yapıp arkadaşlarımın göz zevkini bozmayalımm

nurberra nası gidiyo canım çalışmaların??

saol cnm iiz çok şükür ebden sebze sularına başladım doktorumuz başlıyoruz artık dedi startı verdi hahahah
çalışmlar ii cnm bakalım yani olduğu kadar ama işte malum bebişlerle illa oyalanılıyo vakit geçiyo kısmet artık onlar ii olsunda

kusura bakma arkadaşım ben çıkmadım beni birisi çıkarmış.akşam bir açtım facemi beni atmışlar bir arkadaş vardı hatta seni attılar dedi şaşrdım.bilmediğin konuda yorum yapma lütfen.yani ilk önce şunu söyleyim hakkınız yok dideminde avukatı senmisin onuda bilmiyorum.ben onu kırmak istemedim ama beni faceden sebepsi yere atınca sinirlendim.ayrıca yapılan yorumları facedekileride biliyorum dün konuştum arkadaşla çok üzüldüm yazık hakkımda böyle kötü düşünmenize üzüldü.ben yorumları okuyamadım çünkü atmışsınız kim çıkardıysa artık.günahı boynuna böyle küçücük birşey yüzünden anlamadım.ben haklı göstermiyorumki kendimi neyse onu söylüyorum.lütfen ordaki arkadaşlar arasında çok sevdiklerim var.dogru internet ortamı dost olunmaz diyorsanız oda dogru beni arkadaş olarak kabul etmemişsiniz çok üzüldüm aglattınız akşam.1,5 sene kos koca ya.insan atarmı faceden ilk önce bir dinleyin belkide kapanacaktı.ben beğenmedim demedim kalıbı ogluşuma olmadı dedim annesinin ördüğü hırkalarda yeni dogan için kışın giyer dedi arkadaş.bende o zaman hiç olmaz 0 aylık olur dedim yani ben beğenmemişimde.bilmem nede hepiniz yorum yapmışsınız.ben evladıma ne alırsam dostumada onu layık görürüm.

ben kaçtım kzılar üzücü olaylar olmuş neyse umarım herşey düzelir bebişlerinize ve size sağlıklı huzurlu günler diliyorum veee grşmek züere diyorum (ayyy tv haber sunucuları gibi oldu :):))baysssssssssss

ayy sevdi valla benim obur oğlıum anasına babasına çeksinn herbişeyi yesin inşallah

sudecim benle konuşmuştun canım çok üzüldüm ama oluyor böyle tatsız şeyler.inşallah hallolurr

Back